γειτονας εισαιjibbie έγραψε:χομερτονbuffalobill4 έγραψε:σε ποιο μερος του χακνι μενεις?jibbie έγραψε:συνοψιζοντας,
Η επιθεση μας κενταει αλλα εχουμε προβλημα στο γκολ (λεπτομερειες)
Αλλο σκοραρισμα αλλο επιθετικη λειτουργια (ολα κι ολα)
Εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση (κακομαθημενοι)
Επιθεση δεν ειναι μονο ο σεντερ φορ (ακους Γλυκο;)
Το οτι ενω κενταμε γκολ δεν μπαινει αλλα εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση, ειναι μια ενδειξη της ποιοτητας (φρισταιλα γουακαμακαφον)
ψυχραιμια παιδια..χαβαλε κανουμε
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- buffalobill4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Επαναλαμβάνεται η ίδια άποψη με άλλα λόγια. Το ποτήρι είναι γεμάτο ως τη μέση (ας πούμε) ,κάποιοι το βλέπουν μισογεμάτο και κάποιοι το βλέπουν μισοάδειο. Γιατί το βλέπει έτσι ο καθένας ας το σκεφτεί μόνος του. Η πραγματικότητα είναι μία, είτε την προσεγγίσεις με τον ένα είτε με τον άλλο, τρόπο. Προτιμώ το μισογεμάτο..Gospi έγραψε:Αντιλαμβανομαι οτι εισαι τσιτωμενος γτ ερχεσαι σε αντιπαραθεση με αρκετους. Δεν θελω εγω προσωπικα να την πω σε κανεναν.joshua έγραψε:Θα αναφερθω για τελευταια φορα.Οποιος θελει να καταλαβει τι εννοω το καταλαβαινει,οποιος δεν θελει παιζει με τις λεξεις.Εμενα μου αρκει οτι ο Ιβιτς εχει εντοπισει το προβλημα,εχει αναφερθει πολλακις σε αυτο και γι'αυτο κατα δηλωση του ψαχνουμε παικτες να μας βοηθησουν στο γκολ.Τωρα αν θελουμε να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,επειδη θελουμε να την πουμε στον joshua αλλα την ιδια στιγμη θα γουσταραμε και 1 και 2 καινουριους επιθετικους και 1 και 2 εξτρεμ ειναι αλλο θεμα...Ο αλλος γραφει οτι οι φορ μας ειναι αμπαλοι αλλα εχουμε φοβερη επιθεση.Αν εγω εχω 19 γκολ,ο παναιτωλικος και η τριπολη 18,τα γιαννενα 17 και η αελ 14 ναι αριθμητικα βρισκομαι πανω τους αλλα δεν παυει να ειμαι στα ιδια σκατα και παντα θα πρεπει να μιλαμε καταναλογια του μεγεθους του ΠΑΟΚ σε σχεση με αυτους.
Συμφωνω απολυτα πως χρειαζομαστε φορ! ή τελος παντων χρειαζομασταν γτ ελπιζω πως καλυφθηκαμε.
Εξαλλου εγω πρωτος εκραζα τους ηδη υπαρχοντες φορ.
Απλα ειναι αμαρτια με την υπερβολικα αυστηρη κριτικη να υποτιμαμε το γεγονος πως η ομαδα παιζει μπαλαρα, κι ας μην ειναι ακομη αποτελεσματικη!
Το σκοραρισμα ειναι κατι π λυνεται με την προσθηκη ενος καλου φορ.
