Μια ομάδα με σοβαρή οργάνωση ναι, θα έκανε 4-5 μεταγραφές. Το ότι έχουμε 30 παίκτες ρόστερ δεν λέει τίποτα όταν οι 25 είναι κατσαπλιάδες. Από τον ΠΑΟΚ όμως δεν περιμένω τίποτα γιατί υπάρχει αυτό το αρρωστημένο σκεπτικό, ότι έχουμε 30 παίκτες, ασχέτως της ποιότητας.JohnDag έγραψε:Παντως εγώ αυτή την αφέλεια σας ή καλύτερα τον ρομαντισμό σας τον χαίρομαι. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι σημάδι ελπίδας για το μέλλον.
Δηλαδή το γεγονός ότι με ροστερ 30+ παικτών που πλέον θα έχει ένα ματς την βδομάδα και χωρίς τα έξτρα έσοδα της Ευρώπης ακόμα ονειρεύεστε την έλευση 4-5 παικταραδων, είναι εντυπωσιακό. Πως να το κάνεις; Εντυπωσιακό.
Επαναλαμβάνω, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει την παραμικρή δόση ειρωνείας. Το λέω και το εννοώ.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Δεν είναι σημάδι ελπίδας. Σημάδι αφέλειας είναι. Κανένας ρεαλισμός.JohnDag έγραψε:Παντως εγώ αυτή την αφέλεια σας ή καλύτερα τον ρομαντισμό σας τον χαίρομαι. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι σημάδι ελπίδας για το μέλλον.
Δηλαδή το γεγονός ότι με ροστερ 30+ παικτών που πλέον θα έχει ένα ματς την βδομάδα και χωρίς τα έξτρα έσοδα της Ευρώπης ακόμα ονειρεύεστε την έλευση 4-5 παικταραδων, είναι εντυπωσιακό. Πως να το κάνεις; Εντυπωσιακό.
Επαναλαμβάνω, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει την παραμικρή δόση ειρωνείας. Το λέω και το εννοώ.
Όταν δίνεις Τσόλακ για 2.5+ χαρτιά και φέρνεις Μπράντον, πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ότι ΔΕΝ πρέπει να ελπίζεις;
Μπορει να ζητουσε λεφτα ο μανατζερ του...giliopoulos έγραψε:Μα ο συνομιληκος ναρευ κοστισε παραπανω.JohnDag έγραψε:We have a winner!!!nunies4 έγραψε:Και εγω αυτό θεωρούσα ότι είναι το πλάνο.
Αλλά μήπως τελικά αυτό είναι δική μας υπόθεση μακρυά από την πραγματικότητα;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας ΤΔ με απόλυτη γνώση της αγοράς Ουκρανία -Ρωσσιας βλέπει έναν εξτρέμ σαν τον Βερμπιτς με 800.000 συμβόλαιο και το αφήνει να περάσει.
Μήπως τελικά το πλάνο ποτέ δεν περιελάμβανε αυτές τις τοπ κινήσεις;
1,5 συν 500 για 3 χρονια. Βερμπιτς κοστιζει λιγοτερο.
Αρα μην λεμε οτι να ναι.
Με τα λεφτα του Ναρευ εφερνες Βερμπιτς και κραταγες και ρεστα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι ξεκάθαρο για σένα και μένα.Blackgr4 έγραψε:Δεν είναι σημάδι ελπίδας. Σημάδι αφέλειας είναι. Κανένας ρεαλισμός.JohnDag έγραψε:Παντως εγώ αυτή την αφέλεια σας ή καλύτερα τον ρομαντισμό σας τον χαίρομαι. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι σημάδι ελπίδας για το μέλλον.
Όταν δίνεις Τσόλακ για 2.5+ χαρτιά και φέρνεις Μπράντον, πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ότι ΔΕΝ πρέπει να ελπίζεις;
Απ' ότι φαίνεται δεν είναι για όλους, κάθε άνθρωπος επεξεργαζεται διαφορετικά τα ίδια δεδομένα και φτάνει σε άλλα συμπεράσματα.
Εγω ειμαι της άποψης ότι καλό είναι να υπάρχει ελπίδα έστω και αν αυτή δεν προκύπτει από κάπου.
Αν σταματήσει να υπάρχει και αυτή γ@μηθηκε το σύμπαν μετά.
Eιλικρινα το να φυγει τωρα ο Μποτο δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.
Χειροτερη θα γινει η κατασταση παρα καλυτερη.
Να κατσουν και να υπερασπιστουν τις επιλογες τους.
Και ο Μποτο και ο Λουτσεσκου.
Και φυσικα και ο Ιβαν.
