Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από goran 64 »

Σαν να είχαμε προπονητή με άλλο μυαλό, στον πάγκο, χθες το βράδυ...
Πολυσήμαντη και η εμφατική αναφορά του στην "νίκη των παικτών"....
Μακάρι η (μέσω skype) παρέμβαση του Προέδρου να τον βοηθήσει, στην διαχείριση τους, εφ εξής...
Το ζητούμενο είναι, στο "όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε", που δήλωσε, να χει μέσα και τον εαυτό του...
joshua έγραψε:Εγώ πάντως με βάση ότι είδα χτες στο γήπεδο σε συνδυασμό με τη συνέντευξη τύπου έχω την αίσθηση πως αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό το επόμενο χρονικό διάστημα το καλοκαίρι οδεύουμε προς βελούδινο διαζύγιο.
Με δεδομένο ότι θα φτάσουμε ως τον τελικό Κυπέλλου, διεκδικώντας τον τίτλο στα play off, το ίδιο κατάλαβα...
Αν πάλι πάρουμε ένα απ τα δύο ή και τα δύο και "χωρίσουμε σαν φίλοι", δεν θα είναι και η πρώτη (μας) φορά....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κοίτα να δεις που η ομάδα και σφυγμό έχει και μπορεί να παίξει 2 φορές την εβδομάδα και σε υψηλή ένταση μπορεί.
Χμμμ....
Κοίτα να δεις δηλαδή που ίσως να μην φταίει τελικά μόνο ο προπονητής.
Κυριακή κοντή γιορτή.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Είμαι περίεργος να δω πως θα διαχειριστεί τη ρεβάνς.
Ο βάζελος δεν θα το παρατήσει. Θα μπει να παίξει φουλ επίθεση και ό,τι γίνει. Χρειάζεται μόλις ένα γκολ άλλωστε για να ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Gospi έγραψε:Ποια διοικηση δινει 2 μυρια για αγορα και αλλα τοσα τον χρονο συμβολαιο σε κοουτς π δεν πιστευει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτη που πιστευει-πιστευε οτι αρκει να φερεις απλα ενα καλο προπονητη κι η ομαδα θα παιζει αυτοματα διαστημικο ποδοσφαιρο. Αυτη που δε φροντισε (η δεμπορεσε) να του φερει τους καταλληλους παικτες για να παιξει αυτο που θελει. Αν οντως τον πιστευεις χωρις αμφιβολιες δε χρειαζονται 4 ωρες skype μετα απο καθε ηττα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

PAOK_Antarctica έγραψε:Είμαι περίεργος να δω πως θα διαχειριστεί τη ρεβάνς.
Ο βάζελος δεν θα το παρατήσει. Θα μπει να παίξει φουλ επίθεση και ό,τι γίνει. Χρειάζεται μόλις ένα γκολ άλλωστε για να ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι.

Και αν φάει ένα,να βγει οριστικά από το παιχνίδι.
Όταν είσαι καλύτερη ομάδα και έχεις και ένα 2-0 στο πρωτο ματς,το πιθανότερο είναι να ξανά κερδίσεις.
Όταν είσαι χειρότερη και έχεις εσύ το 2-0,τότε παρακαλάς να μην υπήρχε δεύτερο παιχνίδι γιατί κινδυνεύεις να πάθεις αυτό που έπαθε ο Κλαρινος και το τσίρκο του στον επαναληπτικό του 2017.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

kataramenos5 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ποια διοικηση δινει 2 μυρια για αγορα και αλλα τοσα τον χρονο συμβολαιο σε κοουτς π δεν πιστευει?

Αυτη που πιστευει-πιστευε οτι αρκει να φερεις απλα ενα καλο προπονητη κι η ομαδα θα παιζει αυτοματα διαστημικο ποδοσφαιρο. Αυτη που δε φροντισε (η δεμπορεσε) να του φερει τους καταλληλους παικτες για να παιξει αυτο που θελει. Αν οντως τον πιστευεις χωρις αμφιβολιες δε χρειαζονται 4 ωρες skype μετα απο καθε ηττα
Ε ας αποφασισουμε τελικα ποιος φταιει?
Γτ ανα τοπικ αλλαζουμε μουντ.
Φταιει η διοικηση π δεν στηριξε και δεν εκανε σωστες μεταγραφες?
Οι μεταγραφες ειναι καλες και φταιει ο κοουτς?
Παντως καποιος φταιει, αν οχι ολοι μαζι, και πρεπει να σταματησουμε να στρουθοκαμηλιζουμε και να κανουμε κριτικη και αυτοκριτικη για να μην επαναληφθει!
Και δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα...
Απλα πηρα αφορμη απο το μνμ σου.
Μια χαρα συμφωνω μαζι σου (αν κ ενιοτε διαφωνουμε)

