71.Παναγιώτης Γλύκος
- PAOK_Antarctica
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Δεύτερη φέτος.
Πρόπερσυ είχαμε και το επικό "υπάρχουν κι άλλες θέσεις εκτός από την πρώτη".
Πρόπερσυ είχαμε και το επικό "υπάρχουν κι άλλες θέσεις εκτός από την πρώτη".
Nαι γκομενα μου εφαγε.Την ηθελε περισσοτερο απο μενα και την κερδισεbarlow4 έγραψε:γκομενα σου εχει φαει?Sekeris4 έγραψε:Ο Σαββιδης εχει ενημερωθει γι αυτη τη δηλωση?Αν οχι, να παει ο γλυκος σαν αρχηγος και να του πει οτι χασαμε με 3-0 γιατι ο αντιπαλος ειχε περισσοτερο παθος και θεληση για τη νικη.Να δω μετα αν θα τον χωραει ο γαλαξιας
εχεις παθει ψυχωση με το γλυκο.
το μονο που σε νοιαζει ειναι να χωσεις γλυκο.

-
Συμφωνω απόλυταkataramenos5 έγραψε:και συνεχιζει.kataramenos5 έγραψε:Εμενα αυτο που με τρελαινει ειναι οτι στα παιχνιδια που στραβωνουν η πρωτη σοβαρη ευκαιρια του αντιπαλου ειναι γκολ.Μετα βγαζει τ απιαστα.Συμβαινει σχεδον παντα.
Μονο εμεις.
-
Συμφωνω απόλυταkataramenos5 έγραψε:και συνεχιζει.kataramenos5 έγραψε:Εμενα αυτο που με τρελαινει ειναι οτι στα παιχνιδια που στραβωνουν η πρωτη σοβαρη ευκαιρια του αντιπαλου ειναι γκολ.Μετα βγαζει τ απιαστα.Συμβαινει σχεδον παντα.
Μονο εμεις.
Επίσης ποδοσφαιριστής που τον λένε "Γλύκο" δεν μπορεί να τον έχουμε αρχηγό. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ πρέπει να λέγετε "Μπάμπης Σουγιάς" ή κάτι τέτοιο. Αρκετά με τους Γλύκους και τους Καφέδες.
Μπαίνω στο κλίμα... Προσπαθώ τουλάχιστον.
Πάντως όταν ο τεράστιος Πάμπλο Γκαρσία είχε πει «Στα τελευταία παιχνίδια έλειπε η καρδιά» ήταν όλα καλά. Για την ακρίβεια ήταν απλά... Δευτέρα. Αν το πει ο Γλύκος είναι αιτία λιθοβολισμού. Βρήκαμε νέο παίχτη να στοχοποιήσουμε τώρα. ΠΑΟΚ είσαι αφού.
Μπαίνω στο κλίμα... Προσπαθώ τουλάχιστον.
Πάντως όταν ο τεράστιος Πάμπλο Γκαρσία είχε πει «Στα τελευταία παιχνίδια έλειπε η καρδιά» ήταν όλα καλά. Για την ακρίβεια ήταν απλά... Δευτέρα. Αν το πει ο Γλύκος είναι αιτία λιθοβολισμού. Βρήκαμε νέο παίχτη να στοχοποιήσουμε τώρα. ΠΑΟΚ είσαι αφού.
μια χαρα τα ειπε ο γλυκος πανω κατω αυτο που βλεπουμε ολοι υποστηριξε οτι ψιλοτουρισμο καναμε...αυτο που δεν απαντησε ομως ειναι το γιατι...
Απογοήτευση. Μπαίνεις να διαβάσεις ποιον ευφάνταστο λόγο βρήκε κάποιος συνοπαδός για να κράξει τον Γλύκο και δεν βλέπεις κανένα νέο κράξιμο τις τελευταίες 4 ώρες. Κάνει και ένα καλό το Survivor... 

χαχαχα ηταν καλο!Sekeris4 έγραψε:Nαι γκομενα μου εφαγε.Την ηθελε περισσοτερο απο μενα και την κερδισεbarlow4 έγραψε:γκομενα σου εχει φαει?Sekeris4 έγραψε:Ο Σαββιδης εχει ενημερωθει γι αυτη τη δηλωση?Αν οχι, να παει ο γλυκος σαν αρχηγος και να του πει οτι χασαμε με 3-0 γιατι ο αντιπαλος ειχε περισσοτερο παθος και θεληση για τη νικη.Να δω μετα αν θα τον χωραει ο γαλαξιας

μην παρεξηγηθω βεβαια.ουτε θυμομουν οτι ηταν αρχηγος.ουτε ειναι ο αρχηγος που ονειρευομαι.
αλλα γραφονται υπερβολες.ε και κουραζουν.
ειπε μια παπαρια ο γλυκος κ δε θα τον χωραει ο γαλαξιας.ε ποση υπερβολη πια.κ ρε παιδι μου τον κραζεις σε καθε επιπεδο.ενω αγωνιστικα ειναι καλος.ειδικα φετος πολυ καλος.μακαρι να βρεθει κ καλυτερος καποια στιγμη αλλα στην παρουσα φαση ειναι υπερβολη να ασχολουμαστε μαζι του.υπαρχουν πολυ πιο ασταθεις στην ομαδα.τρωμε τις σαρκες μας χωρις λογο.
- Sick Bastard
Αυτό το γιατί με καίει κι εμένα κι ελάχιστους απ ότι βλέπω, ενώ παίζει να είναι το πιο σημαντικό.Sera4 έγραψε:μια χαρα τα ειπε ο γλυκος πανω κατω αυτο που βλεπουμε ολοι υποστηριξε οτι ψιλοτουρισμο καναμε...αυτο που δεν απαντησε ομως ειναι το γιατι...
Περιμένω να απαντηθεί με Πανιώνιο, αν ισχύει αυτό που έχω στο μυαλό μου, θα έχουμε μαύρο φινάλε.
- Sick Bastard
Ξεκολλα ρε κυκλοθυμικε
Θα επιστρέψει ο κανιας, θα δεσει καλυτερα ο ενρικε, θα επιστρεψει το κεντρο αμυνας, θα παρουν ανασες τσιμι-σαχοφ (να μπει κανας χαρισης στο ροτεισον), να παρει κ ανάσες ο ματος και θα τους φαμε

Θα επιστρέψει ο κανιας, θα δεσει καλυτερα ο ενρικε, θα επιστρεψει το κεντρο αμυνας, θα παρουν ανασες τσιμι-σαχοφ (να μπει κανας χαρισης στο ροτεισον), να παρει κ ανάσες ο ματος και θα τους φαμε
- Sick Bastard
Ελπίζω να είναι καθαρά αγωνιστικό ζήτημα όπως το λες κι όχι νοητικό.
Τεσπα, θα φανεί.
Τεσπα, θα φανεί.
Πωπω, πως κάνεις πια έτσι ρε Ιάσωνα μου για κείνο το καραμπάτι, την Τζόυς Ε@ίδη???Sekeris4 έγραψε:Nαι γκομενα μου εφαγε.Την ηθελε περισσοτερο απο μενα και την κερδισεbarlow4 έγραψε: γκομενα σου εχει φαει?

Καμια σχεση με την ειρηνη.Τωρα ψηνω ζαχαροπούλου αλλα γουσταρει τον μιλτο παπάρα ή παπαρά