Η παραιτηση τωρα θα το κανει χειροτερο, γιατι θα δειξει οτι δεν πιστευει κανενας σε αυτο που εχει στηθει, απο το ΔΕΥΤΕΡΟ κιολας επισημο ματς της σεζον.
Η αληθεια ειναι οτι αποκλεισμοι - σοκ και δυσκολες καταστασεις εχουν ξαναγινει και θα ξαναγινουν σε ολες τις ομαδες σε ολον τον πλανητη. Και εκτος προγραμματισμου εχουμε ξαναβγει και θα ξαναβγουμε. Αυτα γινονται στο ποδοσφαιρο. Δεν αποτελει δικαιολογια αυτο. Ειναι η αληθεια.
Ο τροπος για να αντιστρεψεις το κλιμα δεν ειναι οι παραιτησεις και το να "πηδηξουν" οι υπευθυνοι απο το καραβι.
Δεν πληρωνονται μονο για τα "ευκολα" και τις νικες.
Εχετε μπροστα σας αρκετο καιρο για να δειτε τα λαθη σας και να διοθωσετε οτι μπορει να διορθωθει.
Καντε το. Αν ειστε λιγοψυχοι και δεν μπορειτε, παραιτηθειτε και αντιο.
Kαι ελπιζω αυτο που παραθετω το οποιο γραφει ο Τοσκιτσης στο facebook, να ισχυει.
Χειροτερη θα γινει η κατασταση παρα καλυτερη.
Να κατσουν και να υπερασπιστουν τις επιλογες τους.
Και ο Μποτο και ο Λουτσεσκου.
Και φυσικα και ο Ιβαν.
Η παραιτηση τωρα θα το κανει χειροτερο, γιατι θα δειξει οτι δεν πιστευει κανενας σε αυτο που εχει στηθει, απο το ΔΕΥΤΕΡΟ κιολας επισημο ματς της σεζον.
Η αληθεια ειναι οτι αποκλεισμοι - σοκ και δυσκολες καταστασεις εχουν ξαναγινει και θα ξαναγινουν σε ολες τις ομαδες σε ολον τον πλανητη. Και εκτος προγραμματισμου εχουμε ξαναβγει και θα ξαναβγουμε. Αυτα γινονται στο ποδοσφαιρο. Δεν αποτελει δικαιολογια αυτο. Ειναι η αληθεια.
Ο τροπος για να αντιστρεψεις το κλιμα δεν ειναι οι παραιτησεις και το να "πηδηξουν" οι υπευθυνοι απο το καραβι.
Δεν πληρωνονται μονο για τα "ευκολα" και τις νικες.
Εχετε μπροστα σας αρκετο καιρο για να δειτε τα λαθη σας και να διοθωσετε οτι μπορει να διορθωθει.
Καντε το. Αν ειστε λιγοψυχοι και δεν μπορειτε, παραιτηθειτε και αντιο.
Kαι ελπιζω αυτο που παραθετω το οποιο γραφει ο Τοσκιτσης στο facebook, να ισχυει.
Υπάρχουν σκέψεις παραίτησης Μπότο και ίσως γίνουν και πράξη. Ωστόσο ακόμα και εάν παραιτηθεί, η διοίκηση του συλλόγου και ο μεγαλομέτοχος δε θα κάνουν δεκτή την παραίτηση αυτήν. Ο Πορτογάλος προς τιμήν του βγήκε μπροστά χθες το βράδυ, όταν οι οπαδοί πήγαν στο αποδυτήρια και ανέλαβε την ευθύνη για το ρόστερ. Στην Τούμπα ωστόσο δε θεωρούν ότι αυτό είναι δίκαιο. Η διοίκηση πιστεύει οτι οι παίκτες, που ήρθαν έχουν να δώσουν αλλά χρειάζονται χρόνο όπως επίσης ότι η ομάδα θα χρειαστεί και άλλες μεταγραφές. Στη Μίκρας Ασίας λένε πως δε δείχνουν ο ένας τον άλλον μετά την αποτυχία αλλά θέλουν ενωμένοι να πάνε στην επόμενη ημέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 29 Ιούλ 2022, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Αν ,λέω αν πρέπει να φύγει κάποιος θα πρέπει να είναι ο Λουτσεσκου και όχι ο Μποτο
Τον Μποτο πρέπει να τον κρηνογμε τέλος της σεζόν .
Όπως φαίνεται δεν ταιριάζουν Μποτο - Λουτσε και φαίνεται στης μεταγραφές και ποιος παίζει και που παίζει
Τον Μποτο πρέπει να τον κρηνογμε τέλος της σεζόν .
