Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ερώτηση:
Αν κάνουμε κλικ στα μποτ, ενισχύουμε την θέση του σάιτ;
Μπέσα όμως.
Μόνο κλικ, όχι αγορές.
Αν κάνουμε κλικ στα μποτ, ενισχύουμε την θέση του σάιτ;
Μπέσα όμως.
Μόνο κλικ, όχι αγορές.
- Dinos_Liverpool
Για το πως έχεις έσοδα από τα bots, οποιοσδήποτε άλλος ξέρει περισσότερα από μένα. Τι μπέσα μου λες; Εγώ ξέρω ότι ισορροπούμε οριακά! Όμως ακόμα αντέχουμε! Με το χέρι στην τσέπη 2-3 άτομα (δεν μιλώ, βέβαια, για μένα), αλλά ευτυχώς αντέχουμε.
- Trilofiotis
Πωπω κυλάνε όλα καλα στην ομάδα και δεν έχουμε για τι να κράξουμε και θυμόμαστε ότι ναναι με φαίνεται... Λογιστές στην ΠΑΕ, τώρα νεα βερσιον λογιστού ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!
Θα φύγει καμια μέρα ο Σάλπι και να δω τι θα βρίσκουμε να ξεδίνουμε
ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΛΑΙΜΑΙ λαιμαι τώρα...
Θα φύγει καμια μέρα ο Σάλπι και να δω τι θα βρίσκουμε να ξεδίνουμε

Η μπέσα πάει για το κλικ στα μποτ, αν είναι αρκετό, ή αν πρέπει να γίνεται και νταλαβέρι.Dinos_Liverpool έγραψε:Για το πως έχεις έσοδα από τα bots, οποισδήποτε άλλος ξέρει περισσότερα από μένα. Τι μπέσα μου λες; Εγώ ξέρω ότι ισορροπούμε οριακά! Όμως ακόμα αντέχουμε! Με το χέρι στην τσέπη 2-3 άτομα (δεν μιλώ, βέβαια, για μένα), αλλά ευτυχώς αντέχουμε.
- Dinos_Liverpool
Όχι φίλε τριλοφιώτη, δεν πειράζει! Δεν είναι κακό... συζητάμε.
Για να ξέρετε και σεις ότι αυτό το site ζει χωρίς ουσιαστικά έσοδα.
Και η λειτουργία του επιτυγχάνεται διότι όλοι, admin και mods, ξοδεύουν κόπο και πολύ χρόνο από τον προσωπικό τους ελεύθερο χρόνο, για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πάντα αφιλοκερδώς! Καλό, κακό, εσείς θα το κρίνετε, όμως να είστε βέβαιοι ότι κάποιοι προσπαθούν. Για μια "τρέλα", για μια "αρρώστια", για αγάπη που λέγεται ΠΑΟΚ και μας ενώνει όλους μαζί! Πρόσφυγες και ντόπιους...
Για να ξέρετε και σεις ότι αυτό το site ζει χωρίς ουσιαστικά έσοδα.
Και η λειτουργία του επιτυγχάνεται διότι όλοι, admin και mods, ξοδεύουν κόπο και πολύ χρόνο από τον προσωπικό τους ελεύθερο χρόνο, για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πάντα αφιλοκερδώς! Καλό, κακό, εσείς θα το κρίνετε, όμως να είστε βέβαιοι ότι κάποιοι προσπαθούν. Για μια "τρέλα", για μια "αρρώστια", για αγάπη που λέγεται ΠΑΟΚ και μας ενώνει όλους μαζί! Πρόσφυγες και ντόπιους...
Καπετάνιε πρόσεξα το μήνυμα σου και περίμενα να δω την εξήγησή σου.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου και δεν έχω κανένα σκοπό να μαλώσω ούτε να σε πιέσω για το οτιδήποτε.
Εκείνο τον καιρό δεν ασχολούμουν ακόμη με το paokmania και επομένως δεν έχω την απόλυτη γνώση των πραγμάτων ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΤΑΛΚΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. Έχω όμως μια εικόνα για το συμβάν καθώς και σχόλιο για όσα λες.
