Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από elpaoki »

οι αρδ και ειδικα τα ραδιοφωναειναι ο χειροτερος εχθρος μας...γιατι παρα πολλοι ολο και κατι πιστευουν......
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Η ΑΕΚ έκανε ρεκορ εισιτηρίων διαρκείας στην ιστορία της, όταν ο Ντέμης ήρθε σε κόντρα με τους οργανωμένους και τους τα ξέκοψε όλα.
Ζαγοράκη τόλμησέ το, έτσι κι αλλιώς δεν έχεις να χάσεις τίποτα τώρα, πολύ σημασία τους δίνεις...ας μείνουν και απέξω από την Τούμπα χωρίς εισιτήριο, ας μπουν και μερικά πρεζόνια φυλακή, πολύ τους χαϊδέψαμε... , δεν θα ξενερώνουμε όλοι οι υπόλοιποι μια ζωή για την πάρτυ τους.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ηρεμαααααααααααααα μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Καταρχίν είναι πολύ υποτιμητικό να θεωρήσουμε ότι οι 100 που πηγανε χθες στην Τούμπα, καθώς και αυτοί που υπογράψανε αυτή την πρόχειρη και ντροπιαστική ανακοίνωση, αντιπροσωπεύουν το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ.
Οι σύνδεσμοι είναι κομμάτι από το σώμα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό.
Το πρόβλημα είναι με κάποιους υπερΠΑΟΚτσήδες ΠΑΟΚάρχες που θέλουν να διοικήσουν με τον νου τους τον ΠΑΟΚ, τους αποκαλώ "θοδωράκηδες". Αυτοί αποτελούν μία από τις γάγγραινες του ΠΑΟΚ που πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

[quote="Kolokotronis_

Η ανακοίνωση ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιον οφέλησε?

Οι μπατίρηδες θα μας δείξουν το μαλλί?[/quote]
Το λες έμεσα.
Τους χοσάδες που θέλουν να οριστούν διοίκηση πρωτοδικείου από τον Κατσαρή ;)
Οι 13 έγραψαν τίποτα για την "ιερή" επένδυση :?:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ναι καλά το θίγεις, για τους μπατίρηδες δεν έγραψαν κουβέντα..... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως σε κπς δημοσδιογραφους που θαβαν διοικηση-γλειφαν επενδυτες ταξανε πραγματα...βρε λες....? Μπα ελπιζω οχι
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sera4 έγραψε:
Realcon έγραψε:Ακούστε ΜΠΛΕ... Το σχοινί παρά τράβηξε!!!
Εαν τα βλέπετε όλα ΜΠΛΕ δικαίωμα σας. Δικαίωμα μου είναι να βλέπω σε αυτο που αγαπώ να το υπερασπίζομαι. Εαν εσείς το πληρώσατε, καλά κάνατε. Δεν έχετε όμως το δικαίωμα του αλλουνού τα χρήματα που πάνε για κάποιον σκοπό να μην πιάνουν τόπο επειδή κάποιοι θέλουν να σπάνε και να τιμωρείτε η ομάδα με χιλιάδες ευρώ.

Εάν αυτό σας ευχαριστεί... Ε τι να πω... Δεν έχω τίποτε να πω μιας και τα πληρώσατε όλα εσείς.

Που είσαι Νοτίβο μπορείς να ονομάσεις τον χειροκροτητή;
οταν σου μιλαω χωρις χαρακτηρισμους καταλαβαινεις πολυ καλα ριαλκον πως δεν μπορω να δεχτω τους δικους σου...ακου εκει μπλε...λες και ειμαι απο αλλον πλανητη...αλλα δεν πειραζει καλα να εισαι και σε ευχαριστω πολυ...

οταν λεω ολοι μαζι πληρωνουμε εννοω ολο το λαο του ΠΑΟΚ γιατι εγω ετσι τον βλεπω δεν τον διαχωριζω σε αντιθεση με αυτο που κανεις εσυ...οταν σταμπαρεις ατομα για επεισοδια καλο ειναι να το κανεις με αποδειξεις και οχι με αυθαιρετες σκεψεις στοχοποιωντας συγκεκριμενους...