Όπως φαίνεται δεν ταιριάζουν Μποτο - Λουτσε και φαίνεται στης μεταγραφές και ποιος παίζει και που παίζει
-
Το πως βιώνει ο καθένας τη σχέση του με τα 4 γράμματα είναι προσωπική υπόθεση και καλό θα ήταν να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. Το να αποκαλείς κάποιον αφελή ή ανόητο επειδή συμπεριφέρεται κάπως απέναντι σε κάτι που αγαπάει, ειναι ο ορισμός της αφέλειας που αποδίδεις στον άλλον. Ας λείπουν οι χαρακτηρισμοί.
Από μυαλοπώλες είμαστε full.
-Φίλε JohnDag σαφώς και δεν αναφέρομαι σε εσένα.
Από μυαλοπώλες είμαστε full.
-Φίλε JohnDag σαφώς και δεν αναφέρομαι σε εσένα.
Δεν γίνεται να φύγει ο Λουτσεσκου.
Υπάρχουν ρήτρες απ' ότι λένε που καθιστούν αδύνατη την παραίτηση.
Σε περίπτωση απόλυσης το ποσό αποζημίωσης είναι τεράστιο και δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί.
Επίσης, θα είναι τελείως ασοβαρο να φύγει και ο Μποτο. Δε νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση γι' αυτό. Είναι αυτονόητο.
Να κάτσουν και οι 2 και να παλέψουν με όσα μέσα διαθέτουν.
Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός είναι ο ΤΔ, αυτό είναι το ροστερ μας.
Πάμε και ότι γίνει έγινε.
Υπάρχουν ρήτρες απ' ότι λένε που καθιστούν αδύνατη την παραίτηση.
Σε περίπτωση απόλυσης το ποσό αποζημίωσης είναι τεράστιο και δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί.
Επίσης, θα είναι τελείως ασοβαρο να φύγει και ο Μποτο. Δε νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση γι' αυτό. Είναι αυτονόητο.
Να κάτσουν και οι 2 και να παλέψουν με όσα μέσα διαθέτουν.
Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός είναι ο ΤΔ, αυτό είναι το ροστερ μας.
Ή να βάλει ο λουτσεσκου λίγο νερό στο κρασι του και να πιστέψει παραπάνω τα νέα παιδιά .
Στο μπάσκετ λέγανε οι παίχτες φτιάχνουν τα συστήματα .
Δεν μπορείς να έχεις τον νταντας τον φιλιπε και τον Κουαλιατα πχ ή τον Ζιβκοβιτς και να πρέπει να τους κανείς νέο μαουρισιο κανιας και λημνιο . Και αν όντως δεν κάνουν καθόλου αυτοί σαν βασικοί πχ έχεις χρόνο να πάρεις ότι σ λείπει και ας παίζουν αλλαγή αυτά τα παιδιά …
Στο μπάσκετ λέγανε οι παίχτες φτιάχνουν τα συστήματα .
Δεν μπορείς να έχεις τον νταντας τον φιλιπε και τον Κουαλιατα πχ ή τον Ζιβκοβιτς και να πρέπει να τους κανείς νέο μαουρισιο κανιας και λημνιο . Και αν όντως δεν κάνουν καθόλου αυτοί σαν βασικοί πχ έχεις χρόνο να πάρεις ότι σ λείπει και ας παίζουν αλλαγή αυτά τα παιδιά …
Τι σοη ρητρα μπορει να καθιστα ανεφικτη τη παραιτηση μη γραφουν λαλακιες...
Ακριβως
Τα κεφαλια κατω και δουλεια ο καθενας απο το μετεριζι του για να φτασει το πλανο σε μια ολοκληρωση. Το οποιο πλανο υπαρχει τελος παντων.
Στην τελικη τι μπορει να παθουμε μεσα στην σεζον;Οτι επαθε το χαρτι δεν θα το παθουμε. 5 βγαινουν στην Ευρωπη. Ε θελει προσπαθεια να μην εισαι στους 5.
Βρειτε τι χρειαζεται (μεταγραφικα), διαμορφωστε το ροστερ οπως νομιζετε (με αποχωρησεις) και ολοκληρωστε το πλανο που ειχατε στο μυαλο σας.
Τα κεφαλια κατω και δουλεια ο καθενας απο το μετεριζι του για να φτασει το πλανο σε μια ολοκληρωση. Το οποιο πλανο υπαρχει τελος παντων.
Στην τελικη τι μπορει να παθουμε μεσα στην σεζον;Οτι επαθε το χαρτι δεν θα το παθουμε. 5 βγαινουν στην Ευρωπη. Ε θελει προσπαθεια να μην εισαι στους 5.
Βρειτε τι χρειαζεται (μεταγραφικα), διαμορφωστε το ροστερ οπως νομιζετε (με αποχωρησεις) και ολοκληρωστε το πλανο που ειχατε στο μυαλο σας.
