Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από jibbie »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Το πρώτο σκέλος του πλάνου Μπότο πήγε καλά.
Έφερε ταλέντα που μπορούν να εξελιχθούν ρίχνοντας το μέσο όρο ηλικίας.
Το δεύτερο σκέλος (από όσο μπορώ να καταλάβω) είναι (ήταν ?) να πλαισιωθούν, με κινήσεις μέσα Αυγούστου, αυτά το ταλέντα με 2-3 παίκτες από πιο πάνω ράφι.
Εντωμεταξύ προέκυψε η (κακή για μένα με βάση τις άλλες ομάδες και για την εποχή αυτή) κλήρωση με Λέφσκυ την οποία μάλλον υποτίμησαν όλοι από Μπότο μέχρι Λουτσέσκου. Έκαναν πολύ κακή εκτίμηση της κατάστασης, δεν εστίασαν ούτε στιγμή στις ανάγκες-ιδιαιτερότητες των αγώνων με βούλγαρους, θεώρησαν αφελώς (ανεπίτρεπτο) ότι εύκολα-δύσκολα, θα περάσουμε και τώρα τα κεφάλια μέσα.
Ελπίζω να προχωρήσει ο αρχικός σχεδιασμός με 2-3 κινήσεις επιπέδου μέχρι τέλη Αυγούστου.
Αν όχι, το πλάνο μένει στη μέση. Δεν ολοκληρώνεται. Και προφανώς θα το πληρώσει η ομάδα και όλοι όσοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Κάπως έτσι τα βλέπω και γώ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:Και εγω αυτό θεωρούσα ότι είναι το πλάνο.
Αλλά μήπως τελικά αυτό είναι δική μας υπόθεση μακρυά από την πραγματικότητα;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας ΤΔ με απόλυτη γνώση της αγοράς Ουκρανία -Ρωσσιας βλέπει έναν εξτρέμ σαν τον Βερμπιτς με 800.000 συμβόλαιο και το αφήνει να περάσει.
Μήπως τελικά το πλάνο ποτέ δεν περιελάμβανε αυτές τις τοπ κινήσεις;
We have a winner!!!

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ο ΠΑΟΚ βλεποντας εντελως στιγνα τα δυο παιχνιδια προδοθηκε αποκλειστικα απο τα λαθη του Καργα, του Λυρατζη και του Σαστρε. 3 γκολ δωρο καναμε, 3 γκολ φαγαμε συνολικα. Και αντε το δευτερο γκολ στην Βουλγαρια μπορει να φταιει και η συνολικη τακτικη και οχι το αποτυχημενο τακλιν του Σαστρε. Το πρωτο ομως (Καργας) και το τριτο στην Τουμπα (Λυρατζης) ηταν λαθη τραγικοτατα. Οι παικτες που μας κρεμασαν ειναι παικτες χαμηλου κοστους και δεδομενης ποιοτητας που απεχει ετη φωτος απο αντιστοιχους παικτες τα προηγουμενα χρονια (Ματος, Βαρελα, Κρεσπο). Ο Καργας στα 25 του εφυγε απο την Λεφσκι σαν αποτυχημενος. Ο Λυρατζης ηταν αλλαγη του Φεραρι στον Βολο. O μονος με ενα ψιλοκαλο βιογραφικο ειναι ο Σαστρε...ο αναπληρωματικος μπακ μιας ομαδας που ανεβοκατεβαινει κατηγοριες στην Ισπανια. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Εγω δεν μπορω να κρινω Λουτσεσκου και Μποτο με αυτα τα δεδομενα. Το οτι ο ΠΑΟΚ στηριζει την αμυνα του στον Καργα και τον Λυρατζη (τον αναφερω γιατι ειναι ο βασικος) ειναι θεμα χρηματων και οχι ΤΔ και προπαντων οχι προπονητη.

