Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Αυτός ο Vuksevic βλέπω πρόπερσι έπαιζε Μπράγκα με Φερέιρα προπονητή, αντε φέρτε τον να τελειώνουμε....
Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά... Εβδομάδα εξελίξεων λογικά αυτή που ξεκινάει τόσο σε αποχωρήσεις όσο και ερχομους.Δεν μπορεί να μην έχουμε νέα σημερα.
Υ.Γ Με προβλήματα σύνδεσης και σήμερα.
Υ.Γ Με προβλήματα σύνδεσης και σήμερα.
Kαλημερα...εδω και ενα μήνα λέμε "κρίσιμη αυτή η εβδομαδα" , αλλά τώρα όντως έφθασε η κρίσιμη εβδομάδα...
Ας εχούμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση ...ναι μεν τις πιο φορες καθυστερεί, αλλα δεν αφησε ποτε την ομαδα γυμνή...
Υπομονή αδελφια

Ας εχούμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση ...ναι μεν τις πιο φορες καθυστερεί, αλλα δεν αφησε ποτε την ομαδα γυμνή...
Υπομονή αδελφια

Εγω το εχω δουλεψει στο μυαλο, 5αδα Αουγκουστο, Καντουρι, Μισιτς, Κατσε, Τσιγγαρας.
Ξεχνω τσ.λ κ πρωταθλημα.
Θα ειναι χρονια που θα βγαλουμε παικτες.
Δεν με χαλαει, χορτασα απο τιτλους.
Ξεχνω τσ.λ κ πρωταθλημα.
Καταρχήν πιστεύω ότι θα επανέλθει ο Σουηδός μέχρι τα Χριστούγενναpaokovios1974 έγραψε:Επειδή βλέπω να γράφεται και να ξαναγράφεται, ο Σουηδός ΔΕΝ θα επανελθει η τέλος πάντων δεν θα επανέλθει 100% Ιούλιο πιάσαμε θυμάστε ποτέ τραυματιστηκε? Ακόμα προσπαθεί να τρέξει δεν συζητάμε για σπριντ με μπάλα. Ελπίζω πραγματικά να μην συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιασμό και ο λόγος που παραμένει να είναι καθαρά το συμβόλαιο.
Αλλά θα επανέλθει, δεν θα πέσει αμαχητί
Γι αυτό λέω κρατάμε κάτσε μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά ανάλογα πως πάει ο Σουηδός βλέπουμε
Το ίδιο θα συμβεί με μαουρισιο κ Βιεϊρίνια γιατί πιστεύω θα επανέλθουν πλήρως κατά τον Γενάρη.
- black_star_ninja
Υπολόγισε ένα αμυντικό χάφ (τύπου παλινια) αντί του κάτσε. Σε περίπτωση που περάσουμε ομιλους υπολόγισε κ ένα ακόμα χάφ αντί του μισιτς (ή του καντουρι αν πατεί μεταγραφή)..mbison έγραψε:Εγω το εχω δουλεψει στο μυαλο, 5αδα Αουγκουστο, Καντουρι, Μισιτς, Κατσε, Τσιγγαρας.
Ξεχνω τσ.λ κ πρωταθλημα.
- anekfrastos
Για το μπαμ πηγαίνει ο ΠΑΟΚ με τον Εβερ Μπανέγα της Σεβίλλης, που αποτελεί βασικό στόχο και της Γαλατα.paokovios1974 έγραψε:Βάζε λοιπόν την πηγή να ξέρουμε ποιον να βρίζουμε ρε Πέτρο απλό είναι.
Πηγή:

sorry
-
h live sport στο πρωτοσελιδο της μιλαει για την καψουρα μου τον βουκσεβιτς.. μακαρι
- anekfrastos
τρολάρω ρε αλλά εδώ και κανα μηνα η γαλατα στο παρακαλετό είναι με τη σεβίλη, δίνει 5,5εκ και οι ισπανοι ζητάνε 6,5xrisitsapa έγραψε:Ποιος Μπανεγα ρε παιδια, πως θα παρουμε τετοιο παικτη;
δεν είναι και ασυλληπτο (για τέτοιο παίκτη)
livesport=Πετρουλάκηςprax έγραψε:h live sport στο πρωτοσελιδο της μιλαει για την καψουρα μου τον βουκσεβιτς.. μακαρι
Μην ξεχνάμε
-
ισα ισα ειναι και φτηνα για τον Μπανεγα ( και δεν τρολαρω καθολου).
Οταν ζητανε 7 εκ για Ολιβειρα και 6 για Παλινια, τα 6,5 για Μπανεγα ειναι ευκαιρια.
Εγω τον ειχα για πανω απο 10
Οταν ζητανε 7 εκ για Ολιβειρα και 6 για Παλινια, τα 6,5 για Μπανεγα ειναι ευκαιρια.
Εγω τον ειχα για πανω απο 10
- alex ioannina
https://twitter.com/JuanjeFernandez/sta ... 5914834949
Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γι αυτόν από twitter.
https://www.transfermarkt.com/emanuel-c ... ler/324946
Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γι αυτόν από twitter.
https://www.transfermarkt.com/emanuel-c ... ler/324946
-
Το πρόβλημα δεν είναι να πληρώσεις την Σεβίλλη, το πρόβλημα είναι να πείσεις τον παίκτη. Κι ακόμα κι αν τον πείσεις, μπορεί να πρέπει να του δώσεις το διπλάσιο συμβόλαιο από το αμέσως επόμενο μεγαλύτερο. Γενικά είμαι κατά του να υπάρχει τέτοια διαφορά, τόσο μισθολογική, όσο και κλάσης, γιατί λόγω της πρώτης μπορεί να γκρινιάζουν οι παίκτες (δεν λέω για ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, λέω να παίρνει πχ 2,5 ο Μπανεγα και 1,2 ο αμέσως καλύτερα αμειβόμενος), και λόγω της δεύτερης μπορεί να ξενερώσει ο σταρ. Τώρα οκ, αν μπορούσαμε να φέρουμε 3 σαν κι αυτόν, αλλάζει το όραμα. Γι'αυτό και πρέπει να μπούμε στους ομίλους φέτος, ώστε του χρόνου να απογειωθούμε.