Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Demir »

Το κόντρα που στην περίπτωση μολεδο αποδείχτηκε ότι έχει άκρες λέει ότι ο μολεδο έρχεται Κ μάλλον θα μείνει με το πουλί στο χέρι η ιντερνασιοναλ γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει συμβόλαιο απλά ένα προσύμφωνο ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ναι τα τσακάλια του contra περιμέναμε να μας πουν τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι όλο αυτό το χάος που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες είναι εξ αιτίας ανίσχυρου προσυμφώνου;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αρχικά πιστεύω λόγω Μολεντο και μετά λόγω προσύμφωνου..
εδώ ο αζεβεδο κάνει 5 μέρες να ανακοινωθεί που τα πράγματα ήταν απλά ...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως ο Μιραλάς ήδη έπαιξε, όπως και ο Μασούντ. Ως προς αυτό το κομμάτι τα έχουν πάει καλύτερα οι ανταγωνιστές ανάλογα πάντα του μεγέθους τους και της αντίστοιχης τσέπης. Δε φοβάμαι την Αεκ. Όμως ο Μιραλάς μπήκε αμέσως και είναι σοβαρή προσθήκη. Οι παίκτες εδώ στο νησί είναι απίστευτα physical και τον βλέπω στεγνό - όχι σαν τον Μακ...
Η άμυνα πάντως του γαύρου είναι πολύ μέτρια. Πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος. Οι προπονητές θα κρίνουν το πρωτάθλημα αυτό. Στον 1ο γύρο ήμασταν οι χαμένοι στο κομμάτι αυτό, και ειδικά το ντέρμπι με το γαύρο. Στην Τούμπα είναι μονόδρομος η νίκη, ενώ ίσως θα παίξει ρόλο και η διαφορά τερμάτων σε πιθανή ισοβαθμία. Η ομάδα έχει σαφώς βελτιωθεί, αλλά θα δούμε ξανά τον Λουτσέσκου όταν αποθεραπευτεί ο Ελ Καντουρί...

Το υλικό μας συνολικά είναι το καλύτερο και το πιστεύω ακράδαντα, ακόμη και να μην γίνουν άλλες μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν ο Μολέδο είχε υπογράψει συμβόλαιο και όχι προσύμφωνο, θα μπορούσε η Ιντερνασιονάλ να μας μηνύσει στη ΦΙΦΑ.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ωσαννα ωσαννα 2 ομαδες για λεοβατς

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1378 ... ia-leovats
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mīngus έγραψε:Αν ο Μολέδο είχε υπογράψει συμβόλαιο και όχι προσύμφωνο, θα μπορούσε η Ιντερνασιονάλ να μας μηνύσει στη ΦΙΦΑ.
Αν ενδιαφέρεσαι για το επόμενο 6μηνο δεν νομίζω. Απ τον Ιούλιο χαλάλι τους.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

vs40 έγραψε: Η άμυνα πάντως του γαύρου είναι πολύ μέτρια. Πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος. Οι προπονητές θα κρίνουν το πρωτάθλημα αυτό. Στον 1ο γύρο ήμασταν οι χαμένοι στο κομμάτι αυτό, και ειδικά το ντέρμπι με το γαύρο......
Και η κωλοφαρδία με τις σπόντες και στα 2 στο λεκανοπέδιο.
Και έχει ενδιαφέρον σε παιχνίδια που δεν έχει βάλει γκολ ο γκέι ως το 50-60 αν θα αναλάβουν επόπτες μετά να κόβουν αντεπιθέσεις.
vs40 έγραψε:Στην Τούμπα είναι μονόδρομος η νίκη, ενώ ίσως θα παίξει ρόλο και η διαφορά τερμάτων σε πιθανή ισοβαθμία.
Συμφωνώ και δεν εξετάζω καν να μην έχουμε τα ¨6ποντα¨.
vs40 έγραψε: Η ομάδα έχει σαφώς βελτιωθεί, αλλά θα δούμε ξανά τον Λουτσέσκου όταν αποθεραπευτεί ο Ελ Καντουρί...
Φτύστον!! :lol: :lol:
vs40 έγραψε: Το υλικό μας συνολικά είναι το καλύτερο και το πιστεύω ακράδαντα, ακόμη και να μην γίνουν άλλες μεταγραφές.
Να αγιάσει ο στόμας σου!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ απ' ότι έχω καταλάβει το λάθος που κάνουμε εδώ στην Ελλάδα είναι ότι πιστεύουμε ότι οι παίχτες που συμφωνούν με μια ομάδα 6 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο τους υπογράφουν συμβόλαιο ενώ στην πραγματικότητα υπογράφουν προσύμφωνο για τους όρους του συμβολαίου που θα υπογραφεί το καλοκαίρι. Το προσύμφωνο αυτο δεν είναι δεσμευτικό παρά μόνο αν έχουν μπει ασφαλιστικές δικλείδες σε περίπτωση που κάνει κάποιος από τους δύο πίσω. Αν δεν έχουν μπει τέτοιοι όροι δεν δεσμεύει κανέναν από τους δύο. Γι αυτό και στην FIFA το ονομάζουν pre-contract. Αυτό γράφει και η ανακοίνωση της International. Πολύ πιθανό αυτό που έχει υπογράψει o Moledo να μην έχει όρους.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

