Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Αν ξαναδιαβάσω ΕΝΑ ποστ που να λέει πως η ΠΑΕ ΑΠΕΤΥΧΕ γιατί δεν έφερε ένα παίκτη που ΔΕΝ περιλαμβανόταν στον αρχικό σχεδιασμό γιατί υπάρχουν ΤΡΕΙΣ σε αυτή τη θέση στο ρόστερ, θα χρειαστεί να με μπανάρετε. Το βουλώνω εδώ γιατί μ' έχετε εκνευρίσει απίστευτα αυτές τις μέρες... άιντε στείλτε χαρτιά για ΤΔ όλοι που γράφετε για συμβόλαια και τα λοιπά - γιατί εσείς ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρίσκατε ΠΑΙΧΤΑΡΑ που θα μας έκανε ΟΜΑΔΑΡΑ - και αφήστε τα φόρουμ...

Υ.Γ. : Στο 0,001% να έρθει φορ το οποίο θα βοηθήσει ουσιαστικά, μαζί σας θα πανηγυρίζω κι εγώ. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.

Υ.Γ. 2: Ginola σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε καμία μομφή προς εσένα από μέρους μου. Ίσα ίσα που έκανες μια πολύ καλή προσπάθεια και εσύ και οι υπόλοιποι πληροφοριοδότες του φόρουμ που μας ανοίγετε τα μάτια σε σχέση με τα λάχανα τους αρδ. Εγώ την γκρίνια δεν αντέχω και πολλές φορές η αντίδραση στη γκρίνια μοιάζει η ίδια με γκρίνια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τρί 31 Ιαν 2023, 16:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Asimos έγραψε:Εγώ πάντως είμαι με τον Ζινολά. Για 20 διαφορετικούς λόγους.

#κάτωταχέριααπότονGinola
Τα ιδια κι εγω!

Πολλη κομπλα εχει πεσει εδω μεσα και
πολυ φοβαμαι οτι τη βγαζουν και ΑΡΔ
διχως φυσικα να ειναι κι οι μοναδικοι.-

Ginola αν επιτρεψεις σε οποιονδηποτε
να σε φιμωσει κανεις δεν θα ειναι πια
ευχαριστημενος πλην των προαναφερομενων.-

Ξανασκεψου το και συνεχισε το οπαδικο
σου κεφι για το οποιο υπαρχει το forum!

:pano:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Je suis Ginola

Το να βγαίνεις στην αγορά δίνοντας γύρω στο μυριο για επιθετικό και να καταλήγεις με το κανένα προφανώς και είναι ευθύνη κάποιου ο οποίος θα πρέπει και να την αναλάβει
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ευχαριστούμε Ginola και όλα τα παιδιά που βοηθανε. Και μας σκέφτονται.
Συνεχίστε παιδιά ακάθεκτοι.
Τα παράπονα κάποιων ασχολίαστα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μάλλον προχωράει του φορ από ιβηρική

Για να δίνει ο Μήλιος πολλές πιθανότητες..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μηλιος λεει οτι ολος ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τα τηλεφωνα.

Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος.

Μας χαριζει αν μη τι αλλο μια ωραια τελευταια μερα μεταγραφων η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Και εγώ λέω ότι ο συμφορουμίτης έπεσε μέσα κατά 99,1 τοις εκατό.
Ε και;
Έχουμε ματσ την Κυριακή και ο πόλεμος άρχισε από χθες με το σουβλάκι.
Συνήθως τρώμε ψάρια το Σάββατο.
Θα κάνω όμως μια εξαίρεση για την Κυριακή.
Μου λείπει ήδη η Τούμπα!
Με αυτούς που έχω, με αυτούς που θα είμαι μαζί και θα βγάζω όλο μου το είναι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ένα βασικό ερώτημα προτού κάνουμε αυστηρή κριτική:

Η ομάδα έδινε ΓΕΝΙΚΑ υψηλό κασέ για παίκτη, ή ΕΙΔΙΚΑ σε κάποιες καλές περιπτώσεις είπε "οκ τα δίνω"?

Γιατί έχει διαφορά.

Διότι αυτό το οποίο λέγονταν μέχρι 10 Γενάρη ήταν ότι δεν θα κάνουμε καν μεταγραφές.

