+απειροThanix έγραψε:Υπομονή????? trifilioti μου τι είναι αυτά που λες...και που φτάσαμε τέλη Αυγούστου χωρίς να έχουμε φάπες πάλι θαύμα είναι.Trilofiotis έγραψε:Μήπως να έκανες κανα 2μηνο-3μηνο υπομονή να τους ΔΕΙΣ τους παίχτες αυτους και στο χορτάρι;ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω ότι εκτός μαλεζα όλοι οι άλλοι ειναι παίκτες στοιχήματα που οποιος δεν το βλέπει ονειρωβατει ακόμα και στην θέση του φορ που έπρεπε να πέσουν τα ποιο πολλά λεφτά για να έρθει ένας παίκτης ονομα που να ενθουσιασει λίγο τον κόσμο πάλι έρχεται ένας παίκτης στοίχημα δανεικός κιόλας ,αν ο βάζελος έκανε αυτές τις κινήσεις τι θα λέγατε?ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει .Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
Είπαμε...θα φέρεις έμπειρους ονόματα? Τι τα έφερες τα λιμα ήρθαν να πάρουν την σύνταξη τους.... θα φέρεις νέους με προοπτική? που πας με τα στοιχήματα, φέρε έμπειρους.
Θα φέρεις νεαρό προπονητή? Μαθητευόμενο μάγο φέρατε πάλι, φερτε έμπειρο όνομα.....Θα φέρεις έμπειρο όνομα? Τουρίστα φέρατε πάλι...φερτε ένα μικρο με φιλοδοξίες.
Έχεις φανέλες ΝΙΚΕ adidas puma? Δεν μας δίνουν καλη ποιότητα, κλειστε συμβόλαιο με μικρή εταιρία να μας προσέχει...κλείνεις συμφωνία με macron? Τι είναι αυτη η εταιρία ντροπή για τον ΠΑΟΚ, φέρε ΝΙΚΕ adidas puma.
Πρόεδρε πλήρωσε τα χρέη και μην φέρνεις ονόματα, αρκεί να δω μια φορα τον ΠΑΟΚ ελευθερο να πετάει χωρίς χρέη...πληρώνει τα χρέη? Ρε πρόεδρε πως θα πετάξει η ομάδα χωρίς παίχτες ,τοσα έδωσες για τα χρέη δώσε και για κάνα παίχτη.
Πρόεδρε ξήλωσε τα όλα διωξε τους παντες και τα πλακάκια....τους διώχνει? ρε πρόεδρε πλακα μας κανεις...άλλαξες τους παντες, πως θα προχωρήσει η ομάδα με άτομα που δεν ξέρουν από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.
Κάντε ένα μέσο ενημέρωσης να τα μαθαίνουμε όλα από εκεί να μην μας τρυπάνε οι αλλόθρησκοι...Ρε σεις τι είμαστε super3 να μας λέτε το ποιηματάκι της ΠΑΕ?
Αυτά και αλλα τόσα...
ΥΓ Κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι απολύτως αληθινη μιας και είμαστε τα μεγαλυτερα πυρότουβλα στην ιστορία του οπαδισμου της ομάδας μας!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Ρε σεις, ποια χτισίματα και 3ετή και δεν ξέρω κι εγώ τι;
Η ομάδα πήγε για ότι καλύτερο μπορούσε φέτος. Λέτε ότι δεν έχουμε ηγέτες σε κάθε γραμμή.
Στην άμυνα εμπιστεύτηκαν τον Κόστα. Τώρα αν αυτός δεν τραβάει είναι άλλο θέμα και, αν έφευγε, θα μπορούσε να γίνει κίνηση.
Στην επίθεση κινήθηκαν για Ρούντνεβς, Τοϊβόνεν αλλά κάπου κόλλησε το πράγμα και μάλλον πάμε σε λύση ανάγκης.
Η μόνη ένσταση που καταλαβαίνω είναι για τον εγκέφαλο του κέντρου, αλλά αυτός δεν βρίσκεται εύκολα σε καμία ομάδα στον κόσμο. Δείτε και τους ανταγωνιστές. Ποιος τον έχει; Η κούλα με Βάργκας, Μάνταλο; Ο βάζελος με Ατζαγκούν, Λουντ, Ζεκά; Ο γαύρος βρήκε έναν Τσόρι μετά από χρόνια, που κοντεύει να φτάσει 40 και δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν.
