Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Αδέλφια, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχει παγιδευτεί και ο ίδιος ο Θόδωρος?
Αυτό το λέω για αυτούς που τον υπερασπίζεστε αγνοώντας αυτό το ενδεχόμενο.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... Μην κατηγορείτε και μη κακίζετε κανένα.
Ανοίξτε τα μάτια σας και τα αυτιά σας και σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα βάσει των δεδομένων και των γεγονότων που έχετε. Μη βασίζεστε σε φήμες που μπορεί να δρομολογούνται από εχθρούς του ΠΑΟΚ.
Το σημαντικότερο που έχετε όλοι να σκεφτείτε (πράγμα που με ενοχλεί πολύ) είναι η ΣΙΩΠΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις όποιες κατηγορίες.
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΈΘΙΞΕ KAI ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ADMINISTRATOR (STALLION) ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.
Όλα είναι πιθανά και απίθανα στη ζωή.
Εγώ προσωπικά, μόνο για την πάρτη μου βάζω το χέρι μου στη φωτιά ... ούτε για τη μάνα μου.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ... ΟΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα των ελέγχων της Π.Α.Ε. και συντάσσομαι ανοιχτά με τους συνδέσμους που ανακοίνωσαν ... διαφωνώντας ως προς τη διατύπωση κάποιων σημείων της Ανακοίνωσης.
ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
Επίσης διαφωνώ με τη χθεσινοβραδυνή βιασύνη τους να πάνε εκεί ΜΟΝΟ ΟΙ 13 ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100.
ΥΓ 1
Θόδωρε... Αν παγιδεύτηκες από κάποιον μη τον καλύπτεις γιατί γίνεσαι συνένοχος... δώσε τον στεγνά.
Αν πάλι είναι όλα αυτά είναι συκοφαντίες προς το πρόσωπό σου... δώσε μας τους συκοφάντες σου.
ΥΓ 2
Δεν σχολιάζω ξανά τίποτα μέχρι να δω τις εξελίξεις στο θέμα.
ΥΓ 3
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
Αυτό το λέω για αυτούς που τον υπερασπίζεστε αγνοώντας αυτό το ενδεχόμενο.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... Μην κατηγορείτε και μη κακίζετε κανένα.
Ανοίξτε τα μάτια σας και τα αυτιά σας και σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα βάσει των δεδομένων και των γεγονότων που έχετε. Μη βασίζεστε σε φήμες που μπορεί να δρομολογούνται από εχθρούς του ΠΑΟΚ.
Το σημαντικότερο που έχετε όλοι να σκεφτείτε (πράγμα που με ενοχλεί πολύ) είναι η ΣΙΩΠΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις όποιες κατηγορίες.
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΈΘΙΞΕ KAI ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ADMINISTRATOR (STALLION) ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.
Όλα είναι πιθανά και απίθανα στη ζωή.
Εγώ προσωπικά, μόνο για την πάρτη μου βάζω το χέρι μου στη φωτιά ... ούτε για τη μάνα μου.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ... ΟΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα των ελέγχων της Π.Α.Ε. και συντάσσομαι ανοιχτά με τους συνδέσμους που ανακοίνωσαν ... διαφωνώντας ως προς τη διατύπωση κάποιων σημείων της Ανακοίνωσης.
ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
Επίσης διαφωνώ με τη χθεσινοβραδυνή βιασύνη τους να πάνε εκεί ΜΟΝΟ ΟΙ 13 ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100.
ΥΓ 1
Θόδωρε... Αν παγιδεύτηκες από κάποιον μη τον καλύπτεις γιατί γίνεσαι συνένοχος... δώσε τον στεγνά.
Αν πάλι είναι όλα αυτά είναι συκοφαντίες προς το πρόσωπό σου... δώσε μας τους συκοφάντες σου.
ΥΓ 2
Δεν σχολιάζω ξανά τίποτα μέχρι να δω τις εξελίξεις στο θέμα.
ΥΓ 3
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
- crabsody_in_blue
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Κάποιοι συνδέσμιτες θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι τους. Δεν θα τους περάσει
-
Asimos
@ζορρο4
Αδερφε οι περισσοτεροι "αφορισμοι" εχουν χαρακτηρα εκτονωσης. Οι εποχες που ζουμε μας εχουν διδαξει πως η προσωπολατρεια δεν οδηγει πουθενα. Προσωπικα αλλα και επειδη αισθανομαι πως οι περισσοτεροι απο τα αδερφια μου κινουνται στην ιδια λογικη με μενα τολμω να πω πως αυτο που προκαλει τον εκνευρισμο ειναι η ελειψη υγειας και συνοχης.
ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ.
Και ναι εχεις δικιο που χρειαζεται υπομονη και οχι διασπορα ψευδων ειδησεων και συμπερασματων.
Ευχομαι οτι ειναι να γινει, να γινει γρηγορα, ανωδυνα και αναιμακτα.
@Ρεαλκον
Δεν θελω +. Θελω ηρεμια..
Αδερφε οι περισσοτεροι "αφορισμοι" εχουν χαρακτηρα εκτονωσης. Οι εποχες που ζουμε μας εχουν διδαξει πως η προσωπολατρεια δεν οδηγει πουθενα. Προσωπικα αλλα και επειδη αισθανομαι πως οι περισσοτεροι απο τα αδερφια μου κινουνται στην ιδια λογικη με μενα τολμω να πω πως αυτο που προκαλει τον εκνευρισμο ειναι η ελειψη υγειας και συνοχης.
ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ.
Και ναι εχεις δικιο που χρειαζεται υπομονη και οχι διασπορα ψευδων ειδησεων και συμπερασματων.
Ευχομαι οτι ειναι να γινει, να γινει γρηγορα, ανωδυνα και αναιμακτα.
@Ρεαλκον
Δεν θελω +. Θελω ηρεμια..
- Τουμπιώτης
Νομίζω ότι τους έχει περάσει ήδη. Θα φανεί αυτό στη διάδοχη κατάστασηcrabsody_in_blue έγραψε:Κάποιοι συνδέσμιτες θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι τους. Δεν θα τους περάσει
-
Asimos
Και φαντασου, λεει, η διαδοχη κατασταση να ειναι κατι τυποι σαν τον Χατζηχρηστο της ΑΕΚ τον Τσουκαλα του γαυρου και τον Λαμπρο του σκουλικου!
Θα ντρεπομαι να λεω πως ειμαι ΠΑΟΚ!
Που εισαι Μαναβη να με σωσεις!
Θα ντρεπομαι να λεω πως ειμαι ΠΑΟΚ!
Που εισαι Μαναβη να με σωσεις!
[youtube]ZSNyiSetZ8Y[/youtube]
βλεπετε μπροστα...οι συνδεσμοι δεν εχουν αλλο σκοπο στη ζωη τους μονο να διοικησουν θελουν...τι να σας πω πρεπει να ειστε πολυ αφελεις και τυφλοι για να το πιστευετε αυτο...ακομα και το να εισαι εγκαθετος εχει ορια...ο,τι κατηγορειτε τα ιδια κανετε μονο που ειναι απο την αλλη μερια...
υγ απορω χθες πως δεν τον πλακωσαν στο ξυλο τον ζαγορακη οι καρκινοι,οι τραμπουκοι μπας και διοικησουν μια ωρα αρχιτερα...
βλεπετε μπροστα...οι συνδεσμοι δεν εχουν αλλο σκοπο στη ζωη τους μονο να διοικησουν θελουν...τι να σας πω πρεπει να ειστε πολυ αφελεις και τυφλοι για να το πιστευετε αυτο...ακομα και το να εισαι εγκαθετος εχει ορια...ο,τι κατηγορειτε τα ιδια κανετε μονο που ειναι απο την αλλη μερια...
υγ απορω χθες πως δεν τον πλακωσαν στο ξυλο τον ζαγορακη οι καρκινοι,οι τραμπουκοι μπας και διοικησουν μια ωρα αρχιτερα...
Sera φίλε άσε.. Χορτάσαμε αγνό ΠΑΟΚτσηδιλίκι απο τόσους και τόσους συνδέσμους την τελευταία 15ετία.. Άσε..
Ας μην αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ονόματα συνδέσμων. Θα πώ μόνο οτι περιμένω την4.
Και όλοι εσείς που αρνείστε οτι φταίνε κάποιοι σύνδεσμοι κατά καιρούς για αρνητικές καταστάσεις, δεν μας λέτε σήμερα, ποιά είναι η θέση της 4 για τα χτεσινά; Συμφωνεί; Μήπως υποψιάζεται και η 4 κάτι για αυτούς τους αντιφρονούντες;
Η διάδοχη κατάσταση που επιδιώκουν ορισμένοι, είναι ξεκάθαρη και γνωστή σε πολύ κόσμο απο πέρυσι..