μεταξύ αστείου και σοβαρού, με περνάει κι από το μυαλό πως το αφεντικό της Ιντερνασιονάλ μπορεί να είναι και κανας βραζιλιάνος Αγαπούλας ή Μπέος με τα κατάλληλα κονέ στα καλά παιδιά στις φαβέλες και ο Μολέδος να είναι χεσμένος.. ;)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στη Βραζιλία πάντως δεν συζητιέται καθόλου η πιθανότητα να τους κλέψει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη.
Αυτό που γράφεται δεν είναι ότι η Ίντερ μας πρόλαβε, αλλά ότι ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση μας που ήταν καλύτερη(την αρχική για αγορά) και επέλεξε να γυρίσει στη Βραζιλία για την επόμενη 3ετία.

Αυτά από ένα search σε προφίλ Βραζιλιάνων δημοσιογράφων στο twitter.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Παίδες δεν ξέρω αν έχει αν έχει ειπωθεί μόλις άκουσα στην σημερινή εκπομπή του Γεωργίου ότι σύμφωνα με πηγές του από τον ΠΑΟΚ δανεικός Μολεδο μέχρι Απρίλη και μετά θα τον αγοράσουμε από την Ιντερνατιοναλ..
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ως τον Απρίλη; Γίνεται αυτό;
Kap

Δημοσίευση από Kap »

The_Stalker έγραψε:@ obanebane

Εγώ καταλαβαίνω ότι ΑΛΛΟ είναι να έχω το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και η πρώην ομάδα του να έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, και ΑΛΛΟ να έχω εγώ το 50% των δικαιωματων του παίκτη, κάποια άλλη ομάδα το 25% και ο ίδιος με κάποιο γραφείο μάνατζερ το υπόλοιπο 25%. Από το ρεπορτάζ του μανωλιουδάκη προκύπτει ΚΑΘΑΡΑ το δεύτερο. Δεν είναι προσωπική μου άποψη, είνα βαζελορεπορτάζ.

Αν παρακολουθεί ο kap ας μας διαφωτίσει ως πιο αρμόδιος.

Από κει και πέρα, κι αυτό πλέον είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, ΚΑΚΩΣ ασχοληθήκαμε κι εξακολουθούμε να ασχολούμαστε. Δεν χάθηκαν οι στόπερ από την αγορά, ούτε τα αριστερά μπακ.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλομπερδευτει και εγώ λίγο με την υπόθεση του Μολεντο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο περιπτώσεις υπογραφής συμφωνίας με μια ομάδα. Η μία είναι η υπογραφή προσύμφωνου σύμφωνα και με τον κανονισμό μετεγγραφων της ΕΠΟ στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του παίκτη. Στην περίπτωση αυτήν το κανονικό συμβόλαιο υπογράφεται μετά την λήξη του συμβολαίου και κατατίθεται στην αρμόδια ομοσπονδία.

Η δεύτερη περίπτωση είναι η υπογραφή συμβολαίου κατευθείαν το οποίο κατατίθεται μετά την 1η Ιουλίου από την ομάδα που αποκτά τον ποδοσφαιριστή. Υπήρξε περίπτωση ποδοσφαιριστή που υπέγραψε σε αλλη ομάδα 02.01 και η ομάδα που τον είχε κατέθεσε συμβόλαιο ανανέωσης με ημερομηνια 27.12. Η δεύτερη ομάδα δεν κατέθεσε το συμβόλαιο που υπέγραψε αλλιώς θα τιμωρείται από 4 έως 6 μήνες.

Δεν μπορώ να καταλάβω με τα φτωχά βραζιλιάνικα που ξέρω τι ακριβώς έχει υπογράψει ο παίκτουρας με την ιντερνασιοναλ αλλά μου φαίνεται μεγάλη μαλακια να έχουν υπογράψει απλώς προσύμφωνο το οποίο δεν έχει ισχύ συμβολαίου. Στην περίπτωση αυτή,δηλαδή εάν έχουν υπογράψει απλό προσύμφωνο δεν μπορούν να δεσμεύσουν τον παίκτη και το μόνο που μπορούν να διεκδικήσουν είναι αποζημίωση και αν. Φοβάμαι όμως ότι δεν συμβαίνει αυτό.

Νομίζω ότι η υπόθεση Μολεντο δεν είναι ίδια με του Ματέους αφού αν θυμάμαι καλά ο Ματέους είχε μείνει ελεύθερος από την Ντνιεπρ όταν υπέγραψε προσύμφωνο με εμάς.

Θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει. Στα ποδοσφαιρικά, εφόσον έχει το μυαλό του στο να παίξει μπάλα και όχι στο ποτέ θα φύγει,καλώς να έρθει έστω και για τέσσερεις μήνες. Ας δώσουμε στον βαζελο 100.000 και τον Πουγγουρα δανεικό να ψηθεί. Το καλοκαίρι βλέπουμε πιο άνετα για στόπερ.

ΥΣ. Πάντα παρακολουθώ αδελφέ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”