Επιγραμματικά μόνο η άποψή μου :
α) Είναι ΝΤΡΟΠΗ να εξισώνεις αυτό το σαιτ με τα ινπαοκ, 24 κλπ. Δε χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσω.
β) Αντιλαμβάνομαι οτι κάποιοι ασχολούνται με μεράκι με τους συνδέσμους όπως και οτι πολλοί σύνδεσμοι προσφέρουν ΠΟΛΛΑ και μάλιστα συνήθως χωρίς να το διατυμπανίζουν. ΑΛΛΑ ο ρόλος και η συμπεριφορά του όλου συνδεσμιακού κινήματος στις κερκίδες, να με συμπαθάτε άλλα θεωρώ πως έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην καταστροφή της μαγικής Τούμπας γιατί απλά ΔΕΝ συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενωτικού κλίματος, παρά ενός είδους "ημετέρων και αντιπάλων". Έτσι και τότε θυμάμαι πως υπήρχαν καταγγελίες περί "νταήδων" που... απαγόρεψαν την ανάρτηση πανό!
β) Ακριβώς πάνω σ αυτό, έρχεται η απάντηση περί κερδοσκοπικού σαιτ που δε μπορεί να αναρτά πανό κλπ κλπ. πρώτ απ όλα σ ένα κατ εξοχήν επαναστατικό χώρο όπως η Τούμπα, ο οποισδήποτε θέλει να ανεβάζει πανό έχει το δικαίωμα να το κάνει εφόσον είναι υπέρ της ομάδας. ΔΕΝ είναι διαφήμιση το πανό!!! βεβαίως αυτό είναι δύσκολο να το χωνέψουν κάποιοι που καμιά φορά προτιμούν να αναρτούν πανό για προσωπικές τους απόψεις παρά να επιτρέπουν σε άλλους να υποστηρίξουν την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση το paokmania ΟΥΤΕ ήταν ΟΥΤΕ είναι κερδοσκοπικό και οποιαδήποτε έστω και υπόνοια περί αυτού, είναι προσβλητική. ΟΥΤΕ βέβαια βλέπω κανέναν να υπολογίζει τα ΕΞΟΔΑ που υπάρχουν. Πέρυσι ΜΟΝΟ για το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ δώσαμε 350 ευρώ σε... ΣΤΙΚΑΚΙΑ ίντερνετ για να υποστηρίζεται ανά πάσα ώρα το σαιτ. Να φαλιρίσουμε τελείως δηλαδή, για να μην έχουν πρόβλημα κάποιοι;
Έχω γενικώς παρατηρήσει πολλές φορές πως στο εσωτερικό του συνδεσμιακού κόσμου "αυτόζυμώνονται" με αποτέλεσμα τα συμπεράσματα που βγάζουν να είναι εκτός τόπου και χρόνου και συνεπώς οι συμπεριφορές πολλών να είναι άκρως επιθετικές ενώ απλά δε ξέρουν τι γίνεται. Προσωπικά έχω γίνει δέκτης απειλών απο "οργανωμένους" που λέγανε οτι θα μας στήσουν καρτέρι, θα φάμε "πολύ ξύλο" κι άλλα τέτοια. Ο λόγος; Ένας Θεός ξέρει. Να με συμπαθάς λοιπόν αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να ασχολούμαι με το τί νόμιζαν διάφοροι εξ αυτών. Αν είχαν κοινή λογική, ίσως και να έβγαζε νόημα όλο αυτό.
Σε γενικές γραμμές βεβαίως έχει ο καθείς το δικαίωμα να συμφωνεί ή οχι με κάποιες κινήσεις, όπως και το να διαμορφώνει άποψη για όσα γίνονται. Αυτό δε σημαίνει πως είναι και η σωστή βέβαια.
Σε ο,τι αφορά το Σάλπι, επιμένετε κάποιοι να παριστάνετε τους τυφλούς.
ΕΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ . Οχι το Σαλπιγγίδη! Γι αυτό πέφτει μαχαίρι σε πολλά ποστ ΕΦΟΣΟΝ δεν σέβεστε την προσπάθεια εδώ μέσα.
Δηλαδή αν κάθε μέρα εγώ μπαίνω σ όλα τα τόπικ και γράφω οτι ο ήλιος θα ξημερώσει απ την Ανατολή, δεν θα είναι μια απλή αλήθεια;;
Ε, κάποια στιγμή κι εσείς θα μου πείτε "φτάνει ρε μαλάκα μας έπρηξες"!!!
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου και δεν έχω κανένα σκοπό να μαλώσω ούτε να σε πιέσω για το οτιδήποτε.
Εκείνο τον καιρό δεν ασχολούμουν ακόμη με το paokmania και επομένως δεν έχω την απόλυτη γνώση των πραγμάτων ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΤΑΛΚΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ. Έχω όμως μια εικόνα για το συμβάν καθώς και σχόλιο για όσα λες.
Επιγραμματικά μόνο η άποψή μου :
α) Είναι ΝΤΡΟΠΗ να εξισώνεις αυτό το σαιτ με τα ινπαοκ, 24 κλπ. Δε χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσω.
β) Αντιλαμβάνομαι οτι κάποιοι ασχολούνται με μεράκι με τους συνδέσμους όπως και οτι πολλοί σύνδεσμοι προσφέρουν ΠΟΛΛΑ και μάλιστα συνήθως χωρίς να το διατυμπανίζουν. ΑΛΛΑ ο ρόλος και η συμπεριφορά του όλου συνδεσμιακού κινήματος στις κερκίδες, να με συμπαθάτε άλλα θεωρώ πως έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην καταστροφή της μαγικής Τούμπας γιατί απλά ΔΕΝ συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενωτικού κλίματος, παρά ενός είδους "ημετέρων και αντιπάλων". Έτσι και τότε θυμάμαι πως υπήρχαν καταγγελίες περί "νταήδων" που... απαγόρεψαν την ανάρτηση πανό!
β) Ακριβώς πάνω σ αυτό, έρχεται η απάντηση περί κερδοσκοπικού σαιτ που δε μπορεί να αναρτά πανό κλπ κλπ. πρώτ απ όλα σ ένα κατ εξοχήν επαναστατικό χώρο όπως η Τούμπα, ο οποισδήποτε θέλει να ανεβάζει πανό έχει το δικαίωμα να το κάνει εφόσον είναι υπέρ της ομάδας. ΔΕΝ είναι διαφήμιση το πανό!!! βεβαίως αυτό είναι δύσκολο να το χωνέψουν κάποιοι που καμιά φορά προτιμούν να αναρτούν πανό για προσωπικές τους απόψεις παρά να επιτρέπουν σε άλλους να υποστηρίξουν την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση το paokmania ΟΥΤΕ ήταν ΟΥΤΕ είναι κερδοσκοπικό και οποιαδήποτε έστω και υπόνοια περί αυτού, είναι προσβλητική. ΟΥΤΕ βέβαια βλέπω κανέναν να υπολογίζει τα ΕΞΟΔΑ που υπάρχουν. Πέρυσι ΜΟΝΟ για το διάστημα ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ δώσαμε 350 ευρώ σε... ΣΤΙΚΑΚΙΑ ίντερνετ για να υποστηρίζεται ανά πάσα ώρα το σαιτ. Να φαλιρίσουμε τελείως δηλαδή, για να μην έχουν πρόβλημα κάποιοι;
Έχω γενικώς παρατηρήσει πολλές φορές πως στο εσωτερικό του συνδεσμιακού κόσμου "αυτόζυμώνονται" με αποτέλεσμα τα συμπεράσματα που βγάζουν να είναι εκτός τόπου και χρόνου και συνεπώς οι συμπεριφορές πολλών να είναι άκρως επιθετικές ενώ απλά δε ξέρουν τι γίνεται. Προσωπικά έχω γίνει δέκτης απειλών απο "οργανωμένους" που λέγανε οτι θα μας στήσουν καρτέρι, θα φάμε "πολύ ξύλο" κι άλλα τέτοια. Ο λόγος; Ένας Θεός ξέρει. Να με συμπαθάς λοιπόν αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να ασχολούμαι με το τί νόμιζαν διάφοροι εξ αυτών. Αν είχαν κοινή λογική, ίσως και να έβγαζε νόημα όλο αυτό.
