Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα και καλό τριήμερο να περάσουμε!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Καλησπέρα και καλό τριήμερο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και καλό τριήμερο να περάσουμε!
Αποστολη να προσέχετε τους αριστερούς μεταδίδουν τον ιό ......έτσι λέει ο Αδωνις .... :lol: καλό τριήμερο Αποστολή καλό τριήμερο σε όλους άριστουςκαι μη ,αριστερούς και μη αριστερούς...... :lol: :lol: :lol: γελιο παιδιά μόνο χαβαλέ γιατί θα μας χαζεψουν οι άριστοι......
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Εγώ πάντως, αν και την Τετάρτη θα κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, τους αποφεύγω όσο μπορώ περισσότερο.... :mrgreen: και όχι λόγω αυτού του οποίου είπε ο μπουμπούκος, αλλά γιατί δεν τους γουστάρω πολιτικά και ιδεολογικά.

Στα σοβαρά τώρα....

«Πώς να ανοίξει η αγορά όταν γίνονται 2 διαδηλώσεις τη μέρα;»
Άβαταρ μέλους
bersekeros

eorptol1 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα και καλό τριήμερο να περάσουμε!
Αποστολη να προσέχετε τους αριστερούς μεταδίδουν τον ιό ......έτσι λέει ο Αδωνις .... :lol: καλό τριήμερο Αποστολή καλό τριήμερο σε όλους άριστουςκαι μη ,αριστερούς και μη αριστερούς...... :lol: :lol: :lol: γελιο παιδιά μόνο χαβαλέ γιατί θα μας χαζεψουν οι άριστοι......
Είχα την εντύπωση ότι τους είχες ψηφήσει.

Να εύχεσαι να βγει κάποιος σοβαρός άνθρωπος στο ΠΑΣΟΚ, όπως ο Λοβέρδος ή ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να πάει ο Σύριζα στο 3%, εκεί που ανήκει δηλαδή και να έχουμε και ένα σοβαρό πολιτικό φορέα στο κέντρο και να τελειώνουμε μια και καλή από αυτή την ανεύθυνη ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

λοβερδος σοβαρός είσαι ? πλάκα κανείς ? αν κάποιοι έπρεπε να είναι φυλακή άμεσα μαζί με τον Τσοχατζόπουλο είναι λοβερδος Παπαντωνίου.....μπροστά στην κυβέρνηση κουλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πυρηνικοί επιστήμονες τεράστια λάθη και ο τσιπρας αλλά ο κουλής είναι αφελής και χαζοχαρούμενος σε απίστευτο βαθμό έχοντας γύρω του και τα λαμόγια Αδώνι ,μποδγανο και σια πήρε την προίκα τα 37 δις ταμείο από τον Τσίπρα άλλο τεράστιο λάθος του Τσίπρα ,και τα μοίρασε στους φίλους και γνωστούς ,τώρα τα ευρώ τελειώνουν και αρχίζει το βαρύ ζεμπεκικο,θα φύγει ο κουλής απαξιωμένος και λιδορουμενος από όλους.....
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δε συμφωνώ για Λοβέρδο.

Μια χαρά είναι και θα φανεί στο μέλλον ότι είναι σοβαρότατος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν ο ΣΥΡΙΖΑς είναι ακροαριστερά, εγώ είμαι ο Τάκης Τσουκαλάς.
Θρύλε θεέ μου, ολυμπιακέ μου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

bersekeros έγραψε:Δε συμφωνώ για Λοβέρδο.

λαμόγιο είναι όσοι συχνάζουν στα vip του γαβρου ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια.....χατζηνικολαου,παγκαλος, λοβερδος ,σπυρος παπαδοπουλος,ανδρουλακης ,κοταριδης το καινουριο αστερι της ερτ 1,ο πρωινος του σκαι κλπ.κλπ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

eorptol1 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Δε συμφωνώ για Λοβέρδο.

λαμόγιο είναι όσοι συχνάζουν στα vip του γαβρου ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια.....χατζηνικολαου,παγκαλος, λοβερδος ,σπυρος παπαδοπουλος,ανδρουλακης ,κοταριδης το καινουριο αστερι της ερτ 1,ο πρωινος του σκαι κλπ.κλπ.
Γάβρος είναι ο Λοβέρδος. Σωστό. Και φανατικός μάλιστα.

Και το Τσιπρόνι βάζελος. Κι ο Βασιλειάδης γάβρος. Κι ο Κοντονής αεχ.

Και ο Αυτιάς είναι ΠΑΟΚτσής. Και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι ΠΑΟΚτσής. Και ο Καλαφάτης ΠΑΟΚτσής. Και το Τσακαλώτο ΠΑΟΚτσής. Κι ο Ζαγόρ........