Διαβάζω προτάσεις παιχτών όπως Κράνιτσαρ, Μπλάνκο που έχουν βγάλει σχεδόν όλη την καριέρα τους στα πλάγια και θα έρθουν να λύσουν σε εμάς το πρόβλημα του δεκαριού. Δεν είναι τόσο απλό όμως, ο άξονας είναι άλλο πράγμα. Τα ίδια ισχύουν και για το Ζαϊρο που λένε κάποιοι ότι θα παίξει εκεί.
Οι συγκρίσεις με την ομάδα του Σάντος είναι άκυρες καθώς το τωρινό εγχείρημα είναι πολύ πιο φιλόδοξο με έμφαση στο γρήγορο ρυθμό, στην πίεση ψηλά και στην επίθεση γενικά. Είναι κάτι που αποδεδειγμένα ο κόσμος, η διοίκηση και αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορούν να στηρίξουν, οπότε περιμένουμε άμεσους παπάδες από Τούντορ και ομάδα και διάρκεια και μετά τον Ιανουάριο.
Η ομάδα πήγε για ότι καλύτερο μπορούσε φέτος. Λέτε ότι δεν έχουμε ηγέτες σε κάθε γραμμή.
Στην άμυνα εμπιστεύτηκαν τον Κόστα. Τώρα αν αυτός δεν τραβάει είναι άλλο θέμα και, αν έφευγε, θα μπορούσε να γίνει κίνηση.
Στην επίθεση κινήθηκαν για Ρούντνεβς, Τοϊβόνεν αλλά κάπου κόλλησε το πράγμα και μάλλον πάμε σε λύση ανάγκης.
Η μόνη ένσταση που καταλαβαίνω είναι για τον εγκέφαλο του κέντρου, αλλά αυτός δεν βρίσκεται εύκολα σε καμία ομάδα στον κόσμο. Δείτε και τους ανταγωνιστές. Ποιος τον έχει; Η κούλα με Βάργκας, Μάνταλο; Ο βάζελος με Ατζαγκούν, Λουντ, Ζεκά; Ο γαύρος βρήκε έναν Τσόρι μετά από χρόνια, που κοντεύει να φτάσει 40 και δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν.
Διαβάζω προτάσεις παιχτών όπως Κράνιτσαρ, Μπλάνκο που έχουν βγάλει σχεδόν όλη την καριέρα τους στα πλάγια και θα έρθουν να λύσουν σε εμάς το πρόβλημα του δεκαριού. Δεν είναι τόσο απλό όμως, ο άξονας είναι άλλο πράγμα. Τα ίδια ισχύουν και για το Ζαϊρο που λένε κάποιοι ότι θα παίξει εκεί.
Οι συγκρίσεις με την ομάδα του Σάντος είναι άκυρες καθώς το τωρινό εγχείρημα είναι πολύ πιο φιλόδοξο με έμφαση στο γρήγορο ρυθμό, στην πίεση ψηλά και στην επίθεση γενικά. Είναι κάτι που αποδεδειγμένα ο κόσμος, η διοίκηση και αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορούν να στηρίξουν, οπότε περιμένουμε άμεσους παπάδες από Τούντορ και ομάδα και διάρκεια και μετά τον Ιανουάριο.
-
παντως και χρηματιστηρικα συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ ειμαστε στα ιδια με βαζελο και 10 μυρια πανω απο αεκ.
βεβαια και 50 μυρια κατω απο γκευ αλλα ας μη το σχολιασουμε
βεβαια και 50 μυρια κατω απο γκευ αλλα ας μη το σχολιασουμε
- john4serres
-
Άστην ξανθούλα αυτή δεν ήρθε για να κάνει μπάλα...άλλωστε ΓΚΕΛΑ θα ήταν αν χάναμε εμείς είχαμε "γκέλα " αν έπαιζε η ομάδα της περασμένης πέμπτης ποσά θα έτρωγε αυτή η Ξάνθη;mbison έγραψε:Γιατί ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω την γκέλα με την Ξάνθη. Απ τον Μπερτο και τον Μπαξεβανιδη. Εκεί μας έλειπαν οι παίκτες προσωπικοτητες που θα έπαιρναν το ματς.Black_White_Heart έγραψε:Ρε παιδια, ακομα δεν τους εχουμε δει καλα καλα, και τους βγαζουμε μικρους, λιγους, χωρις προσωπικοτητα, χωρις ποιοτητα κτλ. Καντε υπομονη αυτην την μια φορα και αν δεν μας βγει κραξτε. Που ξερετε απο τωρα πως θα ειναι οι παιχτες ? Τι μιζερια ειναι αυτη και για πιον λογο? Που δεν θα μας φερουν το παλτο τον Ιμπισεβιτς?
