Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Σε μια ομαδα που εχει ελαχιστες σταθερες και βρισκεται σε πληρη συγχηση το να πουλησεις την μια απο τις ελαχιστες που εχεις γεναρη μηνα θα ηταν τραγικο εκτος και αν πειθεται κανεις οτι θα μπορουσαμε να ενσωματωσουμε στο ροστερ αντικαταστατη Μακ και επιτελικο μεσα σε λιγες μερες,την στιγμη που δεν εχουμε καταφερει να ενσωματωσουμε τους υπολοιπους σε λιγους μηνες.
- Aigle_Noir
+1pgetsos έγραψε:Εγώ δε θέλω να πουληθεί ο Μακ
Θα ήμουν σύμφωνος, μόνο αν υπήρχε ήδη έτοιμη λύση για αντικαταστάτη, αλλά για κάποιον λόγο, δεν το πιστεύω...
Ούτε για αστείο με το euro να είναι προ των πυλών και τον Μακ να είναι σημαντικό στέλεχος σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που μπορεί να διακριθεί. Θα ήταν αψυχολόγητη κίνηση.
Και το καλοκαίρι αν βρεθεί αντικαταστάτης και υπάρχουν καλές προτάσεις ας το δούνε.
Και το καλοκαίρι αν βρεθεί αντικαταστάτης και υπάρχουν καλές προτάσεις ας το δούνε.
Αυτο μπηκα να γραψω.με προλαβεςPAOKstr έγραψε:ρε αγορι μου ρωσσε,εχεις και απαιτησεις για τν εικονα τς ομαδας..οσα χρονια εισαι στον ΠΑΟΚ η ομαδα δν εχει στοπερ και 10αρι,στοπερ παιζει ο καθε τυχαρπαστος απλα για να μν ειναι εκτος 11αδας..και 10αρι περιμενουμε να παει 15 φεβρουαριου για να ερθει κανας υποπτος για διακοπες 3 μηνες...καλα ειναι τα ταλεντακια και η χρυσες μετριοτητες...αλλα μν εχεις πολλες απαιτησεις,ΜΕΤΑ ΤΟΝ CONTRERAS ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!
- anekfrastos
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Αν είναι να πουληθεί, να πουληθεί για ένα καλό ποσό το καλοκαίρι, όχι τώρα.
(θα πάει και γιούρο, θα τραυματιστεί , δε θα κάνει προετοιμασία και θα καεί, θα σέρνεται του χρόνου και θα βλαστημάμε που δεν τον δώσαμε όταν έπρεπε....οπότε δώσ' του δρόμο από Μάιο να πάει στην ευχή του θεου
)
Αν είναι να πουληθεί, να πουληθεί για ένα καλό ποσό το καλοκαίρι, όχι τώρα.
(θα πάει και γιούρο, θα τραυματιστεί , δε θα κάνει προετοιμασία και θα καεί, θα σέρνεται του χρόνου και θα βλαστημάμε που δεν τον δώσαμε όταν έπρεπε....οπότε δώσ' του δρόμο από Μάιο να πάει στην ευχή του θεου

Δεν νομιζω να μιλαει κανεις για 5 μεταγραφες. Το θεμα ειναι οτι κοιταζουμε να κανουμε μπαλωματα στυλ Βελλιδης, ενω 3,5 ρονια δεν εχουμε παρει ενα σοβαρο στοπερ που να μεινει (δυστυχως αφησαν Σιλντενφελντ και Ινσαουρλντε)! Και παιζεις με στοπερ τον Τζαβελλα και τον Βιτορ. Μεχρι και ο Πλατανιας εχει καλυτερο στοπερ απο μας.
Επισης στα χαφ, φαινοταν απο το καλοκαιρι η γυμνια αλλα εμεις να παιζουμε με Πελκα!
Τζουρισιτς τελος, παει Αντερλεχτ. Η Φιορεντινα παιρνει Ζαρατε απο Γουεστ Χαμ με κανα 2 εκ, δεν την βλεπω να επιμενει για Μακ.
Επισης στα χαφ, φαινοταν απο το καλοκαιρι η γυμνια αλλα εμεις να παιζουμε με Πελκα!
Τζουρισιτς τελος, παει Αντερλεχτ. Η Φιορεντινα παιρνει Ζαρατε απο Γουεστ Χαμ με κανα 2 εκ, δεν την βλεπω να επιμενει για Μακ.
Για να μας χαιρετίσει ο Μακ την δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει κάποια ομάδα να πληρώσει 4εκ και να ενεργοποιήσει την ρήτρα του.
Οπότε δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ ή Άρνεσεν αν κάτι τέτοιο συμβεί κάτι που απεύχομαι μιας και θεωρώ ότι είναι πολύ κακό timing για τέτοιες πωλήσεις.
Κατατάσω τον Μακ στο μυαλό μου σε ένα γκρουπ παικτών που θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να αρχίσει να σκεφτεται την πώληση τους όταν θα έχουν αποκτήσει πραγματική υπεραξία.
