Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

zizu10

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από zizu10 »

astnord έγραψε:Σοβαρά τώρα τίθετε θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε σάντος και στέφενς?
Πόσο χάλια φιλοσοφία έχουμε επιτέλους?
Δεν πρέπει να φύγει ο στέφενς βρε παιδιά δεν το καταλαβαίνετε?Θα είναι πισωγύρισμα γιατί θα δώσουμε το λάθος μήνυμα ότι τα καλοπληρωμένα παιδιά μπορούν να καθαρίσουν όποιον προπονητή δεν γουστάρουν.Έτσι θα κάνουμε ομάδα?
Και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί αν φύγει ο στέφενς θέλετε να γυρίσει ο σάντος?
Ο σάντος όταν νόμισε ότι έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ και κατάλαβε (ή ακόμα χειρότερα γνώριζε) τι θα ακολουθήσει την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για πιο ήρεμα νερά.Άφησε την ομάδα 2 μήνες πριν τα προκριματικά του τσ.λ. .Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ το γιατί ? Έμεινε 3 χρόνια (ΤΡΙΑ) ,του φέραμε παικταράδες ,του δώσαμε τον χρόνο να δουλέψει και την κοπάνησε πριν καν παλέψει για την είσοδο της ομάδας στους ομίλους.
Αυτή η εγκατάλειψη της θέσης του σε μένα φανερώνει το ποιόν του ως προπονητή και ως άνθρωπο.
Ποιός προπονητής θα έφευγε ρε παιδιά από μία ομάδα προσωπικό του δημιούργημα χωρίς να παλέψει την μεγαλύτερη πρόκληση ?
Για μένα η απάντηση απλή και ίσως και λανθασμένη. Μόνο ένας που φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει.Μόνο κάποιος που ξέρει ότι με αυτή την ομάδα έπιασε κορυφή και δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.Γιατί παλικάρια μου την επόμενη χρονιά δεν ήταν μόνο το τσ.λ. θα έπρεπε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της ομάδας μας και της καριέρας του.Διάλεξε λοιπόν με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την καριέρα του.Πήγε στην εθνική όπου και κανένας δεν θα τον απέδιδε ανικανότητα αν τυχόν και δεν τα κατάφερνε.
Πείτε μου λοιπόν τι από τα παραπάνω βλέπετε εσείς ότι συμβαδίζουν με τα πιστεύω και τα ιδανικά της ιστορίας μας και γιατί θα πρέπει να δεχθώ πίσω κάποιον που με πούλησε για τα χρήματα και την ηρεμία της εθνικής ?
Επειδή είναι κολλητός με το θζ και το ζζ ή επειδή διέπρεψε όπου και να πήγε?
ΟΧΙ δεν γουστάρω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ και δεν είναι καπρίτσιο είναι άποψη.
Συγνώμη από όλους σας για το σεντόνι αλλά δεν μπορούσα να τα πω πιο σύντομα.
Όταν δεν υπήρχαν εγγυήσεις για κάτι καλύτερο γιατί να κάτσει στην ομάδα.Επίσης έδωσε τις βάσεις πέτυχε τον στόχο του και τίμησε το συμβολαιο του (δεν το έσπασε).Πρόκληση θα ήταν να κάτσει και να του πουν ξέρεις του χρόνου έχουμε τα φόντα να το πάρουμε το πρωτάθλημα αρα να κάτσει και να ανενεώσει.Ποιος όμως προπονητής δε θα αποχωρούσε στο απόγειο;Αφού τα φόντα για κάτι καλύτερο δεν υπήρχαν;Μην το βλέπετε απο την οπαδική πλευρά του πράγματος.Εξάλλου μπορούμε να πάμε και στον Ferguson που αποχώρησε φτάνοντας στο απόγειο,πέρασε την Λιβερπουλ και πήρε τα σκήπτρα απο την μισητή συμπολίτισα που "τόλμησε" να τον εκθρονήσει και ενώ έβλεπε ότι δεν υπάρχουν οι βάσεις για κατι καλύτερο μιας ακι η ομαδα δεν υποσχόταν για διάκριση την φετινή χρονιά έφυγε για να μην χάσει το πικ (όχι πως θα του έλεγε κανεις τιποτα αλλά μιλάμε για δόξα).Πριν πειτε άλλο το ένα και άλλο το άλλο απλα΄σκεφτείτε τον παραλληρισμό.Εξάλλου όλοι το λένε.Αποχώρησε όταν είσαι στην κορυφή.και η δουλειά αυτού του ανθρώπου φάνηκε που η ομάδα πήγαινε αυτοματα για ένα χρόνο.
Το να αμφιβάλλεις για το ποιον του Σάντος ως άνθρωπο και προπονητη ειναι αστείο.Μπορεί να έχεις αντιρήσεις για την προπονητική του ρότα αλλά ως άνθρωπος είναι ντόμπρος και σοβαρος.Αν βρεις κανέναν που τον εχει γνωρίσει να λέει το αντίθετο σου βγάζω το καπέλο.Απλά ποτέ δε πούλησε οπαδιλικι,τρελα και κορδελάκια.Ρεαλιστής μέχρι το τέλος και αυτό είναι "ξενο" στην ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚτση.Και ειναι το τελευταιο που γράφω για τον Σαντος στο τοπικ του Χουμπ.Προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι ο Στεφενς και ελπίζω να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα.Αλλα μονο με το όνομα δε χτίζεις ομάδες.Πρεπει να δειξει οτι κατευθύνεται κάπου και μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Σταματήστε τις συγκρισεις και τις αντιπαραθέσεις, υπαρχει προπονητης και είναι ο Στεφενς και τον στηρίζουμε, αν και όταν ερθει ο Σαντος καλως να ερθει και θα τον στηρίζουμε κι αυτόν, τοσο απλά
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Οπως με Μπόλονι και Γιδώνη έτσι απλά!!!!
Να μην υπάρξει προπονητής στον ΠΑΟΚ πάνω από 8 μήνες ... έτσι απλά :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Stevens for EVER! :opaokara:

