Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από DimitrisS »

Apegner έγραψε:Παίδες δεν ξέρω αν έχει αν έχει ειπωθεί μόλις άκουσα στην σημερινή εκπομπή του Γεωργίου ότι σύμφωνα με πηγές του από τον ΠΑΟΚ δανεικός Μολεδο μέχρι Απρίλη και μετά θα τον αγοράσουμε από την Ιντερνατιοναλ..
Αδερφε μου μια συμβουλη-αποψη.

Μην ενημερωνεσαι απο τον Γεωργιου. Τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ αλλα και γενικα.

Ενας Ραπτομπουλος ειναι και τιποτα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Κap, πιστευεις οτι ΠΑΟΚ θα εμπαινε στην υποθεση αν υπηρχε στην μεση συμβολαιο;
Δεν θα ηταν αφελες κατι τετοιο ως και ηλιθιο;

Ενταξει καλος ποδοσφαιριστης ο Μολεδο, ομως δεν νομιζω να μπαιναμε στην διαδικασια να παρουμε τον παικτη απλα για 4 μηνες πληρωνοντας και την ζελα.

Και επισης η ανακοινωση της Ιντερνασιοναλ αν μιλουσαμε για κανονικο συμβολαιο πιστευω θα ηταν πολυ διαφορετικη. Δεν εχω δει ανακοινωση αποκτησης ποδοσφαιριστη χωρις να αναφερεται καπου ο χρονος του συμβολαιου. Ή να μην φιλοξενουνται καν δηλωσεις του ποδοσφαιριστη. Εκτος αν κανουν ετσι στην Βραζιλια.

Η ανακοινωση των Βραζιλιανων φανηκε πιο πολυ να βγηκε για πιεση προς τις αλλες πλευρες, που για μενα φαινεται πως πανε να βγαλουν ζημιωμενη μονο την Ιντερνασιοναλ απο ολο αυτο αρχικα χωρις να δωσουμε το 25% που τους αναλογει, αφου παμε για δανεισμο και οχι αγορα και επειτα παιρνοντας και τον παικτη.

Ολα αυτα αρκει ο Μολεδο να ειναι ετοιμος να σπασει την συμφωνια που εκανε.

Τελος παντων το υπεραναλυσαμε σημερα το θεμα.
Αυριο λογικα θα εχουμε κατι τελικο ειτε αρνητικο ειτε θετικο και θα μαθουμε τι παιζει.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εικόνα
george188

Δημοσίευση από george188 »

H sportime αναφέρει ότι ηρθε επιτελους πρόταση για λέοβατς, μακαρι θα πω εγω. Απο την άλλη μεριά ομως αναφέρει οτι πιθανή η πώληση Ρέι που πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά σε περίπτωση που ισχύει. Με τόσες αρλούμπες και ψέματα που βγάζουν κάθε μέρα οι αρδ δεν μπορεί κανείς να τους πάρει στα σοβαρά
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ε γυρνάει ο γλυκός .. πιο εύκολο να φάνε έναν παρά 2...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

STALKER :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

αν φυγει ο ρει θα πρεπει να παρεις αλλον οποτε δυσκολο εκτος αν ισχυει το μποικο.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Demir έγραψε:Ε γυρνάει ο γλυκός .. πιο εύκολο να φάνε έναν παρά 2...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Ειλικρινά αν φάνε τον Ρέι για να παίζει πάλι ο γλυκός είμαστε άξιοι της μοίρας μας, και θα χάσουμε πάλι το πρωτάθλημα και θα λέμε φιλότιμη προσπάθεια πάλι ο γλυκός το γνωστό εργο. Ο Ρέι είναι για μένα επιπέδου πριγιοβιτς κλάση που απορώ ποτέ απλά θα ξαναγυρίσει κατά από τα δοκάρια η διαφορά του είναι τεράστια από οποιαδήποτε άλλο τερματοφύλακα έχω δει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ μόνο τυφλός δεν το βλέπει
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ρε μπάς και ο μολέδος έπαιζε δανεικός στον βάζελο και τώρα ψάχνουν να βρούν άκρη;
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Phoenixgrg έγραψε:Ειλικρινά αν φάνε τον Ρέι για να παίζει πάλι ο γλυκός είμαστε άξιοι της μοίρας μας, και θα χάσουμε πάλι το πρωτάθλημα και θα λέμε φιλότιμη προσπάθεια πάλι ο γλυκός το γνωστό εργο. Ο Ρέι είναι για μένα επιπέδου πριγιοβιτς κλάση που απορώ ποτέ απλά θα ξαναγυρίσει κατά από τα δοκάρια η διαφορά του είναι τεράστια από οποιαδήποτε άλλο τερματοφύλακα έχω δει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ μόνο τυφλός δεν το βλέπει
Λογικά ο κύκλος τού Γλύκου έκλεισε στον ΠΑΟΚ, απλά περιμένουμε να γυρρίσει γερός για να είμαστε κύριοι πριν τού δώσουμε την ελευθέρας να πάει όπου θέλει. Ένας παίκτης με ταλέντο, χαρακτήρα αλλά και επιρροπή σε τεράστιες γκάφες.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ερώτηση γιατί αφού ο Αζεβέδο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και μόνο τα γραφειοκρατικά μένουν δεν κάνει προπονήσης με την ομάδα ? Αυτός είπε ότι σε 2 εβδομάδες θα είναι έτοιμος εγώ τον κόβω να είναι σε θέση μάχης ταυτόχρονα με τον Λεβέκ και να βάλει δύσκολα στον Λουτσέσκου.
Ο Μολέδο θα παίξει στον ΠΑΟΚ για πόσα παιχνίδια δεν ξέρω την ασπρόμαυρη φανέλα θα την φορέσει σίγουρα.
Ο Ρέι κακός αλλά θα μας χαιρετήση αφού επέστρεψε ο Γλύκος και ο Πασχαλάκης δεν λέει να φάει γκολ.
Σε θέματα επικοινωνίας-ψυχολογίας χρειαζόμαστε πολλά μαθήματα ακόμα καταφέρνουν για άλλη μια μεταγραφική περίοδο τα πράγματα στη ομάδα μας να είναι περίπλοκα και όλα να μοιαζουν δύσκολα.
Τελός πάντων ας υποθέσουμε ότι στο τέλος θα βγούμε ενισχυμένοι γιατί ακόμα και ψυχολογικά χρειαζόμαστε την πεποίθηση ότι είμαστε πλήρης για να κατακτήσουμε τους στόχους-τίτλους.
Όσο πάντος και να θέλεις να είσαι θετικός και να μην γκρινιάζεις δεν σε αφήνουν.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

The_Stalker έγραψε:Εικόνα

Αυτή η σαχλαμάρα προσβάλλει τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις

Αν το έκανες για τον μωάμεθ θα ήταν πολυ χειρότερο βέβαια στις εποχές που ζουμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μην μπλεκετε ασχετα πραγματα στο φορουμ παιδες.δεν υπαρχει λογος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mīngus έγραψε:Αν ο Μολέδο είχε υπογράψει συμβόλαιο και όχι προσύμφωνο, θα μπορούσε η Ιντερνασιονάλ να μας μηνύσει στη ΦΙΦΑ.
Για πιο λόγο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”