Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
gika....
Να σου δωσω μια συμβουλη μικρε γιατι απο οτι βλεπω το συνεχιζεις ....θα σου φερω παραδειγμα ενα δικο μου λαθος....
Εγω ειμαι 45 και στα 45μου καταλαβα οτι απο καποια πραγματα που με ειχαν στεναχωρεσει στο παρελθον, ειχα μια
υπερβολικη αρνηση για τον Σαλπι.Ειδα λοιπον οτι καποια πραγματα στην ζωη δεν ειναι ασπρο μαυρο.ΟΣαλπι εμενα ποτε δεν θα γινει το πουλεν μου,αυτο ομως δεν αναιρει οτι σε καθε ματς προσπαθει μαχεται και πανω απ'ολα βλεπεις στο προσωπο του ποσο πολυ αγαπαει τον ΠΑΟΚμας Εγω το ιδιο βλεπω και στο προσωπο του Βιερινια,και ας ειναι ξενος και ας μην ηξερε τι ειναι ο ΠΑΟΚ πριν 4 χρονια Δεν θα κατσω σου αναλυσω για το ποδοσφαιρικο του ταλεντο....το θεωρω περριτο.....
το να απαξειωνεις ομως τον κατα γενικη ομολογεια [απο εχθρους και φιλους] καλυτερο ξενο ποδοσφαιριστη στην Ελλαδα.....
επειδη για 1-2-3 λογους ειναι ντεφορμε τον τελευταιο μηνα, κατανταει τουλαχιστον.....γραφικο.....μαθε να παραδεχεσαι τα λαθη σου.....το ιδιο εκανα και εγω.....
φιλικα στα λεω ....τα ιδια θα ελεγα και στα παιδια μου
Να σου δωσω μια συμβουλη μικρε γιατι απο οτι βλεπω το συνεχιζεις ....θα σου φερω παραδειγμα ενα δικο μου λαθος....
Εγω ειμαι 45 και στα 45μου καταλαβα οτι απο καποια πραγματα που με ειχαν στεναχωρεσει στο παρελθον, ειχα μια
υπερβολικη αρνηση για τον Σαλπι.Ειδα λοιπον οτι καποια πραγματα στην ζωη δεν ειναι ασπρο μαυρο.ΟΣαλπι εμενα ποτε δεν θα γινει το πουλεν μου,αυτο ομως δεν αναιρει οτι σε καθε ματς προσπαθει μαχεται και πανω απ'ολα βλεπεις στο προσωπο του ποσο πολυ αγαπαει τον ΠΑΟΚμας Εγω το ιδιο βλεπω και στο προσωπο του Βιερινια,και ας ειναι ξενος και ας μην ηξερε τι ειναι ο ΠΑΟΚ πριν 4 χρονια Δεν θα κατσω σου αναλυσω για το ποδοσφαιρικο του ταλεντο....το θεωρω περριτο.....
το να απαξειωνεις ομως τον κατα γενικη ομολογεια [απο εχθρους και φιλους] καλυτερο ξενο ποδοσφαιριστη στην Ελλαδα.....
επειδη για 1-2-3 λογους ειναι ντεφορμε τον τελευταιο μηνα, κατανταει τουλαχιστον.....γραφικο.....μαθε να παραδεχεσαι τα λαθη σου.....το ιδιο εκανα και εγω.....
φιλικα στα λεω ....τα ιδια θα ελεγα και στα παιδια μου
- PAOK_NORTH_ARMY
Ρε φίλε ειλικρινά λυπήσου μας... Μ'αρέσει που όλο αυτό το κατεβατό το ξεκινάς και με τη φράση "To έχω πει και παλιότερα, αλλά κάποιοι είχανε πέσει να με φάνε...". Δηλαδής τώρα περιμένεις το χειροκρότημα και την επιβεβαίωση??gika έγραψε:To έχω πει και παλιότερα, αλλά κάποιοι είχανε πέσει να με φάνε...
Ο Βιειρίνια, έχει ήδη πιάσει το ταβάνι του. Εμείς τον κάναμε παικταρά και περιμέναμε πρόταση 15 εκατομμυρίων από την Μπαρτσα για να τον δώσουμε........
