Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Αρκετά βραδινά μιλάνε για Cartabia
http://futbolistos.es/bombazo-fede-cart ... -salonica/
EDIT: επικαλούνται δικούς μας ΑΡΔ
EDIT: επικαλούνται δικούς μας ΑΡΔ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 17 Ιαν 2017, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromaura ioannina
Gospi έγραψε:Να χαμε να λεγαμε συνεντευξεις!ερωτησεις ιδανικες για ευκολα παρεξηγησιμες διατυπωσεις!
Αναξιο σχολιασμου θεωρω!
Εμενα αυτο π με προβληματιζει ειναι πως (καλως) εκλεισε το θεμα του φορ, αλλα εμεινε πισω τπ θεμα του εξτρεμ αν και θα επρεπε να ειναι αντιστροφο το εργο. Ο συγκεκριμενος φορ δεν παιζει και με σαλκε οποτε δεν καιγομασταν να ερθει πρωτος...
ο εξτρεμ ομως ειναι απαραιτητος με την σαλκε και αν ερθει τελη γεναρη θα αργησει να ενσωματωθει...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ενταξει λογικα προκειται για αρδια. Παμε παρακατω.
Για το ζητημα της καθυστερησης της μεταγραφης εξτρεμ που αναφερεις, αν ερθει καποιος ποδοσφαιριστης που βρισκεται σε φουλ φορμα δεν νομιζω πως θα υπαρξει προβλημα προσαρμογης, δεδομενου και του καλου κλιματος που επικρατει στα αποδυτηρια. Σε διαφορετικη περιπτωση θα εχουμε οντως θεμα, αν δηλαδη ερθει καποιος ανετοιμος. Ο Ενρικε φανταζομαι ειναι σε φουλ αγωνιστικους ρυθμους. Οποτε ακομη και 2 3 επιπλεον μερες να καθυστερησει η αφιξη του δεν νομιζω πως θα εχουμε προβλημα.
Ζαρατούστρα, πολύ προσεκτικά το διάβασα (όπως συνηθίζω άλλωστε να κάνω) το ποστ σου, αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεις ότι δεν μπορούμε να πάρουμε παίχτη που στα 26 έκανε το ξεπέταγμα "απ το γαλλικό, αγγλικό, γερμανικό, ισπανικό, πορτογαλικό κ.ο.κ. Πρωτάθλημα"...zarathustra79 έγραψε:@goran αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά το προηγούμενο ποστ μου θα δεις οτι αμέσως μετά από τη φράση που μεγένθυνες αναφέρω οτι μπορούμε να πάρουμε παίκτες από μικρότερα πρωταθλήματα και το πολωνικό πρωτάθλημα τετοιο είναι. Αν ο prijovic, που προσωπικά δεν τον είχα ακουσει ποτε μου πριν ενδιαφερθουμε γιαυτον, έκανε αυτα που εκανε στην πολωνια αγωνιζόμενος στη rennes τωρα θα έπαιζε στο ρεπορταζ της dortmund ή της tottenham και οχι στο ρεπορταζ ομάδων από κίνα και ελλάδα...
Τώρα που το διευκρινίζεις το κατανοώ πλέον...
Διαφωνώ πάντως στο ότι ο Πρίγιοβιτς πιθανά θα ήταν στο ρεπορτάζ, ειδικά της Ντόρτμουντ, αν έκανε τα ίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα, μιας και ειδικά οι Γερμανοί "ψωνίζουν" πολύ από Πολωνία μεριά απ όσο γνωρίζω και οι μεγάλες ομάδες κατά βάση, αγοράζουν παίχτες μέσω πολύ καλού scouting, με γνώμονα μάλιστα τα χαρακτηριστικά των παιχτών κι όχι τα στατιστικά τους ή το σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίζονται...