ΟΧΙ δεν είναι αλάνθαστος και ικανότατος ο Τέο. Θέλω μόνο να τους δώ όταν η διάδοχη κατάσταση μας κρεμάσει, τί σκατά θα βρούν να πούνε.
Αλλά, είπαμε, δεν κάνει να τα λέμε όλα... Ο εμφύλιος επιτρέπεται μόνο όταν σπιλώνουμε τα ονόματα ιδιωτών. Που κρεμάνε τη ζωή τους για να ακούνε πολλούς ημιαναλφάβητους να μιλάνε αφ υψηλού. Όταν ο κανονικός εμφύλιος κρατιέται με νύχια και με δόντια, και οι υπεργαμάτοι αντιφρονούντες δεν τους καίγεται καρφί αν προκαλούν.
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.
Ας μην αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ονόματα συνδέσμων. Θα πώ μόνο οτι περιμένω την4.
Και όλοι εσείς που αρνείστε οτι φταίνε κάποιοι σύνδεσμοι κατά καιρούς για αρνητικές καταστάσεις, δεν μας λέτε σήμερα, ποιά είναι η θέση της 4 για τα χτεσινά; Συμφωνεί; Μήπως υποψιάζεται και η 4 κάτι για αυτούς τους αντιφρονούντες;
Η διάδοχη κατάσταση που επιδιώκουν ορισμένοι, είναι ξεκάθαρη και γνωστή σε πολύ κόσμο απο πέρυσι..
ΟΧΙ δεν είναι αλάνθαστος και ικανότατος ο Τέο. Θέλω μόνο να τους δώ όταν η διάδοχη κατάσταση μας κρεμάσει, τί σκατά θα βρούν να πούνε.
Αλλά, είπαμε, δεν κάνει να τα λέμε όλα... Ο εμφύλιος επιτρέπεται μόνο όταν σπιλώνουμε τα ονόματα ιδιωτών. Που κρεμάνε τη ζωή τους για να ακούνε πολλούς ημιαναλφάβητους να μιλάνε αφ υψηλού. Όταν ο κανονικός εμφύλιος κρατιέται με νύχια και με δόντια, και οι υπεργαμάτοι αντιφρονούντες δεν τους καίγεται καρφί αν προκαλούν.
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.
-
zisis the end
ως διαδοχη κατασταση αναφερεστε στο βρυζα?γτ το ζαγορ δεν τον εχω τοσο κοροιδο να εφερε πισω ενα φιδι στον κορφο του...αν μιλατε για το ζηση....γτ εγω νομιζω πως αν φυγει ο ζαγορ θα φυγει και ο ζησης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Sera4, όταν θέλουν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ πολιτική μεταγραφών, τι κάνουν δεν διοικούν; Διοικούν και μάλιστα κατά το χειρότερο δυνατό τρόπο. Βγάλε το φανατισμό απο μέσα σου, προσπάθησε να πετάξεις τα οπαδικά γυαλιά, βάλε τα γυαλιά του αγνού ΠΑΟΚΤΣΗ φιλάθλου και θα καταλάβεις πολλά.
Είναι νόμος: όποιος βάζει λεφτά, διοικεί. Όποιος προσπαθεί να διοικήση με ξένα κόλυβα είναι απλά ρομαντικός για να μην πω γραφικός.
Για μένα για το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε ένας ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Είναι νόμος: όποιος βάζει λεφτά, διοικεί. Όποιος προσπαθεί να διοικήση με ξένα κόλυβα είναι απλά ρομαντικός για να μην πω γραφικός.
Για μένα για το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε ένας ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
-
Asimos
Αδερφε Σερα δεν εχει σημασια ποσο βοδια-χαπατα και λοιπα κοσμιτικα επιθετα ειμαστε. Σημασια εχει πως αυτο που προσπαθουν να κανουν οι συνδεσμοι δεν το καταφερνουν με τετοιες τακτικες. Μετα Χριστο προφητες μπορουμε να γινουμε ολοι.
Αλλα και αυτοι που αποφασισαν να σηκωσουν αυτο το φορτιο το κανουν με τροπο που τρομαζει ο περισσοτερος απλος κοσμος.
Εχω την αισθηση πως οι βασικοι συνδεσμοι γνωριζουν τα παντα. Οτι γινεται μεσα στην ΠΑΕ.