Ο Βιειρίνια είναι ένα εξτρέμ, καλός για τα ελληνικά δεδομένα, που κόντρα σε ανοικτές άμυνες ή κόντρα σε μικρές ομάδες θα σου κάνει το κάτι παραπάνω που θα σε εκστασιάσει.
Στα μεγάλα ματς όμως (Ευρώπη και ντέρμπι) χάνεται για κάποιον μυστήριο λόγο. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και βγαίνει εκτός ρυθμού.
Επίσης ένα ακόμα σοβαρό μειονέκτημα του είναι ότι δεν έχει διάρκεια. Θα σου κάνει μία δύο φάσεις ανά αγώνα, αλλά στον υπόλοιπο αγώνα θα αναρωτιέσαι αν παίζει...
Κι όσο δεν βελτιώνεται σε αυτούς τους τομείς, η αξία του όχι μόνο δεν θα παραμένει σταθερή, αλλά θα πέφτει.
Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιου στυλ παίκτη στην Τούμπα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και τον θεοποιήσαμε..
Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης. Φυσικά και είναι, για τα Ελληνικά όμως δεδομένα.
Το ότι προσαρμοζόμαστε στα ελληνικά δεδομένα είναι ο μόνος λόγος που οι Ελληνικές ομάδες στο Τσου Λου κάνουν το ένα κλαρίνο μετά το άλλο -και αυτό δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ, αλλά μας αφορά και μας-. Είδατε τα τρίτα της Τότεναμ; Έτοιμοι παίκτες, γρήγοροι και ατομικά αλλά και στην ανάπτυξη τους. Δυνατοί και ακομπλεξάριστοι.
Στην Ελλάδα ο μόνος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι είτε με γερασμένους αστέρες (πχ Γκαρσία, Ριβάλντο) είτε με πολλά φράγκα, είτε μέσω σωστής οργάνωσης των ακαδημιών.
Στην ομάδα μας δυστυχώς έχουμε το 0/3 σε αυτούς τους τομείς και αυτό είναι πολύ κακό.
Γιατί τα γράφω αυτά εδώ;
Γιατί ο Βιειρίνια είναι ένας καλός παίκτης που δεν είναι όμως σταρ. Δεν είναι αρχηγός. Δεν έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, όπως πχ ο Γκαρσία. Και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του. Ή θα χρειαστούμε ένα σύνολο από 10 βιειρίνια που σαν σύνολο θα φέρουν αποτέλεσμα, είτε 2-3-4 παίκτες στυλ Γκαρσία.
Ο Βιειρίνια ΠΡΕΠΕΙ, αν θέλει να πάει ψηλά, όχι μόνο να βελτιωθεί αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Να πάψει να είναι ο μικρός μάγος και να πάρει επιτέλους την ομάδα στην πλάτη του. Το αντέχει; Ναι ή ου; Προσωπικά δεν με έχει πείσει... Αλλά σίγουρα πρέπει να το προσπαθήσει και να μας δέιξει αν είναι ένας μεγάλος παίκτης ή απλά ένας ταλαντούχος παίκτης....!!!
gika έγραψε:άμα συγκρίνεις τον Βιειρίνια [...] με τον Μιραλάς, είναι καλούτσικος.

Παρεμπιπτόντως, ο Μιραλλάς (ανεξάρτητα από τα άλλα του χαρίσματα) είναι ένας από τους πιο χαζούς επιθετικούς στο πρωτάθλημα.
ο πουστο-"γαυρος" αποθεωνει τον τοροσιδη πως πηρε τα σκαλπ αρσαβιν και βιερινια... τ'ακους μικρε? Ξερουμε τι εισαι γι'αυτο σκαμε! Περιμενουμε ανεβασμα!
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Φίλε gika στο θέμα βιερινια είσαι of side και μάλιστα πολλα μέτρα λάθος όλες οι εκτιμήσεις σου θα αναθεωρήσεις είναι σίγουρο......
Χαχα, καλή φάση, εδώ φαίνεται το πλεονέκτημα να είσαι mod.
Λες κάτι που προφανώς και δεν ευσταθεί με τίποτα αλλά δέχεσαι πολύ πιο ήπια ''πυρά''.
Ωραίος gika, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ mod!
