70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από TylerDurden »

Ένα παράθυρο ανοιχτό με το προφίλ του Φιρμίνιο στο transfermarkt, και ένα με τις σεζόν της Λίβερπουλ στην Premier League. 1 λεπτό υπόθεση ήταν.

Καταραμένε δεν έχει σημασία ποιός το έγραψε για εμένα, τα point εξετάζω και όχι το ποιός τα εκφέρει. Ούτε που το θυμόμουν ποιός το είχε γράψει.

Και δεν υπέθεσα πως τα έγραψε οποίος τα έγραψε για να κάνει ποιοτική σύγκριση του Σαμάτα με το Φιρμίνιο, αλλά - μεταξύ άλλων - για να τονίσει την οπτική του προπονητή που παίρνει από τον παίχτη του παραπάνω από όσα ο οπαδός βλέπει, εν είδει υπεράσπισης του Σαμάτα.

Και λέω, πολύ απλά, πως με αντίστοιχα νούμερα του φετινού Σαμάτα, δεν θα υπήρχε - μάλλον, ποτέ δε ξέρεις - κανένα μέλλον για βασικό φορ, ακόμα και σε προπονητές όπως ο Κλοπ, που από το φορ τους ξέρουν να παίρνουν πράγματα που οι ίδιοι θέλουν, πέρα από το γκολ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το ποστ που εγραψα θα ελεγε καποιος οτι ηταν μια αποψη που παει να υπερασπιστει τον Σαματα...

Το point μου ομως ειναι αλλο...

Το τι θα περιμενενουμε απ το επομενο φορ που θα ερθει οταν με το καλο φυγει ο Σαματα...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

135 γκολ ΠΑΟΚ -3 γκολ του Αλι =132 γκολ ο ΠΑΟΚ.

Ρε πως κάνετε έτσι για 3 γκολ έτσι.

Εμείς δλδ θέλουμε έναν Σέντερ φορ που θα έβαζε 25 γκολ,αλλά μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε έτσι λιγότερα συνολικα γκολ κ επίσης μπορεί ,να είχαμε πρώτο σκόρερ,αλλά να χάναμε το Πρωτάθλημα,όπως επισης να είχαμε κ λιγότερα γκολ.

Τι προτιμάμε λοιπόν.
Εγώ ασφαιρο σέντερ φορ,αρκεί να τα βάζουν οι αλλοι και να παίρνει ο ΠΑΟΚ Πρωταθλημα-Τιτλο.

Αλί μέχρι να φύγεις,παστέλ σε 3 γκολ,πάνε μας στα πλέι οφ κ μετά κάνε ότι είναι να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Τι ψευτοδιλημματα ειναι αυτα?

Με φορ π θα παστελωνε κιολας, ο ΠΑΟΚ θα ειχε παρει πιθανοτατα Πρωταθλημα, οχι την τελευταια αγωνιστικη, αλλα πολυ νωριτερα

Εγω ισχυριζομαι οτι θα μπορουσε να ειχε παρει Πρωταθλημα κ Κυπελλο κ Ευρωπαϊκο
Τρεμπλ δηλαδη

Αρα αν αρχισουμε τις αυθαιρετες εικασιες με ψευτοδιλημματα, υπαρχει κ ο αντιλογος π λεει οτι ο ασφαιρος φορ, μας στοιχισε τουλαχιστον ενα τιτλο, αν οχι δυο
Άβαταρ μέλους
aivas19

33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικασιες. Με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα και δε θα προκρινομασταν στους 8 (αφου λεει ο καθενας μια εικασια, δεν βλαπτει αλλη μια). Αντιλογος στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει με εικασιες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε:Το ποστ που εγραψα θα ελεγε καποιος οτι ηταν μια αποψη που παει να υπερασπιστει τον Σαματα...

Το point μου ομως ειναι αλλο...

Το τι θα περιμενενουμε απ το επομενο φορ που θα ερθει οταν με το καλο φυγει ο Σαματα...
+++++++++
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

aivas19 έγραψε:Εικασιες. Με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα και δε θα προκρινομασταν στους 8 (αφου λεει ο καθενας μια εικασια, δεν βλαπτει αλλη μια). Αντιλογος στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει με εικασιες.
:lol: :lol: :lol:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

εμείς τι φταίμε να διαβάζουμε.....
Άβαταρ μέλους
aivas19

33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από aivas19 »

