Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από gvpaok89 »

ace79grpaok έγραψε:ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει
Γιατι αυτοι που πήραμε μέχρι τώρα ''ούτε το wikipedia δεν τους έχει''?
Ολοι πλην του Ζάιρο είναι διεθνής. ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω ότι εκτός μαλεζα όλοι οι άλλοι ειναι παίκτες στοιχήματα που οποιος δεν το βλέπει ονειρωβατει ακόμα και στην θέση του φορ που έπρεπε να πέσουν τα ποιο πολλά λεφτά για να έρθει ένας παίκτης ονομα που να ενθουσιασει λίγο τον κόσμο πάλι έρχεται ένας παίκτης στοίχημα δανεικός κιόλας ,αν ο βάζελος έκανε αυτές τις κινήσεις τι θα λέγατε?ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει .Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
Αυτό σαν απάντηση στον σουρμε που με λεει πηγή μυρλας χωρίς επιχειρήματα .αν εσένα σε αρέσει αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι υποχρεωτικο να αρέσει και στους άλλους ,ούτε μιρλας ούτε τίποτα είδες που ξέρω τι θέλω ναπω
η μεγαλυτερη ειρωνια που εχω δει ειναι να μιλας για υπομονη 4 μερες οταν δεν εχεις κανει υπομονη απο την πρωτη βδομαδα...

η δευτερη μεγαλυτερη ειρωνια να μιλας για σεβασμο οταν αναφερεις οτι οποιος δε συμφωνει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε παιχτες στοιχηματα ονειροβατει...πολυ ωραιο σεβασμο δειχνεις εσυ για να τον απαιτεις...

απο εκει και περα το μονο που θα σου τονισω φιλε μου ειναι οτι "σκριπτα μανε"...ανοιχτηκες παρα πολυ τοσο καιρο με τα γραπτα σου στο συγκεκριμενο τοπικ και δεν ξερω αν θυμασαι καλα αλλα η μπροντμπυ οταν ανοιχτηκε εφαγε 3 γκολακια για πλακα στις αντεπιθεσεις ;)

οταν θα μου δικαιολογησεις κιολας το χαρακτηρισμο του παιχτη στοιχηματος θα ειμαι καλυμμενος...εγω δεν βλεπω παιχτες στοιχηματα...βλεπω κανονικους ποδοσφαιριστες σε πολυ καλη ηλικια διεθνεις και με πολλες συμμετοχες στις ομαδες τους...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ace ερωτηση: ποιοι μεχρι τώρα δεν ηταν στοιχήματα; εκτος απο τον σορλεν εγω δεν θυμαμαι καποιον άλλο.... ολοι ηταν χωρίς παιχνίδια τα τελευταία χρόνια που τους πήραμε, ειτε ηταν 30φύγε ειτε οτιδήποτε.... επισης δεν ειναι στοιχημα ο καθε ντι μαρία τα τελευταία χρόνια; δεν ειναι στοιχημα ολες οι μεταγραφες που γινονται;
Δημήτρης_Δημητριάδης

Δημοσίευση από Δημήτρης_Δημητριάδης »