YΓ: ΟΧΙ σε Σαντος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karabill την Τετ 26 Φεβ 2014, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Εγω αναφερθηκα σε προπονητες, ο Δωνης δεν καταλαβαινω που κολλαει
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Εγώ πάντως είδα έναν διαφορετικό Huub στη συνέντευξη απ'ότι άλλες φορές. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σενάρια αποχώρησης και τέτοια αλλά προφανώς κάτι έχει αλλάξει,δεν ξέρω τι. Α και όσο για τα σενάρια, δε νομίζω να μπορέσει κανένας να πείσει το Σαββίδη να τον απολύσει γιατί ο ίδιος τον έφερε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Λογικά έχουν επικοινωνία μεταξύ τους έτσι? Δεν περιμένει το Σαββίδη να έρθει Ελλάδα για να μιλήσουνε. Κι ο ΠΑΟΚ αν κάνει πρόταση σε άλλο προπονητή,πρέπει να το εγκρίνει ο Σαββίδης. Δεν είναι το ίδιο με Μπόλονι γιατί εκεί ήταν ο Βρύζας. Άρα ηρεμήστε, ήδη με την ποσωπική επιλογή Βούκιτς, ο Σαββίδης τους έκανε να φαίνονται γλάστρες εκεί στο μεταγραφικό. Δεν είναι πρόβατο και ούτε χαζός για να απολύσει προπονητή που έφερε με τόσο κόπο και λεφτά και παρακάλια μες στη μέση της σεζόν. Όσοι θέλετε Σάντος θα απαιτείτε μετά να κερδίζει και το γαύρο στο κύπελλο? Πιθανότητες να τον κερδίσεις με Σάντος=ελάχιστες με μηδενικές. Ο Σάντος δεν είναι μάγος,θέλει κι αυτός χρόνο προσαρμογής στην ομάδα όπως όλοι οι προπονητές,ίσως κάπως λιγότερο. Επειδή μας πουλάνε παπά κάποιοι δε σημαίνει ότι τσιμπάμε κιόλας. Αύριο εγώ θα βγω να πω ότι ο Σαλπιγγίδης μιλάει με Fulham με διαμεσολάβηση Καραγκούνη και παραγκωνισμός στον ΠΑΟΚ και διένεξη με Stevens και η ίωση δεν είναι ίωση και πάει λέγοντας. Η ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πάντα είναι: πόσο πιθανό είναι και πόσο πιστευτό?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ο Μπόλονι όμως ήταν και δεν κατάφερε να ολοκληρλωσει τη δουλειά του όπως διαφαίνεται και για τον Χούμπ ... Εκεί κολάει!!!!
ΤΕΣΠΑ!
Δεν σας φάινεται ύποπτη η προπονητολογία παραμονές κρίσιμου αγώνα;;;;
Πάντος το αινιγματικό και κουρασμένο ύφος του Χουμπ στη συνέντευξη μουέφερε μνήμες Μπόλονι!!!! Μακάρι να κάνω λάθος!!!!

Salpigidis is ill so he's not in the team... τελειωμένες απαντήσεις ... ούτε περιθώριο αμφισβήτησης και σχολίου :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν και δεν ηθελα να σχολιασω τις ανοησιες περι σαντος τελικα δεν αντεξα και θα πω κατι

αυτα τα παιδια απο 20 χρονων και κατω που εχουν ονειρα να παιξουν στον ΠΑΟΚ δεν τα λυπαστε που ακουν οτι υπαρχει περιπτωση να ερθει ο σαντος στην ομαδα?
μην τα μαματε την ψυχολογια χωρις λογο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+1 στον από πάνω. Από εχθές ήθελα να το γράψω αλλά δεν ήθελα να μπω στο τριπάκι.