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Είμαι περίεργος να δω πως θα διαχειριστεί τη ρεβάνς.
Με εμφάνιση όπως την χθεσινή το πιθανότερο είναι να κερδίσουμε και αν βάλουμε και νωρίς ένα γκολ έχουμε σχεδόν τελειώσει το παιχνίδι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο επαναληπτικός θα αντιμετωπιστεί σαν να έληξε χτες 0-0 το παιχνίδι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η χτεσινή εμφάνιση έδειξε σε όλους τι έλειψε από κάποια ντέρμπι φέτος. Κι ας μην παίζουμε διαστημική μπάλα για 25-30-35 λεπτά συνεχόμενα. Ώρα να αναλάβουν και οι παίχτες μας λίγο από το βάρος της καθίζησης το τελευταίο διάστημα. Όταν ιδρώνουν το κωλαράκι τους, μπορούν, ακόμα και σε όχι σούπερ μέρα, να κάνουν το αυτονόητο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Όχι ότι κάναμε κανένα σούπερ ματς χθες αλλά παίξαμε τα αυτονόητα.

Το μόνο κακό για χθες είναι ότι δεν πείθομαι πως ο Άμπελ όντως πιστεύει την αλλαγή του συστήματος σε ένα πιο ορθολογικά 4231 και απλά το έκανε ως Last resort.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

navigator11 έγραψε:Ο επαναληπτικός θα αντιμετωπιστεί σαν να έληξε χτες 0-0 το παιχνίδι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η χτεσινή εμφάνιση έδειξε σε όλους τι έλειψε από κάποια ντέρμπι φέτος. Κι ας μην παίζουμε διαστημική μπάλα για 25-30-35 λεπτά συνεχόμενα. Ώρα να αναλάβουν και οι παίχτες μας λίγο από το βάρος της καθίζησης το τελευταίο διάστημα. Όταν ιδρώνουν το κωλαράκι τους, μπορούν, ακόμα και σε όχι σούπερ μέρα, να κάνουν το αυτονόητο.
Σε συνεχεια των παραπανω θεωρω οτι ο επαναληπτικος πρεπει να κερδιθει με καλη εμφανιση. Ερχονται πλευοφς και πολλοι πηραν τα πανω τους απεναντι μας. Θα βοηθησει να παρει ψυχολογια η ομαδα και να μας φοβουνται οι απεναντι. Πρεπει λοιπον να παμε να κερδισουμε.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

buffalobill4 έγραψε:Λοιπον επιγραμματικα να στα πω κουτς

Πασχαλακης βασικος και 4αδα στην αμυνα επειγοντως.

Ο βιερινια δεν ειναι εσωτερικο χαφ. ΜΗΝ τον βαζεις εκει. οχι μονο δεν κερδιζεις αλλα χανεις κιολας
Ο βαρελα δεν ειναι αριστερο σεντρε μπακ ποσο μαλλον αριστερος στην τριαδα. ΜΗΝ τον βαζεις εκει.
Ο μαουρισιο στα καλα του ακομα δεν ηταν ταχυδυναμικος. μαζι με μισιτς συνθετουν το πιο αργο κεντρο στις μεταβασεις. Αν τον θες σωνει και ντε βγαλε το μισιτς :o
Ο πελκας πρεπει να κατσει κανα διμηνο στον παγκο να ξελαμπικαρει και να παιρνει 10λεπτα.
Ο μπισεσβαρ ειναι ντεφορμε
Βαλε λαμπρου βασικο
Βαλε ακπομ σερι βασικο για 4 ματς να του φτιαξεις την ψυχολογια
Ποιος να μπει στη θεση του Βαρελα;

(εχθες ηταν καλος)

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Το γεγονός ότι χθες έκανε μόνο 2 αλλαγές, δείχνει κάτι ή όχι?
Δεν έχω δει να σχολιάζεται πουθενά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μόνο το ντουγκλας μπορούσε να βάλει. Η αλήθεια ήταν ότι η ομάδα το χε το ματς και μάλλον δεν ήθελε για κανέναν λόγο να πειράξει κάτι.

Ίσως φοβήθηκε ότι ένας "κρύος" από τον πάγκο παίκτης, θα ήθελε περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί.

Μπορεί και να το ξέχασε βέβαια.. Χαχαχαχα...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

O τύπος στην περιγραφή είπε ότι το συζήτησε με τον βοηθό του και αποφάσισε να μην κάνει άλλη αλλαγή. Δεν είχε και κάποιον να βάλει.

Αυτός που θα έπρεπε να βγει ήταν ο Μπίσεσβαρ, αλλά δεν έχουμε άλλο αριστερό χαφ, ή ο Λημνιός αλλά δεν θα πήγαινα τον Λάμπρου στην πλευρά που παίζει πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο Βιειρίνια μπακ.

Θα μπορούσε να δώσει χρόνο στον Μηχαιλίδη, αλλά νομίζω ότι ήταν ένα ρίσκο που καλώς δεν πήρε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK_Antarctica έγραψε: Ο βάζελος δεν θα το παρατήσει. Θα μπει να παίξει φουλ επίθεση και ό,τι γίνει. Χρειάζεται μόλις ένα γκολ άλλωστε για να ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι.
Βασικά χρειάζεται πέναλτυ. Αν δεν του το χαρίσουμε όπως στο πρωτάθλημα πάλι στο μηδέν θα μείνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”