Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

johnpet έγραψε:
WeWillRockYou έγραψε:Διαβάζοντας τα ποστ του johnpet στις τελευταίες σελίδες, η χρήση των ''ρητορικών'' ερωτήσεων, μου θύμισε τον τρόπο με τον οποίο μιλούν κάτι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αθλητικών εκπομπών της πόλης, όταν θέλουν να προσελκύσουν κοινό, δημιουργώντας σούσουρο, γύρω από διάφορα θέματα. Δεν ενδιαφέρονται να πληροφορήσουν πραγματικά, ούτε να ασκήσουν κριτική για κάτι. Μόνο να δημιουργήσουν θέμα, γιατί έχουν κέρδος από αυτό.
Η δε τελευταία ανάρτηση για τη μεταγραφή Μανωλά, επιβεβαιώνει και τις προθέσεις.
Λέτε, λέτε, λέτε, μόνο για την ταμπακιέρα δε λέτε. Γιατί η συνάντηση αποδείχθηκε ότι έγινε, όπως και τα υπόλοιπα θα αποδειχθούν ότι ειπώθηκαν, υπομονή εδω είμαστε και θα φανεί ποιός λέει αλήθειες.
Τι είναι αυτό που δεν έχει σχολιαστεί;
Το εχθρικό περιβάλλον πολιτικά και επιχειρηματικά; Το έχουμε όλοι διαπιστώσει, από την υπόθεση πολυιδιοκτησίας μέχρι τις εξελίξεις της νέα Τούμπας. Ενώ υπάρχουν καθημερινά γεγονότα που το υπενθυμίζουν και σχολιάζονται συνήθως στα κατάλληλα τόπικ.
Ότι ο κορωνοιός απαιτεί λελογισμένες κινήσεις, διότι το μέλλον είναι αβέβαιο και τα έσοδα μειωμένα;
Ότι το να εισέρχονται οι οπαδοί στο γήπεδο είναι καταστροφικό από όλες τις απόψεις, ειδικά όταν γίνονται συλλήψεις ανεμβολίαστων (!) οπαδών, και δίνεται πάτημα για επιπλέον κυρώσεις;
Εννοείται πως με όλα αυτά τα δεδομένα δεν θα γίνει κάποιο μεγάλο άνοιγμα οικονομικά.
Το ότι η ομάδα δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, αναιρείται από μόνο του ως γεγονός, με την διενέργεια πολύωρης συνάντησης ενημέρωσης με οπαδούς, καθώς και από την επιβεβαιωμένη καθημερινή επικοινωνία με τους παίκτες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παντως το καλο ειναι οτι εχουμε 2 αλλοθρησκους πληροφοριοδοτες εδω μεσα. Ο ενας μεταφερει το γαυρικο στρατοπεδο και ο αλλος φημες απο τη γειτονια
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο τύπος γράφει αποκλειστικά με στόχο να δηλητηριάσει την ατμόσφαιρα στο φόρουμ.
Όσα γράφει είναι στοχευμένα για να μας γεμίσουν τοξικότητα.
Έχει τόσο κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν, που προβάλλει εδώ μέσα τις ενδόμυχες επιθυμίες του. Και είναι και άγαρμπος αφού κάνει μπαμ η ηλίθια προκλητική του διάθεση
Προφανώς δεν έχει θέση στο ΠΑΟΚμανια. Είναι εχθρός του ΠΑΟΚ αποδεδειγμένα. Και τους εχθρους μας ή τους πατάμε ή τους πετάμε. Άμεσα. ΕΞΩ
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

johnpet έγραψε:
GEOL έγραψε:Καπάκι και η είδηση !!! για τη μεταγραφή και του 2ου MVP των αγώνων με τα Νησιά Φερόε για να συνεχιστεί το φάγωμα εδώ μέσα αφού εμείς φέρνουμε Ζαμπά :mrgreen: Τι ακριβώς περιμένετε και τον κρατάτε ακόμη εδώ μέσα φίλοι admins? Παραθέτω - σαν υπενθύμιση - και τον ορισμό της προβοκάτσιας: Γενικά προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο.https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1
Εγώ πες ότι είμαι προβοκάτορας, εσύ βγες και πες ότι είσαι ευχαριστημένος με τον Ζαμπά.
Εάν είσαι τότε θέλεις τον ΠΑΟΚ μικρομεσαίο.
Εγώ που είμαι προβοκάτορας δεν γουστάρω τον ΠΑΟΚ μικρομεσαίο, εγώ τον θέλω πρώτο και τους Ζαμπάδες, τους Καγκάβες και τα άλλα λιμά να τα παίρνει ο γαύρος.
Συνεννοηθήκαμε?