Καλημέρα από την ασπρόμαυρη Μυτιλήνη.
Σόρυ για το οφ-τόπικ, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μυτιλήνης έκλεισε εχθές 5 χρόνια ζωής, μια παρέα αγνών ΠΑΟΚτσήδων, βλέποντας το ΕΠΟΣ της Πόλης αποφάσισαν να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα όραμα που έμοιαζε δύσκολο εξ' αρχής, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε με προσωπική καθημερινή ενασχόληση των μελών του Συνδέσμου με αυτόν. Εδώ και 5 χρόνια στο νησί έχουμε το ασπρόμαυρο σπίτι μας.
ΟΝ-ΤΟΠΙΚ τώρα:
Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος ως ΠΑΟΚτσής, που δεν ακολουθούμε τακτικές προηγούμενων ετών στις μεταγραφές, αλλά ο Φρανκ μαζί με τον Τούντορ επιλέγει να δημιουργήσει μια ομάδα νεανική, με ατελείωτα τρεξίματα, δυναμική πίεση στον αντίπαλο, γρήγορο και σύγχρονο passing game, με παίκτες ο οποίοι ερχόμενοι στην φυσική κατάσταση που απαιτείται θα πνίγουν τον αντίπαλο. Όσο για την εμπειρία για την οποία τόσο πολύ διαβάζω εδώ μέσα, αναφέρω (προσωπική γνώμη) παίκτες με σχετική εμπειρία στην ομάδα μας αυτήν την στιγμή:
1. Olsen (έχει παίξει Ch.L)
2. Costa (έχει παίξει παντού, η θέση του δεν το βοηθάει, δεν είναι libero στην τριάδα, σε όλη την καριέρα του έπαιζε δίπλα σε ψηλό cb, και έβγαινε πρώτος στην μπάλα, για αυτό πιστεύω δεν αποδίδει τα δέοντα)
3. Μαλεζάς (έχει εμπειρίες σημαντικότατες από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, έχει παίξει Γερμανία)
4. Αθανασιάδης (είναι φύση και θέση ηγέτης, πιστεύω στον περσινό ορυμαγδό δεν μπόρεσε να το δείξει, αλλά πάντα είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας και ξέρει τι θα πει ΠΑΟΚ)
5. Τζιώλης (αυτός και αν δεν έχει εμπειρία, είναι βαρύς για το σύγχρονο ταχυ-δυναμικό ποδόσφαιρο, αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να το κάνει)
6. Κάτσε (bonus, έχει κάνει πολλά και σημαντικά παιχνίδια και όσο περνάει ο καιρός και τα χρόνια βελτιώνεται αισθητά, σε όλους τους τομείς, με την κατάλληλη δουλειά από τον προπονητή μπορεί να αποτελέσει ισχυρή μονάδα)
Συγνώμη αν μακρυγόρησα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ace79grpaok έγραψε:.Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
desperando έγραψε:επειδη πολλοι ειναι αυτοι που μιλανε για στοιχηματα ,θελω να πω το εξης
Στοιχηματα φαινονται στα δικα μας ματια που δεν γνωριζουμε τι μπορουν οι παικτες αυτοι να προσφερουν,για τα ματια ομως του τουνρορ και του φρανκ οι παικτες δεν ειναι στοιχηματα ξερουν πολυ καλα τι μπορουν να προσφερουν.
Το ειπα και γω οτι ισως θα ηθελα λιγο πιο εμπειρη ομαδα με παικτες που θα μπορουσαν να δωσουν ενα αλλο μεταλο,αλλα απ αυτο μεχρι την απιστευτη γκρινια και αρνητικοτητα ορισμενων εχει τεραστια αποσταση
Ετσι.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Ακούγεται ότι ο Αστέρας θέλει πολύ τον Φακούντο για αντι-Μπαράλες. Κάνε μια πρόταση για τον Κουρμπέλη με 500 χιλ + Φακούντο και πάρε τον μικρό είναι παικταράς! Stopper για 10 χρόνια θα έχεις μετά. Το είπα και παλιά, Κουρμπέλης και Γούτας θα είναι η επόμενη γενιά stopper της Εθνικής.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Sera4 έγραψε: οταν θα μου δικαιολογησεις κιολας το χαρακτηρισμο του παιχτη στοιχηματος θα ειμαι καλυμμενος...εγω δεν βλεπω παιχτες στοιχηματα...βλεπω κανονικους ποδοσφαιριστες σε πολυ καλη ηλικια διεθνεις και με πολλες συμμετοχες στις ομαδες τους...
όχι, αν δεν πάρουμε τον καινούργιο μπαρουτοκαπνισμένο 30άρη Μαντούρο-Μάρτενς δεν έχουμε ομάδα σύμφωνα με τον ace
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ABALAEA2 έγραψε:Ακούγεται ότι ο Αστέρας θέλει πολύ τον Φακούντο για αντι-Μπαράλες. Κάνε μια πρόταση για τον Κουρμπέλη με 500 χιλ + Φακούντο και πάρε τον μικρό είναι παικταράς! Stopper για 10 χρόνια θα έχεις μετά. Το είπα και παλιά, Κουρμπέλης και Γούτας θα είναι η επόμενη γενιά stopper της Εθνικής.
500 ειναι πολλα αλλα ρε φιλε μεσα στο μυαλο μου εισαι...ο τυπακος ειναι παιχταρας και πολυ καλυτερος του γουτα..και παιζει ανετα αμυντικο χαφ...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

