Jim_Chatz έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι ο έτερος χαφ που μιλάει ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος του Καμαρά.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ποιον λόγο δεν ήταν πρώτος στόχος τότε;
Jim_Chatz έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι ο έτερος χαφ που μιλάει ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος του Καμαρά.
Καλά αυτός είπε και πως ο Σουηδός εξτρέμ (Άλμκβιστ) που είναι κάπου στη λίστα, παίζει και στα αριστερά, ενώ ο τύπος έχει περισσότερα παιχνίδια καριέρας ως φορ απ' ότι αριστερά. Μιλάμε για έπος τώρα.Jim_Chatz έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι ο έτερος χαφ που μιλάει ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος του Καμαρά.
john4serres έγραψε:Θυμιάν-ιτςMīngus έγραψε:Φέρτε Μίσιτς ρε. Ποιος Καμαρά τώρα που μου θέλει και 2 μύρια με μία καλή σεζόν στο γαύρο σε όλη του την καριέρα.
Φίλε soflodora είσαι to the point.soflodoras έγραψε:Παντως , δε θα εβαζα και το χερι μου στη φωτια πως τα ξαφνικα ρεπορταζ για παικτες της αεχ, που δεχονται προτασεις αλλα περηφανα μενουν στην ομαδα τους, ειναι αληθινα.
Και ξεπλενουν τη φετινη αποτυχια του ακροδεξιου λαθρεμπορου καβουρια & προκαλουν εσωστρεφεια σε εμας
Τον πελκα τον είχα ιδιαίτερη συμπάθεια τα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Ήταν φιλότιμος κ πάλευε κ είχε σημαντικότερο ρόλο στο αήττητο. Την φετινή χρονιά του μουργου δύσκολα θα την έκανε όμως + ότι δύσκολα θα δεχόταν πάγκο κ μισό συμβόλαιοsamatta έγραψε:ο πελκας ειχε να δωσει περισσοτερα σαν ποιοτικη αλλαγη,εγκλημα η ανανεωση μουργκRexaris έγραψε:Αυτά τα ψυχρά τελειώματα τού Μουργκ με τους μικρομεσαίους είναι εντελώς απαραίτητα. Ο παίκτης είναι απαραίτητος για να δίνει ανάσες, για να μην πω υπερπολύτιμος και με πάρετε με τις πέτρες.