Ρε παιδιά. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ.
Λίγες ώρες πριν την Μπενφίκα; Παίζετε το παιχνίδι των εχθρών μας. ΕΛΕΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν φταίνε οι ΑΡΔ.
Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, το χαρτζιλίκι πρέπει να πέφτει.
Ούτε τα χάπατα που τους διαβάζουν/ακούν/αγοράζουν/πληρώνουν και τους πιστεύουν και τους δίνουν μια κάποια δύναμη και δυναμική.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φταίει που παραμονές κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα δεν κάνει κάτι και αφήνει κι αυτό το θέμα να συρθεί.
Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

+1
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sick Bastard έγραψε:Δεν φταίνε οι ΑΡΔ.
Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, το χαρτζιλίκι πρέπει να πέφτει.
Ούτε τα χάπατα που τους διαβάζουν/ακούν/αγοράζουν/πληρώνουν και τους πιστεύουν και τους δίνουν μια κάποια δύναμη και δυναμική.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φταίει που παραμονές κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα δεν κάνει κάτι και αφήνει κι αυτό το θέμα να συρθεί.
Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.
Εδώ μέσα δεν γράφει ουτε η ΠΑΕ ούτε οι αρδ.
Εγώ απευθύνθηκα στους χρήστες του φόρουμ. Εμένα, εσένα, όλους.
Εσύ πετάς την μπάλα στην κερκίδα και μιλάς για ΠΑΕ. ΟΚ, μαζί σου.
Υπάρχει όμως άλλο τόπικ για να παραπονεθείς για την ΠΑΕ και εκεί μέσα εγώ θα σε ρωτήσω: σε ένα θέμα που παρουσιάστηκε πριν 24 ώρες, τι, αλήθεια, θα μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ;
ΟΧΙ εδώ. ;)
Άβαταρ μέλους
Emeismazi4

Δημοσίευση από Emeismazi4 »

Αύριο, ο εριστικός και πολιτογραφημένος λούζερ, Ζορζ Ζέσους, θα νιώσει τη διδαχή της ορθής προπονητικής στο πετσί του.

Ο έτερος λούζερ,

Εικόνα,

ας αρκεστεί στο να ξεροσταλιάζει στο τέρμα της ουράς των εν δυνάμει προπονητών του μεγάλου ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Ανακοίνωση ανανέωσης Στέφενς για άλλα 2-3 χρόνια μετά το παιχνίδι με την Μπενφίκα, έρθει δεν έρθει η πρόκριση, θα αλλάξει τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Parolos έγραψε:
Parolos έγραψε:Εικόνα
Parolos έγραψε:Ώστε κανείς δεν πήρε χαμπάρι ακόμα έτσι? Κοιμόμαστε για άλλη μια φορά..
Και κάθεστε και μαλώνετε για έναν προπονητή που του χρόνου δε θα είναι εδώ.. muppet show καταντήσαμε..
Parolos έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Μπορεις φιλε και αδερφε παρολε να μου πεις απο που προκυπτει οτι επιστρεφει ο φερναντο σαντος στον ΠΑΟΚ?απο τα λεγομενα του Σαρρη?μην ξεχναμε τι οπαδικων αποχρωσεων ειναι ο Σαρρης και τι θεμα παει να δημιουργηθει,παρολα αυτα αν αληθευει εστω και κατα το 1/10 θα προκειτε περι πολυ μεγαλου πισωγυρισματος,και αυτο το λεει καποιος που στηριζε τον Σαντος ακομα και οταν ολοι στο ξεκινημα της 3ης χρονιας εφερναν τον αγγελο πισω.Παρολε σε καλω να παρεις θεση και ασε της φωτογραφιες και τα λοιπα εδω προκειτε περι προσπαθειας αποσταθεροποιησης του ΠΑΟΚ και μαλιστα απο την επο που και τοτε μας κατεστρεψε παιρνοντας τον Σαντος
Τη θέση μου paokovie την πήρα, πόσταρα και την άλλη φωτό.. νομίζω είμαι ξεκάθαρος.. όσο αναφορά ΑΡΔ , ΠΑΕ κλπ...
Τα άρθρα σήμερα ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια από πάσα κατεύθυνση και μόνο τυχαίο δεν είναι..
Νιώθω οτι είμαι στο ίδιο έργο θεατής με τη χρονιά Μπόλονι... δυστυχώς..
Ξεσκόνισμα γιατί σήμερα βούιξαν τα πάντα με το "ΟΧΙ" του Σάντος...
Αιντιμάλε λοιπόν.

Και ένας τίτλος που είδα σήμερα για να ταιριάξει με την εικόνα παραπάνω:
“Γουστάρει ΠΑΟΚ ο Σάντος”

Τι να πω και τι να ομολογήσω..
Οτι και να λενε οτι και να γραφουν στ ......δια μου τους εχω γραμενους ολους φιλε παρολε,που να χτυπανε το κεφαλι τους κατω ο Στεφενς θα ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ μεχρι 30-6-15 τουλαχιστον.Αν δεν τον ανανεωσει ο Ιβαν αυριο μετα την προκριση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”