Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από nunies4 »

astral έγραψε:ποιος είναι ο Πέτροβιτς
O Ντραζεν. Παικταρα αδιανοητη
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.

Αυτά που ρωτάτε όμως τα λένε και στο ραδιόφωνο που δεν ακούτε

Είμαστε κοντά τώρα για Πέτκοβιτς χθές ειμασταν για ΤΤ για το Μεητε το μάθανε σας είπα τα ΑΡΔ όχι από την διοίκηση αλλά από συμπαίχτες ότι έρχεται μετά την προετοιμασία. Δηλαδή εγώ γιατί πρέπει να δίνω αναφορά για τα πάντα αναλυτικά. Έχουν καταλήξει τώρα στον Πέτκοβιτς προσπαθεί να τον πουλήσει η ομάδα και είναι μόνος ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην τιμή.

Αύριο όμως μπορεί και αυτό να μην προχωρήσει μπορεί και να έρθει από την Αραβία πρόταση για τον Μεητε μπορεί να μην ζω και εγώ.για σήμερα αυτά ξέρω πάμε δυνατά για Πέτκοβιτς τέλος
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.

Αυτά που ρωτάτε όμως τα λένε και στο ραδιόφωνο που δεν ακούτε

Είμαστε κοντά τώρα για Πέτκοβιτς χθές ειμασταν για ΤΤ για το Μεητε το μάθανε σας είπα τα ΑΡΔ όχι από την διοίκηση αλλά από συμπαίχτες ότι έρχεται μετά την προετοιμασία. Δηλαδή εγώ γιατί πρέπει να δίνω αναφορά για τα πάντα αναλυτικά. Έχουν καταλήξει τώρα στον Πέτκοβιτς προσπαθεί να τον πουλήσει η ομάδα και είναι μόνος ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην τιμή.

Αύριο όμως μπορεί και αυτό να μην προχωρήσει μπορεί και να έρθει από την Αραβία πρόταση για τον Μεητε μπορεί να μην ζω και εγώ.για σήμερα αυτά ξέρω πάμε δυνατά για Πέτκοβιτς τέλος
Εγώ σε πάω γιατί ζεις για τη μανούρα. Είσαι γνήσιο παοκτσάκι. Αν ήσουν άλλη ομάδα, απλά θα έγραφες αυτό το τελευταίο post, νωρίτερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

astral έγραψε:κάθε φορα τσιμπάει και 100k το συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Σε λίγο θα φτάσει τα 2
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσυ, με πασα ειλικρινεια, ακομα και στο διευκρινιστικο σου ποστ παλι δεν καταλαβα απο που ειναι η πληροφορια και τι σημαινει κοντα.
Εχουμε κανει πχ την προταση μας στην Ντιναμο (πραγμα που σημανει οτι με τον παικτη τα εχουμε βρει;) Τα εχουμε βρει με παικτη αλλα οχι με την ομαδα; Ειμαστε ακομα σε σκεψη οτι αυτον θελουμε αλλα δεν εχουμε κανει κινηση ακομα ουτε προς παικτη ουτε προς ομαδα;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Mikeger1992 έγραψε:Διαμαντόπουλος-Sport24, άφησε να εννοηθεί για Μπακαμπου πριν λίγο
Περίεργη περίπτωση και βλέπω η Μπέτις έδωσε ένα σωρό λεφτά να τον πάρει. Εκτος αν είναι για δανεικός
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.
έχεις πιει δλδ. με κάποιους ανθρώπους ποτάκια και τους αποκαλείς ΑΡΔ, Οκ...

σορρυ για τα οφτοπικ, I'm done..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

astral έγραψε:
Mikeger1992 έγραψε:Διαμαντόπουλος-Sport24, άφησε να εννοηθεί για Μπακαμπου πριν λίγο
Περίεργη περίπτωση και βλέπω η Μπέτις έδωσε ένα σωρό λεφτά να τον πάρει. Εκτος αν είναι για δανεικός
Ο ένας λέει για Μακαμπού, ο άλλος για Πέτκοβιτς κι εσύ στη μέση προσπαθείς να βγάλεις άκρη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

και να δεις που δε θα είναι κανένας από τους 2 :P
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στο τέλος δεν θα πάρουμε κανέναν.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

nikos_algio έγραψε:Καλά ο Μιετσελ φέτος θα είχε γράψει 30 γκολ

Με τον Μιετσελ πως εχει γινει και ολοι θυμουνται την τελευταια χρονια του στην Ελλάδα και οχι τις 4 προηγουμενες;
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

s44 έγραψε:
έχεις πιει δλδ. με κάποιους ανθρώπους ποτάκια και τους αποκαλείς ΑΡΔ, Οκ...

σορρυ για τα οφτοπικ, I'm done..
Τον έχω κάνει αναφορά συνέχεια κάνει οφ τοπικ και ασχολείται με εμένα προσωπικά παρακαλώ πολύ να υπάρχει δικαιοσύνη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πάντως, με βάση αυτό (τι στο καλό, μάλλον αλήθεια θα είναι) https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... brei-omada
αν (ως) την ερχόμενη Τετάρτη έχει συμφωνήσει και βρεθεί Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί το deal, μπορεί κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι ότι ο Σου έχει υλοποιήσει το "ριφιφί" της ζωής του. Άρχοντας! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

nunies4 έγραψε:
astral έγραψε:ποιος είναι ο Πέτροβιτς
O Ντραζεν. Παικταρα αδιανοητη
Οφ τοπικ και επίσης είμαστε καλυμμένοι στα γκαρντ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

navigator11 έγραψε:Πάντως, με βάση αυτό (τι στο καλό, μάλλον αλήθεια θα είναι) https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... brei-omada
αν (ως) την ερχόμενη Τετάρτη έχει συμφωνήσει και βρεθεί Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί το deal, μπορεί κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι ότι ο Σου έχει υλοποιήσει το "ριφιφί" της ζωής του. Άρχοντας! :lol: :lol:
Αδειουλα 2 μήνες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”