Τις λαμογιές που λες ότι έχει κάνει ο Λοβέρδος, μπορείς να μου πεις ποιές είναι;
poutsos

Δημοσίευση από poutsos »

Οι οροθετικές γυναίκες είναι αρκετή, ως υπόθεση

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=385463
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Το γράφω κι αμαρτία ουκ έχω. Αμαρτία εξομολογουμένη, αμαρτία ουκ εστί.

Βλέπω με τη γυναίκα....Πάνο Κιάμο στο mega....Ξεφτίλα! :lol:

Μεταλλάς και τα @@ μου θα λένε κάποιοι.....Ζητάω συγνώμη! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

poutsos έγραψε:Οι οροθετικές γυναίκες είναι αρκετή, ως υπόθεση

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=385463
Α......ως υπόθεση......οκ!

Η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και της δημόσιας υγείας είναι λεπτομέρεια και υπόθεση....ε;

Μάλιστα. Για μένα πολύ καλά έκανε και ενημέρωσε...για λόγους δημοσίου καλού.

Δεν κατάλαβα. Το ίδιο δεν γίνεται τώρα με Λιγν@δηδες και Φειλιπίδι^δ^ς και Κιμούληδ^ς.

Γιατί στο ένα ΝΑΙ και στο άλλο ΟΧΙ δημοσιοποίηση;;;;;;;

Δεν κατάλαβα ρε φίλε. Μπορείς να μου εξηγήσεις;

Άλλη λαμογιά, κατά κάποιους(όχι κατ'εμένα), που σας χαλάει τη σούπα ο Λοβέρδος, έχετε... να πείτε;;;;;

Γιατί αυτό δεν είναι λαμογιά είναι μαγκιά και προάσπιση δημοσίου συμφέροντος.

Άμα φλερτάρω με το ban....παρακαλώ για προειδοποίηση από mods / admins..... για να σταματήσω,
γιατί κάποιοι ίσως και να μη θέλουν να γράφονται αυτά.

Δεν θα διαμαρτυρηθώ για λογοκρισία, αν μου γράψετε (δημόσια) σταμάτα να γράφεις για πολιτικά
γιατί χαλάς το αφήγημα και ενοχλείς.

Θα πειθαρχήσω.

Γιατί εγώ για ΠΑΟΚ θέλω να γράφω.

Αλλά ρε παλικάρια και η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ έχει και ένα μέτρο να πούμε! :pano:
poutsos

Δημοσίευση από poutsos »

Φαίνεται, δυστυχώς, πως δεν έκανες καν τον κόπο να κάνεις ένα έστω κλικ στο άρθρο που παρέθεσα, και κινείσαι βάσει της (κακής, σε αυτήν την περίπτωση) μνήμης σου φίλε μου. Παραθέτω κομμάτια του άρθρου:

"Παραμονές εκλογών 32 γυναίκες συνελήφθησαν για σκοπούμενη σωματική βλάβη, ως εκδιδόμενες οροθετικές. Οι κατηγορίες κατέπεσαν και επιπλέον αποδείχτηκε ότι μόνο μία γυναίκα είχε βρεθεί σε οίκο ανοχής, αλλά και εκείνη ήταν θύμα δουλεμπορίου"

"Οι ίδιοι οι υπουργοί τις κατηγορούσαν ότι εκδίδονταν χωρίς προφυλάξεις. Αλλά αυτές οι γυναίκες δεν ήταν ιερόδουλες. Ηταν άστεγες και μακροχρόνια τοξικοεξαρτημένες, εκτός από μία που εργαζόταν σε οίκο ανοχής. Οι ίδιες δεν γνώριζαν ότι ήταν άρρωστες. Ούτε συναίνεσαν στη διαδικασία των εξαναγκαστικών εξετάσεων»."

"Η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου (περιοδικό «Unfollow») προσθέτει ότι «δεν συνελήφθησαν με επαφή ή σε συναλλαγή με πελάτες. Σέρνονταν σε κάποιο πεζοδρόμιο. Τους ενδιέφερε μόνο να βρουν οροθετικές. Κατηγορήθηκαν ότι έκαναν σεξ με σκοπό να μεταδώσουν την ασθένεια. Τους έδωσαν κατασταλτικά χάπια και τις μετέφεραν στα κρατητήρια. Δίχως δικηγόρο»."

Η όλη ιστορία ήταν ένα κακό ανέκδοτο. Καμία από αυτές δεν έμεινε φυλακή, πολλές από αυτές αθωωθήκαν πλήρως. Αλλά ΟΛΕΣ τους διαπομπεύτηκαν από τον Υπουργό, την Αστυνομία, τα κανάλια. Ήταν μια υπόθεση ντροπή για την κυβέρνηση και τον Λοβέρδο. Αυτό που έκανε ήταν το λιγότερο ανήθικο. Καμία δημόσια υγεία δεν προστατεύτηκε από την όλη ιστορία, αλλά πολλές ζωές καταστράφηκαν ακόμα παραπάνω. Των γυναικών, και των κοντινών τους ανθρώπων.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Καλημέρα και καλή Κυριακή.

Καλά να χαρούμε σήμερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”