Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Χαχαχα
Αρχίσανε τα όργανα!!!
Που είναι τα χρόνια εκείνα τα ωραία με κάτι φωτό με μια βόμβα...
Τώρα περιμένουμε σαν τα μαστουρια κανένα ποσταρισμα με inside info ...
Άμα πέσω μέσα και έρθει Μανωλάς και Γαλανόπουλος....
Και χουμελς για κερασάκι
.....δεν ξέρω αν είναι ακόμα ελεύθερος.
Αρχίσανε τα όργανα!!!
Που είναι τα χρόνια εκείνα τα ωραία με κάτι φωτό με μια βόμβα...
Τώρα περιμένουμε σαν τα μαστουρια κανένα ποσταρισμα με inside info ...
Άμα πέσω μέσα και έρθει Μανωλάς και Γαλανόπουλος....
Και χουμελς για κερασάκι
.....δεν ξέρω αν είναι ακόμα ελεύθερος.
Εκτάκτως Μπαρκα στα μπλε για 3 μερεςPatron έγραψε:Κούγκι FCDaskalos_4 έγραψε:Ωχ ωχ ωχ, ωχ ωχ ωχ. Μυριζει μπαρούτι το φορουμ

-
Μην έρθει τπτ ακόμα πιο μέτριο φοβούμαι.tolis14 έγραψε:Πείτε μου την αλήθεια, δεν σας αρέσει όλο αυτό; άκυρο του so and so Χατζηδιάκου και πλέον προσμονή για κάτι καλύτερο την ύστατη στιγμή. Αυτά είναι τα ωραία των καλοκαιρινών μεταγραφών
Δεν γίνεται λέει να μείνουμε με τρία στόπερ, κάποιον θα πάρουν! Γιατί με 4 στόπερ ας πούμε, είσαι φουλ κομπλέ για τρεις διοργανώσεις.
Να μαζέψει κίτρινες ο ένας, να έχει ένα μικρό τράβηγμα ο άλλος και να κατέβουμε με αλλαγή στα στόπερ τον κανένα.
Τα ίδια ισχύουν και για τα χαφ btw.. Που θες να βγάλεις πάλι 60 ματς με 4 χαφ.
Να μαζέψει κίτρινες ο ένας, να έχει ένα μικρό τράβηγμα ο άλλος και να κατέβουμε με αλλαγή στα στόπερ τον κανένα.
Τα ίδια ισχύουν και για τα χαφ btw.. Που θες να βγάλεις πάλι 60 ματς με 4 χαφ.
Δεν φωνάζουμε πίσω τον Νασμπεργκ; Το κάναμε με Κεντζιορα πέρυσι και δούλεψε. Γιατί όχι και φέτος για γούρι;
Ιβαν αγόρασε την πουτανα την Κάλιαρι και καντην ΠΑΟΚ Β να ησυχάσουμε

- Μπαρκαρούτσος
Χα.Daskalos_4 έγραψε:Εκτάκτως Μπαρκα στα μπλε για 3 μερεςPatron έγραψε:Κούγκι FCDaskalos_4 έγραψε:Ωχ ωχ ωχ, ωχ ωχ ωχ. Μυριζει μπαρούτι το φορουμ
Τι ζουμε ρεεεεεεomerta76 έγραψε:Πάει και ο Χατζηδιακος, Κοπεγχάγη
Εγώ πάω για ύπνο ήρεμος στην κορυφή.
Διαβάστε τι έγραψε ο ποιος Νασμπεργ για την οικογένεια ΠΑΟΚ και νιώστε,
Μερικούς σας έχουν χαλάσει τα μυαλά και την διάθεση, αυτοί που δεν ξέρουν πραγματικά τίποτα....
Παπά, βασικός είσαι πλέον με δεσπότη κάθε Κυριακή, ο Διάκος αποσχηματισθηκε τελικά
Sent from my iPad using Tapatalk
Μερικούς σας έχουν χαλάσει τα μυαλά και την διάθεση, αυτοί που δεν ξέρουν πραγματικά τίποτα....
Παπά, βασικός είσαι πλέον με δεσπότη κάθε Κυριακή, ο Διάκος αποσχηματισθηκε τελικά

Νιωστε επειδη παραπονιεσαι που ο Θωμας θα χρειαστει να παιξει καθε 90λεπτο με Γιουροπα,Πρωταθλημα,Κυπελλοpilotos έγραψε:Εγώ πάω για ύπνο ήρεμος στην κορυφή.

Καλη η οικογενεια αλλα ουτε αυτον τον βοηθησε.
Εγώ ακόμα ελπίζω σε κάνα πιτσιρίκι να ανεβάσουν στη ζούλα ειδικά μετά από αυτό.
-
Ρε μηπως εμεις τρολαροε την Καλιαρι; Τι να πωFreeWatcher έγραψε:Είναι να απορείς ρε γαμωτο. Τόσο δεν τους κοβει?gergeo4 έγραψε:οταν 3 χρονια παρακαλας τη καλιαρι για παιχτες και στο τελος παιρνεις τα @@ ,ε φτανει....η περιπτωση χατζηδιακου το ξεφτιλισε ειδικά οταν παρουσιαζοταν 99,9% κλεισμενος απο ολους..Μπαρκαρούτσος έγραψε: Ποιο πράγμα;
Αυτή η ιστορία με την Κάλιαρι τραβάει χρονια.
Καθε φορά το ιδιο αποτελεσμα.
Του χρονου παλι στην Καλιαρι θα ψαχνουν παιχτες.
Παίρνουν φορα κ χτυπάνε το κεφαλι τους στον τοιχο.
Ξανά κ ξανά...
-
Για τον Διάκο είμαστε σίγουροι ότι το γεγονός ότι πήγε Κοπεγχάγη, αφορά οικονομικούς όρους και φταίει κλασικά η κακιά Κάλιαρι;
Μήπως απλά τον θέλουν για βασικό και τον έπεισαν και απλά δεν προτίμησε ο ίδιος εμάς για να μέλος τoυ rotation της 4άδας;
Ειλικρινά ρωτάω γιατί το οικονομικό δε μου βγάζει νόημα, με δεδομένα ότι παρουσιάζοταν ψιλοσυμφωνημένα όλα.
Μήπως απλά τον θέλουν για βασικό και τον έπεισαν και απλά δεν προτίμησε ο ίδιος εμάς για να μέλος τoυ rotation της 4άδας;
Ειλικρινά ρωτάω γιατί το οικονομικό δε μου βγάζει νόημα, με δεδομένα ότι παρουσιάζοταν ψιλοσυμφωνημένα όλα.