Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από tad »

Buffalo δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα γιατί έτσι και αλλιώς έχεις δικαίωμα να έχεις την άποψή σου ...

Επειδή όμως αυτά που έγραψες τα είπε προηγουμένως ο μεγαλύτερος καραγκιόζης των ραδιοφώνων (μουσάτοοοοοςςςςς) θα απαντήσω ....

Είναι γελοίο να συγκρίνεις ενδεχόμενη τρύπημα του γαύρου από εμας με τον Τζιμπουρ με το ότι ο γαύρος υπέγραψε το παιδάκι των ακαδημιών ....

Ο γαύρος ως συνήθως απέδειξε πόσο γλοιώδεις και @@ύστικη ομάδα είναι αφού αθέτησε συμφωνία κυρίων των ομάδων της λίγκας .... Πόσο μάγκικο θα είναι άραγε να πάει ο ΠΑΟΚ και να δώσει 100 χιλιάρικα για να δελεάσει δύο παιδάκια της ακαδημίας του γαύρου ... μεγάλη μαγκιά !!! πόσο μάλλον όταν μπορεί να αφορά παιδάκια με όχι τόσο σπουδαίες προοπτικές ... γιατί πίστεψέ με ο Στρέζος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ... μακάρι το παιδί να παίξει αλλά του λείπουν πολλά για το υψηλό επίπεδο .,.. μέχρι β εθνική και πολύ του είναι

αντίθετα και μόνο η αναστάτωση στον γαύρο είναι το 1ο τρύπημα που θυμάμαι από τότε που ζω (εδώ και 40 χρόνια δηλαδή)

αυτά που λέει ο μουσάτος μόνο αν τα παίρνει από τον χοντρό για να τον στηρίζει επικοινωνιακά στέκουν ....

Κατά τα άλλα αν τον πάρουμε κιόλας τον τζιμπούρι τότε θα γίνει της πόπης ....

και μέχρι τότε όμως καλά είναι και με το σφήξιμο @@@@τρυπίδων ... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:
arisk έγραψε:Ποιος τον γαμαει τον Στρέζο ρε...? Ο δεύτερος τερματοτύφλακας της Κ20...? Καταρχήν απο τα μούτρα του καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται ποτε να παίξει μπάλα... Το μοναστήρι να ειναι καλά...! Μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια για παίκτες και παίκτες που "χάθηκαν"... Να μην αρχίσω να αραδιαζω ονόματα γιατι δεν θα τελειώσω ούτε αύριο... Κανεις τους δεν έπαιξε αξιοπρεπή μπάλα... Τρυπημα ειναι να πάρεις τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου σου, δηλαδη τον Τζιμπουρ...! Βασικά δεν ειναι τρυπημα, ειναι ξεσκισμα...! Αν δεν ήμουν ευγενικός θα το έλεγα και ξεκωλιασμα... :lol:
Αυτές είναι βλαχομαγκιές φίλε.
Οι γαύροι μας τρυπούσαν χρόνια τώρα παίρνοντας τους καλύτερους μας παίχτες ελεύθερους. Εμείς πέσαμε στη λούπα του Τζιμπούρ και του και καλά τρυπήματος και ξεσαλώσαμε πριν καν γίνει η μεταγραφή που δε θα γίνει στην τελική (προσωπική μου άποψη). Και παράλληλα αυτοί πήρανε τον τερματοφύλακα των ακαδημιών μας.

Αν πέρναμε εμείς διεθνή παίχτη των ακαδημιών τους θα κάναμε παρτι εδώ μέσα. Προς το παρόν αυτοί πήραν από μας. Οπότε προς το παρόν αυτοί μας κάνουν πλάκα. Και δεν είναι τυχαία η ημερομηνία της ανακοίνωσης της εν λόγω μεταγραφής. "Σε κάνω πλάκα όποτε θέλω όπως θέλω" μας είπε ο ντροχος. Οπότε λίγο "χαμηλά τη μπάλα" δε βλάπτει μέχρι να μεγαλώσομε οργανωτικά και να τους κάνουμε εμείς πλάκα.
κουβεντιδη εσυ? :D :D
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μην τρελαινεστε .... Ουτε πλακα μας κανει ο χοντρος ουτε τιποτα ...Το αντιθετο θα ελεγα συμβαινει... Εχει καταλαβει οτι πρεπει να βαλει το χερι στην τσεπη , οτι το μαγαζι που λεγεται ΤΣ.Λ. ισως να μην το εχει σε αποκλειστικοτητα , οτι τα ορκ του λιμανιου εχουν βγει απο τη χειμερια ναρκη και οτι ο Ιβαν χαλαρα μπορει να του κανει πλακα οτι ωρα θελει ...

Αν ηταν αλλιως οι σκατοφυλλαδες τους ουτε που θα εδιναν σημασια ....Θυμηθειτε περυσι ....Ποιος ενδιαφεροταν ? Ουδεις ....

