O Ντραζεν. Παικταρα αδιανοητηastral έγραψε:ποιος είναι ο Πέτροβιτς
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.
Αυτά που ρωτάτε όμως τα λένε και στο ραδιόφωνο που δεν ακούτε
Είμαστε κοντά τώρα για Πέτκοβιτς χθές ειμασταν για ΤΤ για το Μεητε το μάθανε σας είπα τα ΑΡΔ όχι από την διοίκηση αλλά από συμπαίχτες ότι έρχεται μετά την προετοιμασία. Δηλαδή εγώ γιατί πρέπει να δίνω αναφορά για τα πάντα αναλυτικά. Έχουν καταλήξει τώρα στον Πέτκοβιτς προσπαθεί να τον πουλήσει η ομάδα και είναι μόνος ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην τιμή.
Αύριο όμως μπορεί και αυτό να μην προχωρήσει μπορεί και να έρθει από την Αραβία πρόταση για τον Μεητε μπορεί να μην ζω και εγώ.για σήμερα αυτά ξέρω πάμε δυνατά για Πέτκοβιτς τέλος
Είμαστε κοντά τώρα για Πέτκοβιτς χθές ειμασταν για ΤΤ για το Μεητε το μάθανε σας είπα τα ΑΡΔ όχι από την διοίκηση αλλά από συμπαίχτες ότι έρχεται μετά την προετοιμασία. Δηλαδή εγώ γιατί πρέπει να δίνω αναφορά για τα πάντα αναλυτικά. Έχουν καταλήξει τώρα στον Πέτκοβιτς προσπαθεί να τον πουλήσει η ομάδα και είναι μόνος ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην τιμή.
Αύριο όμως μπορεί και αυτό να μην προχωρήσει μπορεί και να έρθει από την Αραβία πρόταση για τον Μεητε μπορεί να μην ζω και εγώ.για σήμερα αυτά ξέρω πάμε δυνατά για Πέτκοβιτς τέλος
Εγώ σε πάω γιατί ζεις για τη μανούρα. Είσαι γνήσιο παοκτσάκι. Αν ήσουν άλλη ομάδα, απλά θα έγραφες αυτό το τελευταίο post, νωρίτερα.PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.
- ΑποστόληςΑ
astral έγραψε:κάθε φορα τσιμπάει και 100k το συμβόλαιο με τη Μπενφίκα. Σε λίγο θα φτάσει τα 2

Ρε εσυ, με πασα ειλικρινεια, ακομα και στο διευκρινιστικο σου ποστ παλι δεν καταλαβα απο που ειναι η πληροφορια και τι σημαινει κοντα.
Εχουμε κανει πχ την προταση μας στην Ντιναμο (πραγμα που σημανει οτι με τον παικτη τα εχουμε βρει;) Τα εχουμε βρει με παικτη αλλα οχι με την ομαδα; Ειμαστε ακομα σε σκεψη οτι αυτον θελουμε αλλα δεν εχουμε κανει κινηση ακομα ουτε προς παικτη ουτε προς ομαδα;
Εχουμε κανει πχ την προταση μας στην Ντιναμο (πραγμα που σημανει οτι με τον παικτη τα εχουμε βρει;) Τα εχουμε βρει με παικτη αλλα οχι με την ομαδα; Ειμαστε ακομα σε σκεψη οτι αυτον θελουμε αλλα δεν εχουμε κανει κινηση ακομα ουτε προς παικτη ουτε προς ομαδα;
Περίεργη περίπτωση και βλέπω η Μπέτις έδωσε ένα σωρό λεφτά να τον πάρει. Εκτος αν είναι για δανεικόςMikeger1992 έγραψε:Διαμαντόπουλος-Sport24, άφησε να εννοηθεί για Μπακαμπου πριν λίγο
έχεις πιει δλδ. με κάποιους ανθρώπους ποτάκια και τους αποκαλείς ΑΡΔ, Οκ...PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.
σορρυ για τα οφτοπικ, I'm done..
- ΑποστόληςΑ
Ο ένας λέει για Μακαμπού, ο άλλος για Πέτκοβιτς κι εσύ στη μέση προσπαθείς να βγάλεις άκρη.astral έγραψε:Περίεργη περίπτωση και βλέπω η Μπέτις έδωσε ένα σωρό λεφτά να τον πάρει. Εκτος αν είναι για δανεικόςMikeger1992 έγραψε:Διαμαντόπουλος-Sport24, άφησε να εννοηθεί για Μπακαμπου πριν λίγο
- john4serres
-
nikos_algio έγραψε:Καλά ο Μιετσελ φέτος θα είχε γράψει 30 γκολ
Με τον Μιετσελ πως εχει γινει και ολοι θυμουνται την τελευταια χρονια του στην Ελλάδα και οχι τις 4 προηγουμενες;
Τον έχω κάνει αναφορά συνέχεια κάνει οφ τοπικ και ασχολείται με εμένα προσωπικά παρακαλώ πολύ να υπάρχει δικαιοσύνηs44 έγραψε:έχεις πιει δλδ. με κάποιους ανθρώπους ποτάκια και τους αποκαλείς ΑΡΔ, Οκ...PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν ακούστε λίγο τους περισσότερους τους ΑΡΔ τους ξέρω έχουμε πιει και ποτάκια στην Σοφούλη σε μαγαζιά εκεί και έχουμε μιλήσει και πολλούς που δουλεύαν στο μουστάκια ξέρω και παλιούς παίχτες του ΠΑΟΚ ξερω και εκδρομές έχω πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε σύνδεσμο ήμουν και μετοχές έχω και διάρκειας είχα και και .... Δεν είμαι χθεσινος έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ και ξέρω πολύ κόσμο.
σορρυ για τα οφτοπικ, I'm done..
- navigator11
Πάντως, με βάση αυτό (τι στο καλό, μάλλον αλήθεια θα είναι) https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... brei-omada
αν (ως) την ερχόμενη Τετάρτη έχει συμφωνήσει και βρεθεί Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί το deal, μπορεί κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι ότι ο Σου έχει υλοποιήσει το "ριφιφί" της ζωής του. Άρχοντας!

αν (ως) την ερχόμενη Τετάρτη έχει συμφωνήσει και βρεθεί Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί το deal, μπορεί κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι ότι ο Σου έχει υλοποιήσει το "ριφιφί" της ζωής του. Άρχοντας!

Οφ τοπικ και επίσης είμαστε καλυμμένοι στα γκαρντnunies4 έγραψε:O Ντραζεν. Παικταρα αδιανοητηastral έγραψε:ποιος είναι ο Πέτροβιτς
Αδειουλα 2 μήνεςnavigator11 έγραψε:Πάντως, με βάση αυτό (τι στο καλό, μάλλον αλήθεια θα είναι) https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... brei-omada
αν (ως) την ερχόμενη Τετάρτη έχει συμφωνήσει και βρεθεί Θεσσαλονίκη να ολοκληρωθεί το deal, μπορεί κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι ότι ο Σου έχει υλοποιήσει το "ριφιφί" της ζωής του. Άρχοντας!![]()