Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Τουλάχιστον 4-5 ξένοι θα μείνουν εκτός ευρώπης.
Αν είναι οι Taylor, Murg, Jaba μέσα σ' αυτούς θα είναι παράλληλα και μήνυμα για να αποχωρήσουν.
Αν είναι οι Taylor, Murg, Jaba μέσα σ' αυτούς θα είναι παράλληλα και μήνυμα για να αποχωρήσουν.
Ο Λημνιός αν ποτέ βγάλει την ασίστ που έβγαλε ο αντριγια στην Μαρσέιγ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο θεωρώντας πως ότι είχε να δώσει στο άθλημα το έδωσε.renegade έγραψε:Δεν ξέρω τι θα έκανε ο λυρατζης,πάντως φέτος ο λημνιός έχει καλύτερο ιντεξ από τον ζιφκο, περισσότερες τριπλες και με καλύτερο ποσοστό...και με μόλις 1/5 του μισθούjoshua έγραψε:Aν βαζαμε τον Λυρατζη να παιξει 30 παιχνιδια μπροστα,πιστευετε θα τα πηγαινε χειροτερα απο τον Λημνιο?
Υγ αν ο μποτο κάνει μεταγραφές με ιντεξ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
-
- Επικοινωνία:
Για να αναπτυχθούν οι παίκτες της Ακαδημίας(αυτοί που έχουν προδιαγραφές) κάποιοι θα πρέπει να μείνουν εκτός. Αν δεν έμεναν και κάποιοι εκτός στην χρονια που μας πέρασε(Rodrigo-Taylor-Esiti) δεν θα βλέπαμε ποτέ Λυρατζη-Τσιγγάρα και μάλλον θα ανήκαν σε άλλες ομάδες πλέον.Ο αρχηγός ο τελευταίος λόγος που θα ανανεώσει είναι ο αγωνιστικός. Εκτός αν περιμένεις στην κατάσταση που βρίσκεται να ανταπεξέλθει σε πάνω από 10 παιχνίδια όλη την χρονια. Αντί να γεμίσουμε τα κενά του ρόστερ(στο rotation) με μετριότητες ας τζογάρουμε σε δικά μας παιδια.Οποτε το κάναμε μόνο κερδισμένοι βγήκαμε (Σαλπιγγίδης, Πέλκας,Κίτσιου,Kace,Αθανασιάδης,Τζόλης,Γιαννούλης,Μυστακιδης(πριν τον τραυματισμό του),Λύρατζης,Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης.......Ας κάτσουν να δουλέψουν λοιπόν αυτοί που πρέπει με ποιοτικά ταλέντα όπως Κούτσιας,Κωνσταντέλιας,Βρακας,Τάχατος κτλ όπως κάνουν παντού στην Ευρώπη! Και μιας και αναφέρεις 16χρονα......Να θυμάσαι τα ονόματα των Γκιντέρσου και Στέφανου ΤζίμαNapoli4 έγραψε:Βρε μια χαρά βρίσκεις τους 8... Και κάτι 16χρονα βάζεις, όλα καλά.
Το θέμα είναι πως αυτοί δεν είναι ενεργά μέλη του ρόστερ και κάποιος θα μείνει εκτός για να μπουν αυτοί.
Πχ με αριστερά Μπακ Ραφα-Βιειρινια-Τσαουση, λογικά ο αρχηγός θα μείνει εκτός....
- invincible
Την εποχή που πείρε η Ελλαδα το EURO είχε παίχτες από Καμπιονάτο , Ισπανία , Αγγλία.
Τώρα έχει παίχτες που παίζουν στο Ολλανδικό... Ο Λημνιός είναι defensive winger, τύπου έχω έναν Ματος που βγαίνει μπροστά και αυτός να καλύπτει τα νότα....
Εχουν δίκιο εδώ οι μοντς τι συζητάτε για Λημνιό? Αλλάξτε συζήτηση....
Τώρα έχει παίχτες που παίζουν στο Ολλανδικό... Ο Λημνιός είναι defensive winger, τύπου έχω έναν Ματος που βγαίνει μπροστά και αυτός να καλύπτει τα νότα....
Εχουν δίκιο εδώ οι μοντς τι συζητάτε για Λημνιό? Αλλάξτε συζήτηση....
john4serres έγραψε:Τουλάχιστον 4-5 ξένοι θα μείνουν εκτός ευρώπης.
Όπως έγραψα αν υπολογίσουμε και αυτούς που γράφεις στο ροστερ το 4-5 είναι μικρό νούμερο.
Πρέπει εκτός από τον 2ο τερματοφύλακα που θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι Έλληνας, να πάρουμε και άλλους Έλληνες στις 6-7 προσθήκες που μένουν.
Ο Λημνιος θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς, μόνο και μόνο γι'αυτόν τον λόγο.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα,είναι ένας καλός παίχτης όμως και πάνω απ'όλα γηγενής.