Θελετε ενα παραδειγμα ? Βγηκε απο το ρεπορταζ οτι ενδιαφερομαστε για τον Σισοκο και σημερα κιολας γραφουν οτι τον εχουν σχεδον κλεισμενο στη ΔΕΚΟ.... :lol:

Μην ανησυχειτε...Την εχουν ακουσει για τα καλα στο σκατολιμανο...Και μονο η ελευση Στεφενς τους εχει ταρακουνησει... Τοσα χρονια βγαινουν στην Ευρωπη , μπαινουν στους ομιλους και περα απο το Βαλβερδε που τον πηγαινο-φερνουν κατι αξιολογο δεν καταφεραν ποτε να συγκινησουν...

Ας παρουν και τον Στρεζο και οποιον θελουν.... Και οποιος αλλος δεν αισθανεται καλα στον φετινο ΠΑΟΚ ας ξεκουμπιστει....

Εχετε υπομονη ...Σε λιγο καιρο δεν θα ξερουν που να κρυφτουν.... 8-)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πάει ο Στρέζος ρε γαμώτο....πώς καταπίνεται αυτό το τρύπημα;;; Ιβάν και Χούμπ ντροπή σας να μη φροντίσετε να γίνουν όλοι οι πιτσιρικάδες επαγγελματίες με ρήτρες 10-12 εκ. ευρώ.

Προδότη Στρέζο, έλα Τούμπα αν τολμας!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΛΕΟΣ να κάνουμε θέμα αυτή τη χαζομάρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

buffalobill4 έγραψε:
arisk έγραψε:Ποιος τον γαμαει τον Στρέζο ρε...? Ο δεύτερος τερματοτύφλακας της Κ20...? Καταρχήν απο τα μούτρα του καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται ποτε να παίξει μπάλα... Το μοναστήρι να ειναι καλά...! Μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια για παίκτες και παίκτες που "χάθηκαν"... Να μην αρχίσω να αραδιαζω ονόματα γιατι δεν θα τελειώσω ούτε αύριο... Κανεις τους δεν έπαιξε αξιοπρεπή μπάλα... Τρυπημα ειναι να πάρεις τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου σου, δηλαδη τον Τζιμπουρ...! Βασικά δεν ειναι τρυπημα, ειναι ξεσκισμα...! Αν δεν ήμουν ευγενικός θα το έλεγα και ξεκωλιασμα... :lol:
Αυτές είναι βλαχομαγκιές φίλε.
Οι γαύροι μας τρυπούσαν χρόνια τώρα παίρνοντας τους καλύτερους μας παίχτες ελεύθερους. Εμείς πέσαμε στη λούπα του Τζιμπούρ και του και καλά τρυπήματος και ξεσαλώσαμε πριν καν γίνει η μεταγραφή που δε θα γίνει στην τελική (προσωπική μου άποψη). Και παράλληλα αυτοί πήρανε τον τερματοφύλακα των ακαδημιών μας.

Αν πέρναμε εμείς διεθνή παίχτη των ακαδημιών τους θα κάναμε παρτι εδώ μέσα. Προς το παρόν αυτοί πήραν από μας. Οπότε προς το παρόν αυτοί μας κάνουν πλάκα. Και δεν είναι τυχαία η ημερομηνία της ανακοίνωσης της εν λόγω μεταγραφής. "Σε κάνω πλάκα όποτε θέλω όπως θέλω" μας είπε ο ντροχος. Οπότε λίγο "χαμηλά τη μπάλα" δε βλάπτει μέχρι να μεγαλώσομε οργανωτικά και να τους κάνουμε εμείς πλάκα.
καλα σοβαρά πιστεύεις ότι φάγαμε τρύπημα με τον στρέζο ;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Κριμα ....Χαθηκε ο νεος Ελληνας Μπουφον .... :?

Μα καλα σοβαρα μιλαμε τωρα ??????.... Ας βγουμε να κανουμε καταληψη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ που μας εφυγε ο παικτης ....

Στα π@παρια μας .... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Λοιπόν μάγκες.
Ούτε ο γλοιώδης μουσάτος τζιπάκιας είμαι (που το έχω κραξει απο εδω μεσα ουκ ολιγες φορες) ουτε τον ακουσα σημερα καθως ημουν για απανωτους καφεδες ουτε ο Κουβεντιδης (που γενικα τον παω αλλα τεσπα)

Ειπα την αποψη μου απλα. Αυτο πιστευω. Και ναι paoki 19 ειναι διεθνης με την U17. Οπως ειναι και ο Δεληγιαννιδης. Οχι οπως μας βολευει. Και το ξαναλεω. Οι τυμπανοκρουσιες σε αναλογη υπερ μας περιπτωση θα ηταν δυσθεωρητες.

