Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- thanos-xanthi
- thanos-xanthi
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
0-2 ο πανιωνιος στο αγρινιο
μακαρι να παμε κι εμεις ετσι την τεταρτη
μακαρι να παμε κι εμεις ετσι την τεταρτη
- revolution1976
- revolution1976
Με αφορμή την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην Χαλ, στο Sky Sports ακούστηκαν τα χειρότερα για το «κακής ποιότητας» ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο ο Πολ Μέρσον δήλωσε ότι μπορεί να κατακτήσει ο ίδιος.
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι εδώ και μερικές μέρες ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Μάικ Φίλαν στον πάγκο της Χαλ, γεγονός το οποίο ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης σε εκπομπή του Sky Sports. O πρώην άσος της Αρσεναλ, Πολ Μέρσον, εξέφρασε τη διαφωνία του με την επιλογή του Πορτογάλου, τονίζοντας ότι πρέπει ένας προπονητής να έχει κάτι να επιδείξει πριν φτάσει στο υψηλό επίπεδο της Premier League. Οταν ακούστηκε η άποψη ότι ο Σίλβα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ο Μέρσον υποστήριξε ότι «κι εγώ μπορώ να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το έχουν κάνει 107 φορές. Εντάξει, 43».
Οταν στη συζήτηση ακούστηκε ότι ο Σίλβα είχε 17 διαδοχικές νίκες με τους Ερυθρόλευκους, ο Μέρσον... ανέβασε στροφές και αφού μείωσε το σερί, η μπάλα πήρε γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα. «Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιους ανθρώπους, αυτό μπορεί να γίνει με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να μου πεις με ποιον παίζει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες; Γιατί ορίζουν τους αγώνες κάθε μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».
Και όμως αρκετοί υποστηρίζουν οτι μπορείς να πας και να αποκτήσεις πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές....
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι εδώ και μερικές μέρες ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Μάικ Φίλαν στον πάγκο της Χαλ, γεγονός το οποίο ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης σε εκπομπή του Sky Sports. O πρώην άσος της Αρσεναλ, Πολ Μέρσον, εξέφρασε τη διαφωνία του με την επιλογή του Πορτογάλου, τονίζοντας ότι πρέπει ένας προπονητής να έχει κάτι να επιδείξει πριν φτάσει στο υψηλό επίπεδο της Premier League. Οταν ακούστηκε η άποψη ότι ο Σίλβα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ο Μέρσον υποστήριξε ότι «κι εγώ μπορώ να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το έχουν κάνει 107 φορές. Εντάξει, 43».
Οταν στη συζήτηση ακούστηκε ότι ο Σίλβα είχε 17 διαδοχικές νίκες με τους Ερυθρόλευκους, ο Μέρσον... ανέβασε στροφές και αφού μείωσε το σερί, η μπάλα πήρε γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα. «Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιους ανθρώπους, αυτό μπορεί να γίνει με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να μου πεις με ποιον παίζει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες; Γιατί ορίζουν τους αγώνες κάθε μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».
Και όμως αρκετοί υποστηρίζουν οτι μπορείς να πας και να αποκτήσεις πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές....
- Sick Bastard
- revolution1976
Το μοναδικό που με προβληματίζει είναι οτι επειδή ακολουθούμε το πρόγραμμα του Νιόνιου, είναι σημαντικό οι ομάδες που παίζουν μαζί του να τον κερδίζουν. Διαχρονικά οι "κληρώσεις" στο πρόγραμμα των αγώνων επεφύλασσαν για μας τέτοιες παγίδες. Γι αυτό και αυτοαναγορεύτηκαν "επιστήμονες" αυτοί που έστηναν τόσα χρόνια τις κληρώσεις με ζεστά και κρύα μπαλλάκια.
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
βλεπω τα ζελια τωρα για το κυπελλο που παιζουν και κανει μπαμ οτι ειναι ξενερωμενοι οι παιχτες. Ο Μπεργκ που παντα επαιζε με παθος και γενικα μιλουσα πολυ μεσα στο γηπεδο, βλεπεις τωρα την φατσα του και ειναι εντελως ανεκφραστη. Στο ημιχρονο αρχιζουν οι οπαδοι τους τα "ουυυυ" και ετυχε να δειξει η καμερα εκεινη την στιγμη τον Βιγιαφανιεθ την ωρα που πηγαινε στα αποδυτηρια και μονολογουσε (μαλλον για τα ουυυ) και μου φανηκε να λεει "αντε ρε μ@λ@κες". 

- hasio_john
Λοιπόν ξεκινάω για γήπεδο! Πάω για το γνωστό μου καταδρομικό ρεπορτάζ μέσα από την φωλιά του σκατού!
ΔΕΝ είχα καμιά όρεξη να πάω, άσε που βρέχει , αλλά με το που μου είπαν πως παραδίπλα μου (μπορεί και δίπλα μου) θα είναι ο Τσουκαλάς, άρπαξα την πρόσκληση με δάκρυα στα μάτια! Αν δείτε στην κάμερες ένα μελαχρινό, αξύριστο τύπο , με κασκόλ του ΠΑΟΚ δεμένο στο λαιμό να ρίχνει κουτουλιές στην καριόλα , να ξέρετε με καμάρι πως είναι ο αδερφός σας από το ΠΑΟΚmania!
ΔΕΝ είχα καμιά όρεξη να πάω, άσε που βρέχει , αλλά με το που μου είπαν πως παραδίπλα μου (μπορεί και δίπλα μου) θα είναι ο Τσουκαλάς, άρπαξα την πρόσκληση με δάκρυα στα μάτια! Αν δείτε στην κάμερες ένα μελαχρινό, αξύριστο τύπο , με κασκόλ του ΠΑΟΚ δεμένο στο λαιμό να ρίχνει κουτουλιές στην καριόλα , να ξέρετε με καμάρι πως είναι ο αδερφός σας από το ΠΑΟΚmania!

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Βρε τι πρωταθληματαρα εχουμε...απο 0-2 2-2...
Σαββιδη βαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ...
Ουυυ ρε ζωα...μαμω τη σουπερκλικα σας...
Σαββιδη βαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ...
Ουυυ ρε ζωα...μαμω τη σουπερκλικα σας...