Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

iremidynami 4+ έγραψε:
Asimos έγραψε:Το εύρημα του σεβασμού ποιος το ξεστόμισε πρώτος; Ποιος αισθάνεται ασέβεια; Γιατί; Τι του έκανε; Αυτός; Στάθηκε με σεβασμό απέναντι στον Ιβάν; Πήρε 13 ετών διαρκείας; Πλήρωσε 15 αγώνες ΠΑΟΚ TV?

Έδωσε για να πάρει;

Ο μεγαλύτερος λαός της Βορείου Ελλάδος στάθηκε με σεβασμό;
Δηλ επειδη δεν αγοραζει ο κοσμος δειαρκειας η PAOK TV, εχουν το δικαιωμα να μας λενε ψεματα καταμουτρα;
Να μας δουλευουν ψιλο γαζι σαν να απευθυνονται σε κοπριτες;
Εαν δεν έβγαινε η μαριονετα να μιλησει για 4 εκ προτασεις κλπ, εγω προσωπικα δεν θα ημουν εκνευρισμενος, ας μην ελεγαν τιποτε, καλυτερη η σιωπη απο τα ψεματα.
Μπορείς να μου πεις σε τι σου είπανε ψέματα ο γιος του ιδιοκτήτη και ο υπεύθυνος επικοινωνία;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εχετε καταλαβει οτι λετε επι της ουσιας οτι και η Χεταφε ειναι στο κολπο προκειμενου να μας πουλησουν σανο, ετσι;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Retzi έγραψε:
Asimos έγραψε:Το εύρημα του σεβασμού ποιος το ξεστόμισε πρώτος; Ποιος αισθάνεται ασέβεια; Γιατί; Τι του έκανε; Αυτός; Στάθηκε με σεβασμό απέναντι στον Ιβάν; Πήρε 13 ετών διαρκείας; Πλήρωσε 15 αγώνες ΠΑΟΚ TV?

Έδωσε για να πάρει;

Μάλλον κάτι κανουν λαθος οι ανθρωποι που εχει βαλει να τρεξουν την ομαδα για να μην στήριξε ο κοσμος στον βαθμο που θα επρεπε. Από την στιγμή που έχουμε παραδείγματα με τον κοσμο να εχει στηρίξει στο παρελθον μαζικά και χωρίς τις προοπτικές των τίτλων.

Εκεί πρέπει να αναζητήσει ευθύνες και όχι στον αχάριστο κόσμο.

Σορρυ για το οφτοπικ.

Μεταγραφικά έχουμε κανένα νεότερο ή περνάμε την χαρτς και βλέπουμε?
Μεταγραφές τέλος. Μόνο ένας βλαξ δεν μπορεί να το αντιληφθεί πλέον.

Το οποίο απαντά και όλα τα παραπάνω.

(Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ καμία εβδομάδα)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη διαβαζω την ιδια και την ιδια ανοησια.Εγω να δεχτω οτι ΜΕΡΟΣ του κοσμου του ΠΑΟΚ δεν εχει στηριξει οσο θα επρεπε.Αυτοι που στηριξαν ομως και ειναι καποιες χιλιαδες,εστω ας πουμε 20.000 αντι για 30.000 ,τιμωρουνται λογω των αλλων? Αυτοι που και διαρκειας παιρνουν και PAOK TV απεκτησαν τι αμαρτιες πληρωνουν?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Λουτσεσκου την Πεμπτη το βραδυ δεν ειπε οτι περιμενε να κλεισουν μεταγραφες ειτε εκεινο το βραδυ ή την Παρασκευη; Και μαλωσε και τον Τσονακα που ειπε για Σαββατο. Λαθος καταλαβα;
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Asimos έγραψε:
Retzi έγραψε:

Έδωσε για να πάρει;

Μάλλον κάτι κανουν λαθος οι ανθρωποι που εχει βαλει να τρεξουν την ομαδα για να μην στήριξε ο κοσμος στον βαθμο που θα επρεπε. Από την στιγμή που έχουμε παραδείγματα με τον κοσμο να εχει στηρίξει στο παρελθον μαζικά και χωρίς τις προοπτικές των τίτλων.

