εχασα τιποτα ;

Θα σε κάνω τραπέζι αν είναι 28-30 , όχι πολλά γκολ, που να βγάζει μάτι και ξέρει λατινικά... Ισπανικά η πορτογαλικά δεν έχει σημασία.agios έγραψε:Θα σε φέρω φορ αλήτη...
Inside info για τις μεταγραφικες διαδικασιες?pilotos έγραψε: Είπαμε... Τρία πουλάκια κάθονταν.
Αυτός που λες είναι στην Βραζιλία και κάνει διακοπές!!!Τον παλεύει η Σαχτάρ και η Κρουζέιρο....Έχει και λίγο χαίτη!!pilotos έγραψε:Θα σε κάνω τραπέζι αν είναι 28-30 , όχι πολλά γκολ, που να βγάζει μάτι και ξέρει λατινικά... Ισπανικά η πορτογαλικά δεν έχει σημασία.agios έγραψε:Θα σε φέρω φορ αλήτη...
Α, επίσης λίγο μελαμψος.
SM-G935F
Μόνο ότι Βιειρίνια τέλος. Τπτ άλλο.john4serres έγραψε:λιγες μερες δεν μπηκα, γιατι ειμαι 146 σελίδες "πισω" ;
εχασα τιποτα ;
Δηλαδή ο Cimirot φεύγει;joshua έγραψε:Καλες ειναι οι προτασεις αριστερα και δεξια αλλα καποια στιγμη ας βγει και μια ανακοινωση αποκτησης καλα θα ηταν.Παντως εγω σαν box to box ειχα κατι διαφορετικο στο μυαλο μου,ενα νατχοειδες,τωρα αν λογιζεται πιο πολυ ως συμπληρωμα του Κανιας στο 6 δεν με χαλαει το γαλλακι.
https://www.instagram.com/p/BO4qHdOgixv/joshua έγραψε:Κανα νεο απο τα σοσιαλ μιντια του Γιωργακη για τον Στοχ δεν εχουμε? Ισχυε οτι εγραψε ο φιλος?
Με Schalke θα παίξουμε.pilotos έγραψε:Αποστόλη οι αντίπαλοι τί έχουν;;; πες ας πούμε τα εξτρεμ της κουλας η του gay
Είμαστε των άκρων. Ή Θεοί, ή άχρηστοι... Μέση λύση δεν υπάρχει ποτέ. Και συνήθως η κρίση πολύ βιαστική, χωρίς συνέχεια αγώνων
SM-G935F
Κούρεμα σαν τον Λάμπρουagios έγραψε:Αυτός που λες είναι στην Βραζιλία και κάνει διακοπές!!!Τον παλεύει η Σαχτάρ και η Κρουζέιρο....Έχει και λίγο χαίτη!!pilotos έγραψε:Θα σε κάνω τραπέζι αν είναι 28-30 , όχι πολλά γκολ, που να βγάζει μάτι και ξέρει λατινικά... Ισπανικά η πορτογαλικά δεν έχει σημασία.agios έγραψε:Θα σε φέρω φορ αλήτη...
Α, επίσης λίγο μελαμψος.
SM-G935F