http://www.planetepsg.com/news-15342-me ... othen.html
καλα μετα απο παιχτη γ εθνικης αυστριας θελουμε και παιχτη απο ερασιτεχνικο γαλλιας????ελεος ρε φουστη μου..gash04 έγραψε:Την περίπτωση του Ζερόμ Ροτέν της Παρί Σ.Ζ. εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.
Οπως γράφουν η L`Equipe και η Parisien, ο γάλλος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2011, προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των παριζιάνων, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά.
Aς του πάρουν και τα ποδοσφαιρικά να τελειώνουμε...χατήρι στο φίλο του κάνει ο μάνατζερ Άκης;gash04 έγραψε:Τον πέρασε ο Μίλαν Μπάρος με 271 km/h λέει παρακάτω με Φεράρι!
Πάντως του πήραν άδεια και δίπλωμα μετά απο αυτά
niko70 έγραψε:Πιστεύει κανείς ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε την περασμένη χρονιά την εύνοια του βάζελου ή πολύ περισσότερο του γαύρου τα προηγούμενα χρόνια δε θα έπαιρνε τον τίτλο και μάλιστα ΑΝΕΤΑ ???? Το πρόβλημα είναι το "παρασκήνιο". Όταν ο βάζελος δαπάνησε την τελευταία διετία περίπου 135 εκ. (ο Κοντός το λέει και έκανε και πρόχειρο υπολογισμό στον "αέρα") για ένα ντάμπλ και του βγήκε η ψυχή μέχρι την 25η αγωνιστική, έχοντας και τον πιλάφιο μαζί του, ποιός "επενδυτής" θα έρθει να αναλάβει όχι τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γαύρο ακόμα ?? Γι' αυτό μιλάμε για τους ΖΖ και τους υπερσπιζόμαστε με σθένος, γιατί είναι η μεγαλύτερη "επένδυσή" μας. Με πορδές (σε σχέση με τους άλλους) κάνουμε πρωταθλητισμό (αυτόν τέλος πάντων που κάνουμε)...Και με πορδές θέλουμε να συνεχίσουμε...Είμαστε τουλάχιστο υπερήφανοι γιατί ούτε το κράτος, ούτε τα λαμόγια οι συνέταιροί του, παρά μόνο εμείς, ο κόσμος και η διοίκηση, έχουμε κάνει αυτό το "θαύμα". Και γι' αυτό μας ζηλεύουν...δεν το λέω για πλάκα...σε όποια συζήτηση και να κάνω με οπαδούς ΠΟΚ αυτό εισπράττω...(off-topic, αλλά αφού το πιάσαμε εδώ....)
+1.000.000.000teacher έγραψε:Μ Α Ζ Ι Σ Ο Υ φίλε. Φυσικά και αξίζει μια υπέρβαση ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι πρώτα από όλα θα εκτοξεύσει τα διαρκείας τουλάχιστον στα περινά επίπεδα . (Φτάνει βέβαια η οικονομική υπέρβαση να έχει και κάποια όρια) . Αυτό λέει το συναίσθημα. Και πριν τελειώσω τη σκέψη έρχονται στο νου τα γαμοχρέη και προσγειώνομαι στην πραγματικότητα που με επαναφέρει στην τάξη...Platon έγραψε:Μ' αυτά και μ' αυτά το ξεχνάμε λοιπόν. Επιστρέφουμε ταχύτατα στο πουλέν, το Λουίς Χιμένεθ...![]()
Είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε, μεσοεπιθετικός κι αριστερό χαφ. Παίζει και δεξιά.
Δεν αξίζει μια υπέρβαση???? Το εννοώ πολύ σοβαρά!!!!
Ο παίκτης πάντως παίζει και σε θέση που πονάμε αλλά φαντάζει δύσκολο να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη
1. Όχι του Δεληκάρη, αλλά του Μποτίνου. Νομίζω ότι στη θέση του τελευταίου παίζει...Mario Jardel έγραψε:Τον Ρομενταλ τον θελαμε αλλα αυτος λεει ειναι γαβρος απο μικρο παιδι...Ειχε αφισα του Δεληκαρη στο δωματιο του...Πιο πιθανο ειναι ο πατερας του να ηταν στα καραβια και να εχει αδερφια κατα πειραια μερια...
Εγω με Σαλπι δεξια, Βιερι αριστερα ειμαι καλυμενος...Παικτη στη θεση του Βλανταν δεν εχω αλλα ΠΑΟΚ εισαι...
Πόσο σου άρεσε η Εθνική Γαλλίας και η Εθνική Δανίας, ώστε να ζηλεύεις αυτούς τους παίκτες; Ειλικρινά πιστεύω ότι οι πολυδιαφημισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν δυσανάλογη προσφορά, σε σχέση με τα λεφτά που παίρνουν. Προσωπικά δεν συμφωνώ μ' αυτού του είδους τις μεταγραφές.bane1980 έγραψε:Δυστυχώς φίλε μου ο Γκοβού και ο Ρόμενταλ πιστεύω οτι θα έχουν την ίδια τουλάχιστον προσφορά, ειδικά ο Γάλλος και αναλογικά πάντα.
αυτο που με προβληματίζει είναι οτι κάποια στιγμή αυτοί θα κάνουν και ομάδα εκτός από σύνολο προσώπων, εμείς όμως θα πλησιάσουμε ποτέ το οπλοστάσιό τους?