Σορρυ για το οφτοπικ.

Αρα ο προπονητής που το είπε είναι βλαξ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Δεν έχω καταλάβει είτε κι αυτός είναι στο κόλπο να μας πουλάνε φούμαρα, είτε κι αυτός λαμβάνει υποσχέσεις που δε πραγματοποιούνται, είτε είναι τόσο άτυχος που μεταγραφές όπου δείχνουν να είναι τόσο κοντά κάτι συμβαίνει και στραβώνουν.

Άλλη εξήγηση δε νομίζω ότι υπάρχει.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Psuxo_logos έγραψε:
Asimos έγραψε:
Retzi έγραψε:Μάλλον κάτι κανουν λαθος οι ανθρωποι που εχει βαλει να τρεξουν την ομαδα για να μην στήριξε ο κοσμος στον βαθμο που θα επρεπε. Από την στιγμή που έχουμε παραδείγματα με τον κοσμο να εχει στηρίξει στο παρελθον μαζικά και χωρίς τις προοπτικές των τίτλων.

Σορρυ για το οφτοπικ.

Αρα ο προπονητής που το είπε είναι βλαξ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι δεν είναι βλαξ. Αυτός είναι φευγατος.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Πόσο αποδοτικό είναι να κοστολογούνε με ένα Χ πόσο έναν ποδοσφαιριστή, μετεγγραφικο στόχο, και να περιμένουν να υποκύψει η ομάδα του μέχρι τελευταία στιγμή;
Είναι προγραμματισμός αυτό;
Και τι αξίας μπορεί να είναι η εναλλακτική της τελευταίας στιγμής;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

joshua έγραψε:Επειδη διαβαζω την ιδια και την ιδια ανοησια.Εγω να δεχτω οτι ΜΕΡΟΣ του κοσμου του ΠΑΟΚ δεν εχει στηριξει οσο θα επρεπε.Αυτοι που στηριξαν ομως και ειναι καποιες χιλιαδες,εστω ας πουμε 20.000 αντι για 30.000 ,τιμωρουνται λογω των αλλων? Αυτοι που και διαρκειας παιρνουν και PAOK TV απεκτησαν τι αμαρτιες πληρωνουν?
Γιαυτο ρε συ josh μειναμε στις, ας πουμε, 20000 νοματαιοι. Και η βαση συρικνωνεται μερα με την μερα σχεδον. Και οσο κιαν με ποναει σιγα σιγα αποτελω και εγω μερος της συρικνωσης.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

soigol έγραψε:Πόσο αποδοτικό είναι να κοστολογούνε με ένα Χ πόσο έναν ποδοσφαιριστή, μετεγγραφικο στόχο, και να περιμένουν να υποκύψει η ομάδα του μέχρι τελευταία στιγμή;
Είναι προγραμματισμός αυτό;
Και τι αξίας μπορεί να είναι η εναλλακτική της τελευταίας στιγμής;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιτα αν πιστεψουμε το ρεπορταζ για τον Σερβο το πραγμα ειναι ακομα πιο περιεργο. Η τελευταια ενημερωση ηταν οτι εμποδιο Βαλενθια δεν υπαρχει πλεον και οτι ολα ειχαν συμφωνηθει στα λεφτα που η ομαδα ηθελε. Αλλα για καποιο λογο το παγωσαμε.
Οχι απλα δηλαδη δεν περιμενουμε να υποκυψει η Χεταφε αλλα ολα ειναι ετοιμα και συμφωνημενα και το μονο που απομενει ειναι να δωσει το οκ ο Ιβαν που εχει παγωσει το θεμα.
Παραλογο; Και τι ειναι λογικο αυτο το καλοκαιρι;
kos

Δημοσίευση από kos »

giapas έγραψε:Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Δεν έχω καταλάβει είτε κι αυτός είναι στο κόλπο να μας πουλάνε φούμαρα, είτε κι αυτός λαμβάνει υποσχέσεις που δε πραγματοποιούνται, είτε είναι τόσο άτυχος που μεταγραφές όπου δείχνουν να είναι τόσο κοντά κάτι συμβαίνει και στραβώνουν.