Πιστεύεις ότι θα έρθουν πολλές ομάδες στην Τούμπα για να παίξουν μπάλα; Χρόνια τώρα τα ίδια γίνονται με όλα τα χωριά.
-
Φανταστικός!!!!!!Thanix έγραψε:Υπομονή????? trifilioti μου τι είναι αυτά που λες...και που φτάσαμε τέλη Αυγούστου χωρίς να έχουμε φάπες πάλι θαύμα είναι.Trilofiotis έγραψε:Μήπως να έκανες κανα 2μηνο-3μηνο υπομονή να τους ΔΕΙΣ τους παίχτες αυτους και στο χορτάρι;ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω ότι εκτός μαλεζα όλοι οι άλλοι ειναι παίκτες στοιχήματα που οποιος δεν το βλέπει ονειρωβατει ακόμα και στην θέση του φορ που έπρεπε να πέσουν τα ποιο πολλά λεφτά για να έρθει ένας παίκτης ονομα που να ενθουσιασει λίγο τον κόσμο πάλι έρχεται ένας παίκτης στοίχημα δανεικός κιόλας ,αν ο βάζελος έκανε αυτές τις κινήσεις τι θα λέγατε?ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει .Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
Είπαμε...θα φέρεις έμπειρους ονόματα? Τι τα έφερες τα λιμα ήρθαν να πάρουν την σύνταξη τους.... θα φέρεις νέους με προοπτική? που πας με τα στοιχήματα, φέρε έμπειρους.
Θα φέρεις νεαρό προπονητή? Μαθητευόμενο μάγο φέρατε πάλι, φερτε έμπειρο όνομα.....Θα φέρεις έμπειρο όνομα? Τουρίστα φέρατε πάλι...φερτε ένα μικρο με φιλοδοξίες.
Έχεις φανέλες ΝΙΚΕ adidas puma? Δεν μας δίνουν καλη ποιότητα, κλειστε συμβόλαιο με μικρή εταιρία να μας προσέχει...κλείνεις συμφωνία με macron? Τι είναι αυτη η εταιρία ντροπή για τον ΠΑΟΚ, φέρε ΝΙΚΕ adidas puma.
Πρόεδρε πλήρωσε τα χρέη και μην φέρνεις ονόματα, αρκεί να δω μια φορα τον ΠΑΟΚ ελευθερο να πετάει χωρίς χρέη...πληρώνει τα χρέη? Ρε πρόεδρε πως θα πετάξει η ομάδα χωρίς παίχτες ,τοσα έδωσες για τα χρέη δώσε και για κάνα παίχτη.
Πρόεδρε ξήλωσε τα όλα διωξε τους παντες και τα πλακάκια....τους διώχνει? ρε πρόεδρε πλακα μας κανεις...άλλαξες τους παντες, πως θα προχωρήσει η ομάδα με άτομα που δεν ξέρουν από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.
Κάντε ένα μέσο ενημέρωσης να τα μαθαίνουμε όλα από εκεί να μην μας τρυπάνε οι αλλόθρησκοι...Ρε σεις τι είμαστε super3 να μας λέτε το ποιηματάκι της ΠΑΕ?
Αυτά και αλλα τόσα...
ΥΓ Κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι απολύτως αληθινη μιας και είμαστε τα μεγαλυτερα πυρότουβλα στην ιστορία του οπαδισμου της ομάδας μας!
-
Εγώ γουστάρω φέτος την ταχύτητα και τις κάθετες πάσες που βλέπω σχεδόν σε κάθε ματς( όσες είδαμε φέτος, δεν είδαμε τα τρία τελευταία χρόνια μαζί..)
-
Σίγουρα όχι, αλλα και η Ξάνθη δεν ήθελε πολύ για να το φάει το γκολακι. Και αυτο χωρίς να κάνει ούτε μια φάση + την διαιτησία που δεν σε αφήνει να παίξεις (ρυθμός).Mīngus έγραψε:Πιστεύεις ότι θα έρθουν πολλές ομάδες στην Τούμπα για να παίξουν μπάλα; Χρόνια τώρα τα ίδια γίνονται με όλα τα χωριά.
Είδαμε στο ευρωπαϊκό ματς με ΚΑΝΟΝΙΚΟ διαιτητή τι έπαθαν οι Δανοί
Βρε εγώ συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι η παράμετρος διαιτησία + το στημένο λεωφορείο και 7 παίκτες ξάπλα θα είναι σε όλα τα εντός. Οπότε κακά τα ψέματα στην Ελλάδα είσαι αναγκασμένος να νικάς και υπό τέτοιες συνθήκες αν θες το κάτι παραπάνω.
