33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Φανταστείτε τη χθεσινή εμφάνιση του Κλάους να την έκανε κάποιος σαν το Σαβιόλα σε φιλικό του γαύρου με τη Νίς.
Πόσες φορές θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε μέσα στο επόμενο 24ωρο μπηχτές στον Ιβάν του στυλ "τέτοιους παίκτες παίρνεις αν θες πρωτάθλημα";;;
Πόσες φορές θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε μέσα στο επόμενο 24ωρο μπηχτές στον Ιβάν του στυλ "τέτοιους παίκτες παίρνεις αν θες πρωτάθλημα";;;
- kataramenos5
Ήταν και τυχερός όμως ο μπαγάσας εκεί στο τρίτο γκόλ .Στο κόψιμο που κάνει πρίν τον τερματά και τη φέρνει πλαι, για να μη σου φέγει η μπάλα 3 μέτρα , πρεπει νάχεις πολύ καλο κοντρόλ κι αυτός ως γνωστόν είναι αμπαλος. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 24 Ιούλ 2013, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το κεφάλι κάτω και δουλειά παλλίκαρε. καλή ευκαιρία να βάλεις στο βιογραφικό σου ότι ήσουν πρώτος σκόρερ, πάνω και απο τον σαβιόλα. 
- sourmenetes
- Moderator
Τα off-topic σβηστηκαν...
1.5 σελ. off..
Εδω μιλαμε για τον αθανασιαδη...Ποσο πιο απλα να σας το πουμε???
1.5 σελ. off..
Εδω μιλαμε για τον αθανασιαδη...Ποσο πιο απλα να σας το πουμε???
- Maximus
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία:
Τον Αύγουστο ο Κλάους είναι το βασικο μας φορ που βάζει 20-30 γκολ, ο διεθνής....
....τον Οκτώβριο ξαναθυμομαστε ότι ναι μεν τα παστελώνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει τρίπλα, ότι δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, ότι δεν είναι βαρύ κορμί, ότι δεν ταιριάζει στο 4-2-3-1 κλπ κλπ...
Τον Αύγουστο ο Κλάους είναι το βασικο μας φορ που βάζει 20-30 γκολ, ο διεθνής....
....τον Οκτώβριο ξαναθυμομαστε ότι ναι μεν τα παστελώνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει τρίπλα, ότι δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, ότι δεν είναι βαρύ κορμί, ότι δεν ταιριάζει στο 4-2-3-1 κλπ κλπ...
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
..τον Γενάρη κάνει κοιλιά και τον Μάρτιο το 'χει ρίξει στα τατουάζ και τις γκόμενες!Maximus έγραψε:Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία:
ότι και να λέμε ο Κλάους παστελώνει...
Και για το Γκέρντ Μύλλερ λέγαν ότι είναι άμπαλος...

Και για το Γκέρντ Μύλλερ λέγαν ότι είναι άμπαλος...
- tera12tera
Ο Αθανασιάδης σήμερα έχασε τα άχαστα ...Κρίμα γιατί μου θύμισε Παπάζογλου πριν από κάποια χρόνια με Φενέρ ...
Δεν ξέρω ρε παιδιά , αλλά εμένα η Μέταλιστ δεν μου φάνηκε το θηρίο ..Όπως αυτοί νίκησαν 0-2 ( με μιάμιση φάση ) , έτσι μπρούμε να πάρουμε αποτέλεσμα και εμείς ...Α και το σημαντικότερο εκεί θα παίζει ο Καλύτερος Παίκτης μας ο ΚΟΣΜΟΣ.
υ.γ : Μεγάλος φορ χωρίς τρίπλα δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο..
Δεν ξέρω ρε παιδιά , αλλά εμένα η Μέταλιστ δεν μου φάνηκε το θηρίο ..Όπως αυτοί νίκησαν 0-2 ( με μιάμιση φάση ) , έτσι μπρούμε να πάρουμε αποτέλεσμα και εμείς ...Α και το σημαντικότερο εκεί θα παίζει ο Καλύτερος Παίκτης μας ο ΚΟΣΜΟΣ.
υ.γ : Μεγάλος φορ χωρίς τρίπλα δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο..
- PAPA TSIBIKOS
Πάει και το παραμύθι του φορ
της μία επαφής.
Μα ΄ρέσει που έλεγε ότι σκέφτεται να φύγει γιατί τον κράζουμε.
Ευτυχώς για αυτόν υπάρχει το κόλκας 24 και τα λοιπά αρδ που θα συνεχείσουν την πλύση εγκεφάλου στα ΠΑΟΚΙΑ για το πόσο μεγάλο φορ είναι ο ταταουαζάκιας.
Μα ΄ρέσει που έλεγε ότι σκέφτεται να φύγει γιατί τον κράζουμε.
Ευτυχώς για αυτόν υπάρχει το κόλκας 24 και τα λοιπά αρδ που θα συνεχείσουν την πλύση εγκεφάλου στα ΠΑΟΚΙΑ για το πόσο μεγάλο φορ είναι ο ταταουαζάκιας.