Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από DigitalFan »

Νikolasf είσαι λάθος, κατα την προσωπική, ταπεινή μου άποψη!
Αν νομίζει ότι έχει δίκιο σαφώς και πρέπει να κάνει αντιπαράθεση (με επιχειρήματα) για να... λάμψει η αλήθεια..! Aυτό κανω π.χ. και εγώ! Αν δεν εκφράζονται αυτοί που θεωρούν ότι θίγεται το δίκαιο, χαθήκαμε! ;)

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Παρ 25 Ιαν 2013, 18:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Οπότε Νικόλα μείνε στα επιχειρήματα. Και αυτό που έβαλες και σε quote δεν είναι τέτοιο. Επιχειρήματα εναντίον του ΓΔ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αρκετά μάλιστα και στέκουν και τα υιοθετώ κιόλας. Αλλά το οτι έβαλε τον Χ παίκτη στο Υ ματς και αυτός δεν είχε καλή απόδοση δεν είναι επιχείρημα. Δες πχ το τόπικ του Lawrence, όπου σχεδόν ΣΥΣΣΩΜΟ το σώμα των εκλεκτόρων του Paokmania τον έχει ήδη αποχαιρετήσει κιόλας τον παίκτη.

Μη ξεχνάτε (-ΑΜΕ) οτι ο προπονητής είναι αυτός που έχει τους παίκτες όλο τον καιρό και ξέρει καλύτερα από όλους ποιος είναι σε καλή κατάσταση κτλ κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

DigitalFan έγραψε:Νikolasf είσαι λάθος! Αν νομίζει ότι έχει δίκιο σαφώς και πρέπει να κάνει αντιπαράθεση (με επιχειρήματα) για να... λάμψει η αλήθεια..! Aυτό κανω π.χ. και εγώ! Αν δεν εκφράζονται και επιμένουν αυτοί που θεωρούν ότι θίγεται το δίκαιο, χαθήκαμε! ;)

Ρε φίλε digital το κάτωθι είναι επιχήρημα!!!!!
"Ρε φίλε, πως να το κάνουμε, ο Δώνης δεν πρόκειται να φυγει, γιατί δεν έχει βγει εκτος στόχων...! Σου αρέσει; Καλώς...! Δεν σου αρέσει; Πρόβλημά σου...!"...
(ΔΕν λέω για τους στόχους... Αυτό σωστό) Αλλά κατάλαβε δεν είναι αν μας "αρέσει" ή όχι ο Γ.Δ. Αυτό για τα κοριτσάκια... Εμένα δεν με πείθει από αυτά που βλέπω (εικόνα ομάδας) και όχι μόνο από τα αποτελέσματα ότι είναι επαρκής για τον ΠΑΟΚ όπως τον φανταζόμαστε και τον θέλουμε... Απλά δεν με πέιθει..... Τουναντίον μάλιστα!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

DigitalFan έγραψε: Ρε φίλε, πως να το κάνουμε, ο Δώνης δεν πρόκειται να φυγει, γιατί δεν έχει βγει εκτος στόχων...! Σου αρέσει; Καλώς...! Δεν σου αρέσει; Πρόβλημά σου...!
Εντός στόχων?? Παίζω μήπως Europa και δεν το κατάλαβα??
Φίλε ο Γιώργος Δώνης θα φύγει γιατί αυτό το πράγμα που παρουσιάζει η ομάδα δεν είναι ποδοσφαιρο.
Στα μεγάλα ματς (Θεέ σχώρα με) με Ραπιντ, βαζελο, Ατρόμητα, Αστέρα και γαύρο είμασταν απών..
Το να περνάς την Καλλιθέα στο κύπελλο (το αυτονοητο ffs!) και να αποθεώνεις ξαφνικά το total football του Δώνη και να εθελοτυφλείς για τα υπόλοιπα 20 ματς δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω.. οι λέξεις περιττεύουν..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Θα λέιψω λίγω... μου αρέσει η κουβέντα που άνοιξε και δεν απαξιώ τις απόψεις παρά μόνο τον θυμό... Αν και εγώ δεν είμαι άμοιρος ευθυνών ΤΕΣΠΑ .... Σε λίγο.................
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Ακλόνητα επιχειρήματα για το ότι ο ΓΔ πρέπει να μας χαιρετήσει εδώ και τώρα έχουν γραφτεί πριν μερικές σελίδες. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια, κουράζουμε και κουραζόμαστε.