υγ οπως θεωρεις τους συγκεκριμενους υπευθυνους για τραμπουκισμους και τιμωριες ετσι και η παε ειναι απολυτα υπευθυνη για τον ανοιγμα των 5 μυριων σε 2 χρονια...
Όσο για το Μπλε ζητώ ειλικρινά συγνώμη, άλλα και ειλικρινά δεν νόμιζα να πείραζε μιας και είστε. και πάλι συγνώμη δεν ήταν η πρόθεση μου. για τα υπόλοιπα... ο.ΠΑΟΚ βλέπω ότι αρχίζει και αιμορραγεί και αντί να δώσουμε χέρι βοήθειας βγάζουμε ανακοινώσεις. Αυτό θέλαμε την συγκεκριμένη στιγμή; Κανείς δεν θα έλεγε τίποτε αν οι σύνδεσμοι είχαν κινηθεί μυστικα χωρίς να.πάρει τροπή το θέμα. από την στιγμή που ήθελαν να.το δημοσιοποιήσουν... Σαφώς θα υπάρξουν και οι αντιδράσεις όπως ήταν και η δική μου. Τίποτε παρά πάνω τίποτε παρά κάτω. και πάλι συγνώμη για το Μπλε δεν περίμενα να σας πειράξει.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

τωρα εσεις θα με βρισετε αλλα εγω την αποψη μου θα την πω....απο που και ως που εκπροσςπουν τον τεραστιο ΠΑΟΚ 13 συνδεσμοι?απο που και ως που καποιοι απο αυτους κανουνε καταληψη σε ενα γηπεδο που ειναι και δικο μου?αυτοι που μαζευτηκαν εκει ειναι εκεινοι που κανανε τα επεισοδια και εφαγε η ομαδα τα προστιμα?αυτοι που ηταν εκει δεν ηταν αυτοι που φερανε και το ζαγορακη σαν απο μηχανης θεο που μαζευτηκαν σε αεροδρομια και κλεισανε δρομους να τον υποδεχτουν?ηρθε απο μονος του η με το ζορι να μας διοικησει?ποτε θα μαθουμε οτι δεν ειμαστε αφεντικα των παντων?

εχω να κανω και μερικες προτασεις....
αφου ο ζαγορ και η διοικηση σας κλεβει γιατι εμενα δε νιωθω να με εχει κλεψει ποτε...μπορειτε να ζητησετε απο τον προεδρο να φυγει...και να πατε να διοικησετε εσεις...να σας πληροφορησω ομως πως η παε δεν ειναιχρεωμενο μπακαλικο να εχεις να διαχειριστεις 5-10 εθρω και αλλα 10000 χρωστουμενα...τα χρηματα ειναι πααααρα πολλα και τα λαθη μπορει και μοιραια..

τα διαρκειας ειναι μια εμπορικη συμφωνια που αμα σε βολευει την κανεις αν οχι.....οκ....αλλα αμα αγορασεις διαρκειας το κανεις για σενα και για την ομαδα σου....δε χρειαζεται να το λες σαν να εκανες τη μεγαλυτερη θυσια....και αυτο ειναι πραγματικη παοκτσηδικη αγαπη...και δε σε κανει αφεντικο της παε...αμα παω να αγορασω παπουτσια στις εκπτωσεις αυτο δε θα με κανει αφεντικο του καταστηματος....εμποριο...δινω και παιρνω απλο...
αν λοιπον νομιζετε πως [πανε τα λεφτα σας τζαμπα η τα κανει ο ζαγορ σπιτια και αυτοκινητα μην ξαναπαρετε διαρκειας.

επισης θα μπορουσατε να μπειτε στο γηπεδο και να συμπεριφερεστε σαν να μπαινετε σε εκκλησια ετσι τιμας την ομαδα που αγαπας μπορειτε?

