Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Πραγματικα πως τ λετε αυτα ρε παιδια??

Ενα βημα πριν τους ομιλους θα πας με ενα τεραστιο στοιχημα??

Χαλαρωστε λιγο...

Τι να υπολογισουμε ρε παιδια??Ενα παιδι 16 χρονων οσο και τοπ να ειναι, το δεχομαι, αν θα φαει 2 κλωτσιες βαρβατες τελος.
Εσύ τώρα αυτό κατάλαβες?
Έχεις Σβιντέρσκι και εναλλακτική Κούτσια. Ο Τζόλης που είναι 18 ήταν η πιο μεγάλη απειλή της ομάδας στο ματς με την Μπενφίκα. Το ρεζουμέ είναι ότι δεξί μπακ χαφ ετοιμοπόλεμο δεν έχεις, και εξάρι έχεις τον Εσίτι. Για μένα αυτά προέχουν και έπρεπε να υπάρχουν χθες. Φορ ας πάρουν έναν παικταρά κι ας αργήσουν.
Εγω καταλαβαινω οτι οπως παιζουμε φετος ο πολωνος ειναι εκτος κλιματος και ειναι ντεφορμε!!

Εχουμε τεραστια ευκαιρια να παμε ομιλους και συζητατε να παμε με εναν ντεφορμε επιθετικο και εναν νεαρο 16 χρονων.

Η πιο μεγαλη απειλη δεν ηταν ο τζολης αλλα ακομα και αν ηταν, ο τζολης εχει 7 παιχνιδια με τη βασικη ομαδα.

Ο κουτσιας τι εχει??

Πως θα ριξουμε σε ενα τοσο μικρο παιδι το βαρος μιας τετοιας υποθεσης??
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Νομίζω ότι αν δεν έχουμε κανένα απρόοπτο η τριάδα μπροστά για το παιχνίδι με Κρασνοντάρ έχει κλειδώσει.
Τζολης.Πελκας.Ζιφκο
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Καμία μεταγραφή ρε! Τι νομικάριους και καρολάιν λέτε! Πατάνε περιοχή αυτοί;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Τζίφος πάντως σήμερα... Όλη μέρα F5 F5 κάποια στιγμή περίμενα οτι κάτι θα γινόταν. Καλά αυτό το είναι εδώ και περνάει εξετάσεις, αλλά δε λένε το όνομα του για να μη χαλάσει δε ντρέπονται να το λένε??

Για τον swiderski δεν είμαι σίγουρος αν όντως είναι ντεφορμέ, όσο το οτι δεν ταιριάζει καθόλου στο παιχνίδι της ομάδας με συμμετοχή έξω από το κουτί. Κ πιστεύω οτι τον κρατάνε για παιχνίδια στη superleague απέναντι σε λεωφορεία.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Gospi έγραψε:Αδερφε μεταπτυχιακό στα 36! Νομικαριος π εμπλεξε με MBA και στα γεραματα εμαθα να κανω και στατιστικες αναλυσεις ερωτηματολογιου και να χρησιμοποιω SPSS!
Και επειδη η ανωμαλια ειναι μεγαλη εκανα και αιτηση για το Εμπορικο του ΑΠΘ!
Τεσταρω τις αντοχες της κοπελας μου [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ΜΒΑ πριν 20 χρόνια ήταν περιζήτητο πτυχίο. Έκανες αιτήσεις και αν δεν είχες επαγγελματική εμπειρία σε επίπεδο CEO δεν παίρνανε κανένα. Τότε το λέγανε proffesional και όχι academic πτυχίο. Τώρα έγινε σούπα στις μέρες μας το έχουν καρναβαλίσει τόσο πολύ το έχει πάρει η σάρα η μαρα και το κακό συναπάντημα. Θυμάμαι ένα διάστημα βγάλανε και DBA αν θες να κάνεις μετά το MBA ! :lol: Σίγουρα το πιο ακριβό μεταπτυχιακό και το πιο υπερεκτιμημένο κάποτε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα το έκανα ποτέ! Πεταμένα λεφτά. Εντάξει να κάνεις στατιστική έτος 2020 και να μην χρησιμοποιεις κάποιο εργαλείο όπως το SPSS δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Nikos 74 έγραψε:Καμία μεταγραφή ρε! Τι νομικάριους και καρολάιν λέτε! Πατάνε περιοχή αυτοί;
άσε, που να δεις στο ταινίες-σειρές τι γίνεται. Σήμερα το βράδυ μέχρι να βγει το όνομα θα το έχουμε τελειώσει το μεταπτυχιακό και θα είναι και διατμηματικό :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Υπομονή βρε παιδιά. Όλοι πιστεύαμε ότι σήμερα θα έχουμε εξέλιξη,αλλα πρώτος ο Ρέμπε θέλει να εξοπλίσει τον προπονητή με φορακλα. Αυτό και μόνο με κάνει να είμαι ήσυχος.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πάλι ξεχάσανε που τους είχανε κλεισμένους?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

renegade έγραψε:Νομίζω ότι αν δεν έχουμε κανένα απρόοπτο η τριάδα μπροστά για το παιχνίδι με Κρασνοντάρ έχει κλειδώσει.
Τζολης.Πελκας.Ζιφκο
ο Σφιντερσκι ειχε μοιραστει τα παιχνιδια με τον Ακπομ. Πιστευω αυτος θα ξεκινησει. Στα κορνερ ποιος θα πηδαει?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sn0ufel4 έγραψε:Ναι το θυμάμαι για το νομικαριος για αυτό με έκανε εντύπωση!