ABALAEA2 έγραψε:Ακούγεται ότι ο Αστέρας θέλει πολύ τον Φακούντο για αντι-Μπαράλες. Κάνε μια πρόταση για τον Κουρμπέλη με 500 χιλ + Φακούντο και πάρε τον μικρό είναι παικταράς! Stopper για 10 χρόνια θα έχεις μετά. Το είπα και παλιά, Κουρμπέλης και Γούτας θα είναι η επόμενη γενιά stopper της Εθνικής.
++++ για Κουρμπέλη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pisakaipoupoula έγραψε:
Sera4 έγραψε: οταν θα μου δικαιολογησεις κιολας το χαρακτηρισμο του παιχτη στοιχηματος θα ειμαι καλυμμενος...εγω δεν βλεπω παιχτες στοιχηματα...βλεπω κανονικους ποδοσφαιριστες σε πολυ καλη ηλικια διεθνεις και με πολλες συμμετοχες στις ομαδες τους...
όχι, αν δεν πάρουμε τον καινούργιο μπαρουτοκαπνισμένο 30άρη Μαντούρο-Μάρτενς δεν έχουμε ομάδα σύμφωνα με τον ace
Ο Γκαρσια και ο Κοντρερας σε χαλουσε εσενα;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

joshua έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
Ο Γκαρσια και ο Κοντρερας σε χαλουσε εσενα;
2 απ τους 50, για ανέφερε και τους υπόλοιπους 48 να δούμε.
Και όχι με 30ρηδες πρώην ονόματα δε φτιάχνεις ομάδα, 9 στις 10 έρχονται για τουρισμό
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Sera4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Εγώ βλέπω ότι εκτός μαλεζα όλοι οι άλλοι ειναι παίκτες στοιχήματα που οποιος δεν το βλέπει ονειρωβατει ακόμα και στην θέση του φορ που έπρεπε να πέσουν τα ποιο πολλά λεφτά για να έρθει ένας παίκτης ονομα που να ενθουσιασει λίγο τον κόσμο πάλι έρχεται ένας παίκτης στοίχημα δανεικός κιόλας ,αν ο βάζελος έκανε αυτές τις κινήσεις τι θα λέγατε?ακόμα και σε περίπτωση φυγής κοστα πάλι κάποιος πιτσιρικάς στοίχημα θα έρθει άρα και πάλι θα γλυτώσεις τα 1,2 του κοστα και θα φέρεις με 300000 κανέναν που ούτε το Wikipedia δεν θα έχει .Για εμένα κλείνει αρνητικοτατα μεταγραφική περίοδος αλλά θα κάνω 4 μέρες υπομονή μήπως με διαψευσει ο δανος
Αυτό σαν απάντηση στον σουρμε που με λεει πηγή μυρλας χωρίς επιχειρήματα .αν εσένα σε αρέσει αυτό δεν σημαίνει οτι ειναι υποχρεωτικο να αρέσει και στους άλλους ,ούτε μιρλας ούτε τίποτα είδες που ξέρω τι θέλω ναπω
η μεγαλυτερη ειρωνια που εχω δει ειναι να μιλας για υπομονη 4 μερες οταν δεν εχεις κανει υπομονη απο την πρωτη βδομαδα...

η δευτερη μεγαλυτερη ειρωνια να μιλας για σεβασμο οταν αναφερεις οτι οποιος δε συμφωνει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε παιχτες στοιχηματα ονειροβατει...πολυ ωραιο σεβασμο δειχνεις εσυ για να τον απαιτεις...

