33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Jairo έγραψε:Είπε ο Ίβιτς "Μερικοί δέν είναι οτι δέν μπορούν, είναι οτι δέν θέλουν"

Καταλήξαμε οτι ο Κλάους δέν μπορεί πλέον ή οτι δέν θέλει?
Προσωπικά δεν κατέληξα πάντως...Είμαι, ανεξήγητα μεν, αλλά πολύ, μα πάρα πολύ μπερδεμένος ακόμα... :oops:

Ειδικά δε, μετά την "κατάρρευση" του ακριβώς μετά απ το χθεσινό γκολ (δείτε το βίντεο προσεκτικά, όχι μόνο μένει κάτω, αλλά βάζει και τα δυο του χέρια κάτω απ το κεφάλι του, θαρρεί κανείς ότι παίρνει πιο βολική θέση για έναν άνετο ύπνο στα μπρούμητα, μέχρι να τον σηκώσουν) και το άδειο βλέμμα του στην αλλαγή και στην χειραψία με τον Βλάντο (προσέξτε την φωτογραφία), ακόμα περισσότερο... :roll:
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Σήμερα πήγα να πιώ ένα καφέ μαζί με κάτι φίλους στο Baraki.
Μπήκα μεσα και στο βάθος καθόσουν και κάπνιζες με πλάτη στο κόσμο.
Ήθελα να αντιδράσω και να κάνω μανούρα αλλά με κράτησαν η λογική και οι δύο φίλοι που ήμασταν μαζί.
Το ωραίο είναι οτι κόσμος έμπαινε κόσμος εβγαινε εσύ ήσουν με ένα τσιγάρο στο στόμα ακόμα και οταν αλλαξες θέση και πηγες τερμα βάθος και χύθηκες στους καναπέδες λες και βρίσκεσαι σπίτι σου.
Θα μου πεις κάθε μπαρ,κάθε καφετέρια εχει γίνει σπίτι σου με τέτοιο μυαλό.
Την ίδια ώρα εγω έβγαζα αγχος για το αν θα βρώ εισιτήρια για τον αγώνα με την Σάλκε,για το που θα βρω φθηνό ξενοδοχείο να μείνω για να μου βγει η εκδρομή φθηνά και αλλα πόσα ασπρόμαυρα προβλήματα που μου γυρίζουν το κεφάλι τόσο καιρό.
Εσυ ομως εκεί.Ατάραχος με το τσιγάρο σου στο χέρι γράφεις στα @ρχίδια σου τον υπόλοιπο κόσμο κ όσα σου σέρνει και σου καταλογίζει για κακή ζωή και συνεχίζεις να τον επιβεβαιώνεις.
Αρχηγάρα είσαι μόνο στον κόσμο σου να ξέρεις.Δεν εισαι για λύπηση γιατί παίρνεις 700 χιλιάρικα το χρόνο.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οταν τα λεμε οτι ο κλαους εχει βγει συνταξη στο μυαλο του και εχει αραξει, μας ζαλιζετε οτι τον αδικουμε και θελει στηριξη.
Προκλητικος και αδιαφορος. Με 0 γκολ στο πρωταθλημα. Ο αρχηγος μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αθηνα ηταν αυτο;;;
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

sourmenetes έγραψε:Αθηνα ηταν αυτο;;;
Στο baraki ρε σουρμε απεναντι απο το γηπεδο της Τουμπας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οκ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αν ισχυει το παραπανω που λεει ο VAGGT θα παρακαλεσω να σταματησουμε να μιλαμε για "σεβασμο" και για "ξεσκισμα". Αν ειναι αληθεια αυτος ο προκλητικος αντιεπαγγελματισμος θα ηθελα απο την ΠΑΕ να προσφυγει εναντιον του και να αξιωσει αποζημιωση.

edit: δεν ειναι πια κανενα παιδακι ο κυριος Κλαους. Ειναι ενας επαγγελματιας που διεκδικησε και πετυχε με τον τροπο του ενα υψηλοτατο συμβολαιο και δεν το τιμα, εις βαρος της ΠΑΕ, του μεγαλομετοχου και του κοσμου που αγαπαει την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

sic-4 έγραψε:Αν ισχυει το παραπανω που λεει ο VAGGT θα παρακαλεσω να σταματησουμε να μιλαμε για "σεβασμο" και για "ξεσκισμα". Αν ειναι αληθεια αυτος ο προκλητικος αντιεπαγγελματισμος θα ηθελα απο την ΠΑΕ να προσφυγει εναντιον του και να αξιωσει αποζημιωση.