Η σωστη λειτουργια της ομαδας και η αποδοση ποιοτικου επιθετικου ποδοσφαιρου ειναι κατι π δυσκολα φτιαχνεται, οποτε ειναι πολυ σπουδαιο π ο Ιβιτς το καταφερε!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- zarathustra79
Ρε συ joshua μην το πέρνεις προσωπικά. Σε φορουμ γράφουμε και κάνουμε ανταλλαγή απόψεων. Ουτε σε ξέρω, ούτε έχω πρόβλημα με σενα όπως και με κανέναν άλλον εδω μέσα... Εγω πάντως θα καταλάβαινα αυτό που θέλεις κάπως να πεις αν πχ έλεγες οτι προτιμάς τον cartabia ή κάποιον άλλο παίκτη από τον henrique, αλλά βάσει των συνεχόμενων ποστ σου κάποιος που δεν παρακολουθεί ποδόσφαιρο θα πίστευε οτι ο βραζιλιάνος είναι επιπέδου ποσειδώνα μηχανιώνας. Κ γω για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τον αργεντίνο, αλλά πέρα από το οτι γράφεται οτι ζητά υπερβολικά χρήματα, βλέπω οτι κ ο βραζιλιάνος δεν είναι τόσο χάλια ωστε να γράφεις συνεχώς οτι παρακαλάς να μην τον πάρουμε... Εκτός αν είναι κάποιου είδους χιούμορ αυτό το πράγμα που δεν το αντιλαμβάνομαι εγώ.
@goran αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά το προηγούμενο ποστ μου θα δεις οτι αμέσως μετά από τη φράση που μεγένθυνες αναφέρω οτι μπορούμε να πάρουμε παίκτες από μικρότερα πρωταθλήματα και το πολωνικό πρωτάθλημα τετοιο είναι. Αν ο prijovic, που προσωπικά δεν τον είχα ακουσει ποτε μου πριν ενδιαφερθουμε γιαυτον, έκανε αυτα που εκανε στην πολωνια αγωνιζόμενος στη rennes τωρα θα έπαιζε στο ρεπορταζ της dortmund ή της tottenham και οχι στο ρεπορταζ ομάδων από κίνα και ελλάδα...
@goran αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά το προηγούμενο ποστ μου θα δεις οτι αμέσως μετά από τη φράση που μεγένθυνες αναφέρω οτι μπορούμε να πάρουμε παίκτες από μικρότερα πρωταθλήματα και το πολωνικό πρωτάθλημα τετοιο είναι. Αν ο prijovic, που προσωπικά δεν τον είχα ακουσει ποτε μου πριν ενδιαφερθουμε γιαυτον, έκανε αυτα που εκανε στην πολωνια αγωνιζόμενος στη rennes τωρα θα έπαιζε στο ρεπορταζ της dortmund ή της tottenham και οχι στο ρεπορταζ ομάδων από κίνα και ελλάδα...
Μη τρελενεστε με στοχ ενας μικρός λογαριασμός στο τουιτερ το έγραψε ότι επειδή ΜΠΟΡΕΙ να μείνει εκτός της λίστας για το europa ΙΣΩΣ να ρθει δανεικός σε μας.
Να χαμε να λέγαμε δηλαδή
Να χαμε να λέγαμε δηλαδή
- aspromaura ioannina
-Εχετε την εντύπωση ότι αφήνοντας τη Λέγκια, η οποία έπαιξε στο Champions League και πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, κάνατε ένα βήμα προς τα πίσω;
«Καλά λέτε. Η Λέγκια έπαιξε στο Champions League. Και ήμουν μέρος αυτής της ομάδας. Είχα μια καλή πρόταση από την Κίνα, μίλησα με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους. Η καρδιά μου με έκανε να πάω στην Ελλάδα, και μέχρι στιγμής, όταν ακούω την καρδιά, δεν έχω κάνει ποτέ λάθος
Ερωτηση απο την συνεντευξη του Πριοβιτς, οπως την απεδωσε η gazzetta. Μου φαινεται πως προκειται για αρδοπονηρια. Αν οχι, δεν θα την χαρακτηριζα ιδιαιτερα ικανοποιητικη, ως προς το πρεστιζ της ομαδας μας, τη συγκεκριμενη απαντηση.
υ.γ.Προς αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ επιθυμω να βαλω τζινιες για τον παιχτη, απλως μοιραζομαι κατι που μου κεντρισε το ενδιαφερον.
«Καλά λέτε. Η Λέγκια έπαιξε στο Champions League. Και ήμουν μέρος αυτής της ομάδας. Είχα μια καλή πρόταση από την Κίνα, μίλησα με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους. Η καρδιά μου με έκανε να πάω στην Ελλάδα, και μέχρι στιγμής, όταν ακούω την καρδιά, δεν έχω κάνει ποτέ λάθος
Ερωτηση απο την συνεντευξη του Πριοβιτς, οπως την απεδωσε η gazzetta. Μου φαινεται πως προκειται για αρδοπονηρια. Αν οχι, δεν θα την χαρακτηριζα ιδιαιτερα ικανοποιητικη, ως προς το πρεστιζ της ομαδας μας, τη συγκεκριμενη απαντηση.
υ.γ.Προς αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ επιθυμω να βαλω τζινιες για τον παιχτη, απλως μοιραζομαι κατι που μου κεντρισε το ενδιαφερον.
Πρακτικά και μόνο αν το πάρουμε τι θέμα, αν δεν είχε ακυρωθεί το κανονικότατο γκολ του Περέιρα στην Βέροια, αν μας είχε δοθεί το καθαρό πέναλτι με την ξανθή κι αν έμπαιναν γκολ μόνο τα 3 δοκάρια του Κλάους φέτος, το νούμερο, με το ίδιο τραγικό ποσοστό στα γκολ ανά τελικές, θα είχε φτάσει το 24...joshua έγραψε:Θα αναφερθω για τελευταια φορα.Οποιος θελει να καταλαβει τι εννοω το καταλαβαινει,οποιος δεν θελει παιζει με τις λεξεις.Εμενα μου αρκει οτι ο Ιβιτς εχει εντοπισει το προβλημα,εχει αναφερθει πολλακις σε αυτο και γι'αυτο κατα δηλωση του ψαχνουμε παικτες να μας βοηθησουν στο γκολ.Τωρα αν θελουμε να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,επειδη θελουμε να την πουμε στον joshua αλλα την ιδια στιγμη θα γουσταραμε και 1 και 2 καινουριους επιθετικους και 1 και 2 εξτρεμ ειναι αλλο θεμα...Ο αλλος γραφει οτι οι φορ μας ειναι αμπαλοι αλλα εχουμε φοβερη επιθεση.Αν εγω εχω 19 γκολ,ο παναιτωλικος και η τριπολη 18,τα γιαννενα 17 και η αελ 14 ναι αριθμητικα βρισκομαι πανω τους αλλα δεν παυει να ειμαι στα ιδια σκατα και παντα θα πρεπει να μιλαμε καταναλογια του μεγεθους του ΠΑΟΚ σε σχεση με αυτους.
Τότε λοιπόν θα εξακολουθούσαμε να έχουμε "μια απ τις χειρότερες επιθέσεις"???
Είπαμε, άλλο το "έχουμε πρόβλημα στο γκολ" κι άλλο το "έχουμε μία απ τις χειρότερες επιθέσεις"...
Δίχως να θέλουμε να "την πούμε" σε κανέναν, λέμε απλά ότι η έκφραση σου ήταν ατυχής κι αν θέλεις το κατανοείς...Αν πάλι ΔΕΝ, no problem...Το κατανοούν πάρα πολλοί άλλοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 17 Ιαν 2017, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι ότι η επανάληψη κουράζει ,το εμπεδωσαμε Τζος ότι δεν τον πιστεύεις ,αλλά σε κάθε δευτέρο ποστ να παραλαμβάνεις το ίδιο και το ίδιο τι νόημα έχει για σένα ?sic-4 έγραψε:ξερω ξερω ΠΑΟΚαρχης.
Δεν σε ειπα γαυρορεπορτερ, σχολιασα την πρακτικη σου απο την οποια προσπαθεις να ξεφυγεις με αποτυχημενο ελιγμο.
Εχουμε την τριτη καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα, οχι μια απο τις χειροτερες οπως ειπες. Αυτο σχολιασα. Τωρα κανεις ελιγμο και μιλας για ποσοστα και οτι εγω δεν καταλαβα οτι εχουμε προβλημα στο γκολ αλλα αυτα δεν εχουν σχεση με αυτο που ειπες νωριτερα και σχολιασα.