απο εκει και περα το μονο που θα σου τονισω φιλε μου ειναι οτι "σκριπτα μανε"...ανοιχτηκες παρα πολυ τοσο καιρο με τα γραπτα σου στο συγκεκριμενο τοπικ και δεν ξερω αν θυμασαι καλα αλλα η μπροντμπυ οταν ανοιχτηκε εφαγε 3 γκολακια για πλακα στις αντεπιθεσεις ;)

οταν θα μου δικαιολογησεις κιολας το χαρακτηρισμο του παιχτη στοιχηματος θα ειμαι καλυμμενος...εγω δεν βλεπω παιχτες στοιχηματα...βλεπω κανονικους ποδοσφαιριστες σε πολυ καλη ηλικια διεθνεις και με πολλες συμμετοχες στις ομαδες τους...

Εγώ δεν είπα κανέναν να κάνει υπομονή ,εγω είπα οτι θα περιμένω 4 μέρες μήπως αλλάξει κάτι αν και δεν το βλεπω ,
Καλα μπορεί να καθένας να βλέπει οτι κλείσαμε τον κακα ,τον ντε ροσι και τον νειμαρ αλλά άσε με να έχω άλλη γνωμη
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Καλως ή κακως το να παρεις εναν 30ρη ελευθερο με περγαμηνες ειναι ειτε πιο δυσκολο, ειτε μεγαλυτερο ρισκο. Κ αυτο γιατι οι περισοτεροι εχοντας κανει καποια πραγματα στην καριερα τους δεν εχουν ιδιαιτερο κινητρο για να παιξουν μπαλα. Αν δουμε αυτους που ηρθαν στην τουμπα τα τελευταια τρια χρονια κανεις τους δεν προσεφερε. Ειδικα αυτοι που εφυγαν φετος το καλοκαιρι, με εξαιρεση ισως τον ρατς που εκανε μαγικο πρωτο τετραμηνο και μετα αραξε για τα καλα.

Απο εκει και περα μπορεις να δικαιολογησεις λιγο σε παρακαλω αυτο που λες αρνητικο προσημο; Δηλαδη για σενα ηταν καλυτεροι οι μαρτενς, μαντουρο, ρατς, νομποα, σαλπιγγιδης, παπαδοπουλος, κατσικας, τζανδαρης, σπυροπουλος, ιτανζ κλπ που αποχωρησαν; Μονο ο σαρλ εκανε καλα παιχνιδια κ αυτο σε μια εποχη που η ομαδα κατερρεε, αλλα κ παλι οι προοπτικες που εχει ο ολσεν σε σχεση μαυτον ειναι πολυ καλυτερες.

Τελοσπαντων, θα πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι οι ομαδες χτιζονται, δεν αγοραζονται. Να κανεις τον σαμπο, τον τσιμιροτ, τον ροντριγκες, τον ζαιρο κ ολους τους αλλους που ηρθαν κ θα ερθουν καλυτερους. Ο 30ρης μονο χειροτερος μπορει να γινει σε σχεση με οτι ηταν πρωτυτερα, σε αντιθεση με τον 23ρη που εχει ολη την καριερα του μπροστα του. Ισως φετος να αργησει να γινει αυτο γιατι ηρθαν πολλοι παικτες κ δε μπορουν να δεσουν με τη μια, αλλα αν τους αφησεις στην ησυχια τους καποια στιγμη θα γινουν ομαδα και οι ιδιοι θα γινουν καλυτεροι.

Γιαυτο πηρες αρνεσεν και τον πληρωσες 1Μ γιατι ειναι ο ανθρωπος που εχει το ματι αλλα και τις διασυνδεσεις ωστε να επιλεγει τους καταλληλους. Πιστευω οτι ο ιδιος ειναι σιγουρος για τους παικτες που πηρε (ολοι τους διεθνεις κ με καλες χρονιες), το στοιχημα ειναι να τους στηριξουν κ αυτοι κ εμεις για να ενταχθουν στην ομαδα. Αλλιως ας μεναμε με τον βρυζα που εφερνε συχνα παικτες 30+ που ακομη κ οταν εβγαιναν ως μεταγραφες, ειχαν να σου δωσουν 2 ή το πολυ 3 καλες χρονιες.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Είχα μια ελπίδα ότι θα έκανα λάθος αλλά... Όσοι περιμένουν παίχτες ονόματα θα απογοητευτούν... το είχα ξαναγράψει.
Η ομάδα χτίζεται από το μηδέν.

