Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
καλημερα αδερφια του φορουμ παοκτσηδες μου. Ειναι το πρωτο ποσταρισμα μου στο φορουμ να ευχηθω σε ολους καλες γιορτες και φωτισμενα μυαλα για να βρισκουμε την ακρη στα δυσκολα που ζουμε . Και μια και ειναι το τοπικ του αγγελου αναστασιαδη να τον ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια που δινει στην ομαδα μας . Και να ζητησω απο τους κυριους της διοικησης να φροντισουν να κανουν την δουλεια τους εστω και στο μισο απο οτι την κανει ο προπονητης του
obanebane έγραψε:Σε παρακαλω παρε το παιχνιδι αυριο εστω και με μισο μηδεν γιατι θα θυμηθω τα νιατα μου και θα αρχισω να βαραω γαυρους και ας ειναι και συγγενεις.
Ευχαριστω.
Μπραβο Αγγελε συνεχισε να βουλωνεις τα στοματα των ΑΡΔ.
Πολυ σωστος στην συνεντευξη.
- desperando
- Επικοινωνία:
ωραιος σημερα. πολυ σωστη ενδεκαδα και ακομα πιο σωστη η διαχειρηση του παιχνιδιου στην συνεχεια.
και μονο οτι εχεις καταφερει να ειναι ηρεμοι οι παικτες με τετοια διαιτησια ειναι τεραστια υποθεση.
ζητα παικτες και ας μην ειναι παντρεμενοι
και μονο οτι εχεις καταφερει να ειναι ηρεμοι οι παικτες με τετοια διαιτησια ειναι τεραστια υποθεση.
- Ekatnetworkltd
Ετσιguardian4 έγραψε:Μπραβο Αγγελε συνεχισε να βουλωνεις τα στοματα των ΑΡΔ.
Αν και ήρθε η νίκη δώσε κάνα σούτι!obanebane έγραψε:obanebane έγραψε:Σε παρακαλω παρε το παιχνιδι αυριο εστω και με μισο μηδεν γιατι θα θυμηθω τα νιατα μου και θα αρχισω να βαραω γαυρους και ας ειναι και συγγενεις.
Ευχαριστω.

Theo πιστεψε με εφτασα στα ορια μου αυτες τις μερες,ευτυχως ολα καλα φουτσα στον πειραια πρωτος ο ΠΑΟΚ καλες γιορτες θα εχουμε.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο ρε Άγγελε!
Με Σαλπι δεξί μπακ παίζαμε, με Ποζα και Σκόνδρα στόπερς, με Maduro που έχει να παίξει 90λεπτο πάνω από μισό χρόνο και με σκασμένο Kace.
Να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες στους Σαββίδη, Πόζογλου, Πόζα και Κουλούρη και Κωννίδη (όχι ταυτόχρονα...)
Με Σαλπι δεξί μπακ παίζαμε, με Ποζα και Σκόνδρα στόπερς, με Maduro που έχει να παίξει 90λεπτο πάνω από μισό χρόνο και με σκασμένο Kace.
Να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες στους Σαββίδη, Πόζογλου, Πόζα και Κουλούρη και Κωννίδη (όχι ταυτόχρονα...)
- sourmenetes
- Moderator
Καλως τον....Andrew R έγραψε:καλημερα αδερφια του φορουμ παοκτσηδες μου. Ειναι το πρωτο ποσταρισμα μου στο φορουμ να ευχηθω σε ολους καλες γιορτες και φωτισμενα μυαλα για να βρισκουμε την ακρη στα δυσκολα που ζουμε . Και μια και ειναι το τοπικ του αγγελου αναστασιαδη να τον ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια που δινει στην ομαδα μας . Και να ζητησω απο τους κυριους της διοικησης να φροντισουν να κανουν την δουλεια τους εστω και στο μισο απο οτι την κανει ο προπονητης του

- sourmenetes
- Moderator
Πολυ σωστο...desperando έγραψε:ωραιος σημερα. πολυ σωστη ενδεκαδα και ακομα πιο σωστη η διαχειρηση του παιχνιδιου στην συνεχεια.
Με περσινα δεδομενα θα παιζαμε σιγουρα με 9.Δεν το συζηταω.