70. Mbwana Ally Samatta
- TylerDurden
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Ένα παράθυρο ανοιχτό με το προφίλ του Φιρμίνιο στο transfermarkt, και ένα με τις σεζόν της Λίβερπουλ στην Premier League. 1 λεπτό υπόθεση ήταν.
Καταραμένε δεν έχει σημασία ποιός το έγραψε για εμένα, τα point εξετάζω και όχι το ποιός τα εκφέρει. Ούτε που το θυμόμουν ποιός το είχε γράψει.
Και δεν υπέθεσα πως τα έγραψε οποίος τα έγραψε για να κάνει ποιοτική σύγκριση του Σαμάτα με το Φιρμίνιο, αλλά - μεταξύ άλλων - για να τονίσει την οπτική του προπονητή που παίρνει από τον παίχτη του παραπάνω από όσα ο οπαδός βλέπει, εν είδει υπεράσπισης του Σαμάτα.
Και λέω, πολύ απλά, πως με αντίστοιχα νούμερα του φετινού Σαμάτα, δεν θα υπήρχε - μάλλον, ποτέ δε ξέρεις - κανένα μέλλον για βασικό φορ, ακόμα και σε προπονητές όπως ο Κλοπ, που από το φορ τους ξέρουν να παίρνουν πράγματα που οι ίδιοι θέλουν, πέρα από το γκολ.
Καταραμένε δεν έχει σημασία ποιός το έγραψε για εμένα, τα point εξετάζω και όχι το ποιός τα εκφέρει. Ούτε που το θυμόμουν ποιός το είχε γράψει.
Και δεν υπέθεσα πως τα έγραψε οποίος τα έγραψε για να κάνει ποιοτική σύγκριση του Σαμάτα με το Φιρμίνιο, αλλά - μεταξύ άλλων - για να τονίσει την οπτική του προπονητή που παίρνει από τον παίχτη του παραπάνω από όσα ο οπαδός βλέπει, εν είδει υπεράσπισης του Σαμάτα.
Και λέω, πολύ απλά, πως με αντίστοιχα νούμερα του φετινού Σαμάτα, δεν θα υπήρχε - μάλλον, ποτέ δε ξέρεις - κανένα μέλλον για βασικό φορ, ακόμα και σε προπονητές όπως ο Κλοπ, που από το φορ τους ξέρουν να παίρνουν πράγματα που οι ίδιοι θέλουν, πέρα από το γκολ.
Το ποστ που εγραψα θα ελεγε καποιος οτι ηταν μια αποψη που παει να υπερασπιστει τον Σαματα...
Το point μου ομως ειναι αλλο...
Το τι θα περιμενενουμε απ το επομενο φορ που θα ερθει οταν με το καλο φυγει ο Σαματα...
Το τι θα περιμενενουμε απ το επομενο φορ που θα ερθει οταν με το καλο φυγει ο Σαματα...
-
- Mr Ξερόλας 2019
135 γκολ ΠΑΟΚ -3 γκολ του Αλι =132 γκολ ο ΠΑΟΚ.
Ρε πως κάνετε έτσι για 3 γκολ έτσι.
Εμείς δλδ θέλουμε έναν Σέντερ φορ που θα έβαζε 25 γκολ,αλλά μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε έτσι λιγότερα συνολικα γκολ κ επίσης μπορεί ,να είχαμε πρώτο σκόρερ,αλλά να χάναμε το Πρωτάθλημα,όπως επισης να είχαμε κ λιγότερα γκολ.
Τι προτιμάμε λοιπόν.
Εγώ ασφαιρο σέντερ φορ,αρκεί να τα βάζουν οι αλλοι και να παίρνει ο ΠΑΟΚ Πρωταθλημα-Τιτλο.
Αλί μέχρι να φύγεις,παστέλ σε 3 γκολ,πάνε μας στα πλέι οφ κ μετά κάνε ότι είναι να κάνεις.
Εμείς δλδ θέλουμε έναν Σέντερ φορ που θα έβαζε 25 γκολ,αλλά μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε έτσι λιγότερα συνολικα γκολ κ επίσης μπορεί ,να είχαμε πρώτο σκόρερ,αλλά να χάναμε το Πρωτάθλημα,όπως επισης να είχαμε κ λιγότερα γκολ.
Τι προτιμάμε λοιπόν.
Εγώ ασφαιρο σέντερ φορ,αρκεί να τα βάζουν οι αλλοι και να παίρνει ο ΠΑΟΚ Πρωταθλημα-Τιτλο.
Αλί μέχρι να φύγεις,παστέλ σε 3 γκολ,πάνε μας στα πλέι οφ κ μετά κάνε ότι είναι να κάνεις.
Τι ψευτοδιλημματα ειναι αυτα?
Με φορ π θα παστελωνε κιολας, ο ΠΑΟΚ θα ειχε παρει πιθανοτατα Πρωταθλημα, οχι την τελευταια αγωνιστικη, αλλα πολυ νωριτερα
Εγω ισχυριζομαι οτι θα μπορουσε να ειχε παρει Πρωταθλημα κ Κυπελλο κ Ευρωπαϊκο
Τρεμπλ δηλαδη
Αρα αν αρχισουμε τις αυθαιρετες εικασιες με ψευτοδιλημματα, υπαρχει κ ο αντιλογος π λεει οτι ο ασφαιρος φορ, μας στοιχισε τουλαχιστον ενα τιτλο, αν οχι δυο
Με φορ π θα παστελωνε κιολας, ο ΠΑΟΚ θα ειχε παρει πιθανοτατα Πρωταθλημα, οχι την τελευταια αγωνιστικη, αλλα πολυ νωριτερα
Τρεμπλ δηλαδη
Αρα αν αρχισουμε τις αυθαιρετες εικασιες με ψευτοδιλημματα, υπαρχει κ ο αντιλογος π λεει οτι ο ασφαιρος φορ, μας στοιχισε τουλαχιστον ενα τιτλο, αν οχι δυο
33.Mbwana Ally Samatta
Εικασιες. Με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα και δε θα προκρινομασταν στους 8 (αφου λεει ο καθενας μια εικασια, δεν βλαπτει αλλη μια). Αντιλογος στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει με εικασιες.
