Σε κανα μισαωρο θα περασω να σε παρω απ' το Cafe.....goran 64 έγραψε:Αν καταφέρω ποτέ μου να ποστάρω φωτογραφία στο forum (στο chat μην τολμήσετε να με δοκιμάσετε, τα χω ήδη καταφέρει και πολλάκις μάλιστα), η πρώτη που θα πόσταρα θα ταν εδώ, στο καφενείο και ξέρετε ποια θα τανε?![]()
Ο Οστεοπορίξ και ο Αρθροιτιδίξ, υπό την μορφή μάλιστα των Statler & Waldorf του "The Muppet Show"...![]()
![]()
Πάτερ, νεαρέ και συνομήλικε μου φίλε, σε πόση ώρα ξεκινάμε για μπαρότσαρκα μέχρι τα χαράματα είπες?
![]()
Υ.Γ. "Καληνύχτα Τζον μπόι...Καληνύχτα Τζιμ Μπομπ...Καληνύχτα...παππού"Dino...Κατά την οικογένεια Waltons...
Υ.Γ. 2...Άκου καφετέρια...Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...![]()
![]()
![]()
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- Dinos_Liverpool
Dinos_Liverpool έγραψε:Όταν αποφασίσω να ρίξω το μέσο όρο ηλικίας του φόρουμ, θα πω το Ναυαρχούκο να αρχίσει τα μπανίδια από εσάς.
Στον αέρα μιλάω, τα προτζούνιορ του φόρουμ ήδη ταξιδεύουν στις αγκάλες του Μορφέα.
Γκόραν, με 100 έουρος με λες ποια φωτογραφία θες και στην ανεβάζω αστραπή.
Χαχαχαχαχαχαχ...Μπράβο σερ Ντίνο...Dinos_Liverpool έγραψε:Μπράβο, Γκόραν... Μπράβο, τα κατάφερ.....α!
Δηλαδή όχι ακριβώς μπράβο, γιατί εσύ είσαι ικανός να μ έχεις ήδη χρεωμένο 100 έουρος...
Δεν ήθελα αυτήν ακριβώς...
Υ.Γ. Πάτερ, βάζω κολόνια και κατεβαίνω, σταμάτα πια να χτυπάς το θυροτηλέφωνο, με κούφανες...
- Dinos_Liverpool
- Dinos_Liverpool
Καλά, μην απαντάς, έχετε και έξοδο και θα αργήσετε!
Πεινασμένοι αποξηραμένοι υπερήλικες, μάλλον για ρδελότσαρκα σας κόβω, παρά για μπαρότσαρκα!
ΣΑρδελότσαρκα εννοώ...
Πεινασμένοι αποξηραμένοι υπερήλικες, μάλλον για ρδελότσαρκα σας κόβω, παρά για μπαρότσαρκα!
ΣΑρδελότσαρκα εννοώ...
Φύγαμε πάτερ...Ξεκίνα για Βαλαωρίτου, εκεί που θα βρούμε μπόλικες νεαρές συνομήλικες μας...
Καληνύχτα................................... ζηλιάρη...

Στάλθηκε απ το καινούριο smartphone μου που τα σπάει...
Καληνύχτα................................... ζηλιάρη...
Στάλθηκε απ το καινούριο smartphone μου που τα σπάει...
- john4serres
[youtube]_AEz5e1wA4k[/youtube]
Ο καφενές σας μήπως μεταμορφώνεται τα βράδια ;
Ο καφενές σας μήπως μεταμορφώνεται τα βράδια ;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο Αρσεν Βενγκέρ με ζήτησε να κάνω ένα δοκιμαστικό με την Άρσεναλ όταν ήμουν 17 ετών. Τους ευχαρίστησα και τους είπα όχι. Ο Ζλάταν δεν πάει σε οντισιόν
Χρόνια πολλά για χθες Μέγα Ζλάταν!
Χρόνια πολλά για χθες Μέγα Ζλάταν!
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα σας κύριοι και καλημεροκαλησπέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, απανταχού στον πλανήτη Γη... 
Υ.Γ. Ντίνο, έχασες χθες που δεν ήρθες ρε ψυχή...
Τελικά ο παπάς σ αγαπάει και με είπε την άλλη φορά να σε πάρουμε μαζί μας...Καλός άνθρωπος...Πονόψυχος...
Υ.Γ. Ντίνο, έχασες χθες που δεν ήρθες ρε ψυχή...
Τελικά ο παπάς σ αγαπάει και με είπε την άλλη φορά να σε πάρουμε μαζί μας...Καλός άνθρωπος...Πονόψυχος...
- Dinos_Liverpool
Εγώ αγαπάω μόνο όσους με κερνάνε...
Τον Αποστόλη, δηλαδή, που είναι και γμ τα παλικάρια και καλή ψυχή και ψηλός και όμορφος και καραμπουζουκλής και βάζει το χέρι στην τσέπη του και δεν θα ξαναβάλει λινκ βαζελοχανουμόγαυρων...
Εσείς έχετε πολύ δρόμο ακόμα!

Τον Αποστόλη, δηλαδή, που είναι και γμ τα παλικάρια και καλή ψυχή και ψηλός και όμορφος και καραμπουζουκλής και βάζει το χέρι στην τσέπη του και δεν θα ξαναβάλει λινκ βαζελοχανουμόγαυρων...
Εσείς έχετε πολύ δρόμο ακόμα!
Πάλι κρίση γεροντικής άνοιας θα παθες...
Ο Αποστόλης έχει 520 χιλιόμετρα δρόμο για να κάνει όσα αναφέρεις...
Εμείς όμως εδώ είμαστε και θα μαστε...Δίπλα σου...

Ο Αποστόλης έχει 520 χιλιόμετρα δρόμο για να κάνει όσα αναφέρεις...
Εμείς όμως εδώ είμαστε και θα μαστε...Δίπλα σου...
- ΑποστόληςΑ