Ισχύει 100%.psykoman έγραψε:Μπλάκ εννοείται ότι το παραπάνω ποστ μου είναι "συμβολικό".
Δεν περιμένω κανέναν να απαντήσει με ονόματα κτλ..
Άλλωστε όποιον και να αναφέρουν όλα καταλήγουν στην κορυφή...στον Ιβάν..
Οι πιο πολλοί δεν έχουν τα άντερα να φτάσουν εκεί...
Εγώ δεν θέλω φτάσω εκεί..για αυτό και δεν γκρινιάζω...
Άλλοι γκρινιάζουν αλλά φοβούνται...γι'αυτό φταίει ο παίκτης... φταίει ο προπονητής...φταίει ο Τ.Δ...φταιει η καθαρίστρια της ΠΑΕ...
Άλλοι φτάνουν εκεί αλλά με ισοπεδωτικο τρόπο και πολλές φορές χυδαίο...
Αυτούς που φτάνουν με κρίση και επιχειρήματα τους χαίρομαι...
Μόνο η κεφαλή μπορεί να δώσει λύσεις και να διορθώσει πράγματα...κάνεις μα κανείς άλλος...
Εγώ κάτι που θα ήθελα να ζήσω (και το αποκλείω) θα ήταν να κρίνει ο κόσμος δίκαια τον καθένα για αυτά που πραγματικά έχει ευθύνη.
Αποκλεισμός από Λέφσκι; Λουτσέσκου 100%.
Χαμένος τελικός με παίκτη παραπάνω; Λουτσέσκου 80% - παίκτες 20%.
Μη μου φορτώνεις όμως στον Λουτσέσκου και την ανανέωση ενός παίκτη (Μπράντον) που είναι 100% ξεκάθαρη επιλογή Μπότο.
Δηλαδή τον φέρνει ο Μπότο, δεν σου κάνει σαν παίκτης, αναθεματίζεις, λες δεν είναι φορ, κάνει κοντρόλ με το καλάμι κλπ κλπ και στο τέλος πάλι ρίχνεις φταίξιμο στον Λουτσέσκου επειδή λέει ανανέωσε;
Ρε ποιος τον έφερε αρχικά τον παίκτη; Ο Λουτσέσκου; Πάμε καλά;
Αντί δηλαδή να ζητάμε ευθύνες για τις λάθος κινήσεις, εμείς κοιτάμε να ζητάμε ευθύνες για το μετά;
Μετά υπάρχουν 3 χιλιάδες δεδομένα που δεν τα γνωρίζουμε.
Αν του είπαν ή Κρμέντσικ ή Μπράντον;
Αν από την αρχή η επιλογή ήταν Μπράντον και απλά ήθελαν να ρίξει τις απαιτήσεις του;
Αν 13 του Ιούνη δεν είναι κοντά σε κανέναν φορ που θα έχει τον πρώτο ρόλο;
Ναι ο προπονητής μπορεί να είπε να ανανεώσει ο χ-ψ παίκτης. Είσαι εσύ τόσο μάγκας και άξιος όσο πρέπει να του φέρεις ακόμα καλύτερο ή πετάς αετό ως συνήθως;
Χίλια δυο μπορεί να συμβαίνουν. Όχι όμως να αναλάβει ΚΑΙ αυτό το φταίξιμο ο προπονητής. Κάπου ήμαρτον..