21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
BlackFriday

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ποιοι τον ψήφισαν man of the match και προηγείται στην ψηφοφορία?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:Το τι έκανε ο Λουτσεσκου το έχει πει πολύ ξεκάθαρα ο κυρ κυρ νομίζω

Ήταν θηριοδαμαστης.

Ούτε τακτικά είδαμε κάτι φοβερό ούτε καμια μπαλαρα υψηλού επιπέδου. τι είναι αυτό τακτικά που θα έλεγες ότι είναι φοβερό αν το έβλεπες? Όσο για την μπαλαρα ο καθένας έχει την αντικειμενική του κρίση.

Απλά ισορρόπησε την ομάδα που είχε κάποια ποιότητα και τους έκανε όλους να δουλεύουν σε ένα κοινό μήκος κυματος
αυτή είναι πρωτίστως η δουλειά του προπονητή

Αυτό όμως, παρότι σημαντικό, δεν το έχουν όλοι οι προπονητές, ακόμα και σε μεγάλες ομάδες παγκοσμίως
προπονητής σε μεγάλη ομάδα που δεν μπορεί να κάνει τις μονάδες να λειτουργούν ως ένα μεμονωμένο σύνολο είναι σίγουρο ότι θα αποτύχει

Και δεν μπορούμε να απαιτούμε από ένα νέο προπονητή να εμπνεύσει όλες τις ψωνισμενες πριμαντονες με ποιο δικαίωμα μιλάς έτσι ? Ποιος σου δίνει το δικαίωμα εσένα τον πουθενά να προσβάλει ανθρώπους που έφεραν την μεγαλύτερη χαρά στους ΠΑΟΚτσιδες? να ενδιαφερθούν για την ατομική και ομαδική πορεία, ειδικά για παίκτες που ξεκάθαρα σπάνε πλάκα και βαριουνται τη ζωή τους όπως ο Μπισε που ποτέ δεν έφτασε το ταβάνι του γιατί απλά βαριέται να ασχοληθεί.

Βεβαίως έχει ευθύνη και ο Αμπελ αλλά ειδικά για τον Μπισεσβαρ είναι πρωτίστως ευθύνη του παίκτη, αφού πήρε κυριολεκτικά δεκάδες ευκαιρίες να δείξει κάτι έστω με μια ατομική στιγμιαία προσπάθεια και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ.

Η τριετής ανανέωση σε ένα τόσο καταφανώς αναξιόπιστο αθλητή, που επί δύο χρόνια είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης χωρίς καν να είναι τραυματίας, δείγμα αγυμνασιάς, ήταν έγκλημα. Και δεν το παίζω μετά Χριστόν προφήτης αφού αυτά έλεγα απ' το 2018 για τον Μπισεσβαρ, όταν και τον είχα βαφτίσει επαγγελματία ερασιτέχνη. Βγάζει λεφτά ασχολούμενος ερασιτεχνικά με ένα αθλημα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

renegade έγραψε:Μάλλον ο λουτσεσκου τότε είναι μετενσάρκωση του Δαλάι Λάμα
Γιατί το λες? Μήπως για 2 χρόνια, επί Λουτσέσκου, δεν ήταν με τα φεγγάρια του και είχε σταθερά μαγική απόδοση?
5-6 φάσεις για highlights έχουμε δει, απ τον συγκεκριμένο, στα 4 χρόνια που είναι μαζί μας...Τίποτα παραπάνω...
Με όσα είδαμε, ως τώρα, πάντα προσωπικά, θεωρώ ότι, ο μόνος που τον διαχειρίστηκε σωστά ήταν ο Βλάνταν...

Υ.Γ. 2020 έχουμε...Όχι 1980....
renegade

Και μένα δεν μου αρέσει το μενταλιτε του μπισεσβαρ αλλά πέρσι ήταν άψογος σε όλα του.

Και ναι... για να περάσει από Ελλάδα ένας παίκτης με την τεχνική κατάρτιση του μπισεσβαρ θα πρέπει να έχει ένα μεγάλο κουσουρι
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

τουριστας και αδιαφορος..ευχαριστουμε Μπισε για οσα προσφερες αλλα μεχρι εδω ηταν ο ΠΑΟΚ ειτε πρεπει να τον πουλησει ειτε να συζητησει σοβαρα για μειωση συμβολαιου...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Renegade παριστάνω προς το παρόν ότι δεν βλέπω την επί προσωπικού επίθεση .

