Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Κπ μέτριοι κλπ να αποχωρήσουν
Εχω κπς στο νου μου συν κπς που μπορει να ναι εκπληξη θεωρητικά ....
Αλλα θελει χωρο το ρόστερ ....ο κοροβεςης τωρα ειναι 7ος εξτρεμ πχ
Εχω κπς στο νου μου συν κπς που μπορει να ναι εκπληξη θεωρητικά ....
Αλλα θελει χωρο το ρόστερ ....ο κοροβεςης τωρα ειναι 7ος εξτρεμ πχ
O Krespo θα είναι ο αντιΣκόνδρας. Ο Βαρέλα είναι ο αντιΒίτορ. Οπότε είναι προφανές ποιός θα χαιρετήσει. (γνώμη μου).
Μανι
Δε νομίζω οτι λειτουργει έτσι ομως..πχ σκονδρα,κοροβεση εξω ψαξτε για ομαδα,δε σας παιρνω μαζι μου..
Έτσι δυσχεραινεις τη δυνατότητα σου διαπραγμάτευσης με ομαδα..
Τους παιρνεις κ απλα διεμηνυεις στο μανατζερ τους να φερει προτάσεις..
Τι εχεις στο επιχειρηματικο νου σου κ δεν το μοιράζεσαι μαζι μας?
Δε νομίζω οτι λειτουργει έτσι ομως..πχ σκονδρα,κοροβεση εξω ψαξτε για ομαδα,δε σας παιρνω μαζι μου..
Έτσι δυσχεραινεις τη δυνατότητα σου διαπραγμάτευσης με ομαδα..
Τους παιρνεις κ απλα διεμηνυεις στο μανατζερ τους να φερει προτάσεις..
Τι εχεις στο επιχειρηματικο νου σου κ δεν το μοιράζεσαι μαζι μας?

Καλα αυτους για ανταλλάγματα θα μπορούσαμε
Απλα δυσκολεύουν κ οι προπονήσεις αν εχει 40 ατομα...
Γιναυτον πιστευω κπς θα κόψει απο τωρα
Απλα δυσκολεύουν κ οι προπονήσεις αν εχει 40 ατομα...
Γιναυτον πιστευω κπς θα κόψει απο τωρα
- Παλαιολόγος
ας δοθουν σκονδρας κ.λπ αν δεν υπολογιζονται σε καποια ομαδα ταλεντο/παιχτη της οποιας μας ενδιαφερει
εγώ θα ήθελα όλα τα τσακαλάκια που το ψάχνουν και με νούμερα και στατιστικά κτλ κτλ να κάνουν κανα κόπο και για το financial fair play και το που πανω κάτω είμαστε και τι μπορούμε να περιμένουμε άν δεν γίνει καμια (καλή) πώληση ή πρόκριση σε ομίλους τσ.λ.... 

- paokmaniak
Mου φαινεται οτι αυτο ειναι σχεδον αδυνατον να γινει, ουτε ξαν ξερουμε τι πραγματικα ποσα εχουν δηλωθει σ εφοριες κτλ τι μπονους τι κατω απο το τραπεζι κτλ κτλ δεν ειναι ευκολο θεμα αυτο,
νομίζω αυτό μπορεί να βγει απο το κενό μεταξύ εσόδων-εξόδων τα τελευταία 5 χρόνια όπως τα δημοσιοποιεί κάθε χρόνο η παε...
κάποια παιδιά εδώ χθες έλεγαν ότι μας παίρνει το να μπούμε μέσα άντε κανα τάληρο φέτος... μεταξύ μας, λίγο είναι...

κάποια παιδιά εδώ χθες έλεγαν ότι μας παίρνει το να μπούμε μέσα άντε κανα τάληρο φέτος... μεταξύ μας, λίγο είναι...