Σε γενικές γραμμές βεβαίως έχει ο καθείς το δικαίωμα να συμφωνεί ή οχι με κάποιες κινήσεις, όπως και το να διαμορφώνει άποψη για όσα γίνονται. Αυτό δε σημαίνει πως είναι και η σωστή βέβαια.
Σε ο,τι αφορά το Σάλπι, επιμένετε κάποιοι να παριστάνετε τους τυφλούς.
ΕΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ . Οχι το Σαλπιγγίδη! Γι αυτό πέφτει μαχαίρι σε πολλά ποστ ΕΦΟΣΟΝ δεν σέβεστε την προσπάθεια εδώ μέσα.
Δηλαδή αν κάθε μέρα εγώ μπαίνω σ όλα τα τόπικ και γράφω οτι ο ήλιος θα ξημερώσει απ την Ανατολή, δεν θα είναι μια απλή αλήθεια;;
Ε, κάποια στιγμή κι εσείς θα μου πείτε "φτάνει ρε μαλάκα μας έπρηξες"!!!
- Καπετάνιος
Για αυτό και εβαλα τα " στο δημοσιογραφικο Ντινο.
Και στο ξανα λεω ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ πηραν για να το κανουν.
Για την συντηρηση του site γνωρίζω πολύ καλά. Παρα πολυ καλά, πιστεψε με.
Φυσικα ο καθεις εχει τη δικη του αποψη επι του θεματος και η δικη μου ειναι αυτη που εγραψα παραπανω. Σεβομαι εννοειται και τη δικη σου διαφορετικη αποψη.
Να ρωτησω κατι μονο: Εστω οτι αυριο κανω ενα site στο οποιο
- αναδημοσιευω αρθρα και ρεπορταζ απο αρδοsite κ φυλαδες
- εχω δικα μου ρεπορταζ και αρθρα
- εχω οικονομικο κερδος απο ολο αυτο
- εχω προσωπικο κερδος περαν του οικονομικου (σε περιπτωση που δεν υπαρχει) δλδ προσφορες για εργασια σε καποιο αρδοsite κλπ.
- ασκω δημοσια κριτικη υπερ η κατα της ΠΑΕ ΚΑΕ κλπ.
- και τελος ενα φορουμ οπου οπαδοι της ομαδας γραφουν τις αποψεις τους
Θα μου εδινες το ΟΚ καθε Κυριακη στο παλατακι και στη τουμπα να απλωνω ενα πανο που να λεει PAOKOLE.GR; χωρις να εχω πληρωσει για ολη αυτη τη διαφημιση. Χωρις να εχω παρει καμια αδεια απο τον ιδιοκτητη του χωρου στον οποιο διαφημιζομαι. Να εχω δλδ κερδος ή κλικς ή λεφτα ή φημη.
Φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα με την υπαρξη παρομοιων σελιδων, ετσι; Το προβλημα μου ειναι στη συγκεκρημενη κινηση. Οπως για παραδειγμα τρελενομαι οταν βλεπω τη χρηση εμπορικων σηματων της παε απο τυχαρπαστους εκμεταλευτες.
Με την ιδια λογικη γιατι ο μαλαματινας να σκαει φραγκα και να μην πληρωνει δυο παιδακια να γυρνανε στα ματς του ΠΑΟΚ με ενα πανο;
Ενα ματς στη τουμπα με 30.000 ανθρωπους και αλλες ποσες χιλιαδες απο τη τηλεοραση ειναι διαφημιση που καποιοι πληρωνουν πολλα λεφτα για να εχουν καποιο κερδος. Και απο αυτο εχει οφελος ο ΠΑΟΚ.
Φιλικα.