Λες κάτι που προφανώς και δεν ευσταθεί με τίποτα αλλά δέχεσαι πολύ πιο ήπια ''πυρά''.
Ωραίος gika, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ mod!

- navigator11
γνώμη του είναι ρε μάγκες στο φινάλε.την έγραψε και τέλος.τί εξανίστασθε πια τόσο πολύ;δλδ ρε φίλε καρέλια,αν ήταν "κατάμαυρος",ωσάν κι εμάς,θα έτρωγε μπάν;μπορεί να λογίζει και το δημούτσο αποδοτικότερο,δικαίωμά του.το θέμα είναι η επαναφορά του πορτογάλου στα συνήθη κι όχι η νουθέτηση του μπλέ γκίκα.
- ΑποστόληςΑ
Μάθετε να δέχεστε και την άλλη άποψη! Δεν είναι η δική σας μόνο η σωστή και οποιαδήποτε άλλη εξ ορισμού λανθασμένη. Ωριμάστε πιά!
(Γίνετε σαν κι εμένα...)
(Γίνετε σαν κι εμένα...)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ το παράδειγμα που αναφέρεις για να με "νουθετίσεις" είναι λίγο εκτός. Με τον Βιειρίνια δεν έχω κάποια εμπάθεια όπως λες ότι είχες με τον Σάλπι! Απλά στα μάτια μου ο Βιειρίνια δεν είναι ο Θεός που είναι στα μάτια τα δικά σας.. Δεν είπα ότι είναι χάλια κι ότι πρέπει να φύγει και μπλα μπλα.. Είπα απλά ότι δεν είναι ο παικταράς που κοστίζει 15 μύρια και θα κάνει την Ευρώπη να μιλάει για αυτόν. Καλός, για τα ελληνικά όμως δεδομένα. Δεν είναι ότι δεν τον "αγαπάω" σαν παίκτη του ΠΑΟΚ. Για μένα όσοι φοράνε το δικέφαλο όλοι είναι ίδιοι. Είτε λέγονται Μπαλάφας είτε Βιειρίνια. Την ίδια αγάπη θα εισπράξουν. Και προσωπικά θεωρώ επικίνδυνο την υπερβολική αγάπη σε κάποιον..
PAOK_NORTH_ARMY, να σε πω κάτι; Την άποψη της πλειοψηφίας στο θέμα που συζητάμε την ξέρω. Λες να ζω σε άλλο σύμπαν; Θα μπορούσα να μην σχολιάσω, ή να έγραφα "Βιειρίνια παικταρά μου, μάγος της Πορτογαλλίας είσαι να ούμε, Μπάρτσα αν θες μόνο με 20 εκατομύρια" και άλλα τέτοια και να μου βάζατε από κάτω ++ και παπαριές. Σκοπός μου όμως δεν είναι να γράφω για να γίνω αρεστός. Τη γνώμη μου λέω. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, δεν περιμένω κανένα μπράβο. Δεν γράφω για να ακούσω "μπράβο". Τι θα κέρδιζα; Θα κανα το nickname μου μάγκα;
Eortpoll στο χέρι του είναι να με κάνει να αναθεωρήσω. Το ματς μέσα στην Αγγλία με την Τότεναμ δεν είναι πολύ μακριά. Μακάρι να παίξει μπάλα και να δείξει σε όλους μας τι αξίζει. Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι κάποιοι πάλι θα λένε μπράβο μετά από μια μέτρια εμφάνιση και θα χουν το άλλοθι ότι βοηθούσε στην άμυνα. Σαν να το βλέπω μπροστά μου.. Όπως και να έχει ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. Για το καλό του ΠΑΟΚ πρώτα απ' όλα...!!
Karellias το αν ευσταθεί η άποψη μου άσε να το κρίνω εγώ. Το αν θα την συμμεριστείς ή θα την απορρίψεις είναι δικό σου θέμα. Δεν ζήτησα καμία ειδική μεταχείριση επειδή είμαι χρωματιστός. Ο ρόλος μου σαν συντονιστής εδώ μέσα είναι να βάζω κάποια πράγματα στη θέση τους όταν ξεφεύγουν. Αλλά πέρα από συντονιστής είμαι και μέλος σε αυτήν την κοινότητα και ως μέλος θα λέω την άποψη μου -όποια κι αν είναι αυτή- και κάποιοι θα διαφωνούν και άλλοι θα συμφωνούν. Τώρα αν έχεις κάποιο πρόβλημα και πιστεύεις ότι σε έχω αδικήσει επειδή διαφωνούσα μαζί σου, στείλε μου πμ να τα πούμε..