Εγω μπορεί να είμαι ότι ειμαι.

Το να απαντας κατηγορώντας με για ΜΑΖΙΚΗ προσβολή όσων μας έδωσαν χαρές είναι πρώτον άσχετο με όσα έγραψα και δεύτερον αν νομίζεις ότι αθλητες στυλ Μπισεσβαρ χωρίς ένα κάρο στελέχη και συναθλητές που σκίζονται πραγματικά όλη μερα και δε σέρνουν βαριεστημενα το κορμί τους θα μας έδιναν ποτέ καμία χαρα, είσαι πάρα πολύ βαθιά νυχτωμενος ως προς το τι γίνεται στο ποδόσφαιρο.

Αν δεν απατωμαι πολύ αυταρεσκα είχες δηλώσει ότι σχετίζεσαι και επαγγελματικά με τη μπάλα (μπορεί και να θυμάμαι λάθος). Αν ναι σου συνιστώ να πας να πάρεις στην ομάδα σου παίκτες τύπου Μπισε, Σαμπρι, Σικαμπαλα και να έρθεις να μας θαμπώσεις με τους τίτλους και τις χαρές που θα μαζέψεις. Στο μεταξύ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ προπονητές τύπου Σάντος θα ωρυονται πως δε θέλουν ούτε να τους βλεπουν.

Τα δεκαρια και εγώ τα αγαπάω και το ποδόσφαιρο τα χρειάζεται.

Όσους ομως θυμούνται ότι είναι δεκαρια στα ματς που θέλουν και σε όλα τα άλλα είναι βολικά ντεφορμε, όχι.

Ξαναειπα. Ο Αμπελ έχει 100% ευθύνη για το μαζικό ντεφορμαρισμα.

Έχουμε φάει πάρα πολλά χαστούκια στον ΠΑΟΚ όμως και έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε όσους θέλουν και δε τους βγαίνει και όσους βολεύονται πίσω απ' τα γενικά προβλήματα της ομάδας.

Αυτά και μην επαναληφθεί η επί προσωπικού επίθεση γιατί το έχετε παραχεσει μερικοι
renegade

rainmaker έγραψε:Renegade παριστάνω προς το παρόν ότι δεν βλέπω την επί προσωπικού επίθεση .

Εγω μπορεί να είμαι ότι ειμαι.

Το να απαντας κατηγορώντας με για ΜΑΖΙΚΗ προσβολή όσων μας έδωσαν χαρές είναι πρώτον άσχετο με όσα έγραψα και δεύτερον αν νομίζεις ότι αθλητες στυλ Μπισεσβαρ χωρίς ένα κάρο στελέχη και συναθλητές που σκίζονται πραγματικά όλη μερα και δε σέρνουν βαριεστημενα το κορμί τους θα μας έδιναν ποτέ καμία χαρα, είσαι πάρα πολύ βαθιά νυχτωμενος ως προς το τι γίνεται στο ποδόσφαιρο.
Και δεν μπορούμε να απαιτούμε από ένα νέο προπονητή να εμπνεύσει όλες τις ψωνισμενες πριμαντονες. Αυτό είναι το σχόλιο σου που αναφέρεται σε πληθυντικό αριθμό. Στον ομαδικό αθλητισμό όλοι χρειάζονται όλους,για αυτό και λέγεται ομαδικός αθλητισμός.καμια ομάδα δεν θα πάει μπροστά με 11 μηχανάκια αλλά ούτε και με 11 πριμαντόνες.
Τώρα αν θες μπορείς να με βγάλεις από τα μαύρα μεσάνυχτα που έχω για το ποδόσφαιρο αφού προφανώς εσύ είσαι μεγάλος γνώστης.