Εδιτ: φυσικα αξιζουν συγχαρητηρια στους διαχειριστες του παοκμανια που παρα τις δυσκολιες κραταν ζωντανο τον ιστοτοπο.
Και στο ξανα λεω ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ πηραν για να το κανουν.
Για την συντηρηση του site γνωρίζω πολύ καλά. Παρα πολυ καλά, πιστεψε με.
Φυσικα ο καθεις εχει τη δικη του αποψη επι του θεματος και η δικη μου ειναι αυτη που εγραψα παραπανω. Σεβομαι εννοειται και τη δικη σου διαφορετικη αποψη.
Να ρωτησω κατι μονο: Εστω οτι αυριο κανω ενα site στο οποιο
- αναδημοσιευω αρθρα και ρεπορταζ απο αρδοsite κ φυλαδες
- εχω δικα μου ρεπορταζ και αρθρα
- εχω οικονομικο κερδος απο ολο αυτο
- εχω προσωπικο κερδος περαν του οικονομικου (σε περιπτωση που δεν υπαρχει) δλδ προσφορες για εργασια σε καποιο αρδοsite κλπ.
- ασκω δημοσια κριτικη υπερ η κατα της ΠΑΕ ΚΑΕ κλπ.
- και τελος ενα φορουμ οπου οπαδοι της ομαδας γραφουν τις αποψεις τους
Θα μου εδινες το ΟΚ καθε Κυριακη στο παλατακι και στη τουμπα να απλωνω ενα πανο που να λεει PAOKOLE.GR; χωρις να εχω πληρωσει για ολη αυτη τη διαφημιση. Χωρις να εχω παρει καμια αδεια απο τον ιδιοκτητη του χωρου στον οποιο διαφημιζομαι. Να εχω δλδ κερδος ή κλικς ή λεφτα ή φημη.
Φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα με την υπαρξη παρομοιων σελιδων, ετσι; Το προβλημα μου ειναι στη συγκεκρημενη κινηση. Οπως για παραδειγμα τρελενομαι οταν βλεπω τη χρηση εμπορικων σηματων της παε απο τυχαρπαστους εκμεταλευτες.
Με την ιδια λογικη γιατι ο μαλαματινας να σκαει φραγκα και να μην πληρωνει δυο παιδακια να γυρνανε στα ματς του ΠΑΟΚ με ενα πανο;
Ενα ματς στη τουμπα με 30.000 ανθρωπους και αλλες ποσες χιλιαδες απο τη τηλεοραση ειναι διαφημιση που καποιοι πληρωνουν πολλα λεφτα για να εχουν καποιο κερδος. Και απο αυτο εχει οφελος ο ΠΑΟΚ.
Φιλικα.
Εδιτ: φυσικα αξιζουν συγχαρητηρια στους διαχειριστες του παοκμανια που παρα τις δυσκολιες κραταν ζωντανο τον ιστοτοπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καπετάνιος την Παρ 14 Αύγ 2015, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι ακριβως.να αγιασει το στομα σου φιλε . Μακαρι να υπηρχαν πολλα " αυστραλακια" σαν κι εσενα κσι πολλοι " χαμουτζηδες" σαν πολλους απο εμας που μενουμε στην Αθηνα.( συγγνώμη που δεν λέω την πόλη μου χαβούζα....)Realcon έγραψε:Δεν γράφω εδώ και πολύ καιρό... Κάποια στιγμή μπήκα στο τοπικ Σάλπι. Είδα να μου την λένε και αποχώρησα. Είδα επίσης ΞΕΡΟΛΕΣ χρόνια τώρα να τα ξέρουν όλα!!! Είδα ΠΑΟΚτσήδες που δεν είναι. Γιατί κάποιοι... Δεν είστε!!!
Π.Α.Ο.Κ είναι ιδέα!!!
Αν εσείς είστε αντι Σάλπι, έπρεπε να είστε και αντι Κωστικός, Ορφανός και πρόσφατα αντι ΓΧ!
Αλλά δυστυχώς είστε ΠΑΟΚτσήδες με όποιον ΕΓΩ γουστάρω να είναι στην ομάδα!