Και για να τελειώνουμε με όλο αυτό, η άποψη μου είναι αυτή και μόνο ο Βιειρίνια μπορεί να μου την αλλάξει. Όλα τα άλλα λόγια είναι...!!
PAOK_NORTH_ARMY, να σε πω κάτι; Την άποψη της πλειοψηφίας στο θέμα που συζητάμε την ξέρω. Λες να ζω σε άλλο σύμπαν; Θα μπορούσα να μην σχολιάσω, ή να έγραφα "Βιειρίνια παικταρά μου, μάγος της Πορτογαλλίας είσαι να ούμε, Μπάρτσα αν θες μόνο με 20 εκατομύρια" και άλλα τέτοια και να μου βάζατε από κάτω ++ και παπαριές. Σκοπός μου όμως δεν είναι να γράφω για να γίνω αρεστός. Τη γνώμη μου λέω. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, δεν περιμένω κανένα μπράβο. Δεν γράφω για να ακούσω "μπράβο". Τι θα κέρδιζα; Θα κανα το nickname μου μάγκα;
Eortpoll στο χέρι του είναι να με κάνει να αναθεωρήσω. Το ματς μέσα στην Αγγλία με την Τότεναμ δεν είναι πολύ μακριά. Μακάρι να παίξει μπάλα και να δείξει σε όλους μας τι αξίζει. Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι κάποιοι πάλι θα λένε μπράβο μετά από μια μέτρια εμφάνιση και θα χουν το άλλοθι ότι βοηθούσε στην άμυνα. Σαν να το βλέπω μπροστά μου.. Όπως και να έχει ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. Για το καλό του ΠΑΟΚ πρώτα απ' όλα...!!
Karellias το αν ευσταθεί η άποψη μου άσε να το κρίνω εγώ. Το αν θα την συμμεριστείς ή θα την απορρίψεις είναι δικό σου θέμα. Δεν ζήτησα καμία ειδική μεταχείριση επειδή είμαι χρωματιστός. Ο ρόλος μου σαν συντονιστής εδώ μέσα είναι να βάζω κάποια πράγματα στη θέση τους όταν ξεφεύγουν. Αλλά πέρα από συντονιστής είμαι και μέλος σε αυτήν την κοινότητα και ως μέλος θα λέω την άποψη μου -όποια κι αν είναι αυτή- και κάποιοι θα διαφωνούν και άλλοι θα συμφωνούν. Τώρα αν έχεις κάποιο πρόβλημα και πιστεύεις ότι σε έχω αδικήσει επειδή διαφωνούσα μαζί σου, στείλε μου πμ να τα πούμε..
Και για να τελειώνουμε με όλο αυτό, η άποψη μου είναι αυτή και μόνο ο Βιειρίνια μπορεί να μου την αλλάξει. Όλα τα άλλα λόγια είναι...!!
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Τον βιερινια του κάνανε πρόταση για αγορα έστω 2,5 -3 εκατ κάποιες μπλακπερν και Ουντινέζε τον μιραλας με το χαζοχαρουμενο ύφος τι προτάσεις του κάνανε πριν καταλήξει στην χωματερή του Ρέντη ; Το λέω γιατί συγκρίνεις μιραλας με βιερινια ....λεςνα είναι τόσο ασχετοι οι Ιταλοί και οι Άγγλοι ; Δεν νομίζω ......
Κόλλησες εκεί εσύ..
Τον Μιραλάς τον ανέφερα απλά ως το αριστερό εξτρεμ της ομάδας που κέρδισε τον ΠΑΟΚ και που είναι το φαβορί για το Ελληνικό πρωτάθλημα...

- sourmenetes
- Moderator
Το φαβορι ειμαστε εμεις γκικα...
Μην μπερδευεσαι...

Μην μπερδευεσαι...