- FreeWatcher
Τι έχει ο Λημνιός τι έχει? Πως το πες αυτό renegade? Intex? Καλυτερο απτον ζιφκο? Ρε που τα βρισκετε κ τα λέτε όλα αυτά τα ασχετα απο την μπαλα ρε παιδια. Αν του πεταξω τη μπαλα ψηλα μπορει να την κατεβασει ο Λημνιος? Ουτε παπί εχει καλυτερο του ζιφκο ο Λημνιος οχι intex! Τι λέγατε ολοι ρε παληκαρια οταν εφυγε και τι τωρα??? Δεν εχετε δικη σας αποψη? Σοβαρα αναρωτιεμαι... Με ολη την καλη διαθεσηrenegade έγραψε:Δεν ξέρω τι θα έκανε ο λυρατζης,πάντως φέτος ο λημνιός έχει καλύτερο ιντεξ από τον ζιφκο, περισσότερες τριπλες και με καλύτερο ποσοστό...και με μόλις 1/5 του μισθούjoshua έγραψε:Aν βαζαμε τον Λυρατζη να παιξει 30 παιχνιδια μπροστα,πιστευετε θα τα πηγαινε χειροτερα απο τον Λημνιο?
Προσωπικά κρίνοντας τους παίχτες που έχουμε δεξιά, δηλαδή αντρίγια, λύρατζη, σάστρε και λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση σε Λημνιό με αγορά τουλάχιστον που σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε ένα σημαντικό ποσό.
πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά του λημνιού τα καλύπτουν σε πολύ σημαντικό βαθμό και η προσωπική μου γνώμη με μεγαλύτερη ποιότητα οι τρεις προαναφερθέντες. Εάν έπρεπε να έχω εκεί δεξιά έναν παίχτη έλληνα δεν το συζητάω για τον τάχατο. έχει δείξει πέρσι ότι μπορεί αθλητικά να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. και παίζει και όλη την πλευρά ... δεν τον φοβάμαι καθόλου ακόμα και σαν δεξιό χάφ.
η ομάδα αυτό που της λείπει δεξιά μπροστά είναι η ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, το γκολ και η ασίστ από αυτή την πλευρά. Εκεί πιτσιρικάδες έχουμε τον Σμυρλή και 2 3 ακόμα αλλά είναι ακόμα μικροί. του χρόνου ίσως ...
Έλληνας εκεί δεν υπάρχει καλύτερος για αυτό παίζει ο λημνιός. ο χατζηγιοβάνης είχε προδιαγραφές αλλά μάλλον δεν τον βοηθάει το μυαλό του και πλέον πήρε μεταγραφή Τουρκία.
πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά του λημνιού τα καλύπτουν σε πολύ σημαντικό βαθμό και η προσωπική μου γνώμη με μεγαλύτερη ποιότητα οι τρεις προαναφερθέντες. Εάν έπρεπε να έχω εκεί δεξιά έναν παίχτη έλληνα δεν το συζητάω για τον τάχατο. έχει δείξει πέρσι ότι μπορεί αθλητικά να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. και παίζει και όλη την πλευρά ... δεν τον φοβάμαι καθόλου ακόμα και σαν δεξιό χάφ.
η ομάδα αυτό που της λείπει δεξιά μπροστά είναι η ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, το γκολ και η ασίστ από αυτή την πλευρά. Εκεί πιτσιρικάδες έχουμε τον Σμυρλή και 2 3 ακόμα αλλά είναι ακόμα μικροί. του χρόνου ίσως ...
Έλληνας εκεί δεν υπάρχει καλύτερος για αυτό παίζει ο λημνιός. ο χατζηγιοβάνης είχε προδιαγραφές αλλά μάλλον δεν τον βοηθάει το μυαλό του και πλέον πήρε μεταγραφή Τουρκία.
-
ΜΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΕ. Δευτέρα είναι σήμερα πρέπει κάτι να βρούμε να συζητήσουμε γιατί σκεφτόμαστε τον Λημνιό με το ΠΑΣΟΚΙ iοχτώ. Άντε μας γανιασες!
αρχικα η τβεντε θελει να τον κρατησει (και γιατι να μην θελει να κρατησει τον δευτερο της σκορερ?) αλλα πότε εδωσε η τβεντε το ποσο που απαιτειται για υην αποκτηση του λημνιου?joshua έγραψε:Kαι γιατι δεν τον κραταει η Τβεντε που βγηκε τεταρτη στην Ολλανδια? Μην μου πεις οτι δεν μπορει να δωσει 2-3 μυρια για 24χρονο αν τον πιστευε.renegade έγραψε:Δεν ξέρω τι θα έκανε ο λυρατζης,πάντως φέτος ο λημνιός έχει καλύτερο ιντεξ από τον ζιφκο, περισσότερες τριπλες και με καλύτερο ποσοστό...και με μόλις 1/5 του μισθούjoshua έγραψε:Aν βαζαμε τον Λυρατζη να παιξει 30 παιχνιδια μπροστα,πιστευετε θα τα πηγαινε χειροτερα απο τον Λημνιο?
Υ.Γ 2 μυρια παιρνει ο Ζιφκοβιτς?
η τβεντε κατα σχεδον αποκλειστικοτητα παιρνει ελευθερους παικτες με ταβανι αγορας το 1 εκατομμυριο.