ΥΓ. Και χωρίς προπονητή θα προκρινόμασταν με την Καλλιθέα. Ο κάθε παίχτης ξέρει που αποδίδει καλά και με συννενόηση των παικτών αποκλειστικά, θα βλέπαμε την ίδια σχεδόν ενδεκάδα που κατέβασε ο Δώνης. Και αυτό ακριβώς χρειάστηκε μόνο να κάνει ο Δώνης. Να βάλει τους παίκτες σε ορθολογικές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Συστήματα για να διασπάσεις κλειστές άμυνες και τα λοιπά άστα για κάνα ματς με Ξάνθες και Βέροιες. Με τον 20ό της Β' Εθνικής έπαιζες, μη τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

nikolasf έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Νikolasf είσαι λάθος! Αν νομίζει ότι έχει δίκιο σαφώς και πρέπει να κάνει αντιπαράθεση (με επιχειρήματα) για να... λάμψει η αλήθεια..! Aυτό κανω π.χ. και εγώ! Αν δεν εκφράζονται και επιμένουν αυτοί που θεωρούν ότι θίγεται το δίκαιο, χαθήκαμε! ;)

"Ρε φίλε, πως να το κάνουμε, ο Δώνης δεν πρόκειται να φυγει, γιατί δεν έχει βγει εκτος στόχων...! Σου αρέσει; Καλώς...! Δεν σου αρέσει; Πρόβλημά σου...!"...
(ΔΕν λέω για τους στόχους... Αυτό σωστό) Αλλά κατάλαβε δεν είναι αν μας "αρέσει" ή όχι ο Γ.Δ. Αυτό για τα κοριτσάκια... Εμένα δεν με πείθει από αυτά που βλέπω (εικόνα ομάδας) και όχι μόνο από τα αποτελέσματα ότι είναι επαρκής για τον ΠΑΟΚ όπως τον φανταζόμαστε και τον θέλουμε... Απλά δεν με πέιθει..... Τουναντίον μάλιστα!!!
Εμένα με πείθει απόλυτα!

Έπρεπε να φτάσει μήνας Ιανουάριος για να αρχίσουν να τον κράζουν (πράγμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα) την στιγμή που έχει ρόστερ είτε χαμηλής ποιότητας κατα το ήμισυ, είτε χαμηλής εμπειρίας κατα το υπόλοιπο ημισυ...!

Εγώ βλέπω ότι παίρνει τα μέγιστα από τον κάθε παίκτη και αυτό έχει σημασία! Αν διαφωνείς, ανεφερε μου έναν παίκτη μας που θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα...! ΕΝΑΝ!

Όσο για τακτικά θέματα, εγώ δεν βλέπω να μην υπάρχει οργάνωση και προγραμματισμός...! Σε κάθε ματς βλέπω να κάνουμε αμέτρητες πάσες (κάτι που δεν είναι το πιο ευκολο πραγμα, ειδικα για τους απειρους και κακους παικτες που έχουμε) και να παίζουμε καθετο ποδόσφαιρο...! Βλέπω συνεχείς κινήσεις στον χώρο από όλη την ομάδα..

Οι απώλειες βαθμών έγιναν κυρίως σε ματς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κλειστές αμυνες, αλλά παρ' όλα αυτα δεν κινδυνεψαμε να χασουμε σε κανενα τέτοιο ματς (με εξαίρεση
3, το ματς με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα ακόμα δεν ειχε βρει τα πατήματά της γιατί ήταν καινούρια, με τον Αστέρα, που στην έδρα του είναι πανίσχυρος και κατα την άποψή μου έχουμε σχεδόν ισάξιο ρόστερ, και με τον Παναθηναϊκό που είναι ντέρμπι και μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα) κάτι που γινόταν με προηγούμενους προπονητές μας (βλέπε περσι με Τριπολη και Γιαννινα στην Τούμπα με Μπολονι)... Σε όλα τα ματς έχουμε τον έλεγχο!

Αυτό που λείπει είναι ένας ή και δύο ποιοτικοί παίκτες για την μεσοεπιθετική γραμμή, που θα ανοίγουν τις άμυνες! Αυτό δεν μπορεί να το χρεωθεί ο Δώνης...! Τι να κάνει; Μαγικά; Να μεταμορφώσει τον Ρομπερ σε Di Maria...;

Ο προπονητής μας υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων (ή 2 αν κανω λαθος) γιατί έτσι έκρινε η διοίκηση... Εγώ αυτό ξέρω... Οπότε δεν τίθεται κανενα θέμα αποχώρισης και είναι ανόητο να κάνουμε τέτοια συζήτηση όποτε μας "καυλώσει" επειδή βλέπουμε την ομάδα σε κακή μερα... Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο.. Αν είχατε καποιοι αντιρρήσεις, να τις εκφράζατε το καλοκαίρι που ανέλαβε!

Όσο για τους στόχους, φυσικά και είμαστε εντός αυτών... Ουσιαστικοί στόχοι μας για φέτος ήταν και είναι η καταληψη της 2ης θέσης και η κατακτηση του κυπέλλου...!

Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω που αναφέρω, τότε ναι, συντρέχει λόγος σκέψης περι απομακρυνσης του Δώνη... Έχω την πρόθεση μαλιστα να αλλάξω και γνώμη αν καταφέρει με επιχειρήματα καποιος να με πείσει ότι είμαι λαθος σε αυτα που λεω! Και να 'στε σίγουροι ότι δεν πείθομαι δύσκολα!

Εγώ περιμένω με ενδιαφέρον!
:D :D :D

ΥΓ: Συνέχεια θαυμάζουμε και κανουμε λόγο για την νοοτροπία και την αντίληψη που έχουν οι μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού γυρο απο διάφορα θέματα, όπως αυτό του προπονητή, ενώ παράλληλα δεν σκεφτόμαστε να παραδειγματιστούμε από αυτους για να πάμε και εμείς μπροστα και να προσεγγίσουμε το δικό τους επίπεδο...! Δεν μιλάω μόνο για την αντιμετώπιση του προπονητή, αλλά γενικά για την συνολική λειτουργεια...! Αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Παρ 25 Ιαν 2013, 20:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αντε και τον διώξαμε. Αν ο επόμενος είναι ένας από τους Προτάσωφ, Μπαγεβιτς, Γ.Χ, Καραγεωργίου κλπ. να δω τι θα λέτε μετά. Γιατί το ίδιο έγινε και με τον Τσιρίλο που τον κράζατε όλοι και μπροστά στους αντικαταστάτες του φαντάζει κάτι μεταξύ Καναβάρο και Νέστα. Μην είναι και ο Δώνης Μουρίνιο μπροστά στον επόμενο.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Να σου πω ότι κακώς προβληματίζεσαι; :?
Δεν θα στο πω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

DigitalFan έγραψε:
nikolasf έγραψε:

Εμένα με πείθει απόλυτα!

Έπρεπε να φτάσει μήνας Ιανουάριος για να αρχίσουν να τον κράζουν (πράγμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα) την στιγμή που έχει ρόστερ είτε χαμηλής ποιότητας κατα το ήμισυ, είτε χαμηλής εμπειρίας κατα το υπόλοιπο ημισυ...!

Εγώ βλέπω ότι παίρνει τα μέγιστα από τον κάθε παίκτη και αυτό έχει σημασία! Αν διαφωνείς, ανεφερε μου έναν παίκτη μας που θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα...! ΕΝΑΝ!

Όσο για τακτικά θέματα, εγώ δεν βλέπω να μην υπάρχει οργάνωση και προγραμματισμός...! Σε κάθε ματς βλέπω να κάνουμε αμέτρητες πάσες (κάτι που δεν είναι το πιο ευκολο πραγμα, ειδικα για τους απειρους και κακους παικτες που έχουμε) και να παίζουμε καθετο ποδόσφαιρο...! Βλέπω συνεχείς κινήσεις στον χώρο από όλη την ομάδα..

Οι απώλειες βαθμών έγιναν κυρίως σε ματς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κλειστές αμυνες, αλλά παρ' όλα αυτα δεν κινδυνεψαμε να χασουμε σε κανενα τέτοιο ματς (με εξαίρεση
3, το ματς με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα ακόμα δεν ειχε βρει τα πατήματά της γιατί ήταν καινούρια, με τον Αστέρα, που στην έδρα του είναι πανίσχυρος και κατα την άποψή μου έχουμε σχεδόν ισάξιο ρόστερ, και με τον Παναθηναϊκό που είναι ντέρμπι και μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα) κάτι που γινόταν με προηγούμενους προπονητές μας (βλέπε περσι με Τριπολη και Γιαννινα στην Τούμπα με Μπολονι)... Σε όλα τα ματς έχουμε τον έλεγχο!

Αυτό που λείπει είναι ένας ή και δύο ποιοτικοί παίκτες για την μεσοεπιθετική γραμμή, που θα ανοίγουν τις άμυνες! Αυτό δεν μπορεί να το χρεωθεί ο Δώνης...! Τι να κάνει; Μαγικά; Να μεταμορφώσει τον Ρομπερ σε Di Maria...;

Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω που αναφέρω, τότε ναι, συντρέχει λόγος σκέψης περι απομακρυνσης του Δώνη... Έχω την πρόθεση μαλιστα να αλλάξω και γνώμη αν καταφέρει με επιχειρήματα καποιος να με πείσει ότι είμαι λαθος σε αυτα που λεω! Και να 'στε σίγουροι ότι δεν πείθομαι δύσκολα!