Μετα την χθεσινη σφαλιαρα χρειαζεται μαλλον μια γερη οικονομικη ενισχυση απο Ιβαν για να αλλαξει λιγο το κλιμα αλλα και να στηριχτει η επενδυση που εγινε μεχρι τωρα. Δεν ξερω ομως εαν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Ο Κουλιατα και ο καθε Κουαλιατα διαφορετικα θα παιζει σε μια ομαδα με ποιοτητα και διαφορετικα σε μια μετρια ομαδα που τρωει γκολ απο τα αποδυτηρια.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Το δεύτερο σκέλος (από όσο μπορώ να καταλάβω) είναι (ήταν ?) να πλαισιωθούν, με κινήσεις μέσα Αυγούστου, αυτά το ταλέντα με 2-3 παίκτες από πιο πάνω ράφι.
Εντωμεταξύ προέκυψε η (κακή για μένα με βάση τις άλλες ομάδες και για την εποχή αυτή) κλήρωση με Λέφσκυ την οποία μάλλον υποτίμησαν όλοι από Μπότο μέχρι Λουτσέσκου. Έκαναν πολύ κακή εκτίμηση της κατάστασης, δεν εστίασαν ούτε στιγμή στις ανάγκες-ιδιαιτερότητες των αγώνων με βούλγαρους, θεώρησαν αφελώς (ανεπίτρεπτο) ότι εύκολα-δύσκολα, θα περάσουμε και τώρα τα κεφάλια μέσα.
Ελπίζω να προχωρήσει ο αρχικός σχεδιασμός με 2-3 κινήσεις επιπέδου μέχρι τέλη Αυγούστου.
Αν όχι, το πλάνο μένει στη μέση. Δεν ολοκληρώνεται. Και προφανώς θα το πληρώσει η ομάδα και όλοι όσοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
και εγώ έτσι το βλέπω, με την μόνη ένσταση ότι δεν νομίζω ότι ήταν θέμα υποτίμησης της Λέφσκι.
Καλό θα ήταν να έχουμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας ότι το πλάνο για τα πρώτα ματς προέβλεπε να πάμε με Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Ολιβέϊρα, ακόμα και Τσόλακ θα πώ (όσο περιμένατε εσείς ότι θα ερχόταν η φιναλιστ του Europa, Rangers να τον θέλει εδώ και τώρα για βασικό της φορ, άλλο τόσο το περίμεναν και οι Boto/Λουτσέσκου...)

τον Λουτσέσκου τον ξέρουμε, αν δεν υπήρχε στο σχεδιασμό να παρθούν αργότερα (τέλη Αυγούστου) 2-3 παίκτες θα έβγαινε να λέει δημόσια ότι περιμένει και άλλους παίκτες? ο Boto επίσης δημόσια το δήλωσε ότι θα κάνουμε και σε 2η φάση μεταγραφές αναλόγως τι ελλείψεις θα προκύψουν.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:Και εγω αυτό θεωρούσα ότι είναι το πλάνο.
Αλλά μήπως τελικά αυτό είναι δική μας υπόθεση μακρυά από την πραγματικότητα;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας ΤΔ με απόλυτη γνώση της αγοράς Ουκρανία -Ρωσσιας βλέπει έναν εξτρέμ σαν τον Βερμπιτς με 800.000 συμβόλαιο και το αφήνει να περάσει.
Μήπως τελικά το πλάνο ποτέ δεν περιελάμβανε αυτές τις τοπ κινήσεις;
We have a winner!!!

Μα ο συνομιληκος ναρευ κοστισε παραπανω.
1,5 συν 500 για 3 χρονια. Βερμπιτς κοστιζει λιγοτερο.
Αρα μην λεμε οτι να ναι.
Με τα λεφτα του Ναρευ εφερνες Βερμπιτς και κραταγες και ρεστα
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Πρέπει να αποκτηθουν τουλάχιστον 3 παίχτες ποιότητας.. Για να μην πω 5...αριστερο μπακ δεξί μπακ 10αρι σέντερ φορ αριστερό εξτρεμ και εφόσον φύγει Κουρτιτς Αουγκουστο ακόμα ένα χαφ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:
Κάπως έτσι τα βλέπω και γώ

Ναι και από εμένα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να φερνει ο Βαζελος Βερμπιτς με 850.000 και εμεις ημασταν ετοιμοι να φερουμε Σολτεδο με 1 μυριο...Δεν μπορω θα τρελαθω φετος...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Wonderland έγραψε:Αν ερθουν 4-5 ετοιμοι και φυγουν τα βαριδια και κανας δανεικός και παμε τουρμπο στο πρωταθλημα κατι γινεται. Αν δεν θα χουμε κανει πισωγυρισμα σταθμο.Αλλο project κι αλλο φερνω οτι μοιαζει μεν ελκυστικο αλλα στην ουσια ειναι καμμενο χαρτι....και ο κοουτς δε μπορει να βαζει τους παιχτες σε αλλες θεσεις...δεν ειναι νορμαλ κι αυτο...ειναι δυσκολη μερα και ωρα και μονο μεταγραφικα μπαμ θα μετριασουν την κατασταση. Καλα κουραγια αδερφια.
Αλήθεια πιστεύεις πως θα έρθει έστω και ένας παίκτης; Η ταφόπλακα στις όποιες σοβαρές ελπίδες ενίσχυσης, δεν ήταν ο χθεσινός αποκλεισμός.
Ήταν η κίνηση απόκτησης κάποιου Μπράντον, ενώ 2 μέρες νωρίτερα είχες πουλήσει για 2.5+ χαρτιά τον Τσόλακ.
Τελειώσαμε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Επειδή διαβάζω για σκέψεις παραίτησης Μποτο

