Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

efthimis_paok έγραψε:Αποκλειστικό. Γνωστός γάλλος είπε μόλις ότι έγινε αποδεκτή η πρόταση του ΠΑΟΚ από τη ρεν για πεντρο.
Θα καθυστερήσουν λιγο μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης όμως.

Είναι ο ίδιος που ξεκίνησε την όλη ιστορία δεν είναι παπατζης! Για να το λέει ισχύει. Μακάρι να μην αργήσει η Ρεν και να έχουμε σύντομα εξελίξεις
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

η διαφορα ειναι οτι μια καλη επιθεση με συγκεκριμενα προβληματα θελει συνθεση, ενω μια τραγικη επιθεση θελει ξηλωμα και ξαναφτιαξιμο

εγω πιστευω οτι ανηκουμε ξεκαθαρα στην πρωτη περιπτωση
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Θα αναφερθω για τελευταια φορα.Οποιος θελει να καταλαβει τι εννοω το καταλαβαινει,οποιος δεν θελει παιζει με τις λεξεις.Εμενα μου αρκει οτι ο Ιβιτς εχει εντοπισει το προβλημα,εχει αναφερθει πολλακις σε αυτο και γι'αυτο κατα δηλωση του ψαχνουμε παικτες να μας βοηθησουν στο γκολ.Τωρα αν θελουμε να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,επειδη θελουμε να την πουμε στον joshua αλλα την ιδια στιγμη θα γουσταραμε και 1 και 2 καινουριους επιθετικους και 1 και 2 εξτρεμ ειναι αλλο θεμα...Ο αλλος γραφει οτι οι φορ μας ειναι αμπαλοι αλλα εχουμε φοβερη επιθεση.Αν εγω εχω 19 γκολ,ο παναιτωλικος και η τριπολη 18,τα γιαννενα 17 και η αελ 14 ναι αριθμητικα βρισκομαι πανω τους αλλα δεν παυει να ειμαι στα ιδια σκατα και παντα θα πρεπει να μιλαμε καταναλογια του μεγεθους του ΠΑΟΚ σε σχεση με αυτους.
Αντιλαμβανομαι οτι εισαι τσιτωμενος γτ ερχεσαι σε αντιπαραθεση με αρκετους. Δεν θελω εγω προσωπικα να την πω σε κανεναν.
Συμφωνω απολυτα πως χρειαζομαστε φορ! ή τελος παντων χρειαζομασταν γτ ελπιζω πως καλυφθηκαμε.
Εξαλλου εγω πρωτος εκραζα τους ηδη υπαρχοντες φορ.
Απλα ειναι αμαρτια με την υπερβολικα αυστηρη κριτικη να υποτιμαμε το γεγονος πως η ομαδα παιζει μπαλαρα, κι ας μην ειναι ακομη αποτελεσματικη!
Το σκοραρισμα ειναι κατι π λυνεται με την προσθηκη ενος καλου φορ.
Η σωστη λειτουργια της ομαδας και η αποδοση ποιοτικου επιθετικου ποδοσφαιρου ειναι κατι π δυσκολα φτιαχνεται, οποτε ειναι πολυ σπουδαιο π ο Ιβιτς το καταφερε!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

efthimis_paok έγραψε:Αποκλειστικό. Γνωστός γάλλος είπε μόλις ότι έγινε αποδεκτή η πρόταση του ΠΑΟΚ από τη ρεν για πεντρο.
Θα καθυστερήσουν λιγο μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης όμως.
Είναι αυτός που έβγαλε το θεμα εξ αρχής άρα λέει αληθεια
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

συνοψιζοντας,

Η επιθεση μας κενταει αλλα εχουμε προβλημα στο γκολ (λεπτομερειες)
Αλλο σκοραρισμα αλλο επιθετικη λειτουργια (ολα κι ολα)
Εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση (κακομαθημενοι)
Επιθεση δεν ειναι μονο ο σεντερ φορ (ακους Γλυκο;)
Το οτι ενω κενταμε γκολ δεν μπαινει αλλα εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση, ειναι μια ενδειξη της ποιοτητας (φρισταιλα γουακαμακαφον)