Κλειδί λοιπόν η δεύτερη θέση φέτος έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις προκειμένου αυτό το γκρούπ παικτών να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο CL και να αποκτήσει πραγματική υπεραξία.
Όσον αφορά ενδεχόμενη ανανέωση υπάρχει η δυνατότητα να τον καλύψουμε πλήρως οικονομικά μιας και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη μπορεί να προσφέρει συμβόλαια πολλαπλάσια από τις περίπου 300χιλ που τώρα αμοίβετε ο Σλοβάκος. Οπότε δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό ειδικά αν υπάρχει η προοπτική συμμετοχής στο CL που μπορεί να δελεάσει ακόμα περισσότερο τον παίκτη.
Γι αυτό ξαναγράφω ότι θεωρώ κλειδί στην εξέλιξη του πλάνου την δεύτερη θέση για πολλούς λόγους μιας που και ο Σαββίδης θα είναι καυλωμένος το καλοκαίρι να τα σκάσει ακόμα πιο χοντρά και ο Άρνεσεν θα μπορεσει να προσελκύσει ευκολότερα ποιοτικούς παίκτες.
Οπότε δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ ή Άρνεσεν αν κάτι τέτοιο συμβεί κάτι που απεύχομαι μιας και θεωρώ ότι είναι πολύ κακό timing για τέτοιες πωλήσεις.
Κατατάσω τον Μακ στο μυαλό μου σε ένα γκρουπ παικτών που θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να αρχίσει να σκεφτεται την πώληση τους όταν θα έχουν αποκτήσει πραγματική υπεραξία.
Κλειδί λοιπόν η δεύτερη θέση φέτος έτσι ώστε να μπουν οι βάσεις προκειμένου αυτό το γκρούπ παικτών να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο CL και να αποκτήσει πραγματική υπεραξία.
Όσον αφορά ενδεχόμενη ανανέωση υπάρχει η δυνατότητα να τον καλύψουμε πλήρως οικονομικά μιας και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη μπορεί να προσφέρει συμβόλαια πολλαπλάσια από τις περίπου 300χιλ που τώρα αμοίβετε ο Σλοβάκος. Οπότε δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό ειδικά αν υπάρχει η προοπτική συμμετοχής στο CL που μπορεί να δελεάσει ακόμα περισσότερο τον παίκτη.
Γι αυτό ξαναγράφω ότι θεωρώ κλειδί στην εξέλιξη του πλάνου την δεύτερη θέση για πολλούς λόγους μιας που και ο Σαββίδης θα είναι καυλωμένος το καλοκαίρι να τα σκάσει ακόμα πιο χοντρά και ο Άρνεσεν θα μπορεσει να προσελκύσει ευκολότερα ποιοτικούς παίκτες.
Ο τσουρισιτς δεν εχει παει ακομα αντερλεχτ φημες υπαρχουν για προταση φυσικα οσο εμεις μαδαμε την μαργαριτα για το ποιον θελουμε και ξηλωνουμε τον αργαλειο περιμενωντας τον Σαββιδη οχι Τζουρισιτς θα παρουμε αλλα πιο πιθανο τα ..... μας.
Για να διευκρινίσω, δε θέλω να πουληθεί γενικά, όχι μόνο τώρα
Θέλω να κρατήσω τους πραγματικά καλούς παίχτες μου και να χτίσω σε αυτούς
Θέλω να κρατήσω τους πραγματικά καλούς παίχτες μου και να χτίσω σε αυτούς
Ελπίζω να μη γινει του Βελλιδη γιατι ειναι πραγματικα αχρειαστος εκτος αν φυγει ο Γλυκος μεχρι 31/1 και επιτελους κααααααντε καμιαααααα μεταγραφη!!!!
Εχουμε τις λιγοτερες αναγκες της τελευταίας δεκαετιας και παλι ψειριζουμε τη μαϊμου με σκοπο μην εχουμε ποτε ενα πληρες ισορροπημενο ροστερ.
Εχουμε τις λιγοτερες αναγκες της τελευταίας δεκαετιας και παλι ψειριζουμε τη μαϊμου με σκοπο μην εχουμε ποτε ενα πληρες ισορροπημενο ροστερ.
παντως η ρήτρα λένε θα είναι κοντά στα 10 μύρια... οπότε οχι δύσκολο αλλά απίθανο. και λογικό αυτό.joshua έγραψε:Ο τσουρισιτς δεν εχει παει ακομα αντερλεχτ φημες υπαρχουν για προταση φυσικα οσο εμεις μαδαμε την μαργαριτα για το ποιον θελουμε και ξηλωνουμε τον αργαλειο περιμενωντας τον Σαββιδη οχι Τζουρισιτς θα παρουμε αλλα πιο πιθανο τα ..... μας.
ΚΑτα τα άλλα, μου άρεσε πάρα πολύ η ανάλυση που έκανε ο GiorgosAtha το πρωί.