Ευτυχώς που ήρθε νοικοκύρης (Σαββίδης) κ έτσι δεν είχαμε κυνηγητά παικτών όπως παλιά! Γιατί κάποιοι θέλανε να κάνανε κουμάντο παντού!
Ευτυχώς όπως είπα ήρθε νοικοκύρης!
Έχω δει με τα μάτια μου γιατί δεν είμαι Αυστραλάκι όπως κάποιοι νομίζουν και μου την λένε με ύφος επιθετικό. Έφυγα μεγάλος στην Αυστραλία. Έχω τρυπήσει το κεφάλι μου πολλές φορές!!!
Έχω πάει μαζί με πολλά "αδέρφια" να παρακαλέσουμε τον ΓΧ να μην πάει στον γαύρο... Ήμουν εκεί!!!
Αλλά ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας γιατί της πλάκας είστε!!! Τον δεχτήκατε ως σωτήρα όταν γύρισε! Εδώ να πω για το καλό της ομάδος καλά κάνατε και δεν χλευάστηκε ο παίκτης.
Περίμενε στην γωνία ο παοκΤΣΗΣ Γεωργιάδης να πάρει την θέση του πρώτου προπονητή. Οι ψαγμένοι που μένετε στην Θεσσαλονίκη δεν το είδατε. Γιατί εγώ το "Αυστραλάκι" που μένω μακριά και είμαι μπροστά μόνο στην ώρα το είδα και το φώναζα!
Ακούστε ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας... Η κερκίδα χάθηκε χρόνια τώρα... Την έζησα και την ξέρω!!! Ασχολείστε με τον Σαλπι και με κάθε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ μας και δεν υπάρχει το ΠΑΟΚ σ' αγαπώ!!! ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας!!!
Κερκίδες ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν άλλο!
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι!!! Αν νομίζετε ότι είστε πιο ΠΑΟΚ απ εμένα, είστε γελασμένοι η μάλλον ρετσινοπιωμένοι!!!
Τα χρήματα που έδωσες ΕΣΥ ΠΑΟΚτσή για την ομάδα σου τα έδωσαν όλοι με αυτά που μπορούσε ο καθένας να δώσει.
ΣΚΑΣΕ λοιπόν και φώναξε Π.Α.Ο.Κ Αν θέλεις να φωνάζεις και να βρίζεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απλά δεν είσαι ΠΑΟΚ φίλε!!!!
Εγώ έβριζα τους γαύρους τους βάζελους τα χανουμια τις γριες τα σκουλίκια. Εσείς βρίζετε παίκτες του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας παίκτες του ΠΑΟΚ! Και σαφώς παλιότερα ακουγόντουσαν γιούχα όπως στον Μιχόπουλο πχ... Αλλά όχι αυτό που γίνεται στα τελευταία χρόνια!
Αγανάκτησα με αγανακτήσατε και παρακολουθώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μου χωρίς να σας διαβάζω άλλο!!! Διαβάζω ΠΑΟΚτσήδικες φωνές εδώ μέσα που ευτυχώς είναι πάρα πολλοί και δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα μήπως κ ξεχάσω κανέναν.
Τα χαιρετίσματα στα παιδιά που δεν με ξέχασαν εδώ στο paokmania.gr Απόστολε να είσαι καλά Dino κ εσύ επίσης!
Ευχαριστώ για το βήμα paokmania.gr
Γνωρίζω ότι είμαι σκληρός σε αυτά που είπα και όποια τιμωρία και να έχω θα σας πω απλά... Δεν με νοιάζει ακόμη και η διαγραφή μου από Μέλος του paokmania.gr
Να είστε όλοι καλά ο Θεός να είναι μαζί σας πάντα!!!
