Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Δεν τους συγκρίνω ως παίκτες, γιατί δεν ξέρω τον Μουσαϊντί. Τους συσχετίζω γιατί και οι δύο είναι Μουσουλμάνοι Αφρικανοί και η προέλευσή τους δεν σημαίνει τίποτε για την ποιότητά τους. Μπορεί και ο Τυνήσιος να προσφέρει πολλά, όπως κι ο Μαγκντί.
- trelopaoki444
Rizla έγραψε:Αποστολη ο Μαγκντι ηταν μεγαλος παιχτης μην τον συγκρινεις με τον Μπουσα.
Δεν τον ξερω τον παιχτη Μπουσαιντι,ομως πρεπει να ειναι καλυτερος του Αραμπατζη.
Παντως αυτα που λεγονται για πωληση του Κονδορα δεν μου αρεσουν...
Πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε χρηματα απο την πωληση του.
Αν τον δωσουμε ισα ισα για να γλιτωσουμε το συμβολαιο του νομιζω οτι ειναι λαθος,ασχετως αν περσι δεν εκανε την χρονια που εκανε πριν 2 χρονια.
Ο Ροτεν ειναι σε σχετικα μεγαλη ηλικια και ισως για αυτο υπαρχει μια πιθανοτητα να ερθει με τα λεφτα που μπορουμε να δωσουμε.
Εξακολουθω να αναρωτιεμαι γιατι καποιος δεν θα θελει να επενδυσει στον ΠΑΟΚ.
Σιγουρα λεφτα θα βαλει στην τσεπη του...
Οπωσδηποτε κληρωση με Αγιαξ αυριο...
Μαλλον επειδη δε μπορει να ξεπλυνει χρημα μεσω της ΠΑΕ φιλε μου. Απλα τα πραγματα
Ή επειδή υπάρχουν κάποιοι που πάνε κόντρα στο ρεύμα και στα θέλω οικογενειών :ugeek:
Τοτε ο Ζαγορακης να κοψει το λαιμο του να γινει μεγιστανας.
Κατι μου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να κανει και να χεστει στο ταληρο...
Αλλα δεν το λεω γιατι θα με παρετε με τις πετρες...

Κατι μου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να κανει και να χεστει στο ταληρο...

Αλλα δεν το λεω γιατι θα με παρετε με τις πετρες...

Αυτος το πρεπει να το γνωριζει...
Γιατι δεν το κανει ομως?

Γιατι δεν το κανει ομως?

- nyxteridas
Αν πάρουμε τον (κα)Ροτέν τι δείκτη προστασίας θα έχει;
Φίλε μου, δεν έχει να κάνει με την εθνική, ούτε με την απόδοσή τους σε 3 ματς σε τέτοιο επίπεδο. Έχει να κάνει με το γεγονός οτι είτε λόγω ταλέντου, είτε λόγω επαγγελματισμού, είτε λόγω χαμηλού επιπέδου του ελλαδιστανικου πρωταθλήματος, μπορούν να προσφέρουν. Επίσης, μην παραβλέπεις τη λέξη "αναλογικά" που συμπεριέλαβα...Επίσης, δεν τους συγκρίνω με τον Μπουσ για πολλούς και διάφορους λόγους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πόσο σου άρεσε η Εθνική Γαλλίας και η Εθνική Δανίας, ώστε να ζηλεύεις αυτούς τους παίκτες; Ειλικρινά πιστεύω ότι οι πολυδιαφημισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν δυσανάλογη προσφορά, σε σχέση με τα λεφτά που παίρνουν. Προσωπικά δεν συμφωνώ μ' αυτού του είδους τις μεταγραφές.bane1980 έγραψε:Δυστυχώς φίλε μου ο Γκοβού και ο Ρόμενταλ πιστεύω οτι θα έχουν την ίδια τουλάχιστον προσφορά, ειδικά ο Γάλλος και αναλογικά πάντα.
αυτο που με προβληματίζει είναι οτι κάποια στιγμή αυτοί θα κάνουν και ομάδα εκτός από σύνολο προσώπων, εμείς όμως θα πλησιάσουμε ποτέ το οπλοστάσιό τους?
Ας μην κατακρίνουμε μεταγραφές τύπου Μουσαϊντί. Δεν ξέρουμε τι μπορει να μας βγει. Γιατί κι ο Μαγκντι Τολμπά Αιγύπτιος ήταν, αλλά η προσφορά του θα μείνει στην ιστορία.
σημερα εμαθα στο ραδιο απο δυο δημοσιογραφους οτι ο Ευαγγελος
Μυτιληναιος ειναι παοκτσης....
Μυτιληναιος ειναι παοκτσης....
Ο αλμυρός Ρόμενταλ
Σύμφωνα με τον Έλληνα ατζέντη, που μεσολάβησε για την μεταγραφή του Ντένις Ρόμενταλ στον Ολυμπιακό, ο Δανός υπέγραψε στη νέα του ομάδα έναντι 875.000 ευρώ το χρόνο. Πριν τον Ολυμπιακό, είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ, αλλά από το κασέ του, καταλαβαίνειι κανείς, πόσο δύσκολο ήταν να σταματήσει το αεροπλάνο του στη Θεσσαλονίκη και να μη συνεχίσει για Αθήνα...
paok24
απλα γιατι καποιοι γραφανε για 300000-400000 το κασε του
Σύμφωνα με τον Έλληνα ατζέντη, που μεσολάβησε για την μεταγραφή του Ντένις Ρόμενταλ στον Ολυμπιακό, ο Δανός υπέγραψε στη νέα του ομάδα έναντι 875.000 ευρώ το χρόνο. Πριν τον Ολυμπιακό, είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ, αλλά από το κασέ του, καταλαβαίνειι κανείς, πόσο δύσκολο ήταν να σταματήσει το αεροπλάνο του στη Θεσσαλονίκη και να μη συνεχίσει για Αθήνα...
paok24
απλα γιατι καποιοι γραφανε για 300000-400000 το κασε του

Τόσα του προσέφερε ο Άγιαξ,πράγμα που είναι πάγια τακτική του συλλόγου. 

Ο Ρόμενταλ προτάθηκε πριν το Μουντιάλ με 650.000.
Κατά το Μουντιάλ ανέβηκε το κασέ του λόγω απόδοσης.
Ο Κοντρ κάνει καλή δουλειά πάντως στην πατρίδα του...
Κατά το Μουντιάλ ανέβηκε το κασέ του λόγω απόδοσης.
Ο Κοντρ κάνει καλή δουλειά πάντως στην πατρίδα του...