Για να καταλάβουμε τι γίνετε αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ...
Ήταν ένα σπίτι (ΠΑΟΚ) φτιαγμένο με παλιά και άχρηστα υλικά/πράγματα χωρίς καμία λογική. Αυτός που το είχε (Ivan) δεν ήξερε τι να κάνει για να το κάνει κατοικήσιμο. Ενώ αυτοί που προσέλαβε (ΖΒ) δεν ξέραν από τέτοιες δουλειές και κάνανε ότι να 'ναι αρκεί να φαίνεται ότι κάνουν δουλειά για να δικαιολογούν τον μισθό τους. Για παράδειγμα του παίρνανε ψυγείο (πχ. Rats) και το σπίτι δεν είχε πρίζα (εξτρέμ) να το βάλουν να δουλέψει... και αντί να φτιάξουν την πρίζα (αγορά εξτρέμ) για να δουλέψουν τα ηλεκτρικά... έπαιρναν τηλεόραση (Noboa)! :shock:
Αφού είδε και απόειδε ο ιδιοκτήτης (Ivan) αποφάσισε να πάρει έναν αρχιτέκτονα/μηχανολόγο μηχανικό (Frank) και να του αναθέσει το σπίτι.
Αυτός λοιπόν τι αποφάσισε? Το ορθολογικό... γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή με νέα υλικά και έπιπλα! Αυτό που δεν έκανε κανείς ως τώρα! :o
Έφερε έναν εργολάβο (Igor) μαζί με τους εργάτες του (Artiko, Vucko κτλ.) που θεώρησε καλό.
Τα ξήλωσε όλα και ξεκίνησε... από τα τούβλα, τα πλακάκια, τις σωληνώσεις κτλ. (κορμός)
Όταν αυτά θα "δέσουν" και θα είναι απολύτως έτοιμα για μια εύρυθμη λειτουργία/χρήση βάση του σχεδίου κατασκευής (πλάνο) θα ξεκινήσει να βάζει και τα έπιπλα/ηλεκτρικά (ονόματα/έμπειροι) που θα κάνουν το σπίτι κατοικήσιμο.
Θα μου πείτε γιατί δεν τα έκανε όλα τώρα να τελειώνει? Γιατί πολύ απλά δεν έφτασε το φετινό budget από την στιγμή που έπρεπε να πληρώσουμε και για το ξήλωμα! Οπότε ή έπρεπε να δανειστούμε (παλιές "καλές" εποχές) -ρισκάροντας κιόλας να μας βάλει χέρι και η εφορία (UEFA) με το "πόθεν έσχες" (FFP)- ή να το χτίσουμε σε "φάσεις" χωρίς να υποχρεωνόμαστε σε κανέναν π*ύστη!
Τώρα βέβαια αν κάτσει και καμιά τηλεόραση (όνομα) σε προσφορά τελευταίες μέρες εκπτώσεων (μεταγραφική περίοδος) και δεν ξεφεύγουμε στα έξοδα... δεν θα πούμε όχι ;) . Θα την πάρουμε και θα την "αποθηκεύσουμε" για όταν μπουν οι πρίζες (κορμός).

Για να καταλάβετε τι γίνετε τώρα σε εμάς εδώ μέσα στο forum...
Το σπίτι μας είχε σάπιες σωληνώσεις ύδρευσης/αποχέτευσης, σπασμένα πλακάκια και λεκάνη...
Έχουμε φέτος budget πχ. 100 ευρώ... δώσαμε τα 80 λοιπόν να φτιάξουμε τα παραπάνω και να γίνει το μπάνιο λειτουργικό.
Εμείς όμως... υπάρχουν κάποιοι που "γκρινιάζουν" και θεωρούν αποτυχία... που δεν πήραμε jakuzi αξίας 90 ευρώ! :shock:
ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ! :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αδελφε δεν μπορεις να συνεννοηθεις...
Αλλα σου λεω αλλα απαντας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”