joshua έγραψε:Θα αναφερθω για τελευταια φορα.Οποιος θελει να καταλαβει τι εννοω το καταλαβαινει,οποιος δεν θελει παιζει με τις λεξεις.Εμενα μου αρκει οτι ο Ιβιτς εχει εντοπισει το προβλημα,εχει αναφερθει πολλακις σε αυτο και γι'αυτο κατα δηλωση του ψαχνουμε παικτες να μας βοηθησουν στο γκολ.Τωρα αν θελουμε να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,επειδη θελουμε να την πουμε στον joshua αλλα την ιδια στιγμη θα γουσταραμε και 1 και 2 καινουριους επιθετικους και 1 και 2 εξτρεμ ειναι αλλο θεμα...Ο αλλος γραφει οτι οι φορ μας ειναι αμπαλοι αλλα εχουμε φοβερη επιθεση.Αν εγω εχω 19 γκολ,ο παναιτωλικος και η τριπολη 18,τα γιαννενα 17 και η αελ 14 ναι αριθμητικα βρισκομαι πανω τους αλλα δεν παυει να ειμαι στα ιδια σκατα και παντα θα πρεπει να μιλαμε καταναλογια του μεγεθους του ΠΑΟΚ σε σχεση με αυτους.
Αντιλαμβανομαι οτι εισαι τσιτωμενος γτ ερχεσαι σε αντιπαραθεση με αρκετους. Δεν θελω εγω προσωπικα να την πω σε κανεναν.
Συμφωνω απολυτα πως χρειαζομαστε φορ! ή τελος παντων χρειαζομασταν γτ ελπιζω πως καλυφθηκαμε.
Εξαλλου εγω πρωτος εκραζα τους ηδη υπαρχοντες φορ.
Απλα ειναι αμαρτια με την υπερβολικα αυστηρη κριτικη να υποτιμαμε το γεγονος πως η ομαδα παιζει μπαλαρα, κι ας μην ειναι ακομη αποτελεσματικη!
Το σκοραρισμα ειναι κατι π λυνεται με την προσθηκη ενος καλου φορ.
Η σωστη λειτουργια της ομαδας και η αποδοση ποιοτικου επιθετικου ποδοσφαιρου ειναι κατι π δυσκολα φτιαχνεται, οποτε ειναι πολυ σπουδαιο π ο Ιβιτς το καταφερε!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk