21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Ετοιμος για την αραβια εισαι,φυγε να ησυχασουμε τεμπελχανα
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Όσο θυμάμαι την φάση που του έρχεται η μπάλα από ψηλά και τον βλέπεις να κάνει τον ορισμό του απόλυτα τουρίστα και ο άλλος στον πάγκο συνέχεια να τον βάζει βασικό.ποιος φταίει άραγε!
Τον φωνάζεις στο γραφείο , του δείχνεις τη φάση , του ανακοινώνεις το τέλος. Έχει κουράσει πλέον και το λέω εγώ που είσαι από τους κορυφαίους αρτιστες που έχω δει ποτέ. ΦΤΑΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Βαρεμάρα, ξενέρωμα ή απλώς ξεφτίλα και σταρχιδισμος; Όσο περνάει ο καιρός και τα ματς μάλλον το τελευταίο

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και όμως, το πουλέν μου θα σκοράρει το γκολ της πρόκρισης.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καμία ελπίδα, γι αυτόν, αφού.......
Δεν πιστεύει ούτε στην βασκανία...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ουαί τοις απελπισμένοις...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Θα ήταν ο πρώτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών αν ήταν στο χέρι μου. Και η απόκτηση παικταρά ως αντικαταστάτη, πρώτη μεταγραφή.

Μας έχει χαρίσει φοβερές στιγμές από τη στιγμή που ήρθε και γι'αυτό δεν του αξίζει κράξιμο. Αλλά νομίζω οι περισσότεροι βλέπουν πως ο κύκλος του έχει κλείσει.

Ακόμα και μια αλλαγή προπονητή δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Θα το πίστευα αν ήταν 3-4 χρόνια μικρότερος, αλλά στα 32....too late.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Αντε πες τον Μπισεβαρ στα 32 του μετά από 4 χρόνια στην ομάδα έχοντας αλλά 2 χρόνια συμβόλαιο με ετήσιο μισθό 900.000 πες τον να φέρει προταση και να φυγει! Θα γελάνε και οι πετρες.Αυτα τα λεφτά σε αυτή την ηλικία και αυτός και ο Βαρέλα μόνο σε καμία Αραβία Κίνα θα τα βρουν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Μπισε είχε καλή παρουσία στην Τουρκία, ίσως φέρει καμία πρόταση από εκεί..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τον μπισεσβαρ αν βρεθεί άνθρωπος να τον φέρει πνευματικα στα ίσια του θα μπορέσει να προσφέρει,αν τώρα έχεις προπονητη τον αντικουκου που πήρε ένα μέταλλο και το έκανε πλαστικο,που δεν έχει ιδέα πως να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας που ηγείται... δεν τρέφω ελπιδες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Να τον στείλουμε διακοπές στο Θιβέτ, να γνωρίσει τον Δαλάι Λάμα, τότε, μπας και ανορθωθεί πνευματικά....

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει στα 32 και ο Μπίσε, αν δεν ήταν αυτός που είναι, ούτε καν θα περνούσε από Ελλάδα...
Ο τύπος ήταν και (θα) είναι η επακριβής αποτύπωση της φράσης για παίχτη: Αυτός είναι με τα φεγγάρια του...

Όσο κι αν μας αρέσει ή όχι, το έχει ήδη αποδείξει, αφού τον έχουμε δει, όλοι και σε καλά και σε κακά φεγγάρια...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μάλλον ο λουτσεσκου τότε είναι μετενσάρκωση του Δαλάι Λάμα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το τι έκανε ο Λουτσεσκου το έχει πει πολύ ξεκάθαρα ο κυρ κυρ νομίζω

Ήταν θηριοδαμαστης.

Ούτε τακτικά είδαμε κάτι φοβερό ούτε καμια μπαλαρα υψηλού επιπέδου.

Απλά ισορρόπησε την ομάδα που είχε κάποια ποιότητα και τους έκανε όλους να δουλεύουν σε ένα κοινό μήκος κυματος

Αυτό όμως, παρότι σημαντικό, δεν το έχουν όλοι οι προπονητές, ακόμα και σε μεγάλες ομάδες παγκοσμίως

Και δεν μπορούμε να απαιτούμε από ένα νέο προπονητή να εμπνεύσει όλες τις ψωνισμενες πριμαντονες να ενδιαφερθούν για την ατομική και ομαδική πορεία, ειδικά για παίκτες που ξεκάθαρα σπάνε πλάκα και βαριουνται τη ζωή τους όπως ο Μπισε που ποτέ δεν έφτασε το ταβάνι του γιατί απλά βαριέται να ασχοληθεί.

Βεβαίως έχει ευθύνη και ο Αμπελ αλλά ειδικά για τον Μπισεσβαρ είναι πρωτίστως ευθύνη του παίκτη, αφού πήρε κυριολεκτικά δεκάδες ευκαιρίες να δείξει κάτι έστω με μια ατομική στιγμιαία προσπάθεια και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ.

Η τριετής ανανέωση σε ένα τόσο καταφανώς αναξιόπιστο αθλητή, που επί δύο χρόνια είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης χωρίς καν να είναι τραυματίας, δείγμα αγυμνασιάς, ήταν έγκλημα. Και δεν το παίζω μετά Χριστόν προφήτης αφού αυτά έλεγα απ' το 2018 για τον Μπισεσβαρ, όταν και τον είχα βαφτίσει επαγγελματία ερασιτέχνη. Βγάζει λεφτά ασχολούμενος ερασιτεχνικά με ένα αθλημα
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

δεν εχει να κανει με τον λουτσεσκου , απλα τα εδωσε ολα μια χρονια για να κανει συμβολαιο και τωρα απολαμβανει τον κοπο του
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

ο διαλογος λουτσεσκου μπισε τα λεει ολα νομιζω ,στο 1:50 ειναι

https://www.youtube.com/watch?v=NrOmgDqCP88
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”