Κάτι Γιαπωνέζοι, Κορεάτες, Γεωργιανοί κ.τ.λ. που παίρνουν δε, θεωρώ ότι επιβεβαιώνουν την άποψη μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 17 Ιαν 2017, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αναπαραγωγη πρωινου αρθρου του sport24 οποτε δεν αξιζει προσοχης.seaman έγραψε:Αρκετά βραδινά μιλάνε για Cartabia
Άσχετο αλλα το πουλεν πολλών ο όσκαρ Ρόμπερτο πηγε Αλαβές ...αφου πηρε μεταγραφή στην Κίνα.... 8,5 εκ ευρώ... για να καταλάβουμε τι ποσα παίζονται ,τι ποσα ψάχνουν οι κ μανατζερεοι και τι πουστιες παίζονται.....
http://www.transfermarkt.de/oscar-romer ... ler/217886
http://www.transfermarkt.de/oscar-romer ... ler/217886
Δεν θυμάμαι να χουμε γνωριστεί... :ugeek:eorptol1 έγραψε:Εσύ αποκλείεται νά πέσεις σε κατάθλιψη Γκόραν δεν είναι τού χαρακτήρα σού έτσι νομίζω:)
- kataramenos5
Ηρεμια και νιρβανα στο τοπικ με δυο μεταγραφες.Που ναι ο ΠΑΟΚτσης που ξεραμε?Καλυφθηκαν τα κενα και δε το πηρα χαμπαρι?Που ναι οι κραυγες και οι αλαλαγμοι οτι δε προλαβαινουμε κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 17 Ιαν 2017, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
buffalobill4 έγραψε:γουστα ειναι αυτα μπανε οσον αφορα στα ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικα.obanebane έγραψε:buffalobill4 έγραψε:δε θελω να τσιτωσω κανεναν αλλα αν παρουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη ετων 28, στοχ, θα πεσω σε καταθλιψη
Εγω παλι,θα πεταξω απο τη χαρα μου.
αλλα υπαρχουν και γεγονοτα που κανουν την ποδοσφαιρικη κριτικη να παει περιπατο
ενιγουει. παντως για τους λατρεις των αριθμων απλα να πω (οπως ξαναειπα) πως ο στοχ εχει χειροτερα νουμερα απο τον τζαλμα στην καριερα του και με δυο χρονια αραβια.
Δεν το εχω ψαξει,αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ανα λεπτο συμμετοχης αποκλειεται ο Τζαλμα να εχει καλυτερα νουμερα.
Εννοω οτι ο δικος μας εχει παιξει περισσοτερο.
Γιατι θελω τον Στοχ εχω αναφερθει αναλυτικοτατα,θεωρω οτι θα κουρασω αν ξαναγραψω τα ιδια.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!!
ΜΙΧΕΛ ΦΥΓΕ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ!
ΜΙΧΕΛ ΦΥΓΕ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ!
Δύο χρειαζόμασταν έτσι κι αλλιώς ρε kat...Και με τον Warda γίνονται τρεις αμέσως αμέσως...Οπότε...kataramenos5 έγραψε:Ηρεμια και νιρβανα στο τοπικ με δυο μεταγραφες.Που ναι ο ΠΑΟΚτσης που ξεραμε?Καλυφθηκαν τα κενα και δε το πηρα χαμπαρι?Που ναι οι κραυγες και οι αλαλαγμοι οτι δε προλαβαινουμε κλπ.
Το ότι αργήσαμε ισχύει, αλλά τώρα πια δεν έχει αξία να το αναφέρουμε ξανά και ξανά, μιας και δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει...
Υ.Γ. Προσωπικά περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις δηλώσεις του Βλάντο μετά τον αγώνα με την Λιβαδιά!!!!
- zarathustra79
@goran με την ίδια λογική κ ο henrique στην τελευταία του χρονιά στην ελβετία είχε 11 γκολ κ 6 ασσιστ οπότε μια χαρά ξεπέταγμα ήταν. Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι εννοούσα και δε χρειαζεται καθε φορα να το διευκρινιζω. Αν ο henrique είχε 10 γκολ κ 7 ασσιστ στη rennes θα μπορουσαμε να τον παρουμε;;; Δε νομίζω...
Ο Prijovic απο την αλλη αν το δούμε ψύχραιμα πέρα απο τα 2 γκολ που έβαλε στη dortmund, δεν έβγαλε και μάτια στην πολωνία. Δεν ήταν καν το αστέρι της ομάδας, είχε δευτεροτρίτο ρόλο. Ωστόσο η καριέρα του είναι πράγματι σε ανοδική πορεία, αλλά οτι έκανε το ξεπέταγμα δεν το λες κιολας. (EDIT: για να το πω κι αλλιως για να καταλαβαινόμαστε, για τον prijovic είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω στην καριέρα του, ενώ για τον henrique είμαστε ένα σκαλί πιο πίσω που ομως ισως του δώσει ώθηση για να ανέβει πιο ψηλα...)