Και εγώ πιστεύω, ότι δεδομένου του υψηλού συμβολαίου του Κόστα, του ότι λήγει και το συμβόλαιο του Βίτορ, είναι πιο συνετό να κάνεις λίγο "κράτει" και να επενδύσεις με μεγαλύτερη ¨ασφάλεια" το καλοκαίρι, όπου θα έχεις και απείρως πιο πολλές λύσεις και επιλογές αλλά και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να δέσουν μεταξύ τους οι νεοαποκτηθέντες. Γιατί ναι, η άμυνα είναι ΚΑΙ θέμα χημείας, περισσότερο απο κάθε άλλη γραμμή...
Επίσης στο 10, μπορεί κανείς να πει ότι κουτσά στραβά, βγαίνει η χρονιά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα, ΑΝ βρεθεί κάτι όντως ποιοτικό αλλά και με δυνατότητα να προσφέρει πέρα απο 1-2 χρόνια δεν θα ήθελα να αποκτηθεί. Και φυσικά σε λογική τιμή και όχι πχ τα 10 μύρια του Τζουρισιτς...
Για τέρμα δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα με ασφάλεια, καθώς δεν εχω δει τι εν τέλει θα γίνει με Βελλίδη, που όντως εξαιρετικά πιθανό να υπογράψει αλλά και με 200 το χρόνο δεν είναι και "βαρίδι" στο μπατζετ και με αυτά τα λεφτά μπορεί να είναι μια καλή λύση ώς δευτερος. Υπάρχει επίσης ένα δεδομένο που σου λέει ότι α)ο Όλσεν έχει 4ετες συμβόλαιο και σίγουρα είναι ο πιο ταλαντούχος μεταξύ των 4. β) το συμβόλαιο του Γλύκου λήγει το 2017 ενώ θα επιστρέψει καλά μέσα μαρτίου και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι και γ) του Μελισσα το καλοκαίρι. Οπότε και εδώ δεν μπορούμε να κρίνουμε με ασφάλεια τόσο σύντομα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις.
Τέλος, αν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο κενό που χρήζει ΑΜΕΣΗΣ κάλυψης, φάνηκε ΚΑΙ χθές ότι είναι αυτό του δεξιού μπακ και εν τέλει συμφωνώ με τον Άρνεσεν ότι αν είναι να πάρουμε παίχτη θα πρέπει σίγουρα να είναι δεξί μπακ και μετά ΜΟΝΟ αν βρούμε κάτι που να μας καλύπτει ποιοτικά αλλά και να μπορεί να σταθεί παραπάνω απο 0,5 χρόνο ώστε να αποτελέσει μέλος της ομάδας για τα επόμενα 2-3-4 χρόνια.

Κυρίως γιατί δεν θέλουμε να ρίχνουμε λεφτά σε ένα κουβά χωρίς πατο.

συν ότι απο τη στιγμή που ξέρουμε ότι αυτή η χρονιά έχει στόχο κυρίως τη δημιουργία βάσεων για τις επόμενες, καλό είναι να μην γίνουν κινήσεις απλά για να..γίνουν...
όσο και αν εμείς αυτό -ουσιαστικά- θέλουμε...

Οποιος εχει δει αρχοντα των δαχτυλιδιων θα με καταλαβει.
Αυτη η επιτροπη μεταγραφων,μου θυμιζει τα δεντρα στο LOTR που μιλουσαν αργα και εκαναν συμβουλιο που κρατουσε μια αιωνιοτητα και μια μερα για το εαν θα πανε τελικα στον πολεμο,
Μην περιμενετε πολλα πραγματα εαν χρειαζονται 100 ατομα να αποφασισουν για εναν παιχτη, τετοια γραφειοκρατεια ουτε στην εφορια!
Αυτη η επιτροπη μεταγραφων,μου θυμιζει τα δεντρα στο LOTR που μιλουσαν αργα και εκαναν συμβουλιο που κρατουσε μια αιωνιοτητα και μια μερα για το εαν θα πανε τελικα στον πολεμο,
Μην περιμενετε πολλα πραγματα εαν χρειαζονται 100 ατομα να αποφασισουν για εναν παιχτη, τετοια γραφειοκρατεια ουτε στην εφορια!
Αν παντως η Αντερλεχτ σκεφτεται να παρει το σερβακι που αγοραστηκε με 6 μυρια και δεν εχει γραψει σχεδον συμμετοχη στην μπενφικα αλλα απετυχε και στα περασματα του απο μαιντζ και σαουθαμπτον και να βαλει ρητρα αγορας 10 να μας στειλει τον τεχνικο διευθυντη της...Η Αντερλεχτ μια χαρα ξερει να δουλεθει με ταλεντα δεν παιζει να κανει κατι τετοιο ουτε θα εδινε ποτε τετοιο ποσο αρα η δεν παιζει η απλα η μπενφικα θελει να βαλει απαγορευτικη ρητρα γιατι δεν θελει να τον χασει,παντως μεταγραφη με τετοια νουμερα δεν γινεται.
Pablito έγραψε:Οποιος εχει δει αρχοντα των δαχτυλιδιων θα με καταλαβει.
εντ.....
η φαση ειναι χαλαρααααααααααααα
ωραιος