Επισης το τοπικ μπορει καποιος να πει πως γινεται μπουρδελο οταν ενα μελος λεει 40 φορες ποσο δεν του αρεσει κατι, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
κοντοχωριανος ρε συ. στρατφορντ 99 εως 01. ωραια χρονια.jibbie έγραψε:χομερτονbuffalobill4 έγραψε:σε ποιο μερος του χακνι μενεις?jibbie έγραψε:συνοψιζοντας,
Η επιθεση μας κενταει αλλα εχουμε προβλημα στο γκολ (λεπτομερειες)
Αλλο σκοραρισμα αλλο επιθετικη λειτουργια (ολα κι ολα)
Εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση (κακομαθημενοι)
Επιθεση δεν ειναι μονο ο σεντερ φορ (ακους Γλυκο;)
Το οτι ενω κενταμε γκολ δεν μπαινει αλλα εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση, ειναι μια ενδειξη της ποιοτητας (φρισταιλα γουακαμακαφον)
ψυχραιμια παιδια..χαβαλε κανουμε
Να χαμε να λεγαμε συνεντευξεις!ερωτησεις ιδανικες για ευκολα παρεξηγησιμες διατυπωσεις!
Αναξιο σχολιασμου θεωρω!
Εμενα αυτο π με προβληματιζει ειναι πως (καλως) εκλεισε το θεμα του φορ, αλλα εμεινε πισω τπ θεμα του εξτρεμ αν και θα επρεπε να ειναι αντιστροφο το εργο. Ο συγκεκριμενος φορ δεν παιζει και με σαλκε οποτε δεν καιγομασταν να ερθει πρωτος...
ο εξτρεμ ομως ειναι απαραιτητος με την σαλκε και αν ερθει τελη γεναρη θα αργησει να ενσωματωθει...
Αναξιο σχολιασμου θεωρω!
Εμενα αυτο π με προβληματιζει ειναι πως (καλως) εκλεισε το θεμα του φορ, αλλα εμεινε πισω τπ θεμα του εξτρεμ αν και θα επρεπε να ειναι αντιστροφο το εργο. Ο συγκεκριμενος φορ δεν παιζει και με σαλκε οποτε δεν καιγομασταν να ερθει πρωτος...
ο εξτρεμ ομως ειναι απαραιτητος με την σαλκε και αν ερθει τελη γεναρη θα αργησει να ενσωματωθει...
Make us two...buffalobill4 έγραψε:δε θελω να τσιτωσω κανεναν αλλα αν παρουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη ετων 28, στοχ, θα πεσω σε καταθλιψη
Εσύ αποκλείεται νά πέσεις σε κατάθλιψη Γκόραν δεν είναι τού χαρακτήρα σού έτσι νομίζω
:)
buffalobill4 έγραψε:δε θελω να τσιτωσω κανεναν αλλα αν παρουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη ετων 28, στοχ, θα πεσω σε καταθλιψη
Εγω παλι,θα πεταξω απο τη χαρα μου.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Για τον μονο που θα ελεγα ναι,αλλα αφου δε θελει αυτος να ερθει τωρα,ειναι ο Βιερινια.
Και εγω υπερ του Βραζιλιανου με εμπειρια απο ΓαλλοΕλβετια,ειμαι στο να ερθει.
Και εγω υπερ του Βραζιλιανου με εμπειρια απο ΓαλλοΕλβετια,ειμαι στο να ερθει.
- buffalobill4
γουστα ειναι αυτα μπανε οσον αφορα στα ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικα.obanebane έγραψε:buffalobill4 έγραψε:δε θελω να τσιτωσω κανεναν αλλα αν παρουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη ετων 28, στοχ, θα πεσω σε καταθλιψη
Εγω παλι,θα πεταξω απο τη χαρα μου.
αλλα υπαρχουν και γεγονοτα που κανουν την ποδοσφαιρικη κριτικη να παει περιπατο
ενιγουει. παντως για τους λατρεις των αριθμων απλα να πω (οπως ξαναειπα) πως ο στοχ εχει χειροτερα νουμερα απο τον τζαλμα στην καριερα του και με δυο χρονια αραβια.