edit: δεν ειναι πια κανενα παιδακι ο κυριος Κλαους. Ειναι ενας επαγγελματιας που διεκδικησε και πετυχε με τον τροπο του ενα υψηλοτατο συμβολαιο και δεν το τιμα, εις βαρος της ΠΑΕ, του μεγαλομετοχου και του κοσμου που αγαπαει την ομαδα.
Το ωραίο ειναι οτι και τα παιδιά των ακαδημιών ήταν εκεί και τον έβλεπαν γιατι αυτά κάθονταν σε παραδιπλανο τραπέζι κ αυτός με κάποιο πρώην πρόσωπο της ΠΑΕ απ ότι κατάλαβα και τα ελεγαν (φουσκωτο παλικαρακι).Δίνει και το παράδειγμα με λίγα λόγια.Η αλήθεια ειναι οτι μολις ήρθαν τα πιτσιρίκια μετά απο 10 λεπτά αλλαξε σημείο και απο το μπαρ πηγε στους καναπέδες στο βάθος.

Απο την μια ειπα να μην γράψω τπτ.Απο την αλλη εχω κουραστεί τόσο πολύ απο τα ΜΜΕ που τον δικαιολογουν οπουν σταθουν κ οπου βρεθούν γι αυτά που του κακολογιζει η κακιά ασπρόμαυρη κοινωνία μας,η κακή εσωστρέφεια που ειναι ολα τα δεινά του ΠΑΟΚ και οχι η κακή εξωγηπεδική ζωή κάποιων.
Απο την αλλη οσο και να κράζω εγω τον Κλαους και τον κάθε Κλάους εγω δεν παίζω μπάλα ουτε και ο Κλάους με ακουει να τον κράζω.Αυτοι παιζουν μπαλα αυτοι πρέπει να φερνουν τα αποτελεσματα και να κανουν την δουλεια που πρέπει για τα χρήματα που παίρνουν.
Στον τάκο λοιπόν ο Κλάους και ο κάθε Κλάους που πληρώνεται κ δεν κάνει την δουλειά που θα επρεπε να κάνει και πόσο μαλλον να δινει και το κακό παραδειγμα ΚΑΙ να γίνεται και εριστικος και απο πανω με την εξωγηπεδικη ζωή του.
Όσοι του δίνουν άσυλο και δικαιολογουν τα αδικαιολογητα ειναι απλά ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο εγκλημα που γίνεται εναντια στην ομάδα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τοσο καιρο δεν μιλαω για αυτο το θεμα για να μην διαταραξω το ετσι κι αλλιως βαρυ κλιμα που υπαρχει γι αυτον,αλλα αν ισχυει το παραπανω ειμαστε για να μας κλαινε οι ρεγγες.
Λυπαμαι αλλα νομιζω οτι φταιει ο γονιος γι αυτα τα πραγματα.Δεν του εδειξε το σωστο δρομο ή βγηκε απο αυτον.
Το γνωμικο λεει οτι βλεπει το παιδι,αυτο κανει.Βιαστηκε να τα κανει.Νομιζω οτι μας τελειωνει σιγα σιγα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sic-4 έγραψε:Αν ισχυει το παραπανω που λεει ο VAGGT θα παρακαλεσω να σταματησουμε να μιλαμε για "σεβασμο" και για "ξεσκισμα". Αν ειναι αληθεια αυτος ο προκλητικος αντιεπαγγελματισμος θα ηθελα απο την ΠΑΕ να προσφυγει εναντιον του και να αξιωσει αποζημιωση.

Δεν υπαρχει αν ισχυει. Ο VAGGT ειναι απο τα πιο παλια και σοβαροτατα μελη του φορουμ. Εγω δεν ξαναλεω τα ιδια.
Κλαους καλα μας κανεις ρε φιλε. Σερνεσαι στο γηπεδο, πινεις καπνιζεις και αντι να σε συμμορφωσουν, περα βρεχει και εχεις τους οπαδους της ομαδας που σε ανεδειξε και πλουτισες να μαλωνουν μεταξυ τους.
Για μενα εχεις τελειωσει.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Λοιπόν νιώθω τόσο βλακας που τόσο καιρό τσακωνομουν για πάρτη σου με άλλους αδελφούς δίπλα για να σε υποστηρίζω.
Αν ισχύει αυτό πρέπει να προβεί και η ΠΑΕ σε ανάλογες κινήσεις αλλά πλέον σήκω και φύγετώρα μια ώρα νωρίτερα.
ΔΕΝ ΝΟΕΊΤΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@sic-4...