Μαξ δεν πειραζει, εχεις γραψει τοσα τοξικα σχολια. Θα συνηθισεις
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Από τις εικασίες η πιο ρεαλιστική είναι η δικιά σου αιβα, δεν καταλαβαίνω τo hate
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ε πως δεν καταλαβαίνεις με φορ ο Μειτε ο σβαμπ και ο γιονι θα τους προλαβαίνανε τους μπριζιοτες και ο μπαμπα δεν θα τραυματιζόταν με τον βαζελο. Θα έβαζε και το πέναλτι και όλα καλά.
Δεν είναι τόσο απλοϊκό φίλε μου .
Βέβαια όλοι δίκιο έχετε στο θέμα του Σαματτα να ξέρετε.
Σίγουρα δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που υπολόγιζαν να πιάσει , παραταύτα καταφέραμε και βάλαμε 135 γκολ και πήραμε πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι στην μέση ή μάλλον δεν την ξέρουμε .
Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν στην θέση του Σαματτα ήταν ο Πριγιοβιτς ούτε ο ολιβειρα.
Να κάνω και εγώ μια εικασία. Αν ήταν κάποιος καλυτερος , ο Μπράντον θα έπαιζε σαν αλλαγή και δεν θα ακουμπούσε φέτος και ο καλός δεν θα έβαζε το γκολ στο Χαριλάου και θα φέρναμε χ.
Βέβαια θα το είχαμε καθαρίσει πιο πριν αλλά τα σκουλήκια δεν θα ήταν ταυλα και θα έπαιρναν το κύπελλο.
Ο καρυπιδης θα είχε κάνει μεταγραφαρες πάλι για ομίλους Γιουρόπα και το μεταγραφές θα ήταν κλειδωμένο γιατί ο ιβαν θα πουλούσε το καλό φορ και θα έφερνε Σαματτα .
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Special 4 έγραψε:Τι ψευτοδιλημματα ειναι αυτα?

Με φορ π θα παστελωνε κιολας, ο ΠΑΟΚ θα ειχε παρει πιθανοτατα Πρωταθλημα, οχι την τελευταια αγωνιστικη, αλλα πολυ νωριτερα

Εγω ισχυριζομαι οτι θα μπορουσε να ειχε παρει Πρωταθλημα κ Κυπελλο κ Ευρωπαϊκο
Τρεμπλ δηλαδη

Αρα αν αρχισουμε τις αυθαιρετες εικασιες με ψευτοδιλημματα, υπαρχει κ ο αντιλογος π λεει οτι ο ασφαιρος φορ, μας στοιχισε τουλαχιστον ενα τιτλο, αν οχι δυο
Πρωτάθλημα με Σαματα είναι γεγονός...ούτε δίλημμα ούτε εικασία...
Το τι θα γινόταν με άλλο φορ έχει 1000 ΑΝ και ΘΑ....
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Αν ηταν ο Πριγιοβιτς στην θεση Σαματα θα ειχαμε το πιο ευκολο νταμπλ
Άβαταρ μέλους
Special 4

theo-drama έγραψε:135 γκολ ΠΑΟΚ -3 γκολ του Αλι =132 γκολ ο ΠΑΟΚ.

Ρε πως κάνετε έτσι για 3 γκολ έτσι.

Εμείς δλδ θέλουμε έναν Σέντερ φορ που θα έβαζε 25 γκολ,αλλά μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε έτσι λιγότερα συνολικα γκολ κ επίσης μπορεί ,να είχαμε πρώτο σκόρερ,αλλά να χάναμε το Πρωτάθλημα,όπως επισης να είχαμε κ λιγότερα γκολ.

Τι προτιμάμε λοιπόν.
Εγώ ασφαιρο σέντερ φορ,αρκεί να τα βάζουν οι αλλοι και να παίρνει ο ΠΑΟΚ Πρωταθλημα-Τιτλο.

Αλί μέχρι να φύγεις,παστέλ σε 3 γκολ,πάνε μας στα πλέι οφ κ μετά κάνε ότι είναι να κάνεις.
@psykoman

Το οτι αν παστελωνε το φορ ο ΠΑΟΚ θα εβαζε λιγοτερα γκολ, ειναι εικασια

Οπως ειναι ψευτοδιλημμα, αν προτιμαμε ασφαιρο φορ, αρκει να τα βαζουν οι αλλοι κ να παιρνουμε πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
Special 4

aivas19 έγραψε:Εικασιες. Με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα και δε θα προκρινομασταν στους 8 (αφου λεει ο καθενας μια εικασια, δεν βλαπτει αλλη μια). Αντιλογος στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει με εικασιες.
Γι' αυτο χαρηκες, στο ακουσμα της μεταγραφης Σαματα στο τοπικ των μεταγραφων aivas19?
Επειδη με αλλο φορ δε θα παιρναμε πρωταθλημα κ δεν θα προκρινομασταν στους 8 ?

Λιγο αντιφατικα αυτα μεταξυ τους
aivas19 έγραψε:Εικόνα
Εγω ακουγοντας τα νεα για Σαματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”