επισης μπορειτε να ερθετε και να διαλεγετε και να αποδεσμευετε παικτες αν νομιζτετ πως θα ειστε καλυτεροι

αλλα να ξερετε πως θα κριθειτε και εσεις...εκει να σας δω οταν θα στερειτε χρονο απο την ψυχη σας και απο την οικογενεια σας αμα θα δεχεστε να σας λενε κλεφτες

δε διαφωνω πως ο κοσμος ειναι ο βασικος επενδυτης και πως πρεπει να ενημερωνετε αλλα εχουμε χασει το
μετρο.....πυ το ειδατε γραμμενο η διοικηση να ρωταει τουσ συνδεσμιτες ποιον ποδοσφαιριστη θα παρει και ποιον θα αφησει...αμα τους εμπιστευεστε αφηστε τους...ηρθε η χρονια και δεν παιξαμε καλα?

δεν εχουμε καταλαβει 1 πραγμα οτι αυτη η διοικηση μας εδωσε την πολυτελεια να κανουμε παραπονα και κριτικη για θεματα ζωτικης σημασια στο πρωταθλημα της α εθνικης...αμα δεν ηταν αυτη η διοικηση θα βλεπαμε τα π[αιχνιδια της σουπερλιγκ στο αρης παναθηναικος απο τον καναπε μας

τελος οι υπολοιποι συνδεσμοι συμφωνουνε με αυτο το λιβελλο?αν οχι επισημη θεση δεν εχει κανεις τους να εκφρασει?

\εγω νομιζω πως οι οργανωμενοι στηριζουν την ομαδα δεν την χτυπανε
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Καταλαβαίνω την αγωνία των παιδιών, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κουβέντα αυτή "απαγορεύουμε"! Τι απαγορεύουμε και ποιοί είμαστε εμείς που απαγορεύουμε. Κι όπως πολύ σωστά λες Ζήση, που ήταν αυτά τα παιδιά να προστατέψουν το γήπεδο και την ομάδα, όταν γινόντουσαν επεισόδια και έπεφταν τα πρόστιμα βροχή; ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;
Οταν θες να είσαι κοντά στην ομάδα, να είσαι σε όλα και να την προστατεύεις όχι μόνο από τις πωλήσεις παικτών, αλλά και από τους κάφρους που κάνουν τα επεισόδια. Τα δικά μας, δικά μας και τα δικά σας δικά μας, δεν παίζει πια.

Αυτά βλέπουν και οι σοβαροί επενδυτές και κόβουν λάσπη από την ομάδα. Θα βάζουν αυτοί τα λεφτά για να διοικούν οι σύνδεσμοι; Σας φαίνεται λογικό;

Επαναλαμβάνω ότι καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία όλων. Κι εγώ αγωνιώ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε να αγωνιουμε ολοι μαζι και να τα λεμε μεταξυ μας εδω... :ugeek:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

zisis the end

δεν εχεις πολυ αδικο. Ισως να μην εχεις και πολυ δικιο αλλα και η αποψη μου συμφωνει αρκετα με τα γραπτα σου.

Χωρις να μιλαω υποτιμητικα για αυτα τα παιδια μου θυμιζουν την εξωκοινοβουλευτικη αριστερα. Εντονα.
Απο ασφαλη θεση αυτοπροσδιοριζονται κατα περισταση οπως θελουν. Εχω ακουσει και διαβασει απιστευτα πραγματα μεχρι τωρα...

Αν ολα αυτα που αφηνουν να εννοηθουν ισχυουν, ειναι πραγματικοτητα τοτε ειμαι μαζι τους. Αν ο ΘΖ παντελονιαζει πακετα ειμαι μαζι τους. Αν χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ για δικους του σκοπους ειμαι παλι μαζι τους.