Εγώ περιμένω με ενδιαφέρον!
:D :D :D

ΥΓ: Συνέχεια θαυμάζουμε και κανουμε λόγο για την νοοτροπία και την αντίληψη που έχουν οι μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού γυρο απο διάφορα θέματα, όπως αυτό του προπονητή, ενώ παράλληλα δεν σκεφτόμαστε να παραδειγματιστούμε από αυτους για να πάμε και εμείς μπροστα και να προσεγγίσουμε το δικό τους επίπεδο...! Δεν μιλάω μόνο για την αντιμετώπιση του προπονητή, αλλά γενικά για την συνολική λειτουργεια...! Αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει!
επειδη ειναι βλακια να λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια αν θες μπορεις να ανατρεξεις μερικες σελιδες πισω οπου ο μοικαν εχει γραψει με επιχειρηματα αυτα που ζητας. απο κει και περα σιγουρα οταν λεμε για αλλον προπονητη δεν εννοουμε λυσεις τυπου ολεγκ ή ντουσαν για να πουμε οτι αλλαξαμε προπονητη,στον ΠΑΟΚ αξίζει προπονητης επιπεδου σαντος.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ναι ρε Despe, αλλά όταν είπαμε οτι στο transition μας έφυγαν ΟΛΟΙ οι παίκτες του Αστέρα και φάγαμε γκολ, πράγμα που είναι ΚΑΘΑΡΑ ποδοσφαιρικό (και επί Santos πχ δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ), μας την είπανε κιόλας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ενταξει αυτα θα υπαρχουν παντα, εδω ακομα και σημερα υπαρχουν καποιοι που θελουν να ερθει ο μπαγεβιτς γιατι πιστευουν οτι θα δουν τον ΠΑΟΚ του μιλενιουμ.
αποψη μου ειναι πως την περιοδο που ηταν προπονητης ο σαντος ακομα και ο φιλαθλος αν ηθελε και ειχε ανοικτα τα ματια του μπορουσε ναμαθει πολλα για το ποδοσφαιρο και οσοι ειχαν την ευκαιρια και παρακολουθησαν και προπονησεις του μπορουσαν να καταλαβουν οτι ειναι ενας προπονητης μεγαλης αξιας που προσεχε και την παραμικρη λεπτομερεια.
οσο για το τι λεει ο καθενας πλεον δεν με ενδιαφερει καθολου,εδω υπαρχουν ανθρωποι που ακομα και σημερα λενε οτι θα μας σωσουν ο σαμαρας και ο βενιζελος ;)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οι προπονητες ( οι σοβαροι εννοειται) παιρνουν βαθμους με τις ομαδες που κοουτσαρουννκαι οταν οι αντιπαλοι παιζουν με κλειστες εως θεοκλειστες αμυνες...

Αλλωστε και ο ιδιος οταν ερχοταν αλλες χρονιες στην Τουμπα το ιδιο κλειστο συστημα επαιζε .... Δεν μας ειχαν ξετρελανει οι ομαδες του στο ανοιχτο ποδοσφαιρο....

Οσο δε για τους στοχους και τα πλανα , αν θυμαμαι καλα τους εθεσε ο Ιβαν λεγοντας για" κατακτηση κυπελλου και εξοδο στο ΤΣ.Λ. ".... Ο κατα τα αλλα λαλιστατος και ακρως ευρηματικος σε δικαιολογιες προπονητης του ΠΑΟΚ , ειχε δηλωσει οτι καποια στιγμη θα πρεπει να δουμε και να οριοθετησουμε το πλανο....

Η συζητηση ειναι ατερμονη και δεν βγαζει πουθενα .... Καποιοι τον θεωρουν ικανο προπονητη , εγω προσωπικα - πολυυυυυυυ προτου ερθει- τον θεωρουσα λιγο ....Εξακολουθω να τον θεωρω και τωρα....

Μοναδικες αγωνιστικες αναλαμπες το χθεσινο παιχνιδι (90 λεπτα ) και το πρωτο ημιχρονο με τον ρουλη (45 λεπτα).... :ugeek:

Το συνολο 135 λεπτα ( αντε με τις καθυστερησεις 150)..... Τα υπολοιπα δεν αξιζει τον κοπο ουτε να τα ανασυρεις στη μνημη σου.....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καρχαρία, δώσε μου μια ικανή συνθήκη ώστε να αποδειχθεί ότι κάνεις λάθος ( δε λέω ότι κάνεις, αλλά λέμε τώρα ).

Πχ αν πάρει Κύπελλο και σε βγάλει προκριματικά τσουλου, "αξίζει" να μείνει ?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οχι.
Αν περασουμε απο κανα γυρο στα προκριματικα τσ.λ με τον δωνη :lol: :lol: :lol: :lol:

παντα εννοειτε αν βοηθησει και ο κολκας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα ειναι ενας καλος λογος για να μεινει.

Η' να με βγαλει πρωτο στα πλει οφ με 16 βαθμους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αμα το καταφεραμε με γαυρο, αρηθ, και κουλα,
πιστευω οτι ο κυριος δωνης πρεπει να τα καταφερει με αστερα τριπολεως , ατρομητο, και λεβαδειακο :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”