Εμπορικό ε??? Χμμμ καλό σε σχέση με άλλα θα ήθελα εντυπώσεις αν πας τελικά!
Εχει τρομερα υψηλη ζητηση, και φετος λογω κοβιντ αντι για εξετασεις ειχε καταθεση φακελου...
Οποτε αντιλαμβανεσαι οτι θα γινει του βυσματος, αλλα ελπιζω!
Το MBA παντως γαματο, και ειδικα για την ειδικοτητα μας, βοηθαει να ανοιξει το μυαλο και να ξερουτινιασεις!

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

invincible έγραψε:
Gospi έγραψε:Αδερφε μεταπτυχιακό στα 36! Νομικαριος π εμπλεξε με MBA και στα γεραματα εμαθα να κανω και στατιστικες αναλυσεις ερωτηματολογιου και να χρησιμοποιω SPSS!
Και επειδη η ανωμαλια ειναι μεγαλη εκανα και αιτηση για το Εμπορικο του ΑΠΘ!
Τεσταρω τις αντοχες της κοπελας μου [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Το ΜΒΑ πριν 20 χρόνια ήταν περιζήτητο πτυχίο. Έκανες αιτήσεις και αν δεν είχες επαγγελματική εμπειρία σε επίπεδο CEO δεν παίρνανε κανένα. Τότε το λέγανε proffesional και όχι academic πτυχίο. Τώρα έγινε σούπα στις μέρες μας το έχουν καρναβαλίσει τόσο πολύ το έχει πάρει η σάρα η μαρα και το κακό συναπάντημα. Θυμάμαι ένα διάστημα βγάλανε και DBA αν θες να κάνεις μετά το MBA ! :lol: Σίγουρα το πιο ακριβό μεταπτυχιακό και το πιο υπερεκτιμημένο κάποτε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα το έκανα ποτέ! Πεταμένα λεφτά. Εντάξει να κάνεις στατιστική έτος 2020 και να μην χρησιμοποιεις κάποιο εργαλείο όπως το SPSS δεν γίνεται.
Εγω ευτυχως δεν το εκανα με.προσδοκια ευρεσης δουλειας, αλλα κυριως για την εγκεφαλικη διεγερση και την διευρυνση των οριζοντων!
Και μονο που εξεταστηκα σε χρηματοοικονομιες και ελυσα ασκησεις με αλγεβρα κλπ μετα απο 20 χρονια, δεν το λες και λιγο!
Βεβαια η στατιστικη και κυριως το Spss ήταν το πιο δυνατο τσαλεντζ!

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καντε καμιααααα
Κάντε καμια μεταγραφηηηηηη

ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

https://tv.paokfc.gr/vods/vod.219

Απλά εκπληκτικο......
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Στην μεγάλη των μάνατζερ σχολή που σπούδαζα κάποτε, αν θυμάμαι καλά μας έλεγαν ότι διαπραγματεύεσαι καλύτερα όταν δεν δίνεις την εντύπωση (ή τη σιγουριά) ότι βρίσκεσαι σε ανάγκη και καίγεσαι να αγοράσεις, γιατί τότε σου ζητούν τον ουρανό με τ άστρα και αναγκάζεσαι να πληρώνεις υπεραξίες.
Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε αυτό στο μυαλό, όταν σκέφτομαι την μεταγραφική μας πολιτική, μάλλον άσχετο θα είναι.

Και άντε ας πούμε του Ακπόμ, ήταν ξαφνική η αποχώρηση και μας αιφνιδίασε (που δεν μας αιφνιδίασε καθώς τον είχαμε βιτρίνα για καιρό αλλά τέσπα), αυτός ο δεξιός μπακ έχει τουλ κανά δεκαήμερο που τον ψάχνουμε, από τότε που χάλασε του Γιάνκος και φοβάμαι μήπως το γαρ πολύ της διαπραγμάτευσης και του ψαξίματος, γεννήσει μοιραία καθυστέρηση.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Μουστάκιας είπε πριν από λίγο:

Γιαννούλης νέο τριετές με 500 τον χρόνο και χωρίς ρήτρα!

Αύριο το μεσημέρι ανακοινώνεται επιθετικός που είναι Θεσσαλονίκη. Εύχεται να είναι ο Τσολακ έχει αυτή την αίσθηση.

Ο Λημνίος έκανε τεστ πάλι βγήκε ασθενές θετικό ενώ πριν τρεις μέρες αρνητικό. Ψάχνει 2 αρνητικά. Αλλο ένα αρνητικό δηλαδή

5εκ. τον πουλάει η Ριέκα τον Τσολάκ και 3,5εκ. δίνει ο ΠΑΟΚ με ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Πόνσε είναι και αυτός βασική επιλογή λέει αν χαλάσει του Τσολακ.

1,5 εκ για Πασχαλακη

Καταλήγει σε δεξί φουλ μπακ και μπορεί και αυτός μέχρι αύριο να κλείσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”