Ας κοιτάξουν να στρώσουν όσο στρώνεται η χρονιά και ας αφήσουν τέτοια σενάρια που θα μας παν ακόμα πιο πίσω..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ευθύνες έχει ο Λουτσέσκου. Ευθύνες έχει και ο Μπότο. Ευθύνες έχουν και συγκεκριμένοι παίκτες, ειδικά οι παλιοί, που εμφανίστηκαν "λίγοι" σε ένα ακόμα παιχνίδι φωτιά.

Τις περισσότερες όμως τις έχει ένας. Ο ιδιοκτήτης. Και δεν ξέρω τι λέει για γήπεδα, τι έκανε στο παρελθόν με χρέη, πόσα λεφτά έχει ρίξει (επίσης στο παρελθόν) ξέρω όμως πως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΆ, αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, το οξυγόνο υπομονής προς τον Σαββίδη τελειώνει σχετικά σύντομα.
Ειδικά από τη στιγμή που αποφασίστηκε πως το μπάτζετ των μεταγραφών θα προκύπτει αποκλειστικά από τις πωλήσεις, αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι μεγαλομέτοχο δισεκατομμυριούχο.
Ειλικρινά δεν βλέπω καμία διαφορά (αν συνεχιστεί αυτή η οικονομική πολιτική και το τονίζω αυτό) από το να είναι οποιοσδήποτε άλλος ιδιοκτήτης αντί του Σαββίδη.
Το μόνο που θα μπορούσα να δεχθώ (εγώ ως ένας απλό οπαδός) θα ήταν η καθαρή εξήγηση του ίδιου προς τον κόσμο, πως δεν βάζω έξτρα λεφτά πλέον, γιατί θέλω πχ να φτιάξω γήπεδο. Άρα αγωνιστικά ΜΗΝ περιμένετε να δείτε κάτι ιδιαίτερο για τα επόμενα 5 χρόνια για παράδειγμα.
Όσο βγαίνουν και μιλάνε για πρωταθλητισμούς και Ευρωπαϊκές πορείες, αλλά μου φέρνουν αμούστακα παιδάκια και Μουργκ, Τέιλορ, νιώθω πως με κοροϊδεύουν. Συγγνώμη αλλά έτσι νιώθω.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Καμία παραίτηση δεν θα κάνει καλό τώρα! Του χρόνου το συζητάμε. Προέχει η ομάδα και η ενίσχυσή της. Έστω και καθυστερημένη.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Παντως εγώ αυτή την αφέλεια σας ή καλύτερα τον ρομαντισμό σας τον χαίρομαι. Και δεν το λέω ειρωνικά. Είναι σημάδι ελπίδας για το μέλλον.

Δηλαδή το γεγονός ότι με ροστερ 30+ παικτών που πλέον θα έχει ένα ματς την βδομάδα και χωρίς τα έξτρα έσοδα της Ευρώπης ακόμα ονειρεύεστε την έλευση 4-5 παικταραδων, είναι εντυπωσιακό. Πως να το κάνεις; Εντυπωσιακό.

Επαναλαμβάνω, το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει την παραμικρή δόση ειρωνείας. Το λέω και το εννοώ.

icue

Δημοσίευση από icue »

Απο οτι καταλαβα ο Μποτο ειπε στους οργανωμενους αν φταιω εγω να φυγω. Τα περι παραιτησης στην ΠΑΕ κλπ τα βγαλαν απο την κοιλια τους.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γιάννη απολύτως κατανοητό αυτό που αναφέρεις. Και για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου θα σου πω το εξής: Όπως στις δουλειές μας, μας λέει το αφεντικό κόψτε τον κώλο σας και βρείτε μου λύση στο ''χ-ψ'' πρόβλημα, έτσι απαιτώ από αυτούς που πληρώνονται στην ώρα τους να κόψουν τον κώλο τους και να βρουν τρόπο ώστε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και τους 2 τίτλους φέτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”