ψυχραιμια παιδια..χαβαλε κανουμε :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Θα αναφερθω για τελευταια φορα.Οποιος θελει να καταλαβει τι εννοω το καταλαβαινει,οποιος δεν θελει παιζει με τις λεξεις.Εμενα μου αρκει οτι ο Ιβιτς εχει εντοπισει το προβλημα,εχει αναφερθει πολλακις σε αυτο και γι'αυτο κατα δηλωση του ψαχνουμε παικτες να μας βοηθησουν στο γκολ.Τωρα αν θελουμε να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,επειδη θελουμε να την πουμε στον joshua αλλα την ιδια στιγμη θα γουσταραμε και 1 και 2 καινουριους επιθετικους και 1 και 2 εξτρεμ ειναι αλλο θεμα...Ο αλλος γραφει οτι οι φορ μας ειναι αμπαλοι αλλα εχουμε φοβερη επιθεση.Αν εγω εχω 19 γκολ,ο παναιτωλικος και η τριπολη 18,τα γιαννενα 17 και η αελ 14 ναι αριθμητικα βρισκομαι πανω τους αλλα δεν παυει να ειμαι στα ιδια σκατα και παντα θα πρεπει να μιλαμε καταναλογια του μεγεθους του ΠΑΟΚ σε σχεση με αυτους.
Αντιλαμβανομαι οτι εισαι τσιτωμενος γτ ερχεσαι σε αντιπαραθεση με αρκετους. Δεν θελω εγω προσωπικα να την πω σε κανεναν.
Συμφωνω απολυτα πως χρειαζομαστε φορ! ή τελος παντων χρειαζομασταν γτ ελπιζω πως καλυφθηκαμε.
Εξαλλου εγω πρωτος εκραζα τους ηδη υπαρχοντες φορ.
Απλα ειναι αμαρτια με την υπερβολικα αυστηρη κριτικη να υποτιμαμε το γεγονος πως η ομαδα παιζει μπαλαρα, κι ας μην ειναι ακομη αποτελεσματικη!
Το σκοραρισμα ειναι κατι π λυνεται με την προσθηκη ενος καλου φορ.
Η σωστη λειτουργια της ομαδας και η αποδοση ποιοτικου επιθετικου ποδοσφαιρου ειναι κατι π δυσκολα φτιαχνεται, οποτε ειναι πολυ σπουδαιο π ο Ιβιτς το καταφερε!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα δεν ειπα πουθενα οτι παιζουμε κακο ποδοσφαιρο η εχουμε προβλημα στην δημιουργια.Για προβλημα στην τελικη ενεργεια και στο γκολ μιλησα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αφηστε με κιολας τωρα που κατι εγραψε και καποιος για τον Στοχ να ονειρευομαι...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

jibbie έγραψε:συνοψιζοντας,

Το οτι ενω κενταμε γκολ δεν μπαινει αλλα εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση, ειναι μια ενδειξη της ποιοτητας (φρισταιλα γουακαμακαφον)

σε ποιο μερος του χακνι μενεις?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οχι δεν μιλησες για προβλημα στο γκολ, μιλησες για χειροτερη επιθεση. Γι αυτην την ανακριβεια σου γινεται ο λογος. Στην οποια μαλιστα επεμενες.

Με τις λεξεις παιζει αυτος που λεει "επιμενω οτι εχουμε τη χειροτερη επιθεση και ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι διαφωνουν" και οταν διαπιστωνει οτι δεν ειναι και τοσο ελαχιστοι το κανει "εχουμε προβλημα στο γκολ". Με τις λεξεις και τα νουμερα παιζει εκεινος που λεει "αν βγαλεις το παιχνιδι στην Κερκυρα, εχουμε 14 γκολ".
Αυτο δεν τον κανει λιγοτερο ΠΑΟΚ ή αλλα ασχετα που προβαλλονται ως αντεπιχειρηματα, αλλα ειναι η πραγματικοτητα και το να μας τη λεει και οτι παιζουμε με τις λεξεις ειναι λιγο καπως.

Τελος κι απο μενα και σ'αφηνω να ονειρευτεις με τον Στοχ και καλη φαση αν γινει και πραξη το ονειρο σου.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μια χαρα ειμαστε στις τελικες,πρωτοι στην κατηγορια αυτη.
Το προβλημα ειναι το ΓΚΟΛ μονο.
Θα γιατρευτει κι αυτο πιστευω,τωρα με τις νεες μας μςταγραφες.

Ο Μιχελ ηρθε ή ειναι Γαλλια ακομη.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

δε θελω να τσιτωσω κανεναν αλλα αν παρουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη ετων 28, στοχ, θα πεσω σε καταθλιψη
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Αφηστε με κιολας τωρα που κατι εγραψε και καποιος για τον Στοχ να ονειρευομαι...
Δεν νομιζω να θελει να τραβηξει ο Ιβιτς αυτα που τραβηξε ο Στεφενς. Πανω απ ολα η πειθαρχεια το δογμα του. Άσε να ρθει ο brazileiro που ειναι κ καλο παιδι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

buffalobill4 έγραψε:
jibbie έγραψε:συνοψιζοντας,

σε ποιο μερος του χακνι μενεις?
χομερτον
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

buffalobill4 έγραψε:δε θελω να τσιτωσω κανεναν αλλα αν παρουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη ετων 28, στοχ, θα πεσω σε καταθλιψη
Που το είδες?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

ace79grpaok έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:δε θελω να τσιτωσω κανεναν αλλα αν παρουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη ετων 28, στοχ, θα πεσω σε καταθλιψη
Που το είδες?
οχι δεν το δα πουθενα εις. απλα το ανεφερε ο τζοσουα οτι το δε καπου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”