Γενικά όπως έχουμε πολλάκις διαπιστώσει, το βασικό πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι ο Σαββίδης και η λειτουργία που επιλέγει για την ΠΑΕ. Έχουμε αλλάξει δέκα διευθυντές είκοσι προπονητές και πάντα υπάρχει η ίδια δυσλειτουργία

Επίσης μόνιμο φαινόμενο είναι το να περιμένουμε την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ μέρα των μεταγραφών όντας ΣΊΓΟΥΡΟΙ ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Κουβέντα να γίνεται αλλά ποντάρω σε αυτόν

https://www.transfermarkt.com/goncalo-p ... ler/181547
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο άνθρωπος είχε μια πληροφορία, την επικοινώνησε τόσο όμορφα και φωτογράφισε τόσο διακριτικά που δεν έθιξε ονόματα, πράγματα και καταστάσεις μέχρι που βγήκανε οι ιταλοί κατσαπλιάδες το πρωί και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Το ότι έκατσε στραβή - από ότι φαίνεται ώς τώρα - δεν τον ακυρώνει, ίσα ίσα τον κάνει αξιόπιστο.

ΥΓ: Ως master των off topic, καταχαίρομαι με τις 4-5-6 μεταγραφές του γαύρου. Με ήττα την Κυριακή και με την ΑΕΚ στο καπάκι κύπελλο, ενδεχόμενο στραπάτσο τελευταία αγωνιστική πάλι με ΑΕΚ τους κάνει αυτόματα φαβορί να κοντράρουν στα ίσα τον βάζελο για 3-4 θέση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από aivas19 »

GINOLA έγραψε:Αφήνω εδώ αυτο το ποστ να βγάλετε το άχτι σας.

Έτοιμος για όλα, κανείς δεν είναι χαρούμενος,και εγώ ξενερώνω και που έγινε έτσι,και που πήρατε hype.Αν το βουλωνα δεν θα παίρνατε τέτοιο hype,έχετε δίκιο,από τα λάθη μαθαίνουμε,δεν θα ξανασυμβεί. Απλά λειτουργω και εγώ σαν αρρωστακι οπαδός και δεν μπόρεσα να το βουλωσω.

Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω,δεν θα ξανασυμβεί

Υστ:ενα τελευταίο γιατι θα σκασω. το να βγεις στην αγορά με τέτοια συμβόλαια και να καταλήξουμε να πάρουμε το τπτ(ακόμα αδυνατώ να το πιστέψω αφου υπαρχει και αλλη διαπραγμάτευση)ενώ ξεκάθαρα κυνηγάμε τον τίτλο είναι τεράστια και σοβαρή αποτυχία.
Σε παρακαλω, μην λες οτι θα το βουλωσεις. Καλα εκανες και το ειπες και ταβλωσαμε λιγο, ασχετως της καταληξης. Δεν ηταν παπας. Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 31 Ιαν 2023, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

rainmaker έγραψε:Ένα βασικό ερώτημα προτού κάνουμε αυστηρή κριτική:

Η ομάδα έδινε ΓΕΝΙΚΑ υψηλό κασέ για παίκτη, ή ΕΙΔΙΚΑ σε κάποιες καλές περιπτώσεις είπε "οκ τα δίνω"?

Γιατί έχει διαφορά.

Διότι αυτό το οποίο λέγονταν μέχρι 10 Γενάρη ήταν ότι δεν θα κάνουμε καν μεταγραφές.
Θα απαντήσω απλά λίγο εδώ πως κι εγώ την ίδια απορία έχω και πιστεύω πως δεν βγήκε ο ΠΑΟΚ στη γύρα λέγοντας "δίνω 1 χαρτί για φορ" αλλά είπε πως αν κάτσει έκατσε... αυτό, δεν λέω κάτι άλλο γιατί από τον εκνευρισμό μου με 2-3 εδώ μέσα, εκνεύρισα μερικούς ακόμα ο ίδιος. ΠΑΟΚ είμαστε, πότε ήμασταν καλά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τρί 31 Ιαν 2023, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Είναι Ίβηρας η προέρχεται από ιβηρικό πρωτάθλημα ;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Σίγουρα προέρχεται από Ιβηρα πατέρα ή μάνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 31 Ιαν 2023, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”