7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
paok düsseldorf

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Αχ ρε ΙΒΑΝ,λιγο μπαλα να ηξερες,

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ωραίος Ναπολιτάνε!
Στις χρονιές με τα περισσότερα ματς,είχε τους μικρότερους σε χρόνο τραυματισμούς
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

με το καλο να εχεις ελαχιστους τραυματισμους ευχομαι ,γιατι ποιοτητα εχεις ......
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Doomlord4 έγραψε:Ωραίος Ναπολιτάνε!
Στις χρονιές με τα περισσότερα ματς,είχε τους μικρότερους σε χρόνο τραυματισμούς
Τον λες και ορισμό της ταυτολογίας αυτό :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paok düsseldorf έγραψε:Αχ ρε ΙΒΑΝ,λιγο μπαλα να ηξερες,

ναι βρε τον αμπαλο που μας γεμισε τιτλους φαντασου και να ηξερε μπαλα οπως ο ντυσελντορφ 4 και ο eorptol 5,και μας ακουγε το τσαμπιονς ληγκ θα περναμε ,ακουει τον λουτσεσκου τι ξερει εκεινος απο μπαλα..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η θέση του είναι στο 8, είναι εγκεφαλικός παίκτης, απλά δεν είναι για πολλά τρεξίματα και δεν μπορεί να παίζει δυο φορές την εβδομάδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα που προσθεσαμε ταχυτητα στο κεντρο. Τριετες κ στον Μπισε επομενη κινηση.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πολύ θετικά νέα! Με το καλό Ομάρ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΣΦΙΝΑ

...Από την πρώτη στιγμή, ο ατζέντης του Ελ Καντουρί έδειξε… ΠΑΟΚ, εμφανίζοντας θετική προδιάθεση, σεβόμενος τα θέλω του αλλά και την επιθυμία της οικογένειας να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Η συμφωνία επετεύχθη για 2+1 χρόνια με τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας να ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση που συμπληρωθεί το 50% των συμμετοχών του σε επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας.

Σε ότι αφορά τις απολαβές του παίκτη, θα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ με πολύ ισχυρά προσωπικά μπόνους αλλά και μπόνους επίτευξης ομαδικών στόχων.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε με τη σειρά της μια σημαντική παράμετρο που προσανατόλισε τον Καντουρί στην υπόθεση ΠΑΟΚ, παρά τις σειρήνες που ήχησαν στα αυτιά του. Με την ανανέωση του Μαροκινού κλείνει μια σημαντική εκκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ δεδομένης της επιθυμίας και του προπονητή που είχε εκφραστεί δημόσια για τον Καντουρί, με την ευχή να κλείσει θετικά το θέμα.

Φαίνεται πως οι διακοπές του Μαροκινού κλείνουν κάπως πρόωρα δεδομένου πως ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο ραντεβού της ομάδας στις 29 Ιουνίου.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πήρε τουλάχιστον 100 παραπάνω από αυτά που αξίζει. Ο Σβαμπ γιατί να παίρνει 400-500 δηλαδή; Στον ΠΑΟΚ ήδη πήρε πολλά χρήματα, και θα ήταν καλό να είναι πιο λογικός στις διαπραγματεύσεις του. Αν με ρωτάτε εσύ έτσι θα έκανες στη θέση του; - Ναι έτσι θα έκανα. Δε μου αρέσει να παίρνω αρκετά παραπάνω από αυτά που αξίζω. Ας πάρω λίγα παραπάνω, ΟΚ (5-10%), αλλά θα δώσω το μαξιμουμ που μπορώ. Ο Καντουρής τόσα χρόνια έπαιζε στον ΠΑΟΚ το πολύ για 500Κ παίκτης και έπαιρνε 1εκ περίπου. Θα επρεπε να ντραπεί και να υπογράψει ότι του κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή λέει η δική μου ηθική ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος. Ο καθένας βέβαια δικαιούται να έχει τη δική του ηθική, αλλά θα υποστεί και τις συνέπειες. πχ ο Γκαρσία εισέπραξε αγάπη όταν υπέγραψε στα μισά χρήματα, όταν τότε ανανέωσε.