Αλλα διχαστικες ανακοινωσεις με ουτοπικο υποβαθρο δεν μπορω να τις δεχτω. Δεν γινεται να ειμαστε τοσο κοντοφθαλμοι. Για μενα ειναι προτιμοτερο να φερω 3 παιχτες φαντασμα και να με κατηγορουν που τα πηρανε χωρις προσφορα παρα να με κατηγορουν πως ΚΛΕΒΩ τον ΠΑΟΚ. Ποια ομαδα δεν εφερε παλτα; Θελετε να σας θυμισω ομαδες που πεσανε κατηγορια και στην συνθεση τους ειχανε κατι τυπαια τυπου Γκερεμι που δεν πατησε ουτε το γρασιδι του γηπεδου τους;

Τον ειπανε προδοτη.. Ποιον μωρε; Τον ζαγορακη; Με το δαχτυλο στη σκανδαλη πανω απο το κεφαλι του μην υπογραψει την αποδεσμευση του Βιτολο;

Ιδου η Ροδος Ιδου και το πηδημα. Αλλα Ζαγορακη εσυ φταις. Αν η ομαδα που θελεις να κανεις απαιτει φραγκα και χρηματοδοτης ειναι ο λαος μη ριχνεις τα διαρκειας 20%. Ανεβασε τα 50%. 100%. Καποιοι θα καταλαβουνε τι θελεις να κανεις. Μαλακες ειναι οι αγγλοι που εχουνε τα φθηνα τους εισιτηρια 120€. Οχι τα διαρκειας... τα μεμονομενα. ΡΕ! Σμπαραλια και μπαζα βρηκαμε! Ανοιγανε συρταρια οταν αναλαβανε και βρισκανε σκασμενες επιταγες! Πληρωνανε σαν πουστηδες! Τα ξεχασατε;

Αφου κλεισανε οι κανουλες απο ΟΠΑΠ, ΝΟΒΑ, Κρατος, Χορηγους ρημαξε εμας. Αλλα να ξερουμε πως θα αποδωσουν οι θυσιες. Τα παραπανω φραγκα. Περασε επιτελους την νοοτροπια που ξερεις πως θα αποδωσει. Ξεκινησες το προπονητικο... Καλα... Τι να το κανουμε το προπονητικο; (Αραγε θα θυμαται κανεις πως ξεκινησε απο σενα; Σε 10; 15 χρονια;) Λεγαμε για την τουμπα. Πως την χτισανε οι παππουδες μας. Και το προπονητικο εμεις το χτισαμε. Οχι ομως με τα χερια μας οπως οι παππουδες μας αλλα με τα χρηματα μας.

Σορρυ αλλα μου τη δινει αυτη η κατασταση.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

zisis the end
συμφωνω μαζι σου ...αλλα για να μην λεμε οτι οι συνδεσμοι κανουν επισοδεια μονο ας πουμε οτι αυτοι ειναι υπευθυνοιγια την κερκιδα...αρα αυτη εφοσον αγαπανε τον ΠΑΟΚ και θελουν το καλο της ομαδας προσπαθουν με καθε τροπο να διαφυλλαζουν τα συμφεροντα της ομαδας που σημαινει αυτο να μην τιμωρειτε απο προστιμα και κεκλεισμενων...
εμενα πιο πολυ με εκνευριζει οτι: σιγουρα εχουν κανει πολλα λαθη η διοικηση και αυτος ο χειρισμος ηταν εντελως ερασιτεχνικος αλλα ομως εφοσον ειμαστε σε τοσο κρισιμη κατασταση οικονομικα απο οτι φανηκε οι συνδεσμοι ολοι ομως ας κανανε την συζητηση με την διοικηση και χωρις να παρει διαστασεις(κρυφα)...και αν δεν εβγαινε τιποτα ας εκαναν καταληψη και ολα αυτα....οι συνδεσμοι εχουν κανει αυτοκριτικη ομως οχι για τα επισοδεια που αποτελει απολεια εσοδων αλλα για τις πορειες για τους 5...και αυτο για καποιους ειναι σημαντικο αλλα τα επισοδεια ειναι πολυ πιο σημαντικα και αν πραγματικα θελουν να μην γινονται μπορουν ανετα να διαφυλαξουν την κερκιδα....ομως δυστυχως κριτικη δεν εχω δει απο αυτους...
kos

Δημοσίευση από kos »

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? αυτο το τοπικ δεν θα κλεισει ποτε.