Άλλη εξήγηση δε νομίζω ότι υπάρχει.
Αυτό είπε. Και μετράει η στιγμή που το είπε. Όταν κατάλαβε ότι πάει στα play of χωρίς Φελίπε και τσιγγαρα...
Τι μεθαύριο... Μεθαύριο τον ήπιαμε...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

dev έγραψε:τα δειγματα δεν ειναι θετικα αλλα υπαρχουν και οι δηλωσεις του προπονητη οτι δουλευουν για 2 μεταγραφες αμεσα
Συγνώμη αν φανώ πεσιμιστης, αλλά οι δηλώσεις περί 2 μεταγραφών που δουλευονται είναι πιο πιθανό να αφορούν σε πωλήσεις
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:Επειδη διαβαζω την ιδια και την ιδια ανοησια.Εγω να δεχτω οτι ΜΕΡΟΣ του κοσμου του ΠΑΟΚ δεν εχει στηριξει οσο θα επρεπε.Αυτοι που στηριξαν ομως και ειναι καποιες χιλιαδες,εστω ας πουμε 20.000 αντι για 30.000 ,τιμωρουνται λογω των αλλων? Αυτοι που και διαρκειας παιρνουν και PAOK TV απεκτησαν τι αμαρτιες πληρωνουν?
Όχι μωρέ δεν έχει στηρίξει ο ΠΑΟΚτσης και έχουν στηρίξει οι βαζελοι και οι χάρτινοι ας πούμε. Που οι μεν πρώτοι εδώ και μια δεκαετία δηλώνουν οπαδοί του μπάσκετ και το γύρισαν στην μπάλα από προπερσι μιας και το μπάσκετ τους ήταν για το ανάθεμα και στην μπάλα άρχισαν να πέφτουν λεφτά, οι δε δεύτεροι κάνανε σολντ άουτ μετά από καμιά 20ετια πέρσι. Αλλά ο ΠΑΟΚτσης που είναι και εντός και εκτός και παντού δεν στηρίζει.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Ρατσβάν, ο Κυρ Κυρ και ο κάθε ένας που δεν σέβεται τον αγνό ΠΑΟΚτση έχουν ένα κοινό.

Πληρώνονται από τον ίδιο εργοδότη και όπως όλες αναφανδόν οι εταιρείες σε αυτόν τον κόσμο έχουν υποχρέωση να συνταχθούν οι υπάλληλοι με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση στον τρόπο που αποφάσισε ο μεγάλος να πορευτεί η εταιρεία.

Τώρα γιατί ψειριζετε τη μαϊμού σε σημείο παράνοιας και γιατί περιμένετε μπαμ και μπουμ στη δεύτερη χρονιά περιορισμένης ρευστότητας δεν μπορώ να το καταλάβω. Ακόμη και την άρνηση αποδοχής των αρνητικών εξελίξεων δεν μπορώ να καταλάβω.

Δεν είναι δυνατόν να περιμένει κάποιος διαφορετικό αποτέλεσμα ξαφνικά όταν για την επόμενη μεγάλη περίοδο θα στηριχτούμε σε ιδίους πόρους.

Όσο για τον Μυστακίδη καλώς να ορίσει. Αλλά... Μια φώτο και δύο σουίτες δεν βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Αν ο τύπος ενδιαφερόταν για αγορά της ΠΑΕ θα είχε συστηθεί στον κόσμο με άλλον τρόπο...

Ποιος ξέρει τι παιχνίδι παίζει κι αυτός... Ο ορισμός της τσάμπα δημοσιότητας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”