Αν αλλαξει η σταση τους και γινει πιο αντρικια πιστεψε με θα εχουν καλυτερα αποτελεσματα.
Αλλα και αυτοι που αποφασισαν να σηκωσουν αυτο το φορτιο το κανουν με τροπο που τρομαζει ο περισσοτερος απλος κοσμος.
Εχω την αισθηση πως οι βασικοι συνδεσμοι γνωριζουν τα παντα. Οτι γινεται μεσα στην ΠΑΕ.
Αν αλλαξει η σταση τους και γινει πιο αντρικια πιστεψε με θα εχουν καλυτερα αποτελεσματα.
- Τουμπιώτης
Ναι είμαστε εγκάθετοι που μας έβαλε ο Ζαγοράκης για να πολεμήσουμε το συνδεσμιακό κίνημα. Είμαστε μάλιστα στις κρυφές μισθοδοσίες για αυτό τα λαμόγια δε θέλουν να βγάλουν τα αποτελέσματα του ελεγχου στη φόρα και τρέμουμε γιατί θα μας πάρει κι εμάς η μπάλα. ΟΚ. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Εγώ πάλι νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουμε ότι οι σύνδεσμοι είναι για να οργανώνουν κερκίδες κι εκδρομές, κι όχι για να πλακώνονται στους δρόμους ή να μπλέκονται με το έτσι θέλω στη λειτουργία της ομάδας. Αλλά προφανώς εμείς είμαστε ξεπερασμένοι για το τέλειο μοντέλο ποδοσφαίρου που υπάρχει στην ελλάδα γενικότερα και δυστυχώς στον ΠΑΟΚ μας ειδικότερα.Sera4 έγραψε:[youtube]ZSNyiSetZ8Y[/youtube]
Εγώ δεν εννοούσα το Βρύζα. Γενικά δεν είμαι σε θέση να ξέρω ακριβώς τι θα γίνει εκτιμώ πάντως πως ο ρόλος των συνδέσμων στην επόμενη διοίκηση θα είναι αυξημένος.zisis the end έγραψε:ως διαδοχη κατασταση αναφερεστε στο βρυζα?γτ το ζαγορ δεν τον εχω τοσο κοροιδο να εφερε πισω ενα φιδι στον κορφο του...αν μιλατε για το ζηση....γτ εγω νομιζω πως αν φυγει ο ζαγορ θα φυγει και ο ζησης
Υ.Γ. Σε κάποιο ΑΡΔσάιτ διάβασα για επανάληψη των γεγονότων με το γούμενο. Να θυμάστε όμως ότι, όπως είπε κι ο Μαρξ, η ιστορία επαναλάμβανεται μια φορά σαν τραγωδία και μια σαν φάρσα.
-
elvetos giatros
Παίρνω αμπάριζα τον Πρέλεβιτς? Τι λες ρε ΦΥΤΟ.Realcon έγραψε: Είπα και εγώ... μα από κάπου γνωρίζω το όνομα αυτό!!! Αν διαβάσει κάποιος στο τι λες θα καταλάβει και ποιοι μάλλον θα είναι οι λόγοι σου έτσι όπως τα λες. Έκατσα και διάβασα από τα πόστ σου και με έχει σοκάρει αδερφέ ποιος είναι ο στόχος σου; Παίρνεις αμπάριζα Πρέλεβιτς, Ζαγοράκη, ερασιτέχνη, Βρύζα και συνεχίζεις ακάθεκτος. έχεις σκέψεις για πρόεδρος;
Προεδρος να πας να γινεις εσυ, μάλλον αντιπροεδρος να γινεις στο θειο θαναση ή στον τεο να τους κανεις αερα τα παπάρια τους τώρα το καλοκαίρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Φυτο εισαι και φαινεσαι εξυπνακια... καληνυχτα...
Λόγος: Φυτο εισαι και φαινεσαι εξυπνακια... καληνυχτα...
οποιος λεει οτι φταινε οι συνδεσμοι ειναι τουλαχιστον τραγικος.............αυτα που γινονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικα..........δλδ συγνωμη τις ανησυχιες που εχουν οι συνδεσμοι εσεις δεν τις εχετε ?
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΚΟΥΝΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟ !
θα κανει καλο....εχει και ζεστες.
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΚΟΥΝΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟ !
θα κανει καλο....εχει και ζεστες.