Αρα η ερωτηση γιατι δεν τον ραταει ειναι λιγο ακυρη.
υγ οχι 1 εκατομμυριο κα ο λημνιος 2 κατοσταρικα
υγ2 εναν παικτη για 1500 λεπτα θελουμε εκει δεξια,οχι καποιονπου θα παρει την ομαδα στις πλατες του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 06 Ιουν 2022, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες 2-3 μέρες με κάποιους, να τους μιλάς δηλαδή ποδοσφαιρικά και να απαντάνε με μια ξερολιαση και μια στραβοστομια λες και απευθύνονται στους υποτακτικους τους είναι καινούργιο επικτητο trait ή πάθανε τιλτ από τις πολλές μεταγραφές τόσο νωρίς στην σεζόν;
Από ενδιαφέρον ρωτάω.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ενδιαφέρον ρωτάω.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν λοιπόν ο λημνιος δεν έχει τα χαρακτηριστικά, όπως αναφέρθηκε τότε για ποιο λόγο να τον φέρεις?
Ας πάρει την θέση του ένας νεότερος.
Πώς θα εξελίξεις το πρότζεκτ σου, ότι πρέπει επίσης να βγάζω παίκτες?
Δανεικός, πρώην, χωρίς χαρακτηριστικά, το 1/5 του κόστους του ζιφκο όπως γράφτηκε αλλά το 1/5 επίσης του Τσαούση ή όποιου άλλου.
4-5 Να μας βγουν αστέρια από τις μεταγραφές θα είμαστε καλύτεροι από το πέρσι.
Τον χειμώνα προσθέτεις άλλον έναν κι όχι δύο.
Τέλος και λίγος χώρος για τους μικρούς.
Αν το πρότζεκτ του Μποτο αποδώσει σε κάποιο βαθμό και δώσει όραμα, ομορφιά και όρεξη στον οπαδό δεν θα χαλαστει καθόλου να βλέπει τσαουση, Κωνσταντελια, κουτσια και ταχατο
Ας πάρει την θέση του ένας νεότερος.
Πώς θα εξελίξεις το πρότζεκτ σου, ότι πρέπει επίσης να βγάζω παίκτες?
Δανεικός, πρώην, χωρίς χαρακτηριστικά, το 1/5 του κόστους του ζιφκο όπως γράφτηκε αλλά το 1/5 επίσης του Τσαούση ή όποιου άλλου.
4-5 Να μας βγουν αστέρια από τις μεταγραφές θα είμαστε καλύτεροι από το πέρσι.
Τον χειμώνα προσθέτεις άλλον έναν κι όχι δύο.
Τέλος και λίγος χώρος για τους μικρούς.
Αν το πρότζεκτ του Μποτο αποδώσει σε κάποιο βαθμό και δώσει όραμα, ομορφιά και όρεξη στον οπαδό δεν θα χαλαστει καθόλου να βλέπει τσαουση, Κωνσταντελια, κουτσια και ταχατο
Μax,ο λόγος γίνεται για την Ευρωπαϊκή λίστα, τουλάχιστον αυτό με καίει εμένα γιατί άλλο είναι να έχεις διαθέσιμο με την Χ Μαρσειγ στους 8 τον Λημνιο και άλλο τον Τάχατο που γράφει ο tad.
Περί Λημνιου. Αν τον θέλει ο Μποτο και ο Λουτσε ας τον φέρουν
Πάντως μια χαρά κολάει με τον Σαστρε. Όσο καλά κολαει ο Λύρα με Ζιφκο.
Πάντως μια χαρά κολάει με τον Σαστρε. Όσο καλά κολαει ο Λύρα με Ζιφκο.
- kataramenos5
Νατα, να τα...Αγαλι αγαλι γινεται..sourmenetes έγραψε:Εμενα προσωπικά ο Λημνιός δε με χαλάει σαν 4 η λύση. Συνυπολογιζω ότι είναι Έλληνας ξέρει την ομάδα κτλ κτλ.
Αν φέρω 2 βαρβατα εξτρεμ που μαζί με ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ θα είναι βασικοί και 4ος ο Λημνιός δε με χαλάει.
Αλλά ξεκίνησε ένα θέμα πάλι από το πουθενά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φτανει ρε Κυρ Κυρ ποσους λογαριασμους ανοιξες εδω μεσα?
Ο Λημνιος δεν ειναι κανονικο εξτρεμ,τελος. Ανηκει στην ειδικη κατηγορια "" εξτρεμ"που αρεσουν στο Λουτσεσκου "
ΥΓ Τζαμπα πανηγυριζαμε ρε γμτ?
Να πάμε ευρώπη με τους Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλια, Βρακά, Ταχατο, Κούτσια, Τσαούση, Λύρατζη, Τσιγγάρα, Ταλιχμανίδη κτλ. 3ήμερη σχολική εκδρομή θα είναι αυτό και ο Λουτσέσκου θα τρέχει απο δωμάτιο σε δωμάτιο να τους λέει να πέσουν για ύπνο. Ο Ζαμπά θα είναι ο τύπος που έχει κοπεί 4 χρονιές συνεχόμενα και κάθεται στο τελευταίο θρανίο.