Τελος τωρα να μην κανω λίστα επιθετικών που πήγαν από το γαλλικό πρωτάθλημα σε γερμανία, αγγλία κ ισπανία γιατί θα μου πάρει όλο το βραδυ...
Ο Prijovic απο την αλλη αν το δούμε ψύχραιμα πέρα απο τα 2 γκολ που έβαλε στη dortmund, δεν έβγαλε και μάτια στην πολωνία. Δεν ήταν καν το αστέρι της ομάδας, είχε δευτεροτρίτο ρόλο. Ωστόσο η καριέρα του είναι πράγματι σε ανοδική πορεία, αλλά οτι έκανε το ξεπέταγμα δεν το λες κιολας. (EDIT: για να το πω κι αλλιως για να καταλαβαινόμαστε, για τον prijovic είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω στην καριέρα του, ενώ για τον henrique είμαστε ένα σκαλί πιο πίσω που ομως ισως του δώσει ώθηση για να ανέβει πιο ψηλα...)
Τελος τωρα να μην κανω λίστα επιθετικών που πήγαν από το γαλλικό πρωτάθλημα σε γερμανία, αγγλία κ ισπανία γιατί θα μου πάρει όλο το βραδυ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Τετ 18 Ιαν 2017, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
μπανε επειδη μπριζωσα να το ψαξω εχει
στοχ 259 ματς 47 γκολ 40 ασιστ 16814 λεπτα
τζαλμα 261 ματς 49 γκολ 53 ασιστ 18135λεπτα
και αυτοδιορθωνομαι. 1 χρονο στην αραβια.
τα λεπτα ειναι 15 περιπου περισσοτερα 90λεπτα ο δικος μας εχοντας 15 περισσοτερα γκολ-ασιστ απο τον στοχ. συν για μενα ως προς τον δικο μας ειναι οτι στην τουρκια εκανε αυτα τα νουμερα σε μικρομεσσαια ομαδα ενω ο στοχ στη φενερ.
τα συμπερασματα δικα σας
εντιτ. και αν το θελετε και σε rate ο στοχ εχει γκολ-ασιστ 0,0052 και ο τζαλμα 0,0056
στοχ 259 ματς 47 γκολ 40 ασιστ 16814 λεπτα
τζαλμα 261 ματς 49 γκολ 53 ασιστ 18135λεπτα
και αυτοδιορθωνομαι. 1 χρονο στην αραβια.
τα λεπτα ειναι 15 περιπου περισσοτερα 90λεπτα ο δικος μας εχοντας 15 περισσοτερα γκολ-ασιστ απο τον στοχ. συν για μενα ως προς τον δικο μας ειναι οτι στην τουρκια εκανε αυτα τα νουμερα σε μικρομεσσαια ομαδα ενω ο στοχ στη φενερ.
τα συμπερασματα δικα σας
εντιτ. και αν το θελετε και σε rate ο στοχ εχει γκολ-ασιστ 0,0052 και ο τζαλμα 0,0056
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τετ 18 Ιαν 2017, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
barlow4 έγραψε:σουπερ-ατου παιζετε?
μου εφυγε το rio tropical απο τη μυτη
Επειδή λες για τον πριγιο οτι ήταν 2-3ος φορ ,δεν ισχύει... είχαν τον Νίκολιτς που ειναι στατικός και οχι καλός με μπάλα κ σχετικά αργος, αλλα με απίστευτη αντίληψη και τελειώματα και ο πριγιο ήταν σαν second striker σε εμα 4-4-1-1 ... εκανε πραγματικά όλη την δουλειά για να σκοράρει ο Νίκολιτς... δεν ποσα ριμπάουντ απο σουτ και ενέργειες του Σέρβου κάνει γκολ ο Νίκολιτς ... έβγαινε συνέχεια αριστερά δεξια για να κάνει παιχνίδι...πραγματικά παικτης ομάδας...αν ήταν κορυφή μόνος του θα είχε διπλάσια...
Φέτος μετα την αλλαγή προπονητή ,επαιζε 4-3-3 με ενα φορ κ προτιμούσε τον Νίκολιτς....
Φέτος μετα την αλλαγή προπονητή ,επαιζε 4-3-3 με ενα φορ κ προτιμούσε τον Νίκολιτς....