Αν δεν απατωμαι πολύ αυταρεσκα είχες δηλώσει ότι σχετίζεσαι και επαγγελματικά με τη μπάλα (μπορεί και να θυμάμαι λάθος). δεν θυμάμαι να έχω αναφέρει την επαγγελματική μου ιδιοτητα,κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν αφού εδώ γράφουν όλοι ως οπαδοί Αν ναι σου συνιστώ να πας να πάρεις στην ομάδα σου παίκτες τύπου Μπισε, Σαμπρι, Σικαμπαλα και να έρθεις να μας θαμπώσεις με τους τίτλους και τις χαρές που θα μαζέψεις. Στο μεταξύ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ προπονητές τύπου Σάντος θα ωρυονται πως δε θέλουν ούτε να τους βλεπουν. και μόνο που βάζεις στην ίδια πρόταση τον μπισεσβαρ ( που έχω πει επανειλημμένως ότι δεν είναι καμιά συμπάθεια μου αλλά το αντίθετο) και τον σικαμπαλα δείχνει πόσο μπερδεμένα τα έχεις στο κεφάλι σου. Και ναι ίσως ο Χ Σάντος δεν θα διάλεγε τον μπισεσβαρ αλλά κάτι τέτοιο επαφίεται στην φιλοσοφία του κάθε προπονητη. Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας πάντως μια χαρά βασικό ρόλο του εδωσε

Τα δεκαρια και εγώ τα αγαπάω και το ποδόσφαιρο τα χρειάζεται.

Όσους ομως θυμούνται ότι είναι δεκαρια στα ματς που θέλουν και σε όλα τα άλλα είναι βολικά ντεφορμε, όχι.

Ξαναειπα. Ο Αμπελ έχει 100% ευθύνη για το μαζικό ντεφορμαρισμα.

Έχουμε φάει πάρα πολλά χαστούκια στον ΠΑΟΚ όμως και έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε όσους θέλουν και δε τους βγαίνει και όσους βολεύονται πίσω απ' τα γενικά προβλήματα της ομάδας.

Αυτά και μην επαναληφθεί η επί προσωπικού επίθεση γιατί το έχετε παραχεσει μερικοι πιστεύεις δηλαδή ότι εσύ επειδή είσαι κόκκινος έχει την γαμημενη την δυνατότητα να κάνεις επίθεση κ να γράφεις ότι θέλεις για παίκτες της ομάδας, αλλά αν εσένα σε πει κανείς πουθενά τότε γίνεσαι θα μας κάνεις ντα?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όχι δεν πιστεύω αυτό και το έχω αποδείξει 12 χρόνια εδώ μέσα και το ξέρουν αυτοί που πρέπει.

Όχι δεν είπα ότι εγώ είμαι γνώστης, ίσα ίσα ούτε καν αρνήθηκα το χαρακτηρισμό σου.

Επίσης όλα σου τα σχόλια για όσα είπα είναι τραβηγμένα προς την υπερβολικη, τη λάθος πλευρά. Τα ερμηνευεις στραβά επειδή διαφωνείς και ποντάρεις πάνω στην ερμηνεία ΣΟΥ για να με κραξεις.

Λοιπόν ληξτο και μιλα καλύτερα.

Δυστυχώς για σένα και μερικούς άλλους ναι είμαι αντμιν εδώ μέσα και έχω τη δυνατότητα να κόβω κόσμο, κάτι που ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ έχω χρησιμοποιήσει. Συνεπώς ότι και να λες επ αυτού είναι επίσης υπερβολικό.

Αν έχεις άποψη σχετικά με τον παίκτη γραψτην αν δεν την έχεις ήδη γράψει.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ευχαριστούμε πολύ για όλα.
Καλή επιτυχία στην καινούργια ομάδα σου.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ευχαριστούμε πολύ για όλα.
Καλή επιτυχία στην καινούργια ομάδα σου.
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Τουρίστας . Στο καλό
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έπαιξε αυτός απόψε? Τον αγώνα τον είδα αλλά δεν τον πρόσεξα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Σαγιονάρα, παντόφλα , πετσέτα...ζήσε τις διακοπές σου στην Ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Ουτε ΠΑΣΟΚος δημοσιος υπαλληλος στα 80'ς τετοια αδιαφορια,φερε εστω 100000 προταση και φυγε
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Μπισε πέρυσι ήσουν παιχταρας για ενα ημίχρονο σε κάθε ματς. Φέτος είσαι απλά για λυπηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”