Ιβάν Σαββίδης ΙV
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
βασικο τον γκαμα (τον μπρουνο ντε) διαβασα αρχικα και λεω δεν παιζει ο μαρλευmarley 4 έγραψε:ρε τι σαντος και βιειρινια?
εδω μονο βασκο ντα γκαμα
ετσι μαθαμε απο παιδια..
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
σφίνα
Οι επιτελείς του Δικεφάλου ρώτησαν τον Ιβάν Σαββίδη εάν θέλει να το ψάξουν για να κάνουν παρέμβαση σε βάρος του Άρη και να διεκδικήσουν τους βαθμούς στα χαρτιά, αλλά η απάντηση ήταν αποστομωτική: “Όχι, ξεχάστε το”! Και συμπλήρωσε: “Εμάς μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα με τα χαρτιά, δεν θα κάνω τα ίδια, εγώ θέλω να κερδίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα δικαστήρια” και εκεί τελείωσε το θέμα.
Οι επιτελείς του Δικεφάλου ρώτησαν τον Ιβάν Σαββίδη εάν θέλει να το ψάξουν για να κάνουν παρέμβαση σε βάρος του Άρη και να διεκδικήσουν τους βαθμούς στα χαρτιά, αλλά η απάντηση ήταν αποστομωτική: “Όχι, ξεχάστε το”! Και συμπλήρωσε: “Εμάς μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα με τα χαρτιά, δεν θα κάνω τα ίδια, εγώ θέλω να κερδίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα δικαστήρια” και εκεί τελείωσε το θέμα.
Οι επιτελείς και οι ιθύνοντες είναι χαρακτηριστικό λεξιλόγιο των αθλητικών άρθρων.
Ιβάν αν κάνουν οτιδήποτε ακόμη και να τιμωρησουν μόνο την Ξάνθη, βγαλε ανακοίνωση ότι παγώνει το θέμα του γηπέδου λόγω της αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ από τους εκπρόσωπους της πολιτειας αυγενακη και ΕΕΑ που τα μέλη της διοριστικαν από τον αυγενακη.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο θα γούσταρα να φτιάξουμε το γήπεδο της Καβάλας και να παίζουμε εκεί και το καυταντζογλειο που περιμένει τα φράγκα του Ιβάν για να φτιάξει στίβο γήπεδο κλπ. Να μείνει έτσι και το αυγό να μπει στον κολο του αυγενακη.....
Μακάρι .. Ιδανική πόλη η Καβάλα!!!eorptol1 έγραψε:Πόσο θα γούσταρα να φτιάξουμε το γήπεδο της Καβάλας και να παίζουμε εκεί και το καυταντζογλειο που περιμένει τα φράγκα του Ιβάν για να φτιάξει στίβο γήπεδο κλπ. Να μείνει έτσι και το αυγό να μπει στον κολο του αυγενακη.....
Μόνιμα γεμάτο το γήπεδο, δίνεις ζωή σε πόσο κόσμο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
-
Ελα ρε πλάκα κάνειΑποστόληςΑ έγραψε:Ποσο κοσμο χωραει η Καβαλα; Θα χασουμε τα περισσοτερα διαρκειας!
Εγώ θέλω το ΟΑΚΑ για έδρα όσο θα χτίζετε η Τούμπα. Να δεις τι γρήγορα που θα χτιστεί για να μη μας έχουν στα πόδια τους κάθε Κυριακή. 

Στα γραφεία πρέπει να είναι παρκαρισμένες και κλειδωμένες με πενταπλό λουκέτο μέσα σε 5 σεντούκια διαφορετικών μεγεθών, το καθένα από τα οποία βρίσκεται μέσα στο άλλο. Φήμες λένε ότι τα κλειδιά δεν μοιάζουν με κλειδιά αλλά με καθημερινά αντικείμενα. Τα κλειδιά είναι μοιρασμένα σε 5 ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του.
- kataramenos5
Ολο αυτο που ζουμε, να βλεπουμε οσους μας κλεβαν τα ονειρα τοσα χρονια να σκουζουν και να βγαζουν αφρους δε συγκρινεται με καμια κουπα. Γκ@@λα ατελειωτη.