Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Αν έγινε έτσι μια χαρά πάντως πιστεύω ότι θα πάμε με ολσεν βελλιδη γλυκος του χρόνου και αν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Με την υπογραφή Βελλίδη ace έχασες στον ξερόλα... είπες ότι δεν θα γίνει μεταγραφή. 
Λογικά -και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν οι ΑΡΔ- θα αποκτηθεί με την λογική του δανεισμού και υπογραφή συμβολαίου το καλοκαίρι.
Νομίζω κάτι ανάλογο έχει κάνει ο gay με την μεταγραφή του Pardo.
ΥΣ. Αν ισχύει... τελικά δεν είναι τόσο μ@λάκας ο FA... ούτε τόσο "ζώα" στην ΠΑΕ που πιστεύουν κάποιοι.
Λογικά -και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν οι ΑΡΔ- θα αποκτηθεί με την λογική του δανεισμού και υπογραφή συμβολαίου το καλοκαίρι.
Νομίζω κάτι ανάλογο έχει κάνει ο gay με την μεταγραφή του Pardo.
ΥΣ. Αν ισχύει... τελικά δεν είναι τόσο μ@λάκας ο FA... ούτε τόσο "ζώα" στην ΠΑΕ που πιστεύουν κάποιοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 21 Ιαν 2016, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pilotos έγραψε:Συγγνώμη, πως γίνεται να υπέγραψε για 2,5 και πιο είναι το κριτήριο για να γυρίσει στον πας; ως δανεικός από ΠΑΟΚ;
Τί όρος είναι αυτός σε συμβόλαιο; πρώτη φορά το ακούω...
SM-G920F
ειναι σαν του νατχο ο ΠΑΟΚ θα εχει τον πρωτο λογο αλλα απ την αναποδη
καλως ηρθες μαρκο
Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, υποθέτω μάλλον Τσε
Υποθέτω ο ψυχολογικά ράκος πέρσι γλυκός, μας τελείωσε το καλοκαίρι επίσης
Μακάρι....
SM-G920F
Υποθέτω ο ψυχολογικά ράκος πέρσι γλυκός, μας τελείωσε το καλοκαίρι επίσης
Μακάρι....
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 21 Ιαν 2016, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι το αντίθετο της ρήτρας buy-back στην οποία η ομάδα που πουλάει έναν παίχτη, έχει δικαίωμα να τον αγοράσει πίσω με ένα προσυμφωνημένο ποσό.K_geo έγραψε:μακάρι να είναι έτσι γιατί και ο Βελλίδης θα πρέπει να δείξει πράματα αλλά και η ομάδα θα είναι εξασφαλισμένη αν δεν το κάνει.
λογικά μπορεί να υπάρχει κάποια ρήτρα συμμετοχών.
Στην περίπτωση του Βελλίδη η ομάδα που αγοράζει τον παίχτη, έχει δικαίωμα να τον δώσει πίσω στην πωλήτρια ομάδα (έναντι προσυμφωνημένου ποσού φαντάζομαι).
Θα πάρεις λεφτά από τον Χριστοβασιλη; μάλιστα...
Εκτός κι αν δεν τα έχεις δώσει όλα πριν
SM-G920F
Εκτός κι αν δεν τα έχεις δώσει όλα πριν
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 21 Ιαν 2016, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ace που εισαι ρε καναμε μεταγραφη εστω βελλιδη τζαμπα η γκρινια
να ρωτησω εγω κατι τι παραπανω εχει το δεξι μπακ τοροσιδης οταν ξεκινησε απ το δεξι μπακ
μυστακιδης αυτη τη στιγμη
για τον κιτσιου και το σκονδραο συμφωνω οτι κακως καλως ειναι χωμα αυτη τη στιγμη και οι δυο
να ρωτησω εγω κατι τι παραπανω εχει το δεξι μπακ τοροσιδης οταν ξεκινησε απ το δεξι μπακ
για τον κιτσιου και το σκονδραο συμφωνω οτι κακως καλως ειναι χωμα αυτη τη στιγμη και οι δυο
Ο Γενάρης βγαίνει κι ακόμα ούτε σέντερμπακ, ούτε δεξί μπακ, ουτε 10άρι...
ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ;
-
Black_White_Heart
Έλιωσα che!!!che4 έγραψε:pilotos έγραψε:Συγγνώμη, πως γίνεται να υπέγραψε για 2,5 και πιο είναι το κριτήριο για να γυρίσει στον πας; ως δανεικός από ΠΑΟΚ;
Τί όρος είναι αυτός σε συμβόλαιο; πρώτη φορά το ακούω...