Το μόνο θετικό στην ανανέωσή του είναι ότι τον θέλει πολύ ο Λουτσέσκου. Πάντως συνήθως οι παίκτες του προπονητή δίνουν το 120% για τον προπονητή τους. Ο Καντουρή εγώ θυμάμαι να τον έχει πουλήσει πολλάκοις. Η ομάδα πήρε τα πάνω της όταν τραυματίστηκε, και άρχισε ένα τρελό σερί νικών, κατέληξε στο κλεμμένο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του κυπέλου. Εγώ έλεγα τότε ευτυχώς που δεν παίζει ο Καντουρής. Πολίτικαλ κορέκτ δε γίνομαι σε φόρουμ του ΠΑΟΚ. Έτσι ένιωθα, το καταθέτω.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

paok düsseldorf έγραψε:Αχ ρε ΙΒΑΝ,λιγο μπαλα να ηξερες,

Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν καταλαβαίνω προς τι η γκρίνια για ένα βασικό παίχτη μας τα τελευταία 4 χρόνια ...

η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και είναι στην καλύτερη ηλικία ... τα χρόνια που υπέγραψε θα είναι πλήρως παραγωγικός και πιο ώριμος από ποτέ ...

Μέσα στον Άγιαξ πριν δύο χρόνια ήταν μακράν ο πιο ποιοτικός μας χάφ και ο μόνος που μπορούσε να παρακολουθήσει τις υψηλές ταχύτητες ...

θα ήταν μεγάλη απώλεια εάν έφευγε ...

εδώ δεν μπορούμε να φέρουμε ποιοτικούς και θέλετε κάποιοι να φύγουν και οι λίγοι που έχουμε ? τα λεφτά είναι μια χαρά ... για ανανέωση τέτοιου παίχτη ...

τώρα για τα ευρωπαϊκά έχουμε σούπερ τετράδα για το κέντρο με Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Σβάμπ και Καντούρι ... ούτε να μάθει ο ένας τον άλλον ούτε τίποτα ...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

vs40 έγραψε:Πήρε τουλάχιστον 100 παραπάνω από αυτά που αξίζει. Ο Σβαμπ γιατί να παίρνει 400-500 δηλαδή; Στον ΠΑΟΚ ήδη πήρε πολλά χρήματα, και θα ήταν καλό να είναι πιο λογικός στις διαπραγματεύσεις του. Αν με ρωτάτε εσύ έτσι θα έκανες στη θέση του; - Ναι έτσι θα έκανα. Δε μου αρέσει να παίρνω αρκετά παραπάνω από αυτά που αξίζω. Ας πάρω λίγα παραπάνω, ΟΚ (5-10%), αλλά θα δώσω το μαξιμουμ που μπορώ. Ο Καντουρής τόσα χρόνια έπαιζε στον ΠΑΟΚ το πολύ για 500Κ παίκτης και έπαιρνε 1εκ περίπου. Θα επρεπε να ντραπεί και να υπογράψει ότι του κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή λέει η δική μου ηθική ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος. Ο καθένας βέβαια δικαιούται να έχει τη δική του ηθική, αλλά θα υποστεί και τις συνέπειες. πχ ο Γκαρσία εισέπραξε αγάπη όταν υπέγραψε στα μισά χρήματα, όταν τότε ανανέωσε.

Το μόνο θετικό στην ανανέωσή του είναι ότι τον θέλει πολύ ο Λουτσέσκου. Πάντως συνήθως οι παίκτες του προπονητή δίνουν το 120% για τον προπονητή τους. Ο Καντουρή εγώ θυμάμαι να τον έχει πουλήσει πολλάκοις. Η ομάδα πήρε τα πάνω της όταν τραυματίστηκε, και άρχισε ένα τρελό σερί νικών, κατέληξε στο κλεμμένο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του κυπέλου. Εγώ έλεγα τότε ευτυχώς που δεν παίζει ο Καντουρής. Πολίτικαλ κορέκτ δε γίνομαι σε φόρουμ του ΠΑΟΚ. Έτσι ένιωθα, το καταθέτω.
Υπέγραψε με τα μισά όταν αξιζε περισσότερα
ή
υπέγραψε με τα μισά όταν άξιζε λιγότερα από τα μισά??
Νομίζω η απάντηση δόθηκε στη συνέχεια στην Ξάνθη.
Αυτά για να αξιολογούμε σωστά κάθε πράξη.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ας μου πει ο οποιοσδήποτε, οποιονδήποτε προπονητή που ο ίδιος θεωρεί σοβαρό, ο οποίος δεν εκθείασε Καντούρη.

Ο παίχτης κερδίζει τον σεβασμό των φιλάθλων στον αγώνα ενώ τον σεβασμό των προπονητών κάθε μέρα στις προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

#ELMAESTRO_RELOADED

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια από την ΠΑΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”