rainmaker έγραψε:kataramenos5 έγραψε:rainmaker έγραψε:.. και πόσο τραγική η κοινωνία της Θεσσαλονίκης.
Ενω της χαβουζας ειναι υποδειγμα προς μιμηση.
Προφανώς και όχι και ούτε καν σύγκριση κανω.
Άλλωστε οι Θεσσαλονικείς θα έπρεπε να έχουν εξ ορισμού πιο ντομπρες συμπεριφορές ως παιδιά μιας φτωχομανας.
Αντ αυτού όλο κάτι αδερφιστικα κάνουν με πισώπλατα μαχαιρώματα και κουτσομπολια
rainmaker έγραψε:
Βεβαίως, δεν αναφέρομαι σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Στην κοινωνία του ΠΑΟΚ αναφέρομαι.
Στο σύνολο μιλάω, οχι για κάθε ένα κάτοικο ξεχωριστά. Προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις. Στο ΣΥΝΟΛΟ λέμε.
Ρε συ
Raimaker τι έπαθες;
Τι είναι αυτά που γράφεις; Από που τα έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα για το σύνολο μιας ολόκληρης πόλης και για την κοινωνία του ΠΑΟΚ;
Γιατί στο ραδιόφωνο παίρνουν τηλέφωνα και κάτι τύποι που είτε είναι στημένοι, είτε είναι από οπουδήποτε, είτε είναι στο εξωτερικό εδώ και χρόνια και πάνε σε 1 ή 2 ματς του ΠΑΟΚ το χρόνο και αν, εδώ και χρόνια και θέλουν και GPS να πάνε στην Τούμπα.
Μας πέρασες πριονοκορδέλα όλους τους Θεσσαλονικείς και χωρίς αναισθητικό...την ημέρα που εορτάζει η Θεσσαλονίκη. Τυχαίο;
Εγώ έφαγα καταχρηστικά μια εβδομάδα ban γιατί έγραψα ότι ένας καβαλιώτης συμφορουμίτης, είναι ισοπεδωτικός και μηδενιστικός. Αυτό μόνο και έφαγα μια εβδομάδα.
Εσύ ισοπέδωσες και μηδένισες όλη την κοινωνία του ΠΑΟΚ σε δύο σειρές.
Είναι μεγάλη μαγκιά να το κάνεις από την θέση ισχύος του admin.
Φωνάζουν όλοι και σκούζουν για τους γραικύλους πολιτικούς και μόλις βρεθούν σε θέσεις εξουσίας, κάνουν αυτό ακριβώς που κατηγορούν και δεν εφαρμόζουν κανένα μ@μημένο νόμο, που αυτοί οι ίδιοι έχουν ψηφίσει.
Δίνουν το καλό παράδειγμα τρομάρα τους, με το να θεωρούν ότι ο νόμος/κανονισμός δεν ακουμπάει αυτους, γιατί αυτοί είναι ανώτεροι.
Ωραίο τσουβάλιασμα μας έκανες.
Τι να κάνουμε; Εμείς είμαστε Έλληνες και Θεσσαλονικείς και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ του ΠΑΟΚ.
Και φυσικά αυτά που λες είναι υπερβολικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Εσύ από είσαι και που μένεις και εξαιρείσαι από αυτή την ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
Στο εξωτερικό που μένεις έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα; Εσύ είσαι ανώτερος και μας κρίνεις και μας τσουβαλιάζεις όλους, εμείς είμαστε παρακατιανοί.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΑΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ADMIN...αλλά βέβαια εσύ μπορείς να γράφεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι... δεν θα σε μπανάρει κανένας.
Και μην μου αρχίσεις τίποτα πίπες για μύγες και μυγιάσματα.
Σιγά μην παραδεχτείς το λάθος σου. Δεν το περιμένω αυτό. Ο εγωισμός δεν θα σε αφήσει να το κάνεις αυτό.
Μπάναρε με αν θέλεις. Εσύ μπορείς...εγώ δεν μπορώ να σε μπανάρω, που μας ξεφτιλίζεις έτσι όλους.
Πιο ελιτίστικο σχόλιο, προσπαθώ να θυμηθώ, αν έχει ξαναγραφτεί στο PAOKmania.