δεν φαινεται να καταλαβαινεις αυτα που σε γραφουν...δεν ανεφερα οτι ειπες σε κανεναν να κανει υπομονη...ace79grpaok έγραψε:Sera4 έγραψε:η μεγαλυτερη ειρωνια που εχω δει ειναι να μιλας για υπομονη 4 μερες οταν δεν εχεις κανει υπομονη απο την πρωτη βδομαδα...ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω ότι εκτός μαλεζα όλοι οι άλλοι ειναι παίκτες στοιχήματα που οποιος δεν το βλέπει ονειρωβατει ακόμα και στην θέση του φορ που έπρεπε να πέσουν τα ποιο πολλά λεφτά για να έρθει ένας παίκτης ονομα που να ενθουσιασει λίγο τον κόσμο πάλι έρχεται ένας παίκτης στοίχημα δανεικός κιόλας ,αν ο βάζελος έκανε αυτές τις κινήσεις τι θα λέγατε?ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει .Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
Αυτό σαν απάντηση στον σουρμε που με λεει πηγή μυρλας χωρίς επιχειρήματα .αν εσένα σε αρέσει αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι υποχρεωτικο να αρέσει και στους άλλους ,ούτε μιρλας ούτε τίποτα είδες που ξέρω τι θέλω ναπω
η δευτερη μεγαλυτερη ειρωνια να μιλας για σεβασμο οταν αναφερεις οτι οποιος δε συμφωνει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε παιχτες στοιχηματα ονειροβατει...πολυ ωραιο σεβασμο δειχνεις εσυ για να τον απαιτεις...
απο εκει και περα το μονο που θα σου τονισω φιλε μου ειναι οτι "σκριπτα μανε"...ανοιχτηκες παρα πολυ τοσο καιρο με τα γραπτα σου στο συγκεκριμενο τοπικ και δεν ξερω αν θυμασαι καλα αλλα η μπροντμπυ οταν ανοιχτηκε εφαγε 3 γκολακια για πλακα στις αντεπιθεσεις![]()
οταν θα μου δικαιολογησεις κιολας το χαρακτηρισμο του παιχτη στοιχηματος θα ειμαι καλυμμενος...εγω δεν βλεπω παιχτες στοιχηματα...βλεπω κανονικους ποδοσφαιριστες σε πολυ καλη ηλικια διεθνεις και με πολλες συμμετοχες στις ομαδες τους...
Εγώ δεν είπα κανέναν να κάνει υπομονή ,εγω είπα οτι θα περιμένω 4 μέρες μήπως αλλάξει κάτι αν και δεν το βλεπω ,
Καλα μπορεί να καθένας να βλέπει οτι κλείσαμε τον κακα ,τον ντε ροσι και τον νειμαρ αλλά άσε με να έχω άλλη γνωμη
ειπα οτι λες να κανεις υπομονη 4 μερες ακομα οταν δεν εχεις κανει υπομονη ουτε μια βδομαδα αφοτου ξεκινησαν οι μεταγραφες...ειναι η μεγιστη ειρωνια αυτο το πραγμα...
και τελος εγω σε αφηνω να εχεις αντιθετη αποψη εσυ γιατι με αποκαλεις ονειροπολο οταν εχω τη δικη μου??σεβεσαι την αποψη μου κατ αυτον τον τροπο? :ugeek:
εκεί που λέει στο banner paokmania.gr , μπορείτε από κάτω να γράψετε με μικρά γράμματα αυτό...Black_White_Heart έγραψε: είμαστε τα μεγαλυτερα πυρότουβλα στην ιστορία του οπαδισμου της ομάδας μας!
(Δεν είναι σχόλιο για το φόρουμ αυτό, η αξία είναι στην ουσία του μηνύματος του Black_White_Heart)
και βάλ' τε το κείμενο του Thanix μόνιμα στην κεντρική...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...
- thanos-xanthi
συγγνωμη αλλα οι καθετες δεν αρκουνε αδερφεBlack_White_Heart έγραψε:Εγώ γουστάρω φέτος την ταχύτητα και τις κάθετες πάσες που βλέπω σχεδόν σε κάθε ματς( όσες είδαμε φέτος, δεν είδαμε τα τρία τελευταία χρόνια μαζί..)
οταν δεν εχεις καποιον μπροστα να στις κανει γκολ
η ταχυτητα επισης απο μονη της δε λεει τιποτα, αν ηταν ας καναμε ομαδα στιβου
οταν χρειαζεσαι ενα σεντερ φορ κολωνα να παστελωνει
μιλας για Ρικι, Ρουντνεβς, Τοιβονεν και νωριτερα ρωτας για Φινμπογκασον, και καταληγεις στο ατσουμπαλο μαυρο πιστολι...