33.Mbwana Ally Samatta
+++++++++psykoman έγραψε:Το ποστ που εγραψα θα ελεγε καποιος οτι ηταν μια αποψη που παει να υπερασπιστει τον Σαματα...
- AlxNeapoli1
aivas19 έγραψε:Εικασιες. Με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα και δε θα προκρινομασταν στους 8 (αφου λεει ο καθενας μια εικασια, δεν βλαπτει αλλη μια). Αντιλογος στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει με εικασιες.

Από τις εικασίες η πιο ρεαλιστική είναι η δικιά σου αιβα, δεν καταλαβαίνω τo hate
Ε πως δεν καταλαβαίνεις με φορ ο Μειτε ο σβαμπ και ο γιονι θα τους προλαβαίνανε τους μπριζιοτες και ο μπαμπα δεν θα τραυματιζόταν με τον βαζελο. Θα έβαζε και το πέναλτι και όλα καλά.
Δεν είναι τόσο απλοϊκό φίλε μου .
Βέβαια όλοι δίκιο έχετε στο θέμα του Σαματτα να ξέρετε.
Σίγουρα δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που υπολόγιζαν να πιάσει , παραταύτα καταφέραμε και βάλαμε 135 γκολ και πήραμε πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι στην μέση ή μάλλον δεν την ξέρουμε .
Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν στην θέση του Σαματτα ήταν ο Πριγιοβιτς ούτε ο ολιβειρα.
Να κάνω και εγώ μια εικασία. Αν ήταν κάποιος καλυτερος , ο Μπράντον θα έπαιζε σαν αλλαγή και δεν θα ακουμπούσε φέτος και ο καλός δεν θα έβαζε το γκολ στο Χαριλάου και θα φέρναμε χ.
Βέβαια θα το είχαμε καθαρίσει πιο πριν αλλά τα σκουλήκια δεν θα ήταν ταυλα και θα έπαιρναν το κύπελλο.
Ο καρυπιδης θα είχε κάνει μεταγραφαρες πάλι για ομίλους Γιουρόπα και το μεταγραφές θα ήταν κλειδωμένο γιατί ο ιβαν θα πουλούσε το καλό φορ και θα έφερνε Σαματτα .
Δεν είναι τόσο απλοϊκό φίλε μου .
Βέβαια όλοι δίκιο έχετε στο θέμα του Σαματτα να ξέρετε.
Σίγουρα δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που υπολόγιζαν να πιάσει , παραταύτα καταφέραμε και βάλαμε 135 γκολ και πήραμε πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι στην μέση ή μάλλον δεν την ξέρουμε .
Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν στην θέση του Σαματτα ήταν ο Πριγιοβιτς ούτε ο ολιβειρα.
Να κάνω και εγώ μια εικασία. Αν ήταν κάποιος καλυτερος , ο Μπράντον θα έπαιζε σαν αλλαγή και δεν θα ακουμπούσε φέτος και ο καλός δεν θα έβαζε το γκολ στο Χαριλάου και θα φέρναμε χ.
Βέβαια θα το είχαμε καθαρίσει πιο πριν αλλά τα σκουλήκια δεν θα ήταν ταυλα και θα έπαιρναν το κύπελλο.
Ο καρυπιδης θα είχε κάνει μεταγραφαρες πάλι για ομίλους Γιουρόπα και το μεταγραφές θα ήταν κλειδωμένο γιατί ο ιβαν θα πουλούσε το καλό φορ και θα έφερνε Σαματτα .
Πρωτάθλημα με Σαματα είναι γεγονός...ούτε δίλημμα ούτε εικασία...Special 4 έγραψε:Τι ψευτοδιλημματα ειναι αυτα?
Τρεμπλ δηλαδη
Το τι θα γινόταν με άλλο φορ έχει 1000 ΑΝ και ΘΑ....
- AlxNeapoli1
@psykomantheo-drama έγραψε:135 γκολ ΠΑΟΚ -3 γκολ του Αλι =132 γκολ ο ΠΑΟΚ.
Τι προτιμάμε λοιπόν.
Το οτι αν παστελωνε το φορ ο ΠΑΟΚ θα εβαζε λιγοτερα γκολ, ειναι εικασια
Οπως ειναι ψευτοδιλημμα, αν προτιμαμε ασφαιρο φορ, αρκει να τα βαζουν οι αλλοι κ να παιρνουμε πρωταθλημα
Γι' αυτο χαρηκες, στο ακουσμα της μεταγραφης Σαματα στο τοπικ των μεταγραφων aivas19?aivas19 έγραψε:Εικασιες. Με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα και δε θα προκρινομασταν στους 8 (αφου λεει ο καθενας μια εικασια, δεν βλαπτει αλλη μια). Αντιλογος στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει με εικασιες.
Επειδη με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα κ δεν θα προκρινομασταν στους 8 ?
Λιγο αντιφατικα αυτα μεταξυ τους
aivas19 έγραψε:
Εγω ακουγοντας τα νεα για Σαματα