Με συγκίνησες ρε μπαγάσα.
Σπανίζουν τέτοιοι αγνοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στις μέρες μας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αφού ο γαύρος ανακοίνωσε την πουτανα του Κλάους,να φέρουμε και εμείς πίσω τον Κλάους να βγάλει γούστα ξανά.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να κάθεται να μιλάει ο Ιβάν με τους συνδέσμους ενώ η επικοινωνία προς όλους τους οπαδούς είναι ότι να ναι απο την διοίκηση.
Αλλά και ακόμα και να μίλησε και αν όντως αυτά συζητήθηκαν (που εγώ αμφιβάλλω) δεν βλέπω κάτι περίεργο στην ατζέντα.
Όλοι ξέρουμε πόσο σκατά είναι το πολιτικό κλίμα, όλοι ξέρουμε τα σκατά του COVID στις επιχειρήσεις και όλοι ξέρουμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα χαλινάρι στις μπούκες στο γήπεδο και τα άλλα ωραία. Μια μεταγραφή τον χρόνο την πληρώνουμε πρόστιμα.
Τώρα αυτά για ότι θα παρατήσει την ομάδα και τέτοια χαζά οκ είπαμε αυτά είναι μαλακίες...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Αχ, να χαρείτε, σας αγαπώ σας εκτιμώ, αλλά

ΧΕΣΤΕ ΜΕ

με τις γεωπολιτικές διεργασίες και τα Ηνωμένα Έθνη και το πολιτικό κλίμα και τον Covid, εντάξει;

Το ότι η ομάδα δεν έχει ένα μπούσουλα δεν έχει να κάνει με τίποτα από όλα αυτά που προτάσετε σαν επιχείρημα κουβέρτα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:O johnpet είναι παρελθόν από το φόρουμ.

Του ευχόμαστε να υποστηρίζει σθεναρά την ομάδα του και υγεία στους παίκτες αυτής.
Οπότε ας προχωρήσουμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Το ότι σου στήσαν ολόκληρη ιστορία με Μαρούπες και Αρκούδες ενώ ήσουν πρώτος και το ανακοινώσαν εν ώρα αγώνα (ελπίζοντας σε μπούκα) και μετά σε κάναν και να φαίνεσαι ευνοημένος πολιτική απόφαση δεν ήταν? Σε έκανε ή δεν σε έκανε μπουρδέλο?
COVID wise: Δε ξέρω που δουλεύεις φίλε και δεν με νοιάζει. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η παγκόσμια οικονομία έφαγε ένα τεράστιο πούτσο λόγω COVID. Ειδικά ο τουρισμός, οι μεταφορές και η φιλοξενία γαμήθηκαν. Αν δεν κάνω λάθος ένα μεγάλο μέρος των επενδύσεων Ιβάν είναι σε αυτούς τους τομείς. Ακόμα και τομείς που δεν επηρεάστηκαν άμεσα γαμήθηκαν έμμεσα απο αυξημένα κόστη, ελλείψεις κτλπ. Οπότε ναι αν ο τζίρος των εταιριών του Σαββίδη έπεσε θα σκεφτεί ακόμα περισσότερο να ρίξει λεφτά σε μια μη κερδοφόρα εταιρεία όπως είναι η ΠΑΕ>

Οκ ξέρουμε πόσο σκατά είναι η οργάνωση της ΠΑΕ. Αλλά δεν είναι σε γυάλινη μπάλλα που τίποτα δεν την αγγίζει και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γεννώνται εκ των έσω. Κάπου ώπα, να χουμε και ένα μετρο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Του ευχόμαστε να υποστηρίζει σθεναρά την ομάδα του και υγεία στους παίκτες αυτής.
Γμτ...δεν πρόλαβα να του απαντήσω όπως έπρεπε..
Δεν πειράζει, καλή καρδιά...