Έχουμε αλλάξει πολυ ως λαος. Οταν μας περνουν το κουμαντο τρελενομαστε... κατα βαθος πολλοι " γουσταραν" που ο ΠΑΟΚ δεκαετιες τωρα εξαρτιοταν απο αυτους. Τωρα που δεν χρειαζονται κσταληψεις....ερανοι κλπ σου λεει πως θα αποδειξουμε οτι υπαρχουμε;;; ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΠΙ!!! Θα αναμασησουμε ξανα τα ιδια τα παλια τα ...αμφιλεγομενα που τα λεμε οπως μας βολευουν, θα του φορτωσουμε και καινουρια ( πχ κολλητος του κολκα ...στο παρεακι κλπ) θα του " διπλασιασουμε για εντυπωσιασμο κ τα λεφτα που περνει και θα γινει η δουλεια!
Ξερετε ομως πιο ειναι το χειροτερο;;;οτι όταν τα καταφέρουν...γιατί θα τα καταφέρουν και θα φύγε ο Σαλπι σαν ο πιο χλευασμενος και αποτυχημενος παιχτης που περασε ποτε... ΤΟΤΕ λοιπον θα ξεκινησουμε να βρουμε το επομενο μας θυμα για να αυτοεπιβεβαιωθουμε σαν λαος που...τρομαρα του δεν ξεχνα.
Εδω ειστε και εδω ειμαι....θυμηθειτε την κουβεντα που σας λεω οτι αυτο θα γινει.δυστυχως.
Βρε ας την κάνει αυτός και έννοια σου.Trilofiotis έγραψε:Πωπω κυλάνε όλα καλα στην ομάδα και δεν έχουμε για τι να κράξουμε και θυμόμαστε ότι ναναι με φαίνεται... Λογιστές στην ΠΑΕ, τώρα νεα βερσιον λογιστού ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!
Θα φύγει καμια μέρα ο Σάλπι και να δω τι θα βρίσκουμε να ξεδίνουμε![]()
ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΛΑΙΜΑΙ λαιμαι τώρα...
Ρέην, αν η αναφορά σου περί επαναλαμβανόμενων αληθειών απευθύνεται σε εμένα, να σε πω ότι από καιρό τώρα δεν ποστάρω στον Σαλπιγγίδη χωρίς λόγο και ερέθισμα.
Φίλε δεν είσαι ο μόνος που έχει αναφέρει αυτό το επιχείρημα. Οπότε οχι δεν πήγαίνε ντε και καλά σε σένα! Έχει γραφτεί πολλές φορές
Καπετάνιε, σιγά την επισκεψιμότητα του σάιτ για να βγάζουν και κέρδος από τις διαφημίσεις τα παιδιά. Και επειδή στήνω σελίδες συχνά, είμαι σίγουρος ότι το σάιτ είναι κοντά σε ισορροπία χρημάτων
Πάντως υπάρχουν λύσεις
Σ.Φ. ΠΑΟΚ PAOKMANIA
Πάντως υπάρχουν λύσεις
Σ.Φ. ΠΑΟΚ PAOKMANIA
- Καπετάνιος
Βροχοποιε σορρυ τωρα ειδα την αναρτηση σου φιλε μου.
Γνωριζω πολυ καλα τις δυσκολιες που εχετε. Πιστεψε με ζοριζομαι και εγω παρα πολυ στις σελιδες που ειμαι μελος του τιμ διαχειρισης. Και οπως εγραψα στο εντιτ μου σας αξιζει συγχαρητηρια.
Οι αναρτησεις μου δεν ειναι επιθετικες. Ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω. Η συγκεκρημενη κινηση εμενα με χαλασε παρα πολυ. Σε σημειο να αππχωρησω τελειως τοτε.
Για το παραδειγμα που εφερα εχεις δικιο οτι ηταν ατυχες και ζητω συγνωμη. Θεωρω ντροπη να κραζεις κατι στο οποιο συμμετεχεις με τη θεληση σου και για αυτο τοτε χωρις πολλα πολλα την εκανα. Οπως ειπα επεστρεψα γιατι ειδα αξιολογο κοσμο (διαχειριστες και μελη) και φανηκε πως αξιζε το κοπο.