οι εξελιξεις παντως θα ειναι απο ασχημες εως καταστροφικες. εκτος εαν πιστευουμε στα θαυματα.
δεν μπορει να γινει αλλιως οταν ειναι πλεον φανερο οτι οι δυο μοναδικες ελπιδες (ζαγορακης-βρυζας) του κοσμου για να παει μπροστα η ομαδα ειναι στα χαρακωματα και παιζουν παιχνιδια εξουσιας.

ισως μπορει να μην το εχουν αντιληφθει αλλα πλησιαζει η ωρα που θα ψαχνουμε καποιον να μας σωσει απο τους σωτηρες.

οταν βλεπεις ατομα που λενε οτι δεν ειναι παραγοντες να μαλωνουν ποιος θα σε σωσει (εγω θα σωσω τον ΠΑΟΚ. οχι, εγω θα σωσω τον ΠΑΟΚ) ειναι λογικο καποια στιγμη να πονηρευτεις. να αναρωτηθεις για το κατα ποσο ο σκοπος τους ειναι να σε σωσουν. ολα αυτα απο αγαπη για τον συλλογο και απο αισθηματα ανιοτελους προσφορας στην ομαδα? ρε δεν πατε να κανετε κανενα μπανιο και οι δυο σας?

ειναι βεβαιο οτι απο ολη αυτη την ιστορια ο συλλογος θα βγει βαρια τραυματισμενος. αυτο θα ειναι το τιμημα για την ομαδα απο την διχονια και τα παιχνιδια εξουσιας.

ειναι επισης βεβαιο οτι αυτη η διαμαχη δεν θα εχει νικητη. δεν ξερω πως μπορει να μην το βλεπουν αλλα ειναι δεδομενο οτι απο αυτη την ιστορια θα χασουν και οι δυο.

δεν μπορεις να προδιδεις τα ονειρα του Παοκτση και να περιμενεις να βγεις απο ολο αυτο ατσαλακωτος.

ο Παοκτσης θα σε τιμωρησει και θα σε τιμωρησει παραδειγματικα. με την πιο βαρια τιμωρα. με την οριστικη και αμετακλητη αρση της εμπιστοσυνης προς το προσωπο σου.

και οταν καταλαβεις οτι χωρις τον Παοκτση και την εμπιστοσυνη του εισαι ενα τιποτα θα ειναι αργα. θα εισαι απλα ενας ακομη παλαιμαχος οπως εκατονταδες αλλοι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Asimos, Zisis the end and Dimisk...
+1 Σε όλους σας!!!
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

παιδια εγω δε λεω οτι ειναι ολοι σκαρτοι δεν θελω να τα ισωπεδωνω ολα αλλα δεν εχουμε καταλαβει πως να κατηγορεις καποιον εμμεσα η αμεσσα για κλεφτη χωρις καποιες τρανταχτες αποδειξεις ειναι παρα πολυ σοβαρο....σιγουρα δεν κανουν ολοι επεισοδεια αλλα αφου εχουμε οργανωμενους με τοση δυναμη και δεν το λεω υποτιμιτικα γιατι δεν οργανωνονται και σε αλλα επιπεδα ας βγαλουν μια ανακοινωση να ενημερωνουν τον κοσμο πως οτι και να γινει σημερα δε θα αντιδρασουμε θα προστατεψουμε την ομαδα ας ενημερωσουν τα μελη τους πως εστω και ενας απο αυτους να κανει επισοδειο θα εχει κυρωσεις ας εξευγενιστουν να μη δινουν δικαιωμα σε κανεναν να κανει κριτικη στην κριτικη τους..ας οργανωθουν για να τους παραδεχτουμε και να θελουμε να μας εκπροσωπουν εγω μεχρι τωρα δε θελω....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”