SM-G920F
ειναι σαν του νατχο ο ΠΑΟΚ θα εχει τον πρωτο λογο αλλα απ την αναποδη![]()
![]()
![]()
![]()
καλως ηρθες μαρκο
Μια μέρα θα παίξει και τέρμα...che4 έγραψε:ace που εισαι ρε καναμε μεταγραφη εστω βελλιδη τζαμπα η γκρινια![]()
![]()
![]()
να ρωτησω εγω κατι τι παραπανω εχει το δεξι μπακ τοροσιδης οταν ξεκινησε απ το δεξι μπακμυστακιδης αυτη τη στιγμη
Θα ζητήσω από την ladbrokes, να μου βγάλει απόδοση
SM-G920F
καλα αυτο το ειχα γραψει εγω καπως αλλιως πιστευω οτι αν παιξει σεντερμπακ θα ειναι καλυτερος απ αυτους που εχουμε
αλλα σοβαρα τωρα βλεπει κανεις κανα καλυτερο δεξι μ,πακ απ αυτον να φερνουμε
αλλα σοβαρα τωρα βλεπει κανεις κανα καλυτερο δεξι μ,πακ απ αυτον να φερνουμε
Προσωπικά για προτεραιότητα δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό ας το κρίνουν αυτοί που πρέπει.παοκαρα23 έγραψε:Χρειάζεται πως δεν χρειαζεται..ως γνωστόν όταν εχεις ένα 10αρι πιτσιρικά και 2,5 σεντερμπακ η προτεραιότητα σου πρεπει να είναι το τέταρτο δεξι μπακ(για να μην πω πέμπτο)..αφού κιτσιου και σκονδρα τους βγαλαμε άχρηστους..
Αλλά λεγαμε μάγκες πριν κανα μηνα..η καθημερινή τριβή μας κανει να ξεχνάμε ποιες είναι οι πραγματικες ανάγκες της ομάδας.
Φυσικά χρειάζεσαι 10άρι και μάλιστα εκεί είναι που θες παικταρά.
Φυσικά χρειάζεσαι σέντερ μπακ.
Αλλά με τον τραυματισμό Κωνσταντινίδη, θες και δεξί μπακ. Οι άλλοι 2 δεν τραβάνε, πώς να το κάνουμε;
Δεν ξέρω αν με το 1ο πληθυντικό αναφέρεσαι εδώ στο φόρουμ ή στους υπεύθυνους.
Αν είναι για το πρώτο, να σου θυμίσω ότι ξεκάθαρα μίλησε για την ανάγκη απόκτησης δεξιού μπακ ο Άρνεσεν.
ασχετο αλλα αν κλεισει ο βελλιδης τοτε την τριτη ερεται ο φνφ συμφωνα με τον πληροφοριοδοτη της νυχτας που θεο τον εχω κανει καθε πρωι να γραψει πιο αναλυτικα και λεει οτι αδιαφορουμε για τις πληροφοριες του
http://www.paokmania.gr/podosfairo/meta ... s-vellidis
καλα ρε μοντς το ποσταρετε στην κεντρικη του παοκμανια και το τοπικ μου παραμενει ακομα κλειδωμενο....θα τρελαθω ρε ενα τοπικ ανοιξα και εχει περασει σαραντα κυμματα για να ενεργοποιηθει
απ την κεντρικη:
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα, να επιστρέψει τον παίκτη στον ΠΑΣ Γιάννινα, εφόσον δεν ικανοποιήσει τους ανθρώπους του μέχρι το τέλος της σεζόν!
σα να λεμε με δικαιωμα επιστροφης χρηματων εντος των επομενων 5 μηνων

καλα ρε μοντς το ποσταρετε στην κεντρικη του παοκμανια και το τοπικ μου παραμενει ακομα κλειδωμενο....θα τρελαθω ρε ενα τοπικ ανοιξα και εχει περασει σαραντα κυμματα για να ενεργοποιηθει
απ την κεντρικη:
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα, να επιστρέψει τον παίκτη στον ΠΑΣ Γιάννινα, εφόσον δεν ικανοποιήσει τους ανθρώπους του μέχρι το τέλος της σεζόν!
σα να λεμε με δικαιωμα επιστροφης χρηματων εντος των επομενων 5 μηνων
http://inpaok.com/289510/θέλω-να-παίζω-περισσότερο/
καλο αυτο θα ερθει με νευρα να αποεδειξει ποιος ειναι ... αντε ρε να πω καλως ηρθες ραφαελ αντι για καλως ηρθες μαρκο
καλο αυτο θα ερθει με νευρα να αποεδειξει ποιος ειναι ... αντε ρε να πω καλως ηρθες ραφαελ αντι για καλως ηρθες μαρκο