Για τους συνδεσμους ειναι ενα αλλο πολυ μεγαλο θεμα το οποιο σηκωνει συζητηση ημερων. Δεν εχω προβλημα να τη κανουμε σε καποιο θρεντ αμα θελεις. Η αποψη μου μεσα σε λιγες λεξεις ειναι πως το καλο που κανουν ειναι μεγαλυτερο κατα πολυ απο το κακο. Το οποιο κακο υπαρχει δυστυχως. Εχω σταματησει να ασχολουμε με συνδεσμους πλεον.
@ Pgetsos συζηταμε για πολλα χρονια πριν αδερφε μου. Οχι για τωρα.
Γνωριζω πολυ καλα τις δυσκολιες που εχετε. Πιστεψε με ζοριζομαι και εγω παρα πολυ στις σελιδες που ειμαι μελος του τιμ διαχειρισης. Και οπως εγραψα στο εντιτ μου σας αξιζει συγχαρητηρια.
Οι αναρτησεις μου δεν ειναι επιθετικες. Ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω. Η συγκεκρημενη κινηση εμενα με χαλασε παρα πολυ. Σε σημειο να αππχωρησω τελειως τοτε.
Για το παραδειγμα που εφερα εχεις δικιο οτι ηταν ατυχες και ζητω συγνωμη. Θεωρω ντροπη να κραζεις κατι στο οποιο συμμετεχεις με τη θεληση σου και για αυτο τοτε χωρις πολλα πολλα την εκανα. Οπως ειπα επεστρεψα γιατι ειδα αξιολογο κοσμο (διαχειριστες και μελη) και φανηκε πως αξιζε το κοπο.
Για τους συνδεσμους ειναι ενα αλλο πολυ μεγαλο θεμα το οποιο σηκωνει συζητηση ημερων. Δεν εχω προβλημα να τη κανουμε σε καποιο θρεντ αμα θελεις. Η αποψη μου μεσα σε λιγες λεξεις ειναι πως το καλο που κανουν ειναι μεγαλυτερο κατα πολυ απο το κακο. Το οποιο κακο υπαρχει δυστυχως. Εχω σταματησει να ασχολουμε με συνδεσμους πλεον.
@ Pgetsos συζηταμε για πολλα χρονια πριν αδερφε μου. Οχι για τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καπετάνιος την Παρ 14 Αύγ 2015, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού στήνεις σελίδες και ξέρεις, δεν αφήνεις τα σχόλια περί επισκεψιμότητας να έρθεις να βάλεις ένα χεράκι;
- Dinos_Liverpool
Καπετάνιε, σου απαντώ ευθαρσώς: ΝΑΙ!
Εάν είχες ένα site, όπως είναι το δικό μας, που:
1) Δεν είναι κερδοσκοπικό,
2) Ασχολείται αποκλειστικά με τα του ΠΑΟΚ,
3) Αναπαραγωγή νέων και ειδήσεων από όλα τα αθλήματα,
4) Συνδεσμιακά νέα,
5) Ίδια αρθρογραφία,
6) "Προϊστορία",
7) Ακαδημίες
... και τόσα άλλα... ε, τότε, φυσικά και ΝΑΙ.
Θα σε έβλεπα σαν συνεργάτη που προβάλλεις το προιόν μου, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως ότι κάνεις, το κάνεις από αγάπη για την ομάδα και μόνο.
Καθαρά και ξάστερα πράγματα!
Εάν είχες ένα site, όπως είναι το δικό μας, που:
1) Δεν είναι κερδοσκοπικό,
2) Ασχολείται αποκλειστικά με τα του ΠΑΟΚ,
3) Αναπαραγωγή νέων και ειδήσεων από όλα τα αθλήματα,
4) Συνδεσμιακά νέα,
5) Ίδια αρθρογραφία,
6) "Προϊστορία",
7) Ακαδημίες
... και τόσα άλλα... ε, τότε, φυσικά και ΝΑΙ.
Θα σε έβλεπα σαν συνεργάτη που προβάλλεις το προιόν μου, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως ότι κάνεις, το κάνεις από αγάπη για την ομάδα και μόνο.
Καθαρά και ξάστερα πράγματα!