Και γσμω το θρήνο και τον Πειραιά!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

NikLiverpool έγραψε:Το ότι σου στήσαν ολόκληρη ιστορία με Μαρούπες και Αρκούδες ενώ ήσουν πρώτος και το ανακοινώσαν εν ώρα αγώνα (ελπίζοντας σε μπούκα) και μετά σε κάναν και να φαίνεσαι ευνοημένος πολιτική απόφαση δεν ήταν? Σε έκανε ή δεν σε έκανε μπουρδέλο?
COVID wise: Δε ξέρω που δουλεύεις φίλε και δεν με νοιάζει. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η παγκόσμια οικονομία έφαγε ένα τεράστιο πούτσο λόγω COVID. Ειδικά ο τουρισμός, οι μεταφορές και η φιλοξενία γαμήθηκαν. Αν δεν κάνω λάθος ένα μεγάλο μέρος των επενδύσεων Ιβάν είναι σε αυτούς τους τομείς. Ακόμα και τομείς που δεν επηρεάστηκαν άμεσα γαμήθηκαν έμμεσα απο αυξημένα κόστη, ελλείψεις κτλπ. Οπότε ναι αν ο τζίρος των εταιριών του Σαββίδη έπεσε θα σκεφτεί ακόμα περισσότερο να ρίξει λεφτά σε μια μη κερδοφόρα εταιρεία όπως είναι η ΠΑΕ>

Οκ ξέρουμε πόσο σκατά είναι η οργάνωση της ΠΑΕ. Αλλά δεν είναι σε γυάλινη μπάλλα που τίποτα δεν την αγγίζει και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γεννώνται εκ των έσω. Κάπου ώπα, να χουμε και ένα μετρο.
Αυτό λέω, να έχουμε κι ένα μέτρο.
Όλες οι καταστάσεις που περιγράφεις επηρεάζουν τους πάντες στον κόσμο κι όμως μια χαρά δουλεύουν και τρέχουν τις ομάδες τους. Οπότε δεν έχει να κάνει.
Ναι, η Μαρούπα κι ο Αυγενάκης είναι θέμα, αλλά δεν φταίνε αυτοί που η ομάδα έφερε πχ, τον Μελιόπουλο με 800 χιλιάρικα, τον Εσίτι με 3,5 μύρια κι ότι ξεχνούσε τα δελτία στους αγώνες για καμιά 20αρια μέρες.
Οπότε ναι, να έχουμε κι ένα μέτρο, χαίρομαι που συμφωνούμε.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

NikLiverpool έγραψε:Το ότι σου στήσαν ολόκληρη ιστορία με Μαρούπες και Αρκούδες ενώ ήσουν πρώτος και το ανακοινώσαν εν ώρα αγώνα (ελπίζοντας σε μπούκα) και μετά σε κάναν και να φαίνεσαι ευνοημένος πολιτική απόφαση δεν ήταν? Σε έκανε ή δεν σε έκανε μπουρδέλο?

++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Θα συνεχίσει το έργο του από την εκπομπή του στο ράδιο, όπως κάνει τον τελευταίο καιρό.
Από τότε που το γύρισε και από βουνό ο Ιβάν έγινε το πρόβλημα του.
Για προσωπικούς ιδιοτελείς λόγους, απόλυση συγγενικού του προσώπου.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Θα συνεχίσει το έργο του από την εκπομπή του στο ράδιο, όπως κάνει τον τελευταίο καιρό.
Από τότε που το γύρισε και από βουνό ο Ιβάν έγινε το πρόβλημα του.
Για προσωπικούς ιδιοτελείς λόγους, απόλυση συγγενικού του προσώπου.
''Το Βουνό είναι παντού, αποκτά αυτό που θέλει, επιβάλλει τους δικούς του όρους, έχει την ηθική οδηγό του και τη νοικοκυροσύνη με ότι ασχολείται, ως κυρίαρχο δεδομένο''.
https://thessports.gr/194646/%cf%84%ce% ... %85%cf%82/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”