Ale έγραψε:.............................. Γιατί, παληκάρι μου, γιατί;................................
Γιατί μπορώ!
Teo4giannitsa, πάμε να δούμε ποιος θα banαριστεί πρώτος;;
Λέει το αρσενικό hot dog στο θηλυκό:
- Θέλεις να κάνουμε sex;
- Δεν μπορώ, έχω κέτσαπ!
Τι κοινό έχει μία ντομάτα κι ένα καναρίνι;
Είναι και τα δύο κόκκινα, εκτός από το καναρίνι!
Πάει ένας σ'ένα μπαρ μόνος του, κάθεται στο μπαρ και έρχεται ο barman να του πάρει τη παραγγελία...
- Καλησπέρα, τι να φέρω;
- Δυο ποτήρια ουίσκι φίλε, το ένα με κόλα και το άλλο χωρίς...
Φέρνει ο barman τα ουίσκι(α), πίνει ο τυπάς από το ποτήρι με το ουίσκι-κόλα και το άλλο, το σκέτο, το αδειάζει πάνω στο χέρι του.
- Φίλε, με φέρνεις άλλο ένα σκέτο;
- Ναι, αμέσως.. απαντά απορημένος ο barman.
Του φέρνει το ποτήρι με το σκέτο ουίσκι, το παίρνει ο άλλος και το χύνει επάνω στο χέρι του.
Αφού επαναλαμβάνεται η διαδικασία καναδυό φορές ακόμη, αποφασίζει ο barman να ρωτήσει τον πελάτη του:
- Ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά μπορείς να με πεις (κι άλλος Θεσσαλονικιός) γιατί βρέχεις συνέχεια το χέρι σου με σκέτο ουίσκι;;
- Τι ζόρι τραβάς ρε μεγάλε; Μεθάω τη γκόμενά μου!
Παίρνει μια ξανθιά τηλέφωνο...
- Καλημέρα σας! Ράδιο Κορασίδη εκεί;
- Μάλιστα, πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;
- Μια αφιέρωση θέλω να κάνω...
Γιατί ο Καίσαρας φορούσε σανδάλια;
Γιατί ήταν Ιούλιος.
Πόσοι Έλληνες οδηγοί χρειάζονται για ν'αλλάξουν μία λάμπα;
Άντε *αμήσου ρε *αλάκα, προχώρα ρε *ρχίδι που θες και λάμπα!
Συναντιούνται δύο φίλοι και ο ένας φοράει πένθος, ενώ έχει επάνω του γρατζουνιές..
- Τι έγινε ρε φίλε και φοράς πένθος;
- Έθαψα τη πεθερά μου ρε..
- Και τις γρατζουνιές;
- Αντιστάθηκε.
Προχωράει ένας στο δρόμο και ακούει κάτι φωνές από ένα μπαλκόνι. Σηκώνει το κεφάλι του ψηλά και βλέπει μία γυναίκα κάπου στα 60 να κρέμεται από τα κάγκελα και έναν άντρα 30άρη να παλεύει να τη ρίξει κάτω!!
- Τι κάνεις ρε κάθαρμα, άσε ήσυχη τη γυναικά ρε αλήτη, δολοφόνε!! φωνάζει ο περαστικός από κάτω
- Κάνε μας τη χάρη ρε *αλάκα, η πεθερά μου είναι!
- Η πεθερά σου; Κοίτα τη *ουτάνα πώς κρατιέται η λυσσασμένη από τα κάγκελα... ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ, ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!
Μετά τη λειτουργία στην εκκλησία...
- Πω πω ρε πάτερ, μιλάμε πολύ *αμάτη η λειτουργία σήμερα ρε! Πολύ γούσταρα!
- Σ'ευχαριστώ και χαίρομαι που σ'άρεσε, τέκνον μου, αλλά θα σε παρακαλούσα να εκφράζεσαι πιο κόσμια...
- Τι κόσμια ρε πάτερ, πλάκα με κάνεις; Τα είδα όλα σε λέω, *άμησέ τα ήσουν! Αφού σε λέω πήγα κι έβαλα ένα 500άρικο στο παγκάρι, έτσι για το γαμώτο!
- 500άρικο; Σοβαρά ρε *αλάκα;;
Κάθονται να φάνε δύο μύγες πάνω σε ένα σκατό και η μία κλάνει.
- Ρε *αλάκα, ντροπή, τρώμε!
Μετά από όλο αυτό το απαύγασμα του humor, υπόσχομαι να postάρω κάποια δικά μου με Chuck Norris, αφού σταματήσετε να γελάτε με τα παραπάνω...