Απο την αλλη καταλαβαινω πως πολλοι δεν εχουν υπομονη. Ντου να παρουμε τον Τζιμπουρ. Και σε βγαινει σημερα ο Γαυρος ,νταξει εδω γελαμε, αλλα γελαει το συμπαν μαζι σου μ αυτα που λενε "θα τον παρει οπως τοροσιδη και χολεμπας"

Αλλα σε καποια πραματα φταιει και ο ιδιοκτητης σου. Γιατι ρε Ιβαν σωνει και ντε να παρεις παιχτη απο το γαυρο? Τι γελοιοτητες ειναι αυτες? Δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα που κανουμε παιδια. Και το λεω σημερα. Τις πιο σοβαρες κινησεις τις κανει και θα τις κανει ο βαζελος οπως βλεπω. Μου θυμιζει εμας οταν πουλησαμε χριστοδουλοπουλο και μελισση και πηραμε Γκαρσια Κοντρερας Μαρκαντωνη Μουσλιμοβιτς. Αυτες ειναι σωστες κινησεις (βλεπε Λουκας).
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

http://www.paokfc.gr/nea/akomi-enas-die ... -tou-paok/

Η απαντηση του ΠΑΟΚ για τον Στρεζο...αμεση αποκατασταση και καλυψη του κενου
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Buffalo καλές κινήσεις κάνει ο βάζελος ...

αλλά φίλε και οι δικές μας είναι όλες μία και μία ... είναι μελετημένες και προσεγμένες ...

πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός όταν λες ότι ο τζιμπουρ δεν είναι κίνηση ουσίας ...

ίσα ίσα ... παίρνεις τον καλύτερο παίχτη του αντιπάλου σου ... αν δεν είναι αυτό κίνηση ουσίας ποια κίνηση είναι ...

τέλος πάντων ... κακώς μιλάμε τόσο πολύ για κάτι υποθετικό ... ας γίνει πρώτα και μετά κάνουμε το πανηγύρι ...

αλλά επέτρεψέ μου να βγάζω γούστα που έχω ταρακουνήσει τον χοντρό από εχθές ... και πίστεψέ με ... αυτοί όντως ταρακουνήθηκαν ... η ζωή τους όλη είναι τα επικοινωνιακά και τα παιχνίδια εξουσίας ... !!!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

tad έγραψε:Buffalo καλές κινήσεις κάνει ο βάζελος ...

αλλά φίλε και οι δικές μας είναι όλες μία και μία ... είναι μελετημένες και προσεγμένες ...

πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός όταν λες ότι ο τζιμπουρ δεν είναι κίνηση ουσίας ...

ίσα ίσα ... παίρνεις τον καλύτερο παίχτη του αντιπάλου σου ... αν δεν είναι αυτό κίνηση ουσίας ποια κίνηση είναι ...

τέλος πάντων ... κακώς μιλάμε τόσο πολύ για κάτι υποθετικό ... ας γίνει πρώτα και μετά κάνουμε το πανηγύρι ...

αλλά επέτρεψέ μου να βγάζω γούστα που έχω ταρακουνήσει τον χοντρό από εχθές ... και πίστεψέ με ... αυτοί όντως ταρακουνήθηκαν ... η ζωή τους όλη είναι τα επικοινωνιακά και τα παιχνίδια εξουσίας ... !!!
αδερφε δεν εχεις αδικο. ας γινει πρωτα και μετα βαλτα να τ αρμεξουμε.
στο τελευταιο ομως σε βρισκω λαθος. Ο ντροχος δε δινει δεκαρα για το γαυρο. Τον εχει απλα μπροσταντζα. Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Οποτε πιστευω πως με το ντορο (και μονο με το ντορο προς το παρον) του ταρακουνησες το δεξι παπαρι καθως επινε τη MOET του στο κοτερο του. Του μεσου γαυρου, δε λεω, του ηρθε καπως η ειδηση και αρχισε τις κυβιστισεις. Αλλα ξαναγυρναμε στο υποθετικο του θεματος. Και με ΑΝ δε γαμησε κανεις...
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Χθες τέτοια ώρα γινόταν χαμός. Σήμερα τίποτα. Ούτε παπάδες ούτε τίποτα.
Ο λαός θέλει εσπερινό με παπά τώρα. :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

χθες γραφτηκαν 30 σελ. σαυτο το τοπικ και σημερα 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Λάβε τέκνον μου τον εσπερινόν σου Πάπα... :D

Εικόνα
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Δωστε ΠΑΠΑ στον ΛΑΟ!!
Περα απο την πλακα σιγα σιγα κυριοι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. πρεπει να κανετε καμια καλη μεταγραφουλα...για το ποτε θα φυγουνε τα Διαρκειας ουτε που θα καταλαβετε!!!
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

"Καβάλα παν στην εκκλησιά..."
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”