Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν έμεναν οι Κανιας-Σακχοφ με 3ετη συμβόλαια, θα ήταν λάθος. Αν έμεναν με 1+1 ίσως ο ΠΑΟΚ είχε παίξει και ομίλους Τσου Λου. Αυτό δεν το ξέρουμε.

Όπως επίσης δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάσταση με τους πιτσιρικάδες.
Πέλκα να αποκτάει βασικό ρόλο επί Λουτσεσκου το είδαμε. Ο Λημνιός (19 ετών τότε) ηταν υπό παραχώρηση με Στανογιεβιτς και τον έκανε βασικό ο Ρουμάνος. Στο ντεφορμαρισμα του Πριγιο πήρε φανέλα βασικού ο Κουλούρης. Με Λουτσεσκου ο Λυρατζης έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Ο Πασχαλακης από 3-4ος τερματας έγινε 1ος.

Νομίζω φαίνεται πως ο Λουτσεσκου δεν έχει θέμα ούτε με τους Έλληνες, ούτε με τους πιτσιρικάδες. Απλά θέλει να υπάρχει μια ιεραρχία στην ομάδα και σιγά σιγά να ανεβαίνουν οι παίκτες σε αυτήν. Είτε μιλάμε για νεαρούς, είτε για νέες μεταγραφές.

Αυτή η ιεραρχία δεν άλλαξε όταν ήρθαν καλύτεροι παίκτες (πχ Ολιβέιρα, Μίσιτς) και η ομάδα τα πήγαινε καλά. Αντίθετα άλλαξε το 17 με τον Πέλκα και τον Κουλούρη, όταν η ομάδα δυσκολευόταν και φέτος με τον Τσιγγαρα και τον Λυρατζης, που πάλι η ομάδα δυσκολευόταν.

Έχει την δικιά του θεωρία ο Ρουμάνος, καλή ή κακή, έφερε 2 νταμπλ σε 2 χρόνια.

Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε έναν σύλλογο. Να ικανοποιείς τα θέλω του προπονητη, αλλά να έχεις και εναλλακτικές. Σε κάθε έμπειρο παίκτη που θα του φέρεις, φέρε και έναν πιτσιρικά για Μπακ απ. Φέρε έναν Ματος για δεξί Μπακ, και πες του 2ος θα είναι ο Λυρατζης.-
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Kap έγραψε:Υπήρχε κάποιος λόγος που έκανε το τραπέζι μόνο σε αυτούς τους συγκεκριμένους παίκτες και όχι σε όλους; Δεν το έχω παρακολουθήσει γι αυτο ρωτάω
Κι εγώ την ίδια απορία έχω!
Ηταν γιορτινο και ειδικο τραπεζι αυτο.-
Μονο για καλους ηθοποιους και σκηνοθετες!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αν ήμουν Ράζβαν και ήθελα να δείξω ότι όλος ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια, θα καλούσα πρώτα απ' όλους τον Τσιγγάρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βασικά δεν είχε λεφτά ο ιβαν να τα πληρώσει όλα και είπε μόνο στους παλιούς...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αν ήμουν Ράζβαν και ήθελα να δείξω ότι όλος ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια, θα καλούσα πρώτα απ' όλους τον Τσιγγάρα.
Ας ανανεωσει πρωτα και μετα θα μπει στο rotation του Χριστουγεννιατικου τραπεζιου

[FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
2 φορές ανανέωσε μέσα σ' ένα χρόνο.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

και για εμενα λαθος μονο αυτοι οι παικτες...δηλ. οι αλλοι δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ?
:redcard:
Ας κλειναν μια ταβερνα prive, και να ηταν οιλοι οι παικτες, ακομα και το ιατρικο team, φροντιστες, ολοι οσοι ζούνε την ομαδα... :pano:
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Βασικά είναι η ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του

.......................Πασχαλάκης..................
Κρέσπο..Βαρέλα..Ίνγκασον..Βιειρινια
.....Κούρτιτς...Μπίσεσβαρ...Σβάμπ......
.....Ζίφκοβιτς..Ολιβέιρα..Καντουρί.....

FC ΚΑΠΗ - ΠΑΟΚ
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Ας παρει τα 9/11 απο αυτους σε οποια ομαδα θελει.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Σε Αποχαιρετιστήριο δείπνο μοιάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 26 Δεκ 2021, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Πάρα πολύ ωραίο το βιντεάκι και ο Λουτσικός Δείπνος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι παίκτες είναι μαλωμένοι με τον Ραζβάν και ενώ τους κάλεσε, δεν πήγαν.
Τα φαγητά ήταν προφανώς ρεφενέ, τα έφεραν οι παίκτες από το σπίτι, που η γυναίκα του καθένα μαγείρεψε και από κάτι.
Ένα φιλαράκι που έχω και δουλεύει στο ΠΑΟΚ New Media, είπε να μη σας πω ότι μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, τα απομεινάρια από το δείπνο πουλήθηκαν σε ταβέρνες της πόλης, με εντολή Σαββίδη.
Επίσης, οι παίκτες γύρισαν σπίτια τους με ταξί που πλήρωσαν οι ίδιοι.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ρε τον αλήτη τον Κρέσπο τον εξέθεσε το κομπλεξικό άμπαλο Λουτσέσκου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον Λουτσέσκου:

“Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά δεν είναι μάγος. Είχαμε αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και άρχισε η προσπάθεια να τα διορθώσουμε από το καλοκαίρι. Είμαστε στη μέση μιας διαδικασίας χτισίματος νέας ομάδας και είναι κάπως δικαιολογημένα τα σκαμπανεβάσματα”.

Για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

“Δεν πιστεύω πως έκανε λάθος στη δήλωσή του. Είχε αυτοπεποίθηση και προσπάθησε να βάλει πάλι τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι πως με την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και του Λουτσέσκου δεν έχει καμία σχέση με το πώς ήταν πριν τέσσερα χρόνια. Για να τα λέμε όλα, για αρκετό καιρό τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν σαν ένα καράβι σε φουρτούνα, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς τίποτα”.
Ίσως ο πιο σοβαρός κ μετρημένος παιχτης με εξαιρετικό προφιλ την τελευταία 5ετια στην ομάδα δίχως να χρειάζεται να αποδείξει τπτ.
Βέβαια με τέτοιες δηλώσεις περιμενω να αποδομηθει κ το δικό του προφιλ απο κάποιους εδώ μέσα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο Κρέσπο είναι τεράστια υπόθεση για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.
Μακάρι να αξιοποιηθεί κατάλληλα
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

renegade έγραψε:Ο Κρέσπο είναι τεράστια υπόθεση για τον οργανισμό ΠΑΟΚ.
Μακάρι να αξιοποιηθεί κατάλληλα
Οσο ειναι το παρεακι στη παε οποιος παει να ξεχωρισει κοβεται. Εδω Αρνεσεν εφαγαν, ποιος Κρεσπο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”