Αδικαιολογητη η τιμη στα μαυρα καθισματα.KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 12:23 2. Αρμυρό το εισιτηριάκι για Μούρθια, διπλάσιο από πέρσι , τα έδωσα τα 41 € αλλά με βαριά καρδιά. Δεν το καταλαβαίνω το να έχεις πλούσιο αφεντικό και να πρέπει να βάλει ο λαός σημαντικά ποσά για την ομάδα...Το λέω και για του χρόνου και του παραχρόνου.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Maurice_Escargot
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- paok-porter1337
Κατσε γιατι κατι μου λεει τοσο θα πληρωνεις του χρονου και για GBL. Δεν βλεπω τιμη κατω απο 30Ε εκειMaurice_Escargot έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 13:30Αδικαιολογητη η τιμη στα μαυρα καθισματα.KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 12:23 2. Αρμυρό το εισιτηριάκι για Μούρθια, διπλάσιο από πέρσι , τα έδωσα τα 41 € αλλά με βαριά καρδιά. Δεν το καταλαβαίνω το να έχεις πλούσιο αφεντικό και να πρέπει να βάλει ο λαός σημαντικά ποσά για την ομάδα...Το λέω και για του χρόνου και του παραχρόνου.
- paok-porter1337
Αμα τα κανει ολα αυτα το φθηνοτερο διαρκειας κατω απο 300Ε δεν θα πεσει και λογικα δεν θα περιλαμβανει playoff κτλπDimitrisou έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 13:18 Τα επόμενα χρόνια βάσει σχεδίου αναβάθμισης του γηπέδου,του ρόστερ και της διοργανώσης στα δικά μου μάτια είναι λογικό να ανέβει το εισιτήριο.
Για φέτος βέβαια δεν βγάζει πολύ νόημα.
- paok-porter1337
Αν δεν σε πειραζει, επειδη δεν εχω ιδεα, μπορεις να μας πεις γιατι ειναι προβλημα? και σε ποια θεση ειναι τωρα ο πρωην υπαλληλος στην ΚΑΕ/πλευρα Μηστακιδη? ΕυχαριστωTaseos έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 13:27Οι φήμες λένε ότι αυτός που ζήτησαν οι σύνδεσμοι να επεοχωρησει ειναι ο πρώην υπάλληλος ασφαλείας του ιβαν σαββιδη. Δεν τον ξέρω, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Πολλοί τον θεωρούν ως το μεγάλο πρόβλημα. Εμενα πάλι δε με νοιάζει ποιους εμπιστεύεται ο κάθε μεγαλομέτοχος αρκεί να μην μπαίνει εμπόδιο στα όνειρα μουKalamarGiannis έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 11:05 Πολύ πιθανό να τους μπερδεύουμε, αποτελούν ουρανοκατέβατους και μόνο τον έναν είχα δει κάπου σε φωτο στο αεροδρόμιο για τον Μπέβερλι.
Τέλος πάντων δεκτά όσα λέει ο e-q, δεν διαφωνώ στη λογική, απλά ρώτησα να καταλάβω. Ας περάσει το μήνυμα στον ιδιοκτήτη τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ.
Αυτό που εγώ είπα είναι ότι δεν θα αλλάξει το δεξί του χέρι επειδή τον θέλαν να τον δουν μονάχους μονάχους...
ΥΓ ποτέ δεν είπα ότι πιστεύω ότι δεν ¨ξέρει¨ το αφεντικό τις κινήσεις. Δε μου μοιάζει λογικό. Αλλά και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα...
-
Dimitrisou
Εγω εκει πιστευω θα παιζουν τα ποσα..καλως η κακως πλεον τα πραγματα οπου γινεται επενδυση ετσι ειναι..paok-porter1337 έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 14:28Αμα τα κανει ολα αυτα το φθηνοτερο διαρκειας κατω απο 300Ε δεν θα πεσει και λογικα δεν θα περιλαμβανει playoff κτλπDimitrisou έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 13:18 Τα επόμενα χρόνια βάσει σχεδίου αναβάθμισης του γηπέδου,του ρόστερ και της διοργανώσης στα δικά μου μάτια είναι λογικό να ανέβει το εισιτήριο.
- paok-porter1337
Μα λογικα θα εχεις καμια 5-10 αγωνες παραπανω αν εισαι Eurocup και ακομα περισσοτερα αν πας Euroleague..οποτε ειναι λογικο η τιμη του διαρκειας να ανεβει.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 14:36Εγω εκει πιστευω θα παιζουν τα ποσα..καλως η κακως πλεον τα πραγματα οπου γινεται επενδυση ετσι ειναι..paok-porter1337 έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 14:28Αμα τα κανει ολα αυτα το φθηνοτερο διαρκειας κατω απο 300Ε δεν θα πεσει και λογικα δεν θα περιλαμβανει playoff κτλπDimitrisou έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 13:18 Τα επόμενα χρόνια βάσει σχεδίου αναβάθμισης του γηπέδου,του ρόστερ και της διοργανώσης στα δικά μου μάτια είναι λογικό να ανέβει το εισιτήριο.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Dimitrisou
- Maurice_Escargot
Είναι πολύ εύκολο να δούμε την πολιτική του Άρη πέρυσι και φέτος με ενιαίο και μεμονωμένα διαρκείας για τις διοργανώσεις που έπαιζαν.
Το θέμα είναι πως για τιμολογιακή πολιτική μεμονωμένης αγωνιστικής στην GBL, ούτε γήπεδο/υπηρεσίες εχεις ούτε προϊόν για 40ευρω.
Το θέμα είναι πως για τιμολογιακή πολιτική μεμονωμένης αγωνιστικής στην GBL, ούτε γήπεδο/υπηρεσίες εχεις ούτε προϊόν για 40ευρω.
Καλοέμαθε τον κόσμο στα φθηνά διαρκείας όλα μέσα και κακοφαίνεται τώρα. Βέβαια το φθηνό διαρκείας είχε αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα να λείπουν τα μισά