Απο αυτα που εχω δει, ειμαστε στο -25 περσι προπερσι αρα ο ισολογισμος που ειναι μεχρι χθες μπορει να ειναι αρνητικος ΜΟΝΟ μεχρι 5 εκατομμυρια και 10 εκατομμυρια για το ετος 16-17
-9.5 εκ. το 13/14
-15.κατι εκ. το 14/15
Αυτο που δεν προλαβα να κοιταξω ειναι ποσα απο αυτα ειναι σε εγκαταστασεις και ομαδα νεων τα οποια ΔΕΝ μετρανε
-9.5 εκ. το 13/14
-15.κατι εκ. το 14/15
Αυτο που δεν προλαβα να κοιταξω ειναι ποσα απο αυτα ειναι σε εγκαταστασεις και ομαδα νεων τα οποια ΔΕΝ μετρανε
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 29#p992429
• €45m for assessment periods 2013/14 and 2014/15
• €30m for assessment periods 2015/16, 2016/17 and 2017/18
Γκουερινο έγραψε: Το FFP υπολογιζει τριετιες και οχι χρονιες. στην τριετια μπορεις να εχεις μεχρι 30 εκατομμυρια μειον απο τα εσοδα σου τα οποια πρεπει να καλυφτουν με αυξηση μετοχικου κεφαλαιου. συν αλλα 5 τα οποια μπορουν να μεινουν ως χρεος. 35 λοιπον στην τριετια. στα μειον 36 στην τριετια πεφτει βαρια καμπανα
Τα εσοδα σου +35εκ στην τριετια αυτα μπορεις να χαλασεις ειτε εισαι μπαρτσα ειτε κατω τραχανοπλαγια
The limits are:pgetsos έγραψε: http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads ... S30.06.jpg
Ειμαστε σε 2 χρονιες ηδη στα -25εκ.
• €45m for assessment periods 2013/14 and 2014/15
• €30m for assessment periods 2015/16, 2016/17 and 2017/18
Τα 100.000 που "βγήκε" ότι έχουμε διαφορά για τον Γκνιάτιτς, δεν τα θεωρεί σοβαρό δάγκωμα θαρρώ και δεν λέω ότι θα τα δώσει όλα και αμέσως, αλλά μονάχα άμα ακουστεί επίσημα ότι παίζει και για τον πουστ@χοντρο, τότε ναι, θα κάνει το παν για να τον πάρει, ειδικά σε τέτοια "μικρά" (τρομάρα μας) χρηματικά μεγέθη...simba έγραψε:Goran, να δεχτεί να τον δαγκωσουν λογω ντροχου? Δυσκολο..
Ας κρατησει τη διαθεση για επικοινωνιακες νικες στα σοβαρα, i.e. EO, ας κυνηγησει ας πούμε την διαπαντως αποβολη του κερατουκλη απτο ποδόσφαιρο, ειδικα μετα αποσα εβγαλε προσφατα ο σαγωνιας...
Αμειλικτη πιεση σε εισαγγελεις μπας κ φιλοτιμηθουν κ κανουν κατι..
Τα υπόλοιπα με εισαγγελείς κ.τ.λ. θεωρώ ότι ήδη έχουν πάρει τον σωστό δρόμο, αλλά χρειάζεται αρκετός χρόνος...
A, εγω νομιζα οτι διναμε 100, τα βρηκαμς στα 200 και ο αλλος ξαφνικα ζητησε 500..
Μακαρι να εχουν παρει το σωστο δρομο, αλλα ακομα κ επικοινιωνιακα, ο Κυρ-κυρ επρεπε να τον σκισει, ειδικα τον κερατουκλη..Δε γινεται να ασχολειται μονο ο σαγωνιας κ το σδνα μ'αυτον τον τομεα..
Μακαρι να εχουν παρει το σωστο δρομο, αλλα ακομα κ επικοινιωνιακα, ο Κυρ-κυρ επρεπε να τον σκισει, ειδικα τον κερατουκλη..Δε γινεται να ασχολειται μονο ο σαγωνιας κ το σδνα μ'αυτον τον τομεα..
Λιγο ησυχια επικρατει και ενα μικρος αγχος για την αμυνα με πιανει.Δεν θελω να φυγουμε για προετοιμασια χωρις μια προσθηκη πισω.
-
Ο Κρεσπο δεν σου φτάνει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε ξεγράψει τον Χατζη το παλικάρι ειναι μικρός και δεν θέλει πολύ για να γίνει πολύ καλός αμυντικός. Πρέπει να σταματήσουμε με αυτήν την ξενομανία τα ελληνόπουλα έχουν ταλεντο(όχι όλα) και με στήριξη μπορούν να διαπρέψουν!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ειδικα στην αμυνα τουλ μια χαρα παραγωγή αμυντικών εχουμε
Ευχομαι να τον πιστευει ο Ίβιτς κ να τον προωθήσει βασικο τωρα που υπαρχει χρόνος ...
Κ γρήγορος κ ψηλός ...
Τεσπα θα δουμε γιατι πισω εχω αγωνία για το μελλον..
Ευχομαι να τον πιστευει ο Ίβιτς κ να τον προωθήσει βασικο τωρα που υπαρχει χρόνος ...
Κ γρήγορος κ ψηλός ...
Τεσπα θα δουμε γιατι πισω εχω αγωνία για το μελλον..