Ξέρεις ότι σε πολλά θέματα συμφωνούνε οι απόψεις μας θαρρώ, αλλά εδώ επίτρεψε μου να διαφωνήσω...

Αν όντως ισχύουν όσα λέει ο αγαπητός VAGGT (που λίγο ή πολύ όλοι μας ξέρουμε ότι παρόμοια περιστατικά μας οδηγούν στο να πιστέψουμε ότι ΙΣΧΥΟΥΝ, μάλιστα ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ), τότε φυσιολογικά η διοίκηση θα έπρεπε (ήταν θαρρώ υποχρεωμένη μάλιστα για να προστατεύσει ένα περιουσιακό της στοιχείο απ την σημερινή του απαξίωση, η οποία την ζημιώνει οικονομικά και ποδοσφαιρικά) ήδη να έχει πάρει τα μέτρα της, πριν χρειαστεί φυσικά να φτάσει στην ακραία αντίδραση της προσφυγής της εναντίον του που προτείνεις...

Το έγραψα και σε ένα άλλο, σχετικά μάλιστα πρόσφατο post μου, μετά από εκείνο που έγραψα και αφορούσε τον Κλάους και την πολύ πιθανά ανύπαρκτη παιδεία του...

ΤΟ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Τα παράπονα μας έως και αφορισμούς μας λοιπόν, εκτός απ τους ΑΡΔ (που λέγεται ότι τον καλύπτουν) θαρρώ ότι θα ήταν σωστότερο, τιμιότερο αλλά και ουσιαστικότερο για όλους μας να τα κάνουμε στην διοίκηση μας!!!!
Γιατί αυτοί έχουν το πεπόνι, αυτοί έχουν και το μαχαίρι...ανέκαθεν!!!!
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Dimg4 έγραψε:

Δεν υπαρχει αν ισχυει. Ο VAGGT ειναι απο τα πιο παλια και σοβαροτατα μελη του φορουμ. Εγω δεν ξαναλεω τα ιδια.
Κλαους καλα μας κανεις ρε φιλε. Σερνεσαι στο γηπεδο, πινεις καπνιζεις και αντι να σε συμμορφωσουν, περα βρεχει και εχεις τους οπαδους της ομαδας που σε ανεδειξε και πλουτισες να μαλωνουν μεταξυ τους.
Για μενα εχεις τελειωσει.
Σ ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια dim .
Το ποιος ειμαι και το τι ειμαι γνωρίζει η διαχείριση απο πρώτο χέρι απο την πρώτη μερα που στησαμε αυτο που λέγεται paokmania.
Δεν εχω κανένα λογο να πω ψέματα κανένα λογο να δημιουργήσω πρόβλημα στην όλη φάση μεταξύ των υποστηρικτών του και των μη.Ανηκα στους υποστηρικτές του παλιά.Τωρα οχι.Γι αυτο δεν φταίω εγώ.Φταίει ο ίδιος ο Κλάους και πραγματικά με στεναχωρεί πολύ.
Ο Τόττι του ΠΑΟΚ δυστυχώς θα αργήσει να έρθει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν συμφωνω...
Επαναλαμβανω οτι ο κυριος δεν ειναι ενα αβουλο παιδακι. Ειναι ενας (μεχρι και στυγνος σε καποιες στιγμες σχετικες με την ανανεωση του) επαγγελματιας και ως τετοιο θα τον κρινω πια απο την στιγμη που δειχνει να μην σεβεται τιποτα. Δεν μπορει να φορτωνεται η ΠΑΕ τον αντιεπαγγελματισμο του αλλου ουτε οφειλει να ειναι νταντα του, ουτε και μπατσος του. Τον Μακ δηλαδη γιατι δεν χρειαστηκε να τον νταντευει κανεις, και τον καθε Μακ. Αν ο Κλαους και οι περισσοτεροι Ελληνες ποδοσφαιριστες δεν εχουν παιδεια και ειναι ντιπ καγκουρες στα 28 τους, ε αυτο δεν ειναι προβλημα της ΠΑΕ φιλε. Ο καθε ανθρωπος οφειλει και μονος του να κανει την προσπαθεια του να ξεστραβωθει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι ακριβώς έκανε που σας ντροπιάζει;
Και αφού έχετε θέμα μαζί του,όταν τον πετυχαινεται εξω γιατί δεν του λέτε δύο λογακια κοσμια και πολιτισμένα,αντί να τον ξεκατινιαζεται στα φορουμ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”