Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ποσο δυσκολο ειναι να παρεις τα λεφτα απο Λημνιο,Πασχα και Τσουμπα και να παρεις δεξι μπακ και φορ. Και ολα τα αλλα απο Ευρωπη βαλτα στην ακρη για το ελλειμα ρε γμτ. 2 παιχτες θελουμε και ειμαστε κομπλε. Αλλα παιχταραδες.
- john4serres
Πολλά μου φαίνονται τα 3,5 για Τσολακ αλλά οκ αν είναι η επιλογή Ρεμπε Άμπελ...invincible έγραψε:Μουστάκιας είπε πριν από λίγο:
Γιαννούλης νέο τριετές με 500 τον χρόνο και χωρίς ρήτρα!
Αύριο το μεσημέρι ανακοινώνεται επιθετικός που είναι Θεσσαλονίκη. Εύχεται να είναι ο Τσολακ έχει αυτή την αίσθηση.
Ο Λημνίος έκανε τεστ πάλι βγήκε ασθενές θετικό ενώ πριν τρεις μέρες αρνητικό. Ψάχνει 2 αρνητικά. Αλλο ένα αρνητικό δηλαδή
5εκ. τον πουλάει η Ριέκα τον Τσολάκ και 3,5εκ. δίνει ο ΠΑΟΚ με ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Πόνσε είναι και αυτός βασική επιλογή λέει αν χαλάσει του Τσολακ.
1,5 εκ για Πασχαλακη
Καταλήγει σε δεξί φουλ μπακ και μπορεί και αυτός μέχρι αύριο να κλείσει.
- invincible
Πλάκα κάνεις? Εγκεφαλική διέργεση κ διευρυνση των οριζοντων ? Πάνε παίξε go και κάνε ένα ταξίδι στην Ταιλάνδη καλύτεραGospi έγραψε:Εγω ευτυχως δεν το εκανα με.προσδοκια ευρεσης δουλειας, αλλα κυριως για την εγκεφαλικη διεγερση και την διευρυνση των οριζοντων!invincible έγραψε:Gospi έγραψε:

Κάποιος που έχει παρακολουθήσει τον colak μπορεί να μου πει γιατί ένας τόσο καλός παίχτης παίζει στην Ριέκα και όχι στο γερμανικό πρωτάθλημα;
Και επίσης είναι καλύτερος από τον ακπομ;
Και επίσης είναι καλύτερος από τον ακπομ;
Μαλλον δεν εχεις ιδεα απο το ποσο βαρετος ειναι ο κοσμος της δικηγοριας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, που χαμπάρι δεν πήραν την πώληση του Ακπόμ απ' την Παρασκευή, ξέρουν ότι ο επιθετικός είναι Θεσσαλονίκη αλλά ακόμα δεν τα έχουμε βρει με την ομάδα του, με 1,5 εκ διαφορά
Και έχουμε σταντ μπαι κι άλλον, στο διπλανό δωμάτιο.

Και έχουμε σταντ μπαι κι άλλον, στο διπλανό δωμάτιο.

- zarathustra79
Rebbe πες τους 3,5Μ συν άλλα 500 αμα μπούμε σε ομίλους. Χατηρικά επειδή είμαστε μεγαλόψυχοι δωστους κ ενα 15% από το κέρδος στην επόμενη πώληση. Άντε όλα εμείς θα στα λέμε?? Μεταξύ μας θα έπρεπε να μας κάνουν κ ένα γερό σκόντο για το 1,3M που τους είχαμε δώσει για τον leovac...
Bono. κλασσικά κάνουν εκτιμήσεις και τις παρουσιάζουν ως πληροφορίες.
Bono. κλασσικά κάνουν εκτιμήσεις και τις παρουσιάζουν ως πληροφορίες.
Στο Suits ενδιαφέρον φαίνεταιGospi έγραψε:Μαλλον δεν εχεις ιδεα απο το ποσο βαρετος ειναι ο κοσμος της δικηγοριας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

- pisakaipoupoula
Κάπου γράφτηκε ότι πρώτη επιλογή είναι ο Πόνσε της αεκ και μετά ο Τσόλακ
Τα παστελώνει ο Πόνσε αλλά είναι στυλ Πρίγιοβιτς, ρίχνει άγκυρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, καμία σχέση με Ακπόμ.
μηπως μπορουμε να εχουμε ενημερωση απο τον φονια αν ο παιχτης τελειωσε τις ιατρικες εξτασεις και ετοιμαζουν το βιντεο τωρα;;;
γιατι ειπε σε μια ωρα δυο ωρες θα βγει το ονομα και εχουν περασει πεντε
γιατι ειπε σε μια ωρα δυο ωρες θα βγει το ονομα και εχουν περασει πεντε
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καμία σχέση με Πριγιοβιτς αδερφέ. Πολύ πιο ευκίνητος και σε καμία περίπτωση βαρύ και μονοδιάστατο φορ. Μόνο από το ύψος να το δεις. 1.81.Bono. έγραψε:Τα παστελώνει ο Πόνσε αλλά είναι στυλ Πρίγιοβιτς, ρίχνει άγκυρα μέσα στην μεγάλη περιοχή, καμία σχέση με Ακπόμ.
- invincible
Επίσης ο Μουστάκιας είπε στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ είπε έχει κάνει μία νέα ομάδα 4 δικηγόρων που οι 2 είναι Ελβετοί από το CAS και ετοιμάζουν εκπλήξεις για τον γαυρο με καταγγελίες φέτος.
Ναι είπε και ο Πονσε είναι βασική επιλογή. Και λόγο Ρωσίας πιο εύκολο μπορεί να γίνει και στα λεφτά . Η Σπαρτακ έχει 4 φορ και τα 4 είναι καλά εξίσου.
Επίσης είπε ότι τελικά ο ΠΑΟΚ παίρνει 3εκ καθαρά και το ποσοστό της Αρσεναλ το πληρώνει η Μιλντεσμπρο!
Τέλος ο Μουστάκιας είπε ότι ναι υπάρχει παιχτης 100% στην Θεσσαλονίκη ΑΥΤΑ
Ναι είπε και ο Πονσε είναι βασική επιλογή. Και λόγο Ρωσίας πιο εύκολο μπορεί να γίνει και στα λεφτά . Η Σπαρτακ έχει 4 φορ και τα 4 είναι καλά εξίσου.
Επίσης είπε ότι τελικά ο ΠΑΟΚ παίρνει 3εκ καθαρά και το ποσοστό της Αρσεναλ το πληρώνει η Μιλντεσμπρο!
Τέλος ο Μουστάκιας είπε ότι ναι υπάρχει παιχτης 100% στην Θεσσαλονίκη ΑΥΤΑ

- invincible
Α και ξέχασα ότι είπε είναι 100% σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει 3 εκ καθαρά έβαλε 10% μεταπώληση και το ποσοστό της Αρσεναλ το πληρώνει η Μιλντεςμπρο! Πως έγινε αυτό τώρα...
Αυτες οι Αμερικανικες σειρες μας τα χουν διαλυσει ολα! Γεμιζουν τα νεα παιδια με ψευδαισθησεις! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]gika έγραψε:Στο Suits ενδιαφέρον φαίνεταιGospi έγραψε:Μαλλον δεν εχεις ιδεα απο το ποσο βαρετος ειναι ο κοσμος της δικηγοριας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Μερα με νυχτα ενα πραγμα...