οταν ο ιδιος ο βοηθος λεει οτι χρειαζονται 3-4 καλες κινησεις σε καθε γραμμη, και στα σεντερ μπακ και στα φορ δεν βλεπουμε τιποτα..
οταν ο ιδιος ο υιος Σαββιδης λεει παραμυθια ξανα για καλυτερο παιχτη, αλλα ακομα τον ψαχνουμε
νομιζω 2 ειναι τα τινα
ειτε τελευταια μερα θα κανει κανα 2 κινησεις καλες ο Φρανκ
ειτε η ομαδα θα ζοριζεται ξανα με το καθε χωριο να ανοιξει αμυνες, και θα προσευχομαστε μη χτυπησει ο Κλαους
καλη η ενισχυση, καλες οι αποδεσμευσεις αλλα καπου αντικειμενικα αν το δεις, σε ορισμενες θεσεις τα κενα ειναι χτυπητα
ουτε κραξιμο και ειρωνια, αλλα ουτε και αποθεωση και ομαδαρα και πεταμε.. ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ
η πρωτη σφαλιαρα ,τροπος του λεγειν ηρθε, ολα τα χωρια ετσι θα σε παιζουνε
- GiorgosAtha
Τα κοράκια παίζουν μεγάλο ρόλο... δεν φτάνει μόνο να αμύνεται συνεχώς μια ομάδα. Στο 90% των περιπτώσεων/αγώνων κάποια στιγμή θα το φάει (πάντα υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα). Όσο "άμπαλη" δημιουργικά και να είναι αυτή που επιτίθεται. Χρειάζεται και την βοήθεια "απ' έξω" για να αντέξει ο αμυνόμενος που πιέζεται στο φουλ.
Πάρε για παράδειγμα το παιχνίδι με τους Δανούς.... αν ήταν παιχνίδι της Λίγδας ή του κυπέλλου Ελλάδας... θα ήταν αλλιώς... στο 2ο γκολ που βάζουμε o κόρακας θα είχε σφυρίξει φάουλ του Mak στο πλάγιο που κλέβει την μπάλα και θα είχε τελειώσει η φάση πριν καν αρχίσει
Και δεν λέω για το 3-0 κτλ. που είχαν ανοιχτεί... 1-0 ήταν (όχι χάλια αποτέλεσμα για πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας knock-out γύρου). Μετά το παραπάνω γκολ (2-0) ανοίχτηκαν και τους διαλύσαμε.
Για να ξέρουμε και τι λέμε λοιπόν... δεν είναι θέμα μόνο "δημιουργικότητας"...
Πάρε για παράδειγμα το παιχνίδι με τους Δανούς.... αν ήταν παιχνίδι της Λίγδας ή του κυπέλλου Ελλάδας... θα ήταν αλλιώς... στο 2ο γκολ που βάζουμε o κόρακας θα είχε σφυρίξει φάουλ του Mak στο πλάγιο που κλέβει την μπάλα και θα είχε τελειώσει η φάση πριν καν αρχίσει

Και δεν λέω για το 3-0 κτλ. που είχαν ανοιχτεί... 1-0 ήταν (όχι χάλια αποτέλεσμα για πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας knock-out γύρου). Μετά το παραπάνω γκολ (2-0) ανοίχτηκαν και τους διαλύσαμε.
Για να ξέρουμε και τι λέμε λοιπόν... δεν είναι θέμα μόνο "δημιουργικότητας"...

Είναι η καλύτερη περιγραφή της κατάστασης μας που έχω διαβάσει ποτέ. Υποκλίνομαι.Thanix έγραψε:Υπομονή????? trifilioti μου τι είναι αυτά που λες...και που φτάσαμε τέλη Αυγούστου χωρίς να έχουμε φάπες πάλι θαύμα είναι.Trilofiotis έγραψε:Μήπως να έκανες κανα 2μηνο-3μηνο υπομονή να τους ΔΕΙΣ τους παίχτες αυτους και στο χορτάρι;ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω ότι εκτός μαλεζα όλοι οι άλλοι ειναι παίκτες στοιχήματα που οποιος δεν το βλέπει ονειρωβατει ακόμα και στην θέση του φορ που έπρεπε να πέσουν τα ποιο πολλά λεφτά για να έρθει ένας παίκτης ονομα που να ενθουσιασει λίγο τον κόσμο πάλι έρχεται ένας παίκτης στοίχημα δανεικός κιόλας ,αν ο βάζελος έκανε αυτές τις κινήσεις τι θα λέγατε?ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει .Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
Αυτά και αλλα τόσα...