Στο "αυτο ειναι το ροστερ μας" διαφωνω. Υπαρχει πολυ χρονος να μην μεινει το ροστερ ως εχει.JohnDag έγραψε: Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός είναι ο ΤΔ, αυτό είναι το ροστερ μας.
Προφανως ειναι πανευκολο αυτο να το λεει/γραφει καποιος και διαφορετικο να το πραξει.
Πρεπει αν γινουν πωλησεις/αποχωρησεις να εξοικονομηθουν χρηματα και να γινουν στοχευμενες ποιοτικες κινησεις.
-
- Επικοινωνία:
Σκοπός είναι να θέλουν να φέρουν και παίκτες ποιότητας και κάτι τέτοιο δεν βλέπω πουθενά στον ορίζοντα. Όχι τίποτα άλλο αλλά τελείωσαν και οι δικαιολογίες πως χωρίς Ευρώπη δεν έρχονται ποιοτικοί ποδοσφαιριστές (Pineda) η έχουν την Ελλάδα ως τελευταία επιλογή ακόμα και αν ξηλωθείς άσχημα (Magnusson-Sporar-Verbic) Υγ: Ελπίζω να μπορούμε να ακυρώσουμε Nasberg και να γλιτώσουμε ένα συμβόλαιο ενός ακόμα μέτριου ποδοσφαιριστή. Όπως έχουμε υποψιαστεί εδώ και καιρό κάποιοι προβλέπεται πολύ δύσκολη χρονιά εκτός φυσικά αν αποφασίσουν να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα και ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους προπονητής & τεχνικός διευθυντής. Αυτή η εικόνα χθες με τις αστείες κόκκινες κάρτες, το τραγικό στήσιμο και κοουτσάρισμα(που δεν θα έκανε ούτε 3χρονο) δείχνουν ότι κάτι πολύ άρρωστο ταλανίζει την ομάδαpaokpantou έγραψε:Πρέπει να αποκτηθουν τουλάχιστον 3 παίχτες ποιότητας.. Για να μην πω 5...αριστερο μπακ δεξί μπακ 10αρι σέντερ φορ αριστερό εξτρεμ και εφόσον φύγει Κουρτιτς Αουγκουστο ακόμα ένα χαφ
- Dark Knight
Τι σχέση έχει η παραίτηση με οποιοδήποτε είδος ρήτρας; Με απόλυση το καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορέσουν να λειτουργήσουν αρμονικά Μπότο - Λουτσέσκου και να βγούμε από το τέλμα, αλλά το να παίρνουμε το Νάρει και να τον βάζουμε φορ, τον Ντάντας από 6-8άρι να τον κάνουμε 10άρι, τον Κουαλιάτα με το ζόρι εξτρέμ, τον Φελίπε Σοάρες από 8άρι 10άρι, κ.ο.κ., δηλαδή άλλα χαρακτηριστικά παικτών να ζητάει ο προπονητής και άλλα να παίρνουμε, ο προπονητής από την πλευρά του να μην μπορεί να προσαρμόσει την τακτική του στα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει, είναι τέλος πάντων ένδειξη σοβαρής δυσλειτουργίας του τμήματος και οδηγός σίγουρης αποτυχίας. Αφού δεν φεύγουν, να στρώσουν κάτων πραγματικά τον κώλο του τους και να το διορθώσουν, όχι μόνο στα λόγια τα παχιά, αλλά στην πράξη!
Δεν διαφωνώ στο ότι πρέπει.DimitrisS έγραψε:Στο "αυτο ειναι το ροστερ μας" διαφωνω. Υπαρχει πολυ χρονος να μην μεινει το ροστερ ως εχει.JohnDag έγραψε: Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός είναι ο ΤΔ, αυτό είναι το ροστερ μας.
Προφανως ειναι πανευκολο αυτο να το λεει/γραφει καποιος και διαφορετικο να το πραξει.
Πρεπει αν γινουν πωλησεις/αποχωρησεις να εξοικονομηθουν χρηματα και να γινουν στοχευμενες ποιοτικες κινησεις.
Απλα έχω εκφράσει την εκτίμηση μου ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Εννοώ περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση στο ροστερ.
Το πολύ πολύ να φύγουν Κουρτιτς, Ντουγκλας ώστε:
Α) Να πεσει κι αλλο το μισθολογικο μπάτζετ.
Β) Να πάρουν περισσότερα παιχνίδια οι Νταντας και Φιλιπε στις θέσεις τους. Να δούμε αν μας κάνουν κιόλας.
Προσωπικά έτσι το βλέπω, χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα βεβαια.
Μακαρι να με διαψεύσουν οι εξελίξεις.